ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΖΗΣ – ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    kazazis

    Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ο θάνατος του προέδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ Ιωάννη Καζάζη.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος σε γραφείο, στο υπόγειο του κτιρίου του Δήμου Καλαμαριάς, ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.

    Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια θανάτου, ωστόσο φαίνεται ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

    Θλίψη και οδύνη για την απώλεια εξέφρασαν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο πρύτανης του Αριστοτελείου, καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

    «Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του Ι. Καζάζη, Προέδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Ομότιμου Καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με εξαίρετες σπουδές και πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο, αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στη σύγχρονη γλωσσική διδασκαλία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του», ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Κεραμέως.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Σίγουρα Παιδόφιλος που τον εκβίαζαν αν δεν έσκαγε το παραδάκι στην ώρα του.

    2. Ελευθερία Ισότητα Αδελφότης(ο νοων νοειτω)μυρίζει από μακρυα το θέμα.Γιατι όχι στο σπίτι του η στο γραφείο του?
      Απαγχονισμενος με δύο σχοινιά η με ένα,όπως ο άλλος με δύο σφαίρες?

    3. Ας ψαξει το Μακελειο να δει τι πραγματικα συμβαινει.
      Φευγουν ανθρωποι των γραμματων και μενουμε στην ουσια χωρις πολιτισμο.

    Comments are closed.