ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΟΝ “ΣΦΑΖΕΙ” ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ – Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    Karaxalios

    Αγαπητέ Κυριάκο,
    Αρχές και Αξίες.

    Δύο από τις πιο σημαντικές λέξεις στη ζωή μας, αλλά και την πολιτική που είναι όλη μας η ζωή.
    Χωρίς αυτές τις αδικημένες «αρχές και αξίες» κινδυνεύει η Δημοκρατία μας και ως προς την ποιότητά της, αλλά και ως προς την ουσία της. Αν μάλιστα κάποιος ή κάποιοι πολιτεύονται χωρίς αυτές, ο κίνδυνος για την ίδια τη ζωή -ακόμη και την αφαίρεσή της- για όλους τους υπόλοιπους αυξάνεται γεωμετρικά… (μια ζοφερή υπενθύμιση για όσους θεωρούν πως υπερβάλλω: τα +30.000 θύματα του Covid (;) και των υποκείμενων νοσημάτων του νοσούντος ΕΣΥ).

    Όταν μιλάμε για «Αρχές και Αξίες» οι ψηφοφόροι μας αγνοούν, οι δημοσιογράφοι θεωρούν πως υποκρινόμαστε και οι πολιτικάντηδες χασμουριούνται .

    Αν ρωτήσεις όμως τη χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, τον μονίμως εν βρασμώ -αλλά εν δικαίω–Στέφανο Χίο, τον καταγγελτικό -αλλά δικαιωμένο πλέον και με δικαστική βούλα- Κώστα Βαξεβάνη, τους δύο «επίσημους» στόχους σας, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Θανάση Κουκάκη, -και όλους εμάς- τους οιωνοί παρακολουθούμενους, θα καταλάβεις πως η παραβίαση Αρχών και Αξιών από το υπό κατάρρευση Μονοπρόσωπο Καθεστώς (Μ.Κ.) του Μητσοτάκη του Β’, έχει πολλές φορές άσχημες συνέπειες για τα θύματά του, αλλά όταν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της αλήθειας, οι θύτες μεταμορφώνονταν εν μια νυκτί από Μεσσίες σε θλιβερές καρικατούρες.

    Έχετε αρχίσει να πιστεύετε πως με έπιασε ο καύσωνας και ενώ καίγεται το σύμπαν, εγώ ξανάρχισα να μιλάω ως Πρόεδρος του FORUM2020.GR, ως πολιτικός αναλυτής ενός thinktank που μας «δροσίζει» κατά καιρούς με τις φρέσκες ιδέες του, αλλά δεν παρεμβαίνει δυναμικά -ως θα όφειλε- στην καθημερινότητα και τις τρέχουσες εξελίξεις;

    Και όμως!
    Να πως οι αρχές και οι αξίες συνδέονται άμεσα με αυτά που οι «πρακτικοί» λάτρεις της εφαρμοσμένης πολιτικής υμνούν (τα χρήματα):

    α) την ανάπτυξη και πιο συγκεκριμένα τα πολυαναμενόμενα κονδύλια του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,

    β) τις φωτιές, με αυτά τα κονδύλια (και βέβαια σωστό σχεδιασμό) θα καταπολεμηθούν κάποτε αποτελεσματικότερα,

    γ) τους κάθε είδους λογαριασμούς ενέργειας,

    δ) τις πάντα επί (ΜΚ) στημένες δημοσκοπήσεις, ακόμη και

    ε) με  το χρόνο των εκλογών!

    Πώς;

    Τα 5 πρακτικά ζητήματα που μόλις σας προανέφερα, είναι αποτελέσματα 3 προϋποθέσεων που συνεκπληρούνται εδώ και καιρό.

