ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ – ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ -“ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ…” – ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ;; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    refugees-5

    Ανοιχτά σύνορα, άσυλο και σπίτια για όλους στην Ελλάδα ζήτησαν με μαζικό συλλαλητήριο, που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, μετανάστες και συλλογικότητες. Την κινητοποίηση στήριξε τόσο το Τμήμα Προσφυγικής-Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η νεολαία της Κουμουνδούρου, οι οποίοι βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, «υψώνοντας φωνή διαμαρτυρίας, ενάντια στο δόγμα της αποτροπής, τις παράνομες επαναπροωθήσεις, τις εξώσεις και όλες τις απάνθρωπες αντιπροσφυγικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

    Στην συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας συμμετείχαν η κοινότητα του Μπαγκλαντές, η Πακιστανική Κοινότητα και μετανάστες και πρόσφυγες από τις κοινότητες του Καμερούν, του Κογκό, της Ακτής Ελεφαντοστού, της Μπουρκίνα Φάσο, της Σενεγάλης, του Αφγανιστάν, της Συρίας αλλά και από τις δομές του Ελαιώνα, του Σχιστού, της Μαλακάσας και της Κορίνθου. Χαιρετισμό από το μικρόφωνο απηύθυνε και εκπρόσωπος του Σωματείου Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα.

    Η κινητοποίηση ξεκίνησε υπό τους ήχους των κρουστών από το συγκρότημα African Heritage στο Σύνταγμα όπου είχε στηθεί μικροφωνική και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων μεταναστών και των επιτροπών προσφύγων μαζί με τα μέλη των σωματείων μίλησαν στην εξέδρα που είχε στηθεί στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά στη Βουλή.

    Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα, μεταξύ των οποίων, «Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες-όχι στις εξώσεις τις ρατσιστικές», «Τι θέλουμε; Χαρτιά! Πότε τα θέλουμε; Τώρα!», και «Από την Αθήνα ως την Αμερική-παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική», στα ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, μπάνγκλα, ορντού, φαρσί, αραβικά κατά την κάθοδο της πορείας στην Πανεπιστημίου πριν επιστρέψουν στο Σύνταγμα μέσω των οδών Πεσμαζόγλου-Σταδίου.

    Το διήμερο κινητοποιήσεων και αντιρατσιστικής δράσης ολοκληρώνεται με εκδήλωση και συναυλία σήμερα το απόγευμα στο Ρουφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Θα φροντίσει η open society να πάρουν χαρτιά

    2. Γέμισε προδότες ή πατρίδα Ελλάδα…όπου και να σταθώ στον πλανήτη γη …η Ελλάς με πληγώνει… Ο μεγάλος ξεσηκομως πλησιάζει…. οι λαθρομεταναστες με την καθοδήγηση των συνεχίζουν… θα κάνουνε από κοινού την επανάσταση εντός Ελλάδος…θα εισπράξουν….φωτιά και τσεκούρι…Γιατί η επανάσταση αυτή θα γίνεται κατα την διάρκεια του τρίτου παγκοσμίου πολέμου… η έναρξη του είναι τον Ιούλιο τρέχοντος έτους… Έλληνες πατριώτες ανά τον κόσμο να έρχεται ετοιμότητα η πατρίδα Ελλάδα κινδυνεύει.

    3. Σίγουρα μας κάνουν πλάκα όλοι αυτοί οι Ισλαμοφασίστες και οι Ισλαμολάγνοι που τους βοηθάνε δηλαδη ο Σύριζα οι Κεεερφάδες Ανταρσύα κτλ.Που είδατε ρε κοπρίτες τα κλειστά σύνορα στο Ελλαδιστάν???Ορθάνοιχτα είναι τα σύνορα μας και όποιος Τζιχαντιστής σαν αυτούς θέλει μπουκάρει ως ψευτο-πρόσφυγας με μια βάρκα απο το κράτος τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία.Ωραίο ανέκδοτο το ακούσαμε και αυτό ανοίχτε λέει τα (ήδη) ανοιχτά σύνορα. αχαχαχαχαχαχα

    4. Δυστυχως κυριοι και κυριες η χωρα εγινε …μπουρ@@λο.
      Και ο Ηλιας να κυβερνησει…δυσκολα ολη αυτη η “σαρα και μαρα” φευγει.
      Η κατασταση δυσκολα αλλαζει.

