ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΔΙΚΑΣΤΩΝ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ», ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕνΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»

  Κοινοποίηση:
  ellada

  Στα άκρα φτάνει πλέον η κόντρα στα ενδότερα της μεγαλύτερης δικαστικής συνδικαλιστικής Ένωσης, της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά την απόφαση των 9 μελών της πλειοψηφίας να αναβληθούν οι εκλογές του Ιουνίου για νέο ΔΣ, λόγω κορονοϊού και να προσφύγει το δικαστήριο για ορισμό προσωρινής διοίκησης.

  Το προεδρείο, με ανακοίνωση του προέδρου Χριστόφορου Σεβαστίδη και του γγ Παντ. Μποροδήμου, εξαπολύει πρωτοφανή πυρά μιλώντας ευθέως για πραξικόπημα και κίνδυνο της δημοκρατίας στον δικαστικό συνδικαλισμό.

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «από τη μεταπολίτευση και μετά είναι η πρώτη φορά που απειλείται ευθέως η Δημοκρατία στον δικαστικό συνδικαλισμό. Ο αντίπαλος δεν είναι αόρατος. Φωλιάζει στους κόλπους του Δικαστικού Σώματος και γιγαντώνεται με την αδιαφορία και την επιλογή των «ίσων αποστάσεων».

  Μειοψηφία

  Η ανακοίνωση που καταγράφει την άποψη των 6 μελών τα οποία μειοψήφησαν μιλάει για «περιφρόνηση της θεμελιώδους δημοκρατικής αρχής των ελεύθερων εκλογών σε ένα συλλογικό όργανο, βάναυση και απροκάλυπτη καταστρατήγηση του Καταστατικού που αποτελούν πρωτόγνωρο φαινόμενο στην πολυετή ιστορία της Ένωσης, με εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας»

  Μάλιστα αναφέρουν πως «η πραγματική αιτία, τα κίνητρα και οι στοχεύσεις αποτελούν την ουσία του ζητήματος. Πρώτη παρατήρηση συνεπώς είναι ότι τα 9 μέλη του ΔΣ δεν θέλουν με κανέναν τρόπο την διενέργεια εκλογών προκειμένου να μην τεθούν στην κρίση των συναδέλφων τους. Στοχεύουν με άλλα λόγια στην πραξικοπηματική κατάληψη της διοίκησης της μεγαλύτερης δικαστικής ένωσης. Τα ονόματά τους θα γραφούν με τα μελανότερα γράμματα στην Ιστορία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων».

  Τα πυρά δέχεται και το Υπουργείο Δικαιοσύνης που απέρριψε τα αιτήματα για παράταση της θητείας του νυν προεδρείου για το οποίο αναφέρουν πως «στρώνει δηλαδή το χαλί στους σχεδιασμούς των 9 μελών του ΔΣ προκειμένου να ανατρέψουν τη νόμιμη διοίκηση της Ένωσής μας».

  Ολόκληρη η ανακοίνωση του προεδρείου έχει ως εξης:

  «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

  ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ 9 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.

  ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

  ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

  -Είναι η τρίτη φορά που το Προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εισάγει στο ΔΣ το θέμα του καθορισμού της ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Καταστατικό οι αρχαιρεσίες γίνονται κάθε δεύτερο Μάιο ή Ιούνιο. Τις προηγούμενες δύο φορές δηλαδή στις 6 Φεβρουαρίου και στις 27 Φεβρουαρίου (πριν την εμφάνιση της πανδημίας) η πλειοψηφία των 9 μελών αρνήθηκε με το πρόσχημα της παρατεταμένης εκλογικής περιόδου. Σήμερα αρνήθηκε με το πρόσχημα του κορωνοϊού. Για το εάν η πανδημία λειτούργησε και σ’ αυτήν την περίπτωση ως πρόσχημα ή είναι βάσιμη η ανησυχία τους, θέτουμε στην κρίση των συναδέλφων τα παρακάτω: Πρώτο και κύριο μέλημα του Προεδρείου ήταν η διασφάλιση της υγείας των συναδέλφων που θα κληθούν να ψηφίσουν. Για το λόγο αυτό απευθύναμε εγκαίρως (στις 4-5-2020) αίτημα προς τον Ε.Ο.Δ.Υ. υποβάλλοντας σχέδιο ψηφοφορίας και ζητώντας τη θέση και τις παρατηρήσεις του. Στο σχέδιο αυτό προτείναμε μεταξύ άλλων η εκλογική διαδικασία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη να γίνει σε χωριστά εκλογικά τμήματα ανάλογα με το επώνυμο του κάθε ψηφοφόρου, ώστε να μην δημιουργείται επικίνδυνος συνωστισμός και αφού τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα. Πραγματικά ο Ε.Ο.Δ.Υ. απάντησε στις 11-5-2020 στο αίτημά μας συμπληρώνοντας το σχέδιό μας με παρατηρήσεις ως προς την ενδεδειγμένη διαδικασία ψηφοφορίας. Με τις διαδικασίες που πρότεινε ο Ε.Ο.Δ.Υ. θα συμμορφωθούμε απόλυτα όπως δηλώσαμε στο ΔΣ. Προτείναμε ως Προεδρείο τη διενέργεια των αρχαιρεσιών τις τελευταίες δύο Κυριακές του Ιουνίου, διάστημα κατά το οποίο θα λειτουργούν κανονικά όλα τα ακροατήρια στα Δικαστήρια, θα έχουν γίνει ήδη οι Ολομέλειες των Δικαστηρίων για τα τμήματα διακοπών και η κοινωνική ζωή θα επανέλθει σε μια ομαλότητα. Εναλλακτικά προτείναμε τις δύο πρώτες Κυριακές του Ιουλίου. Τα 9 μέλη του ΔΣ (Λυμπερόπουλος, Σαλάτας, Στενιώτη, Νάστας, Βουλγαρίδης, Βεργώνης, Φούκας, Κομπολίτης, Κώνστα) αρνήθηκαν και πάλι να συμμορφωθούν με τις καταστατικές επιταγές και να ορίσουν ημερομηνία αρχαιρεσιών ακόμα και με την τήρηση των υποδείξεων του Ε.Ο.Δ.Υ. Με ποια υποκειμενικά κριτήρια αμφισβήτησαν τη θέση του αρμόδιου επιστημονικού φορέα είναι ένα κεφαλαιώδες ερώτημα χωρίς λογική απάντηση. Είχαν μάλιστα το θράσος να ζητήσουν άμεσα την παράδοση «των κλειδιών» της Ένωσης.

  Η πραγματική αιτία, τα κίνητρα και οι στοχεύσεις αποτελούν την ουσία του ζητήματος. Πρώτη παρατήρηση συνεπώς είναι ότι τα 9 μέλη του ΔΣ δεν θέλουν με κανέναν τρόπο την διενέργεια εκλογών προκειμένου να μην τεθούν στην κρίση των συναδέλφων τους. Οι διαφορετικές δικαιολογίες που κάθε φορά εφευρίσκονται είναι το εύκολο κομμάτι της δουλειάς τους. Προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, όπως θα αναλυθούν παρακάτω, δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδοιασμό. Η περιφρόνηση της θεμελιώδους δημοκρατικής αρχής των ελεύθερων εκλογών σε ένα συλλογικό όργανο, η βάναυση και απροκάλυπτη καταστρατήγηση του Καταστατικού αποτελούν πρωτόγνωρο φαινόμενο στην πολυετή ιστορία της Ένωσης, με εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας. Η επονείδιστη και προειλημμένη απόφασή τους είναι αποκρουστέα για έναν ακόμα λόγο. Οι δικαστικές ενώσεις δεν είναι απλά συνδικαλιστικά σωματεία. Έχουν συνταγματική κατοχύρωση και αναγνώριση (άρθρο 89 παρ. 5 Συντάγματος). Η ευλαβική τήρηση όλων των κανόνων της δημοκρατίας σε όργανα που η λειτουργία τους προβλέπεται από τον θεμελιώδη Νόμο του Κράτους οφείλει να γίνεται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα και τελεί υπό την εγγύηση του ίδιου του Δικαστικού Σώματος. Παρεκκλίσεις και εξαιρέσεις από τους δημοκρατικούς κανόνες υπό οποιοδήποτε πρόσχημα σκοπιμότητας δεν θα πρέπει να γίνονται αποδεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη.