    ΟΙ 3 ΣΥΝΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

    (Ι) Όταν αποδεδειγμένα αλλοιώνεται ο Πυρήνας του Πολιτεύματος -Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΜΑΣ,

    (ΙΙ) όταν παραβιάζεται μια σειρά ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, όπως η επικοινωνία, και η ελευθεροτυπία βέβαια

    (ΙΙΙ) όταν υπάρχει διαγγελματική ΟΜΟΛΟΓΙΑ, η Βασίλισσα των Αποδείξεων, όπου τις δύο «διακορεύσεις» των θεσμών τις αποδέχεται ενώπιον λαού και τζιτζικιών ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!

    Τότε;

    Πριν ακόμη το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΑΝΕΚΔΟΤΟ) προλάβει να μπουκώσει  τα μέλη του ΣΕΔΕΑ με νέα 5χίλιαρα για να τον βγάλουν πρώτο με 10  μονάδες δια(φ)θορά, παρενέβη μια ΑΟΡΑΤΗ ΧΕΙΡ και υποχρέωσε τον «αλόγιστο των Μητσοτάκηδων», τον «Κούλη τον Άνου», να αυτοχειριαστεί και να ομολογήσει την ενοχή του (α. 17/Σ, α. 85Π.Κ.), γεγονός αυταπόδεικτο, που θα τον καταγράψει στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας ως τον ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΑΤΖΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

    Ποιά είναι αυτή η ΑΟΡΑΤΗ ΧΕΙΡ;

    Οι πάντα συνομοσιολογούντες Έλληνες -για άλλη μια φορά- αντί να ασχολούνται με την ουσία, κοιτάζουν πίσω από την κουρτίνα και ψάχνουν τη συνωμοσία…:  τους την αποκαλύπτουμε και αυτήν

    Ποιοί τον τρώνε τον αυτοανακηρυγμένο ΜΕΣΣΙΑ μας;

    Οι Εβραίοι;

    Οι Μασόνοι;

    Η Λέσχη Μπίλτνεμπεργκ;

    Η Αθηναϊκή Λέσχη;

    (Μέλος δεν είσαι και στις δυο;)

    Το DAVOS;

    Αφού έχεις το Great Reset ως Ευαγγέλιο μονίμως επάνω στο γραφείο σου.

    Ο Μαρινάκης, γιατί δεν έκανε 3Χ3 double ο θρύλος επί των ημερών σου;

    (Πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο πλέον…)

    Το φάντασμα του Στρατηγού;

    (Ένας είναι ο «Στρατηγός» για τους Μητσοτάκηδες: ο Γρυλάκης, στην κηδεία αυτού που σας υπηρέτησε πιστά και δεν μίλησε -ενώ μπορούσε να σας κάψει- δεν έστειλες ούτε στεφάνι… και τώρα πληρώνεις μεταφυσικά με το ίδιο νόμισμα την ασέβειά σου στον πιστό νεκρό μέχρι τέλους).

    Μήπως οι νεοπραιτωριανοί #Kyriakistas «μήδισαν»;

    Μπα…

    Ουδείς εξ αυτών καλοί και υπομονετικοί μου αναγνώστες.

    Τότε ποιος;

    [Note: Τι εννοεί ο ποιητής –Νίκος Καραχάλιος- που μας υποσχέθηκε «κείμενο σύντομο» και μακρηγορεί εγκληματικά;

    Μεταφράζω-συμπληρώνω για (tweetοφάγους) των 160 χαρακτήρων:  [Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ + ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ (ΜΑΞΙΜΟΥ + ΕΥΠ + πιθανότατα PREDATOR) + ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (που εν μέσω Αυγουστιάτικου θέρους αμφιβάλω αν έχει αντιληφθεί την έκταση του δράματος που εκτυλίσσεται στα υπόγεια του Μαξίμου, τις κρεβατοκάμαρες των Χανίων και τις Αιγαιoπελαγιτικοβλεπούσες βεράντες της Τήνου)].

