ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Η ΤΑΙΝΙΑ “JOKER” ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ; ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ KAI ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  tzoker

  H ταινία Τζόκερ είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις για τις βίαιες σκηνές και κυρίως αυτές με τις επιθέσεις κατά αστυνομικών.

  Σχεδόν 1 χρόνο μετά ζούμε στις ΗΠΑ σκηνές με επιθέσεις κατά αστυνομικών, διάλυση και κάψιμο καταστημάτων καθώς και πλιάτσικο λόγω της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ.

  Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ταινία αποδείχτηκε προφητική…

  Αν όχι, το πλήθος “εκπαιδεύτηκε” καλά…

  Παραθέτουμε τις συγκεκριμένες σκηνές από την ταινία:

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑΙΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ. ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΜΕΤΙΚΕΣ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ, ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ή ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ, Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,Η ΑΓΑΠΗ, Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΔΑΙΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

  2. Μα γιατί νομίζετε ότι το Χόλυγουντ σκίστηκε να δημιουργήσει ταινίες όπως
   WORLD WAR Z (ζόμπι = Corona Virus που απλώνεται παντού & εμβόλιο αναγκαστικά σαν μόνη λύση για να σωθεί η ανθρωπότητα …)
   KINGDOM OF HEAVEN (φανατίζουν τώρα το ισλάμ)
   BLADE (περιμένουν τον μεσσία και ελέγχουν τον εγκέφαλο μέσω ειδικού τσιπ)
   AGORA (πολιτισμικότητα)
   Κτλπ..
   Τα πλασάρανε στην οθόνη για να μας προϊδεάζουν για ότι θα ρθεί στην πραγματικότητα
   Βέβαια για τους ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ αυτά είναι Μεγάλα Γράμματα και θα καεί ο εγκέφαλος τους και μόνο στην απλή ανάγνωση. Όμως για τους υπόλοιπους που θέλουν να ξέρουν με τι σατανάδες έχουμε να κάνουμε τσεκάρετε τα και παρατηρήστε τα καλά με το, Τώρα!

  Leave a Response