ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ!!!!!! ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΪ – ΣΤΡΑΤΗ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ – ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

  Κοινοποίηση:
  tsesme

  Βίντεο – ντοκουμέντο με τις κινήσεις του τουρκικού «Τσεσμέ» εξασφάλισε το MEGA, όπου γύρω στις 14:00 βρισκόταν νοτιοδυτικά του Άι Στράτη.

  Το «Τσεσμέ» εγκατέλειψε χθες την περιοχή της παράνομης NAVTEX, καθώς στο Αιγαίο έπνεαν ισχυροί άνεμοι, με τον τουρκικό στόλο να παραμένει και να διεξάγει τα σενάρια της άσκησης «γαλάζια πατρίδα».

  Σήμερα ξαναβγήκε στην περιοχή της παράτυπης NAVTEX.

  Παράλληλα, οι Τούρκοι προχώρησαν σε νέες προκλήσεις. Συγκεκριμένα έξι F-16, ένα CN-235 και τρία ελικόπτερα προχώρησαν σε τρεις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και σε επτά παραβάσεις κανόνων εναέριας κυκλοφορίας.

  Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Σε λίγο θα κόβει βόλτες και στη Μονεμβασιά , στο Γύθειο, στα Κύθηρα… Θα έρθουν οι Τούρκοι στα σπίτια μας και εμείς θα μιλαμε ακόμα για Λοκ Νταουν.

  2. Μην φοβάστε Έλληνες! Η χώρα μας αυτή η ευλογημένη και αγιοτόκος χώρα δεν θα εξαφανιστεί ποτέ παρόλο που το θέλουν κάποιοι <>. Με τις ευλογίες όλων των αγίων και ειδικότερα του Αγίου Νικολάου του Πλανά(μιας και 2 Μαρτίου είναι η γιορτή του) η χώρα μας θα είναι κοντά στον Θεό και στον Κύριον ημών Ιησού Χριστού πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αυτή η ”πανδημία” είναι μία ευκαιρία για πίστη και μετάνοια, διότι με αυτά σώζεται ο αμαρτωλός άνθρωπος και γίνεται μέτοχος της αιωνίου βασιλείας του Θεού.

  Leave a Response