    «Βρε μπας και το έφαγαν «ΤΟ ΠΑΙΔΙ» οι Αμερικάνοι, όπως και τον Κωστάκη μας;» αναρωτιούνται «οι ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» (η εκδοχή της κωμωδίας οι «Θεσμοφοριάζουσες» επί το Νεοδημοκρατικότερο) κυρίες  με μαλλί από τον George και σανδάλια αρχαιοελληνικά, [έμπνευση και κατασκευή της Πρώτης Κυρίας (οσονούπωδιπλά πρώην) Zeus+Dion (δεν τολμώ να γράψω το όνομά της, γιατί θα το θεωρήσει προσωπική προσβολή η προσωποποίηση της Μεσσαλίνας και θα σε διατάξει ως επίσημο εκλεκτό της εσένα -και όχι τον καταζητούμενο ΕΚΑΜΙΤΗ- να με εξαερώσεις…]

    Μπα…

    Αποκλείεται!

    Πώς είμαι τόσο σίγουρος;

    Αφού αυτοί οι «καουμπόηδες» πριν από μερικές μόλις εβδομάδες σε αποθέωναν στο Κογκρέσο. Σε χειροκρότησαν ζεστά και επίμονα, και συστηματικά και αθροιστικά 53 φορές (33 όρθιοι και 20 καθιστοί)!!! Αφού θριάμβευσες και τους αγόρασες ως «clapping offset» και 2 μοίρες F-35 με μόλις 10 billion dollars, (κοψοχρονιάς), εσύ, o MEGA–DEALER!

    Άρα;

    Ποιός μένει;

    Ο Τσίπρας;

    Μπα…

    Αυτός ούτε τους 53 του Ευκλείδη δεν μπορεί να φέρει βόλτα ακόμη.

    Μήπως οι μεγαλοδιαπλεκόμενοι στην Ελλάδα, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ;

    Ούτε.

    Αυτοί είναι PARTNERS IN CRIME. Μετά από 7,5 billion euros αναθέσεις, ακόμη και αυτοί οι αχάριστοι μεγαλοκαρχαρίες μπούκωσαν!

    Μήπως το Γαλάζιο ΚΚ;

    Δηλαδή;

    Ο Κύρτσος (Κ1) με τον Καραχάλιο (Κ2), που σου τα «χώνουμε» συστηματικά;

    Όχι, κατηγορηματικά!

    Εμείς σε ερεθίζουμε, αλλά δεν μπορούμε να προκαλέσουμε και την ομολογία και την ξαφνική καρατόμηση του Ανιψιού/CEO και του Υπαλλήλου/Group/NSS Director.

    Άρα;

    Ποιός μας μένει λοιπόν;

    Θα μάθουμε με σιγουριά όταν ο ΥΨΙΣΤΟΣ επανεμφανιστεί με τη 2αΠαρουσία. Άλλωστε, who really knows everything, if not HIM? Αφού ΑΥΤΟΣ –πανθομολογούμενα-  έφτιαξε τα χαλάζια, τα χιόνια, τους κεραυνούς, τους υδροστρόβιλους και τις πανδημίες, γιατί εκείνος ο τύπος, ο Έλληνας Μεσσίας, διεκδικεί ακόμη και τις φυσικές καταστροφές; Θα ασχολιότανόμως ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ με έναν ΚΟΝΤΟ-ΛΕΟΝΤΑ;

    Είπαμε…

    Ήμαρτον…

    Τότε;

    Η λύση είναι απλή!

    Είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν τη βλέπεις καλέ μου, γιατί διαβάζεις μόνο Πρετεντέρη… (sorryΓιάννη μου, αλλά έχεις φτιάξει πλέον τη δική σου «στάνη» από σανοπρόβατα).

    Δηλαδή;

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Αυτοί είναι πίσω απ’ όλα βρε κουτέ!

    Και πιο συγκεκριμένα ο Μεγάλος Συνασπισμός της βαθειάς γερμανικής Ευρώπης, της Mittel Europa -η Άνγκελα, οι CDU Γερμανοί του  Βερολίνου (-και όχι οι CSU του Μονάχου) και ο Christian Kremmer(αυτός που νόμιζε ότι «έφαγε» με εντολή σου ο Θανασάκης ο Μπακόλας).

