ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ: ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ PFIZER!!

  Κοινοποίηση:
  εμβόλιο Pfizer

  Ισραηλινοί ερευνητές αυτή την εβδομάδα τόνισαν τη σχέση μεταξύ του εμβολίου Pfizer Covid-19 και μιας «σπάνιας αυτοάνοσης νόσου» αιματολογικής θανατηφόρας.

  Οι ερευνητές, που συνεργάστηκαν με το Tμήμα Aιματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Shamir, διαπίστωσαν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης θρομβωτικής θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας (aTTP) που αποκτήθηκε στο Ισραήλ για περίοδο ενός μήνα και σημείωσαν ότι οι περιπτώσεις εμφανίστηκαν σε εκείνους που είχαν λάβει το εμβόλιο Pfizer έως και ένα μήνα πριν.

  Ο ερευνητής Dorit Blickstein είπε στο κανάλι 13 ότι το TTP είναι «μια ασθένεια που στην κλασική της μορφή είναι θανατηφόρα καθώς το 90% των ανθρώπων που ασθενούν θα πεθάνουν. Σήμερα, με τη βοήθεια νέων θεραπειών, οι οποίες […] πρέπει να χορηγούνται το συντομότερο δυνατό, οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν.

  Είπε ότι οι ερευνητές διερεύνησαν μια πιθανή σύνδεση με το εμβόλιο αφού είδαν αύξηση στη συγκέντρωση περιπτώσεων ATTP στο Ισραήλ. Παρατήρησαν 4 περιπτώσεις σε ένα μήνα, ενώ συνήθως υπάρχουν 2-3 κρούσματα ετησίως.

  «Στο Ισραήλ, υπάρχουν δύο ή τρία κρούσματα ετησίως σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Τον Μάρτιο, αρχίσαμε να δεχόμαστε πάρα πολλά κρούσματα και επομένως αναρωτηθήκαμε γιατί.

  «Σ΄ένα μήνα πιάσαμε το ετήσιο όριο κι αυτό δεν είναι λογικό. Έτσι, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι κοινό είχαν όλοι αυτοί οι ασθενείς. Και αποδείχθηκε ότι όλοι είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο κορωναϊού που είναι αποδεκτό και υπάρχει στο Ισραήλ και παρουσίασαν συμπτώματα εντός 5-28 ημερών. ” H ιατρική ομάδα του Ινστιτούτου Αιματολογίας του Ιατρικού κέντρου Shamir δήλωσε πως βρήκε χρονική διασύνδεση εμβολιασμού ασθενούς κι εμφάνισης συμπτωμάτων.Κατά συνέπεια η ιατρική ομάδα με επικεφαλής την Dr Maya Koren-Michowitz, Διευθύντρια της Μονάδας Αιματολογίας και Αιματο-ογκολογίας, συστήνει στους ασθενείς με PTT να μην εμβολιάζονται παρά με ειδική εξουσιοδότηση του γιατρού τους.

  “Μας έκανε να υποψιαζόμαστε ότι υπήρχε μια σχέση, κάποια σχέση, μεταξύ αυτής της σπάνιας ασθένειας και του εμβολίου.”

  Σημείωσε ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς με τη νόσο είναι νέοι, και στη μελέτη τους, οι ηλικίες κυμαίνονταν από 28 έως 45 ετών. Οι μισοί ήταν άντρες, οι μισοί ήταν γυναίκες.

  «Τέλος πάντων, κινεί την προσοχή, επειδή η συσσώρευση, η συγκέντρωση δεν ταιριάζει. Αυτό δεν ήταν αυτό που θα περιμέναμε να δούμε σε μια κανονική χρονιά.

  Ο Blickstein πρόσθεσε ότι «με τη βοήθεια των ορολογικών εξετάσεων» οι ερευνητές γνώρισαν ότι «οι ασθενείς δεν ήταν ασθενείς του κορωναϊού, αλλά μάλλον μετεμβολιακοί ασθενείς».

  “Ήταν μια προειδοποίηση για εμάς.”

  Είπε ότι πρέπει να υπάρχει μια κόκκινη σημαία για “υγιείς ανθρώπους που έχουν λάβει το εμβόλιο και αρχίζουν να αναπτύσσουν φαινόμενα όπως μια τάση για εσωτερική αιμορραγία ή, πονοκεφάλους, ζάλη, απώλεια λέξεων, πίεση στο στήθος ή στομαχικές διαταραχές” σε τέτοια περίπτωση πρέπει να “ζητήσουν αμέσως ιατρική βοήθεια”.

  «Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να μην είναι συνηθισμένες παρενέργειες εμβολίου, αλλά μια έκφραση μιας σπάνιας νόσου».

  Ο Blickstein σημείωσε τελικά ότι ο αντίκτυπος «δεν είναι μόνο στο Ισραήλ. Υπάρχει, προς το παρόν, μια αναφορά για την ίδια αντίδραση στο ίδιο εμβόλιο στο Βέλγιο και την Ιταλία. “

  Η Αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής ορίζει το PTT ως «μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί θρόμβους αίματος (θρόμβους) σε μικρά αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα. Αυτοί οι θρόμβοι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά ιατρικά προβλήματα εάν μπλοκάρουν τα αγγεία και περιορίσουν τη ροή του αίματος σε όργανα όπως ο εγκέφαλος, τα νεφρά και η καρδιά. “

  “Οι επιπλοκές που προκύπτουν από αυτούς τους θρόμβους μπορεί να περιλαμβάνουν νευρολογικά προβλήματα (όπως αλλαγές προσωπικότητας, πονοκεφάλους, σύγχυση και ομιλία), πυρετό, μη φυσιολογική νεφρική λειτουργία, κοιλιακό άλγος και καρδιακά προβλήματα.”