    5. Oλοι αυτοί που συντομα θα γινουν Ελληνες με τη βουλα των προδοτων αμα τους καλεσουν για φανταρους ολοι θα βγουν βοηθητικοι.

      1. να βγουν βοηθητικοι καλα θα ειταν, αλλα τα καστρα πεφτουν απο μεσα και αυτοι θα κανουν την καλυτερη δουλεια για να αποτελειωθει το πεσιμο της ελλαδας……………… δωρεαν τους ταιζουν τωρα??????

    6. Τώρα δεν είστε άλλο αλληλέγγυοι και φιλάνθρωποι ; Χαϊβάνια γελοία υποκείμενα τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε και που είστε ακόμα .

    7. Ο σκοπος τους αυτος ειναι οντως …ολοι αυτοι να αποκτησουν πολιτικα δικαιωματα …αλλα ειναι τοσο ηλιθιοι γιατι αυτοι αυξανονται και πληθυνονται σαν τις κατσαριδες…και φυσικα θα ερθει η ωρα που θα φτιαξουν δικα τους κομματα με δικους τους αρχηγους …ασε δε που θα ζητησουν να επικρατησει και η σαρια…Γιατι ο μοναδικος σκοπος που φευγουν απο τις χωρες τους ειναι η εξαπλωση του ισλαμ και τιποτα αλλο ..Αναρωτιομαστε τοσα χρονια που βρισκουν τα φραγκα για να πληρωνουν ολους αυτους τους διακινητες….αμ δεν τα βρισκουν τους τα χωνουν κανονικα ωστε να φυγουν και να μπουν στην ευρωπη , ειναι πιο φανερο απο ποτε οτι μιλαμε για το πιο οργανωμενο σχεδιο ανταλλαγης πληθυσμου ολων των εποχων!

      1. Σωστά τα λες φίλε και φυσικά όλοι αυτοί έρχονται απο χώρες που ΔΕΝ έχουν πόλεμο!!!Όπως είναι το Πακιστάν Μπαγκλαντές Μαρόκο Αλγερία κτλ.Σκοπός είναι κάποια μέρα έστω και σε 100 χρόνια απο τώρα να καταφέρουν να επιβάλουν την Σαρία σε Ελλάδα και Ευρώπη και να μας πάρουν τα κεφάλια!!!

      2. πολυ σωστος εισαι…. και η σαρια ειναι κιολας εδω. μονο οι ελληνες δεν το ξερουν. Τα επομενα 20χρονια η ελλαδα θα ειναι μουσουλμανικη ετσι οπως τους στελνουν και γεννοβολουν αυτοι. η ζωη τρεχει δεν περιμενει τον οκνηρο τον ελληνα να προστατευσει την ελλαδα/πατριδα του (λεμε τωρα….).

    8. Συνελληνες με τρομαζει πολυ το (παρακατω) αυτης της ιστοριας. Θα βρεθουμε αντιμετωποι με μαχαιροβγαλτες αδιστακτους φονιαδες που θα ξεχυθουν στους δρομους να κοβουν λαιμους μολις παρουν την εντολη. Και σκεφτομαι τωρα. Ποιο σημερινο καλομαθημενο Ελληνακι ειναι ικανο να τα βαλει με εναν ατρομητο τσιχαντιστη; Αντιλαμβανεστε που οδηγειται το εθνος; Ενα εχω να πω στους θειους και πατεραδες μας που επετρεψαν αυτην την εκτροπη: ΝΤΡΟΠΗ.