  Ομολόγησαν δημόσια και χωρίς καμία αιδώ ότι στόχος τους είναι να παρέλθει η 31η Μαΐου χωρίς μέχρι τότε να προκηρυχθούν εκλογές και στη συνέχεια να προσφύγουν στα Δικαστήρια για διορισμό προσωρινής διοίκησης, ελπίζοντας στην ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου και με ευρύτατη αποδοχή σημερινού Προεδρείου και στη συγκρότηση ενός εντελώς διαφορετικού που θα απαρτίζεται από τους ίδιους. Στοχεύουν με άλλα λόγια στην πραξικοπηματική κατάληψη της διοίκησης της μεγαλύτερης δικαστικής ένωσης. Τα ονόματά τους θα γραφούν με τα μελανότερα γράμματα στην Ιστορία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Οι σχεδιασμοί τους είναι τόσο προβλέψιμοι ώστε κατά την συζήτηση του σημερινού ΔΣ δεν θέλησαν να δεσμευτούν για ημερομηνία εκλογών ούτε για τον Ιούλιο, ούτε για τον Σεπτέμβριο, αλλά επανέλαβαν αμήχανα ότι θα εξετάσουν εκ νέου το ζήτημα τον Οκτώβριο! Η «προσωρινή διοίκηση» θα μπορεί εύκολα να μεταβληθεί σε «μόνιμη» με την επίκληση νέου κύματος της πανδημίας από το φθινόπωρο και την μη ύπαρξη κατάλληλων συνθηκών για την διενέργεια αρχαιρεσιών. Τέτοια περιφρόνηση στην βούληση του Δικαστικού Σώματος, τέτοιος πρωτόγνωρος αμοραλισμός!

  Ποια είναι η θέση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο ζήτημα αυτό; Η Ένωσή μας μαζί με τα ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Ένωσης Μελών του ΝΣΚ, των οποίων οι θητείες έληξαν ή λήγουν άμεσα, υπέβαλε δύο φορές αίτημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (στις 9 Απριλίου και στις 4 Μαΐου) για παράταση της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων μέχρι να αποφασιστεί η διενέργεια αρχαιρεσιών. Το Υπουργείο, το οποίο παρέτεινε με διάφορες ΠΝΠ και Νόμους τη θητεία συνδικαλιστικών και εργοδοτικών οργανώσεων, αθλητικών σωματείων και ενώσεων, αγροτικών συνεταιρισμών, προμηθευτικών και φαρμακευτικών συνεταιρισμών κ.α., απέστειλε σήμερα (τέτοια σύμπτωση !) έγγραφο στην Ένωση με το οποίο αρνείται να παρατείνει τις θητείες των ΔΣ μέχρι την ημέρα που θα διενεργηθούν εκλογές. Στρώνει δηλαδή το χαλί στους σχεδιασμούς των 9 μελών του ΔΣ προκειμένου να ανατρέψουν τη νόμιμη διοίκηση της Ένωσής μας.