    Αυτοί δεν άντεξαν να βλέπουν εσένα, τον αγαπημένο τους Γερμανοτσολιά, τον Κλαρινογαμπρό της Alexander Platz  με τις X6 BMW [αυτόν που κάποιοι κύκλοι τον προόριζαν από HAPPY TRAVELLER να τοποθετηθεί σε ακόμη πιο μεγάλα πόστα, αφού πρώτα θα έχεις μεταμορφωθεί σε ένα μείγμα LANGARDE και SOLTENBERG], να είσαι ο Πρώτος των ΝΕΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ, αυτός που έκλεισε Πρώτος πριν καν το σκεφθούν τα λιγνιτικά εργοστάσια, που έκλεισε Πρώτος με απόλυτο LOCKDOWN όλη τη Χώρα στα διαμερισματάκια της, ο Πρώτος που εμβολίασε μέχρι και τα πεντάχρονα, ο Πρώτος που απέλυσε χωρίς αποζημίωση και περίθαλψη χιλιάδες ανεμβολίαστους γιατρούς και υγειονομικούς, ο Πρώτος που έκανε τα PUSHBACKS επιστήμη, ο Πρώτος που απεμπόλισε τα 12 ν. μίλια στο Αιγαίο, ο Πρώτος που διόγκωσε το χρέος στα 300 billioneuros plus, ο  Πρώτος που αγόρασε ΟΛΑ τα αδηφάγα ΜΜΕ της Χώρας του, ο Πρώτος που πούλησε τη Χίο και πήγε να κάνει μια χαψιά τον Χίο, ο Πρώτος που ενώ τελείωσε και το Κολλέγιο και το Harvard και το Stanford μαζί, λειτουργεί ως απόφοιτος 3τάξιου γυμνασίου στο Ζεφύρι, ο Πρώτος που όχι μόνο στήριξε τον Ζελένσκι, αλλά συνάμα και ο Πρώτος που μαζί με τον ΜJV κήρυξες μονομερώς και τον πόλεμο στον Πούτιν (με τα κατασχεμένα Ουκρανικά ΑΚ-47)!

    Ο Πρώτος που ανέχονταν επί 3 χρόνια εγχώριοι και ξένοι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ενώ τα έκανες ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ, γιατί απλά αγόραζες με δανεικά ξένα εμβόλια, μάσκες, όπλα τριπλοτιμής και πούλαγες ελληνικά νησιά κοψοχρονιάς!

    Ναι, αλλά γιατί τόσο απρόσμενα, κάποια απρόβλεπτη στιγμή σε -νεκρό πολιτικό χρόνο- Αύγουστο μήνα, εκεί που ως Πρώτος ακκιζόσουν ημίγυμνος στις παραλίες ΣΟΥ, στο Μαράθι και την Τήνο, βρέθηκες έσχατος, απόβλητος και αποσυνάγωγος;

    Γιατί;

    Πώς;

    Το ποτήρι ξεχείλισε όταν γύρισε τη γεωπολιτική σκακιέρα…

    Και ανέτρεψες τις λεπτές ισορροπίες στις προτεραιότητές ΤΟΥΣ.

    Τότε πρόσεξαν τους συμβολισμούς και τις γκάφες σου ακόμη και στα photo opps!