    9. υπαρχει μια πουστάρα κωσταντινου λέγετε πούλησε και την ψυχή της η πουστάρα για να τάχει καλά με τούς λαθρο

    10. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα πια
      Παιδιά αντίο σας
      Δεν μπορώ να πω πως χάρηκα που προδώσατε την χώρα αυτή
      Αλλά όλα κάποια μέρα πληρώνονται είτε εδώ είτε κάπου αλλού

    11. μακελειό ποιος τους ξεσηκώνει ξέρεις τι ρωτάς

    12. ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΟΛΟΙ , ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ , ΓΥΑΡΟ … ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΑΡΑΒΕΣ,ΑΛΒΑΝΟΙ ,ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ.

    13. αμα ο μιχαλολιακος δεν ειχε το κομμα του για τσιφλικι και εκανε συνεδρειο να βγει ο κασιδιαρης αρχηγοσ, στις επομενες εκλογεσ θα ηταν κυβερνηση η χρυση αυγη και οι λαθροπιθηκοι θα ειχαν εξαφανιστει απο μονοι τουσ μεσα σε μια μερα

    14. Θα οργανωθει διαδηλωση υπερ της πατριδας σε Αθηνα και Θεσσ τι θα γινει ; Με τα λ@θροσκ@τα και τους ανωμαλοκλεφτοπαιδοφιλοφονιαδες θα τη βγαλουμε αιωνιος;;
      Μεσα στη μουρη μας τα πετανε, θα οργανωσει κανεις;;;

    15. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ..ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΙΡΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ..ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ…ΣΤΑ ΟΠΛΑ!

    16. Που το περιέργο και το παράλογο;;;
      Σημειώσατε παρακαλώ…
      ….Ν.Δ 40%
      ,,,,ΣΥΡΙΖΑ 20%
      ….ΚΚΕ 7%
      ΚΑΙ ΈΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
      ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ…..

    17. Κλάμα μέχρι δακρύων στην Αυστρία. Βγήκε η φοβερή και τρομερή antifa να διαδηλώσει στην Αυστρία εναντίον της αστυνομίας στην Βιέννη και κρατούσαν μια σημαία των Κούρδων. Εθνικιστές Τούρκοι των γκριζων λύκων, εθνικιστές με πολλά κιλά @@ και όχι @@ εθνικιστές όπως στην Ελλάδα τους τσάκισαν, δυελυσαν την πορεία της antifa και τους κυνήγησαν. Την άλλη μέρα νέα πορεία της antifa. Τι έγινε? Οι Τούρκοι εθνικιστές τους γ@μησαν το μ@υνι που τους πέταγε. Δυελυσαν εκ νέου την πορεία της antifa και τους πήγαν γ@μιοντας μέχρι τα γραφεία τους όπου η antifa, όσοι πρόλαβαν μπήκαν στα γραφεία τους. Οι Τούρκοι άρχισαν να σπάνε τα γραφεία και προσπάθησαν να τους κάψουν. Και τότε η antifa που την προηγούμενη είχε συγκέντρωση για να δυαληθει η αστυνομία, άρχισαν μαζικά τις εκκλήσεις προς την αστυνομία για να τους σώσει!!!! Χαχαχα, ρε τους βλακες. Και εδώ οι φλώροι αλωνίζουν ελεύθερα έχοντας τις πλάτες του κράτους.

    18. Όποιος μπορεί να πάρει την οικογένεια του και να φύγει θα πράξει άγια. Συνεχώς θα φέρνουν και άλλους μέχρι να γίνει γενικό σφάξιμο κάποια στιγμή. Βέβαια οι σφαγμένοι θα είμαστε εμείς. Δέστε τα πλάνα στην τηλεόραση όπου υπάρχει συνωστισμός. Εξηντάρηδες ανάμεσα σε τριαντάρηδες.