  Το Προεδρείο της Ένωσης εργάστηκε και εργάζεται με μοναδική επιδίωξη την κατοχύρωση της δικαστικής ανεξαρτησίας στην πράξη, την κριτική νομοθετημάτων που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις συνταγματικές επιταγές, τη διασφάλιση των εργασιακών και οικονομικών δικαιωμάτων των συναδέλφων. Στην κατεύθυνση αυτή χρειάστηκε να έρθουμε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με την εκτελεστική εξουσία, όποια κι’ αν ήταν αυτή. Θυμίζουμε ενδεικτικά τις θέσεις μας για την ιδιωτική διαμεσολάβηση, για την φαλκίδευση του δικαιώματος της απεργίας, για το σχέδιο νόμου που θέτει ασφυκτικούς περιορισμούς στο δικαίωμα της συνάθροισης, για τις πολιτικές παρεμβάσεις και υποδείξεις σε δικαστές και εισαγγελείς κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, για την ανακατανομή θέσεων στα Εφετεία της Χώρας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό στις Εισαγγελίες Εφετών, για τη μείωση των δικαστικών διακοπών και τις αρνητικές συνέπειες που θα επιφέρει. Η κριτική που ασκούμε είναι τις περισσότερες φορές ενοχλητική για τους Υπουργούς Δικαιοσύνης. Θεωρούμε όμως ότι είναι αναγκαία και ανταποκρίνεται στο ρόλο μας.

  Κάποιοι έχουν προφανώς άλλες προτεραιότητες και το έχουν αποδείξει με τρόπο εμφατικό σε πολλές περιπτώσεις. Να γίνουν οι αρεστοί, οι χρήσιμοι, οι βολικοί. Στους αρνητικούς σχεδιασμούς για τη Δικαιοσύνη που βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων και θα ξεδιπλώνονται σταδιακά, βολεύει στην Κυβέρνηση μία Ένωση συναινετική και πρόθυμη να «αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της συγκυρίας». Μία Ένωση που αρχικά θα θεωρεί ως «σενάριο συνομωσίας» τη μείωση των δικαστικών διακοπών και λίγο μετά θα την δικαιολογεί ως προσωρινό μέτρο. Μία Ένωση που δεν θα «βλέπει» καμία πολιτική παρέμβαση στις υποδείξεις Υπουργών προς τους Εισαγγελείς να δοθεί διαφορετικός χαρακτηρισμός στις ασκούμενες ποινικές διώξεις. Μία Ένωση που θα χειροκροτεί την κυβερνητική απόφαση για ανακατανομή οργανικών θέσεων στα Εφετεία την ίδια στιγμή που η Γενική της Συνέλευση, το ανώτατο συλλογικό όργανο, θα απέρριπτε με ποσοστό περίπου 80% ένα τέτοιο νομοθετικό μέτρο. Ο τρόπος διοίκησης της Ένωσης (με εκλογές ή και χωρίς αυτές αν δεν συμφέρουν) είναι μάλλον αδιάφορος αρκεί να βγει το αποτέλεσμα και οι κατάλληλοι συσχετισμοί.