    Αντί να πάρεις το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να πάς στον τελικό του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού «θεσμού», (μετά τη EUROVISION), το ChampionLeague, αντί να απολαύσεις τον θρίαμβο της Ισπανίδας Βασίλισσας REAL (HALA)MADRID επί της BREXITιασμένης (και κόκκινης –πα-πα-πα) LIVERPOOL, εσύ, ο Κούλης, πήρες το  GULFSRTREAM και πήγες, αδιαφορώντας για τους χειμαζόμενους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν την κηροζίνη σου να δεις CELTICS vsMIAMI HEAT να δεις ΝΒΑ…! Συγκεκριμένα βρέθηκες στην 3η σειρά στο BOSTON GARDEN με ένα θλιβερό baseball cup για να μην σε αναγνωρίσουν. BloodyPathetic…

    Εκεί λοιπόν, για την Ανγκέλα που σημειωτέων λατρεύει το ποδόσφαιρο το ποτήρι ξεχείλισε! Ακόμη και ο SUPER YES/MAN, ο Μαργαρίτης ο Σχοινάς δεν μπορούσε να σε δικαιολογήσει (ήθελε άραγε;): ΔΙΔΥΜΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ έπεσε στην καλοχτενισμένη (;) κεφάλα σου. Εφιάλτης για την Ανατολικογερμανίδα (πρώην πράκτορα της STAZI) η διπλή σταγόνα με την όρθια ΤρελοΠελόζι (κατά Trump) και ο καθιστός (με baseball cup) Κούλης ανάμεσα στις κερκίδες των κατάμεστων T–GARDEN& CONGRESS…

    Εσύ ο πρώην ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ  CDU και του Σοϊμπλικού CSU, ο ασυγκράτητος  manager που ως «νεοφιλελεύθερη καρμανιόλα» απέλυσες με μια μόνο υπογραφή, άτρομος, 400 καθαρίστριες, υπερέβης τις «γαλάζιες γραμμές» του Άξονα ΒΒ, δηλαδή Βερολίνου – Βρυξελλών.

    Πρώτος, σου έστειλε προειδοποίηση ο αδελφοποιτός σου ο Macron (ο έτερος γεροντολάγνος σε άδειασε μέσω του Γάλλου Ευρωβουλευτή Μαλίκ Αζμανί (Αντιπροέδρου του RENEW EUROPE),  που σε ρώτησε για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων στην Ελλάδα!

    Ο Θρασύς!

    Εσύ, ο Κυριάκος ο Μεγαλοπρεπής, τσαντίστηκες μεν, αλλά το θεώρησες προσωπικό ατόπημα (μεμονωμένη ενέργεια) ενός φιλόδοξου και εξίσου θρασύ με εσένα τύπου. Γι’ αυτό και έδωσες τόπο στην οργή. Ούτε ψυλλιάστηκες κάτι ακόμα και όταν αντίκρισες άδεια τη μεγάλη αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου (σε απόλυτη αντίθεση με το κατάμεστο Κογκρέσο). Δεν αναρωτήθηκες ούτε εσύ, ούτε ο Θανασάκης ο Μπακόλας τι σηματοδότησε το άδειασμα των Ευρωπαίων στις 5 Ιουλίου;  Αν είχες δίπλα του τον Σταύρο τον Παπασταύρου θα σου είχε σημάνει Red Alert. Η εγωπάθειά σου σε τύφλωσε. Το απέδωσες στην «πρεμούρα» των Ευρωπαίων για διακοπές μετά από 2 χρόνια Covid (άλλωστε και εσύ ο ίδιος αυτό θα έκανες, αφού στο Μαράθι πας σε κάθε ευκαιρία να επιδείξεις την τριχωτή κορμάρα σου -το upperbody– που θαυμάζει και ο κούκλος personal που έχεις…).

    Όταν όμως χτύπησε πρωί-πρωί καλοκαιριάτικα το κόκκινο τηλέφωνο και ήταν από το ΒΑΘΥ ΣΥΣΤΗΜΑ, τότε πραγματικά τα χρειάστηκες… «Μέσα σε 24 ώρες θα αποπέμψεις τους δύο άμεσα υπεύθυνους. Σε 48 ώρες θα ζητήσεις προσωπικά συγγνώμη από τον Nick. Και σε 36 ώρες θα εξαγγείλεις minimum θεσμικές πρωτοβουλίες εξυγίανσης της ΕΥΠ. Αλλιώς… ξέρεις εσύ», και του έκλεισες το τηλέφωνο στην μούρη…