      1. Εσεις που λετε οτι ειναι ριψασπης βγειτε αν τολματε και καντε μια κινηση κατα αυτων να δειτε για ποτε θα σας μαζεψει η ανθελληνικη εξουσια με τα τσιρακια της ολο μεγαλα λογια χωρις ουσια χορτασαμε

        1. Σαν τον ελεφαντα που μεγαλωσε με αλυσιδα στο ποδι και τωρα με ενα σπαγκο φοβαται να τον κοψει να φυγει.
          Στοιχημα οτι προσεχεις πολυ δημοσιως τι θα πεις.
          Στα λεωφορια που μπενω πιανω κουβεντα με τους παπουδες και τις γιαγιαδες ,για τα λ@θροσκ@τα που μπενουν σωρηδον…και γυρω μας εχει χιμπατζηδες ,μαντιλες, μωρα…και κλουβιους σα και εσενα που κανουν πως δεν ακουσαν για να μη τους προσεξει κανεις και τους κακοχαραχτηρισει

    19. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα πια … .τα παρατάω γιατί είμαι μόνος μου
      Όλοι κοιτάτε το μπανάκι σας και την άνεση σας Ραγιάδες ψεκασμένοι

    20. Αυτα ειναι τα κατορθωματα σας Ανθελληνες λαθρολαγνοι Συριζαιοι και ΜητσοΜπακογιαννηδες, κουβαλησατε και νταντευετε και αποθρασυνατε ολα αυτα τα αποβρασματα, ωστε να διαδηλωνουν σε ξενη χωρα στην οποια μπουκαραν παρανομα και τωρα ζητανε και τα ρεστα!!!!!!! Στις πατριδες σας οι απαιτησεις κοπροσκυλα, εξω απο την πατριδα μας τωρα και παρτε και τα προδοταρια του Συριζα και της ΝΔ μαζι σας!!!!!!! Χρειαζεται πλεον αμεσος ξεσηκωμος των Ελληνων να διοξουμε τους δηθεν προσφυγες απο την Ελλαδα!!!!!!!

      1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!!!!!!! αλλα σε ποιους απευθηνεσε??? γραψε πληκτροελληνες να σε καταλαβουν. το καστρο εχει πεσει απο μεσα……. παπαλα που λεμε και στην κερκυρα…..

    21. Αντι να λετε μαλακιες ψηφηστε κασιδιαρη να ξεκουμπιστουνε απο κει που ηρθαν…δεν υπαρχει μετα τις εκλογες μαλακα ελληνα δεν ηξερα …κριμα ειναι και τα λοιπα παραμυθια…αν τους διωξουμε εχουν πατριδα να παανε…αν μας διωξουν εμας δεν μας περιμενη κανεις μαλακοελληνα ραγια ..θα σε ξεσκισουν και σενα και την οικογενεια σου ραγια…μη φοβασε δεν εισαι ρατσιστης αν δεν τους θελεις στη χωρα….ταιλευται ευκαιρια κασιδιαρι δαγκωτο…

    22. εγω δεν βλεπω καμια καραντινα,καμια αποσταση μεταξυ τους,,,μονο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ υπαρχει ο νομος του κοροδοιου..;;;

    23. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΟΧΙ ……

    24. Η κυβερνηση ψηφίστηκε για να κανει οπως μας υποσχεθηκε κλειστα κεντρα και κυριως Απελασεις. Μας γελασε πριν τις εκλογες και τιποτα απο αυτα δεν εχει γινει.Κανενας αφγανος πακιστανος αφρικανος δεν δικαιουτε ασυλο στη χωρα. Λοιπον για να τελειωνει το παραμυθι Μητσοτακη διωξε ολους τους βρωμιαρηδες που κουβαληθηκαν παρανομα και ηρθαν μονο για παρανομιες και ζουν εις βαρος των συμπολιτων μας. Αλλιως σταση πληρωμων φορων απο ολους μας και τοτε θα δουμε που θα βρει η κυβερνηση τα χρηματα για να συντηρεί ολα αυτα τα κατακαθια

      1. Κάποτε, με σταση πληρωμων φόρων στην Αγγλία ”έπεσε΄” η Θατσερ..

        1. καιρος και εδώ ώμος οι βλακοσυριζεοι και αλλοι θα ξανά ψηφίσουν τσιπρα

    25. Φαίνεται ότι ο απώτερος σκοπός του Σύριζα είναι ΟΛΟΙ αυτοί οι λαθροεισβολείς να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, ώστε τα κόμματα προδοσίας να εξασφαλίζουν άνετη νίκη στις μελλοντικές εκλογές. Μία μορφή σύγχρονης σκλαβιάς για τον Έλληνα.