  Συνάδελφοι, στην προοπτική που εξυφαίνεται για μια Ένωση χειραγωγημένη και πλήρως υποταγμένη στη βούληση της κρατικής εξουσίας, στους σχεδιασμούς για κατάργηση της Δημοκρατίας και των εκλογών, στα σενάρια ανατροπής της εκλεγμένης διοίκησης, ανάχωμα είστε μόνο εσείς. Από τη μεταπολίτευση και μετά είναι η πρώτη φορά που απειλείται ευθέως η Δημοκρατία στον δικαστικό συνδικαλισμό. Ο αντίπαλος δεν είναι αόρατος. Φωλιάζει στους κόλπους του Δικαστικού Σώματος και γιγαντώνεται με την αδιαφορία και την επιλογή των «ίσων αποστάσεων». Βρίσκει φίλους και συμμάχους. Αναλαμβάνουμε πλέον την κοινοποίηση αυτής της πρωτοφανούς πρόκλησης σε όλα τα πολιτικά κόμματα του τόπου. Σε όλα τα ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης. Η φωνή Δικαστών και Εισαγγελέων πρέπει να ακουστεί δυνατά στην κοινωνία: Καμία πλέον ανοχή σε τέτοια διαβρωτικά φαινόμενα. Ανεξάρτητες Δικαστικές Ενώσεις. Πλήρης σεβασμός των δημοκρατικών αρχών και των καταστατικών επιταγών. Πανδικαστικό αίτημα η άμεση προκήρυξη αρχαιρεσιών».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. H πλατεια Ομονοιας ανακατασκευαστηκε για εναν συγκεκριμενο λογο..ο επομενος δημαρχος θαναι ισλαμιστης(πακιστανος,τουρκος οτι ναναι),επιτηδες θα τον βγαλουν και οι νδουλοι+οι συριζοκκκεχαφιεδες+οι αντιφακλανες…θα δωσει φυσικα εντολη να εκτελουνται ολοι οι ελληνες χριστιανοι που δν προσκυνανε τον Αλλαχ και τα κομμενα κεφαλια θα τα πετανε μεσα στο νεο συντριβανι..αρα η πλατεια ομονοιας(μονο για αντιχριστους ισλαμιστες) θα γινει πλατεια διχονοιας και θαναι τοπος εκτελεσεων ελληνων χριστιανων..μιλαμε για το 2021-2 οπου θαμαστε παλι κατω απο τουρκοκρατια/πολεμο με τους μογγολους!εκεινη την περιοδο θαμαστε ηδη στις σφραγιδες…Παμε ομως απτην αρχη να πουμε 2 πραματα..σε λιγες μερες(λογικα την Πεντηκοστη) θα γινει η 1η αρπαγη της Νυφης-Σωμα Χριστου(10% χριστιανων,εθνικοι-Λια) και μετα απο 1 βδομαδα θα ακολουθησει η αρπαγη της Νυφης Ραχηλ(144.000) και αποκει και περα θα ξεκινησει η τελευταια 14ετια δοκιμασιας και οργης θεου(πιθανως ναχουμε τεραστιο σεισμο στις μερες αυτες)…απτο καλοκαιρι ξεκιναει η 1η 7ετια για τις σφραγιδες και την Εκκλησια Χριστου(χριστανοι εναντιον αντιχριστου) που εμεινε πισω(90% των χριστιανων)…οσοι μεινετε/μεινουμε πισω μην παρετε εμβολιο,χαραγμα,τσιπακι,τατουαζ/προσωπικο αριθμο γτ θα περιεχει το ενζυμο Λουσιφεριν/Luciferin(googlaρετε το)και σωτηρια δν θα υπαρχει μετα(θα σας αρρωστησουν)…αποτι βλεπετε τα κανουν ολα “ανυποφορα” ωστε να πατε να το παρετε μονοι σας(για να πατε παραλιες,να κανετε βολτες,νακουτε μουσικη με ποτο,να δουλεψετε,μμμ κλπ)…καλυτερα να πεθανετε η να πατε στα βουνα..μολις εξαφανιστουν εκατομυρρια χριστιανοι στις επομενες μερες θα ξεκινησουν πολεμοι,εμφυλιοι+σφαγη μεγαλη…η επομενη εξοδος/αρπαγη νο2 θαναι στην 6η σφραγιδα το 2026 οπου θαρθει ο Χριστος στον ουρανο μας πανω στο Ορος Σιων+θ’αρπαχτουν απο νεφελες ολοι+οσοι χριστιανοι εχουνε μεινει ζωντανοι τοτε…φυσικα η ευρωπη θα εχει ισοπεδωθει,οι πιο πολυ χριστιανοι εδω θαναι μαρτυρες(5η σφραγιδα ξεκινανε αποκεφαλισμοι)..