  Μια έκθεση που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Υγείας στις αρχές Ιουνίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκατοντάδες περιπτώσεις φλεγμονής του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα) πιθανότατα προκλήθηκαν από το εμβόλιο κοροναϊού που χορηγήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού του Ισραήλ.

  Η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων έχει αναφερθεί σε νεαρούς άνδρες και εφήβους. Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί σε άντρες ηλικίας 16 έως 30 ετών, με το υψηλότερο ποσοστό να παρατηρείται σε εφήβους άνδρες ηλικίας 16 έως 19 ετών. 90% όλων των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας που σχετίζονται με εμβόλιο έχουν αναφερθεί σε άνδρες.Το μόνο αισιόδοξο είναι ότι η έγκαιρη διάγνωση (σσ όταν υπάρξει) και οι σύγχρονες θεραπείες αύξησαν το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών με ΤΤΡ από 10% στο παρελθόν σε 80% σήμερα.

  dimpenews.com

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Πας σε δημόσια υπηρεσία και δεν σε εξυπηρετούν παρότι είναι ανοιχτά και δεν έχουν κόσμο. Θέλουν λέει ραντεβού. Και ο μητσοτάκης και ο υπουργός ανάπτυξης γεωργιάδης(ο πρώην μακεδονομάχος που θα ψηφίσει μέχρι και τα μνημόνια με τα σκόπια) δεν ασχολούντσι με αυτό το χάος και τώρα μιλάνε για την ινδική μετάλλαξη. Ρε ούτε οι υπάλληλοι της pfizer και της αστραζένρκα δεν μιλάνε με τέτοιο ενθουσιασμό για τον εμβολιασμό. Οι πολιτικοί είναι ειδικοί στα εμβόλια; και αν ναι, από πότε; και πώς ξέρουν ότι το εμβόλιο καλύπτει και τις μεταλλάξεις; Ρε τι μίζες πέφτουν.

  2. Συμπέρασμα: τα εμβόλια προκαλούνε χειρότερα και πιο θανατηφόρα νοσήματα απο τον ίδιο τον ιό. Γιατί πολλοί τον πέρασαν σαν μια απλή γρίπη. Άρα προτιμώ να το ρισκάρω να περάσω γρίπη παρά να αγχώνομαι τι θα μου ξημερώσει με το εμβόλιο. Άλλωστε όσοι δηλώθηκαν πως πέθαναν απο κορωνοϊό είχανε περάσει απο την ΜΕΘ, δηλαδή λάθος θεραπεία ή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

  3. Είναι μία σπάνια ασθένια αίματος καί λέγεται “Θρωμβοτική Θρομβοπένια (Thombotisch-thrombozy-
   topenie Purpura TTP.
   Πρόκειται γιά ένα αυτοάνοσο νόσημα πού προκαλεί θρομβώσεις σέ διάφορα όργανα.Αυτές οί θρομβώσεις περιορίζουν τήν ροή του οξυγονωμένου αίματος στόν εγκέφαλο,στήν καρδιά καί στά νεφρά καί προξενούν βαριά προβλήματα υγείας.
   Οί ερευνητές δήλωσαν ότι υπάρχει σύνδεση μέ τά εμβόλια.
   Παρόμοια επεισόδια δήλωσαν επιστήμονες από τήν Δανία καί τήν Νορβηγία μέ τά εμβόλια τής AstraZeneca.
   Γιάννης Λάκων

  4. Στον Καναδα και στην Αυστραλια εχουν αναφερθει αρκετες περιπτωσεις σπληνομεγαλιας και ρήξης σπληνας, ξαφνικος βηχας οπου μαλιστα 2 κατεληξαν…Στην Αγγλια εκτος απο τους 4 πιλοτους που κατεληξαν, αλλοι 2 τυφλωθηκαν…Στην Αμερικη αυξηθηκαν πλεον κατακορυφα τα αυτοκινητιστικα λογω συγχυσης που προξενειται απο τα εμβολια οπως και οι αυτοκτονιες, 2 σελιδες παρενεργειες ψυχικα νοσηματα στο καθε εμβολιο φολα…2 σελιδες διαφορων ειδων καρκινοι και τοσα αλλα… Τα νευρολογικα τυπου χορειας του huntington σε ολο τον κοσμο με κορυφαια 3 γυναικων στην Αμερικη – εκ των οποιων η Angelia Gipson Dessele κατεθεσε και στην γερουσια…Οι καταγεγραμμενες παρενεργειες στο Ην. Βασιλειο: μεχρι 16.06.2021. για το Αστρα ειναι πλεον στις 115 σελίδες με 904 νεκρους, 745.965 παρενεργειες σε 205.221 ανθρωπους, για το Pfizer 87 σελιδες με 425 νεκρους, 210.168 παρενεργειες σε 73.944 ανθρωπους, για το μοντερνα 40 σελιδες, 5 νεκροι, 14.781 παρενεργειες σε 5.226 ανθρωπους, σε αδιευκρινιστο (για καποιο λογο δεν δηλωθηκε η ονομασια) με 27 σελιδες, 22 νεκρους, 2521 παρενεργειες σε 828 ανθρωπους… Ελπιζω να μην κοψετε παλι το σχολιο μου…

  Leave a Response