    Ήξερες ότι ο τύπος όλα αυτά τα εννοεί: δεν είχες ούτε χρόνο, ούτε περιθώρια… Άλλωστε σου το είχε εξομολογηθεί ο φίλος σου ο Αυστριακός, ο Kurtz (τι κατάρα και αυτή… μόλις κάνεις ένα φίλο να παθαίνει «ατύχημα»). Από μικρός  το είχες… και έμενες μόνος σου, στο σκοτεινό δωμάτιο με τα βιβλία και τις παραπεταμένες κούκλες της αδελφής σου της Κατερίνας. Η Ντόρα έπαιζε με τα στρατιωτάκια που τα απεχθανόσουν. Τι να φταίει λοιπόν; Ποιος να φταίει άραγε γι’ αυτό;

    Άκου, προσεκτικά. Φοβούμενοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ του Άξονα Β.Β. και του D.C. ότι εσύ -ο ΑΝΟΥΣ- δεν το πήρες το μήνυμά σου, κάνανε προειδοποιητικά μια διαρροή για καθυστέρηση της εκταμίευσης των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης. Αυτά ακριβώς που είχες τάξει στους εγχώριους Νταβατζήδες ως «καύσιμα» στήριξης στην επανεκλογή σου.

    Ακούγονται νέα κουδουνίσματα στο κινητό σου PLONG – PLONG!

    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχες και οικονομικές εκκρεμότητες.

    “NO MONEY, NO HONEY”, σου έστειλε SMS ο 77χρονος Αμερικανός Σύμβουλός σου, ο STANGREENBERG, με υστερόγραφο (P.S. Kyriakos, remind Gregory that a payment of 1 mil USD is stillpending… Make it ASAP in the BAHAMAS).

    Όλοι σου ζητάνε. Όλοι σε ρωτάνε. Τι είναι αυτό που σου συμβαίνει; Δεν ήσουν το Death Star Maximou, ο Άτρωτος;

    Και σαν να μην σου έφταναν όλα τα παραπάνω έχεις και αυτή την ανοργασμική, την Ολλανδέζα SOPHIE IN ‘T VELD να σου τα ζαλίζει με την Επιτροπή PEGA.

    Η γυναίκα λες και είχε καψουρευτεί αυτόν τον ενοχλητικό, το μυρμήγκι, τον Κουκάκη… (που δεν είναι καν γκόμενος, σαν την αφεντιά σου, όπως ομολόγησε αυθορμήτως αυτή η Κυψελιώτισσα groupie. Πόσο νοσταλγείς τώρα αυτές τις στιγμές της δόξας)

    Άκου λέει, «θα έρθει πριν τη ΔΕΘ -εδώ στην Ελλάδα να μου χαλάσει τη φιέστα με τις έρευνες εις βάθος της Επιτροπής PEGA! Φταίω εγώ να βάλω εγώ το PREDATOR, το ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ μου να την κάνει μια χαψιά;

    Τέλος πάντων…

    Μαθαίνω πως αποφάσισε να αντιδράσεις, όπως ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.

    Mε το κοινωνικό ναρκωτικό!

    Το απόλυτο όπιο των νεοδημοκρατών: Τις στημένες δημοσκοπήσεις («Τις πιστεύουν τα πρόβατα» σκέφτεσαι, «ακόμη και όταν είναι εμφανώς πειραγμένες». Κάτι σαν εμάς, τους Γαύρους που λέμε «ας κερδάμε το βάζελο και ας είναι και με πέτσινο στο 95’»).

    Μόνο που, αγόρι μου, εδώ δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Αλλά το κεφάλι σου και τις τύχες ενός λαού…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Θεϊκός σχολιασμός μέχρι τελευταία λέξη, απλά κορυφαίο… δεν υπάρχει..

    2. ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΩΜΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ!!!!! ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΓΟΝΑ!!!

    Comments are closed.