      1. Ο σκοπος τους αυτος ειναι οντως …ολοι αυτοι να αποκτησουν πολιτικα δικαιωματα …αλλα ειναι τοσο ηλιθιοι γιατι αυτοι αυξανονται και πληθυνονται σαν τις κατσαριδες…και φυσικα θα ερθει η ωρα που θα φτιαξουν δικα τους κομματα με δικους τους αρχηγους …ασε δε που θα ζητησουν να επικρατησει και η σαρια…Γιατι ο μοναδικος σκοπος που φευγουν απο τις χωρες τους ειναι η εξαπλωση του ισλαμ και τιποτα αλλο ..Αναρωτιομαστε τοσα χρονια που βρισκουν τα φραγκα για να πληρωνουν ολους αυτους τους διακινητες….αμ δεν τα βρισκουν τους τα χωνουν κανονικα ωστε να φυγουν και να μπουν στην ευρωπη , ειναι πιο φανερο απο ποτε οτι μιλαμε για το πιο οργανωμενο σχεδιο ανταλλαγης πληθυσμου ολων των εποχων!

    26. Ο/Η έννοια σας και θα έρθει η ώρα ΟΛΟΝΩΝ ... δεν αργεί ... λέει:

      Πίσω στις χώρες τους ΟΛΟΙ, να διεκδικήσουν νόμιμα ό,τι παράλογα απαιτούν σε ξένη Χώρα, η οποία δεν τους οφείλει απολύτως τίποτε, ούτε τους κάλεσε για να έρθουν … Μπούκαραν παράνομα … κι όπως ήρθαν, να γκρεμοτσακιστούν και να φύγουν … και να μας κάνουν την χάρη να πάρουν μαζί τους όλους τους -ζαίους και τους λοιπούς υποστηρικτές τους, να τους παραχωρήσουν αυτοί στις δικές τους χώρες, ό,τι οι ίδιοι αξιώνουν στην δική μας χώρα … ΔΡΟΜΟ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ …
      ΄Αντε στο διάολο πιά, που όλοι “την είδαν” πρόσφυγες και αξιώνουν δικαιώματα και προνόμια που δεν τους οφείλονται … Να βγάλουν τον σκασμό και να επιστρέψουν στις χώρες τους, ΧΤΕΣ …
      Μπακογιάννη, γι΄αυτό μετέτρεψες την Πανεπιστημίου, σε πεζόδρομο ;;; Για να μπορούν οι λαθροέποικοι να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται ;;; ΄Αντε στο διάολο, κι εσύ κ@λόπαιδο, που έδωσες και άδεια στους παράνομους εισβολείς να “εκφράσουν τα παράπονά τους” …
      Φωτιά και τσεκούρι θα πέσει στα κεφάλια, ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ Ελληνόφωνες και βαρβαρόγλωσσοι, καταστροφείς της ιερής Πατρίδας μας …

    27. Κόψτε τους τα επιδόματα! Φτάνει πια.

    28. Αλήθεια σας λέω, δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλάψω. Όσα χρόνια ζω δεν θυμάμαι έναν ,μα έναν, από τους εκάστοτε κυβερνώντες , βουλευτές, γραμματείς και όλο το σκυλολόι να έχουν αγαπήσει αυτή τη χώρα. Και δεν βλέπω φως και τα επόμενα χρόνια. Λεφτά, λεφτά, λεφτά ….βάλτε τα εκεί που ξέρετε επιτέλους να ησυχάσετε.

      Υ.Γ. Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες

    29. Τελικα απο μοναδικη αφρικανική χωρα με λευκους κατοικους καταφεραν οι …ζαιοι να μας κανουν με μαυρους κατοικους ! Πρόοδος …

    30. ……κι έναν λευκό να τους κάνει αέρα, μήπως;;;;;;;;;;;;;

      1. Τους λευκούς θα τους σφάξουν μόλις γίνουν μειοψηφία έτσι κι αλλιώς.

    Comments are closed.