ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ TWITTER – O ΕΝΑΣ, Ο ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ, ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ – ΤΡΕΛΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ 

  Κοινοποίηση:
  μητσοτακης (1)

  Ο Τάσος Ποτσέπης καθυβρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς να τον ονομάζει και αυτόματα γίνεται παρελθόν για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο “αγάπη μόνο” βρίζει τον πρωθυπουργό για τα ακίνητα που έχει στη διάθεσή του και το γλέντι στο twitter έχει μόλις ξεκινήσει.

  Πέραν από το πόθεν έσχες του Κούλη, στο επίκεντρο των σχολιαστών του twitter και οι διακοπές που δεν… θα πάει ο τουρίστας Κυριάκος Μητσοτάκης, που κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται για μπάνιο.

  Το μπινελίκι που πέφτε στο twitter για τον πρωθυπουργό είναι απίστευτο…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Στέφανε, μεγάλες γερμανικές εταιρείες επικοινωνίας έχουν στήσει δίχτυ προστασίας στον Μητσοτάκη. Κάνουν τα πάντα να τον κρατήσουν πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Ορυκτός πλούτος, ενεργειακά, επικοινωνία, εμβόλια. Τεράστια τεράστιες επενδύσεις προς όφελος των Γερμανών καταστρεφοντας πλήρως την Ελλάδα. Στημένος από το Βερολίνο είναι.

  2. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΒΗΣΤΑΣ.ΚΑΙ ΕΝΑΣ.ΚΑΚΙΣΤΟΣ.ΠΟΛΙΤΗΚΟΣ.Ο ΠΟΤΣΕΠΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ. ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ.

  3. μην φοβασαι τιποτα τασο ποτσεπη συνεχισε θα πεσει ο ανωμαλος δικτατορισκος

  4. Χαμός με άρθρα για το καύσωνα και τα ενεργειακά της χώρας. Ο Μητσοτάκης κατέστρεψε την αυτονομία της χώρας στην ενέργεια που είχε βάση το λιγνίτη, και πληρώνεις πανάκριβα εισαγωμενο ρεύμα από…. λιγνίτη!!!! Μας καταστρέφει ρε μ@λακες, νικέλιο μόλυβδος και λιγνιτης χτυπάνε ρεκόρ στις αγορές ορυκτών και ο δοσίλογος καταστρέφει τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας κατ εντολήν των Γερμανών. Δεν είναι αργά παιδιά, ακόμη σώζεται ο λιγνιτης. Έχει βάλει συνεργεία να καταστρέψουν το ορυκτό, σταματειστε τον. Μας καταστρέφει.

  5. Η σύζυγος Πρωθυπουργού θα έπρεπε να έχει δίπλα της έναν δυναμικό αστυνομικό σαν τον Τάσο…..

  6. Πρώτο θέμα-δυστυχώς- στην ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak, η φωτογραφία του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με μαγιό σε παραλία της Κρήτης. «Ο Μητσοτάκης, ενώ η χώρα του καίγεται»…
   είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας, που δεν έχει φυσικά κανένα πρόβλημα να προσπαθήσει να συκοφαντήσει την Ελλάδα.
   P.S. Ενώ ο κόσμος καιγετάι. Το ΜΟΫΝΙ χτενιζετάι!!

  Leave a Response