στις 4 πρωτες σφραγιδες εχουμε πεινα,αρρωστιες,θανατοι,φτωχια κλπ…πανω απο 2-3 δις θα πεθανουν μεσα στα επομενα 2-3 χρονια…εχει ηδη τελειωσει οτι ξερατε…ολοι ειναι στο κολπο…μετα την αρπαγη νο2 θα ακολουθησει αλλη μια 7ετια 2026-2033(σατανας εναντιον Ισραηλ)(περιοδος σαλπιγγων και φιαλων οργης θεου)οπου δν μας πολυαφορα γτ ειτε θαμαστε νεκροι ειτε θαχουμε αρπαχθει…αλλα αυτη η 7ετια ειναι η οργη του Πατερα+του Αρνιου μαζι και θα υπαρξει αλλο χαραγμα/τσιπακι η οτι ναναι που θαλλαζει το dna γτ θα παρουν τοτε το dna του σατανα/απολλυων…φυσικα τοτε θα ζει η ανθρωποτητα σε μια εικονικη πραγματικοτητα,θαχουν ολα αλλαξει…και τοτε θα ερθουν οι 144.000 πισω να βοηθησουν σεκεινη την περιοδο το Ισραηλ+τα εθνη πριν κατεβει και πατησει το ποδι του ο Χριστος στο Ορος Ελαιων 2032-3 και ισοπεδωσει ολα τα εργα του Σατανα…ο Σατανας θαρθει στην Γη το 2030 απτον ουρανο…ο Αντιχριστος που θα εμφανηστει μετα την 1η αρπαγη τωρα το καλοκαιρι ειναι το παραπαιδι του Σατανα και ειναι ο Σαουδαραβας πριγκηπας Μοχαμεντ Μπιν Σαλμαν,ο σφαγεας των εθνων,το κορακι(αραβας),ο κοκκινος/ερυθρος καβαλαρης,ο ηγετης των ισλαμιστων….μεσα στον Ιουλιο τωρα το ισραηλ θα δεχτει επιθεση απτους αραβες και ολοι οι εβραιοι θαρθουν μεταναστες στην ελλαδα/θεσσαλονικη και θα την κανουν τη νεα ιερουσαλημ…ο 3ος ναος του σολομωντα δν θα χτιστει τωρα οπως πολλοι περιμενου γτ το Ισραηλ θα καταστραφει..αλλα θα ξεκινησει το χτισιμο του την περιοδο των σαλπιγγων 2026-7 και μετα….αφου γινει η αρπαγη τωρα δν θα υπαρχει Αγιο Πνευμα πλεον και πολλοι ελαχιστοι εργατες θα τοχουν οπου θαναι δω για να αφυπνισουν τις Εκκλησιες του Χριστου που εμειναν πισω…αυτα εν ολιγοις..ξερω μερικοι θα παθετε σοκ με αυτα που αναφερω αλλα ολα εχουν αποδειχτει μεσα απτην Βιβλο/Αγια Γραφη…μακαρι να κανουμε λαθος οπως τις αλλες φορες αλλα αυτη τη φορα το παιδι που φωναζει λυκος λυκος ειναι αληθεια!

   1. δηλαδή άλλο παιδί φωνάζει λύκος λύκος? Ποιο είναι το παιδί και πόσο αξιόπιστο είναι? Τελωσπαντων, για να σοβαρευτούμε και εγώ πιστεύω στις γραφές αλλά ημερομηνίες είναι παρακινδυνευμένο να λέμε. Ούτε οι Άγιοι το έκαναν…. Εμείς μόνο πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό μας. Και ο Θεός μας που είναι ο Κύριος του κόσμου αυτού θα τα φέρει όλα όπως πρέπει. Εγρήγορση αλλά και ψυχραιμία…

   2. Να κεράσω λίθιο και serooram?
    Εσύ τώρα ψηφίζεις κιόλας και ορίζεις τις μοίρες μας…. Μάλιστα….

  2. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ , ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ , ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ …. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ …. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ …… ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ……

  Leave a Response