ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Η ΔΥΣΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ! ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    22

    Oυκρανοί νεοναζί ανεβάζουν φωτογραφίες στο Telegram στις οποίες δείχνουν βασανισμούς Ρώσων στρατιωτών.

    Στην παρακάτω εικόνα έχουν σκοτώσει έναν Ρώσο στρατιώτη αφού πρώτα του έβγαλαν το μάτι.

    Γενικώς η Δύση κάνει το κορόιδο σε αυτά, καθώς κάνει κακό στην προπαγάνδα της στην οποία οι Ρώσοι πρέπει να φαίνονται ως «διάβολοι» πάντως ο ΟΗΕ παραδέχεται ότι υπάρχουν «αξιόπιστες πληροφορίες» που επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ρε ΤΤ η Ουκρανία δεν υπήρχε πριν το 1991.
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ?????
      Τρόλ Ε Τρόλ…….

    2. Βλακας ειναι ο πουτιν που δεν τους καιει ολους με ανηλεης βομβαρδισμους αλα Αμερικα για να μην τον πουνε εγκληματια πολεμου και τους πολεμαει με κανονες και στρατιωτες στο πεδιο.

    3. Εσύ δεν είσαι Έλληνας ρε βλάκα ,εβραιόδουλος της Κούλας είσαι..Άμα μπούνε οι Τουρκαλάδες μην ανησυχείς κάτι παρτάλια σαν εσένα θα σε κανονίσουμε από τους πρώτους..Παίξτο μάγκας τώρα που μπορείς ανώνυμα από το διαδίκτυο γιατί ανθελληνικά σκουπίδια σαν εσένα σε λίγο καιρό θα εύχεστε μην είχατε γεννηθεί..

    4. Εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται,παρακολουθα τώρα eurovision

    5. Καλά τους κάνουν. Να καθόντουσαν στην Ρωσία. Τι δουλειά έχουν σε άλλη χώρα? Και αλλα πιο πολλά να τους κάνουν μέχρι να φύγουν όλοι. Τι περιμέναν? Να τους κάνουν το τραπέζι?

      1. Πάρε το μπούλο ρε μαλάκα , τα ίδια θα πάθετε όλοι οι Ανθέληννες προδότες όταν πάρουν την εξουσία οι αληθινοί πατριώτες..το νού σου βλακάκο

        1. Ενω ο Πουτιν είναι πολυ φιλέλληνας.. . Ας παει να μαζεψει τα πτωματα των μοσχαριών του απο την Ουκρανια και μετα ας ερθει να μας βοηθήσει.

    6. Μπαρούτι και ατσάλι, η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι Ουκρανοί νεοναζί και οι διεφθαρμένοι δυτικοί υποστηρικτές και χρηματοδότες τους.
      Αποναζιστοποιηση χθες!

      1. Το αστείο στο μήνυμά σου είναι ότι έχεις ψηφίσει Έλληνες νεοναζί με σβάστικα στο μπρατσακι.

    7. Οι Ουκρανοί Αζοφίτες είχαν κατασκευάσει φούρνους μαζικών αποτέφρωσεων αλλά δεν πρόλαβαν να τους χρησιμοποιήσουν.

    8. γίνονται αυτά, αλλά… αν κάποια χώρα έχει εισβάλει στη δική σου, τι θα έκανες; Θα τους υποδεχοσουν με δάφνες;

    9. Εγώ στη φωτογραφία βλέπω κάποιον να έχει κόψει μια φέτα αχλάδι κ να την προσφέρει στο στόμα του άλλου

    10. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΜΙΑ!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

      1. εισαι για τα μπαζα τα ναζιστικα καθαρματα ειναι οι ρωσιδουλες διαβασε λιγο ιστορια συμφωνο ριμπεντροπ μολοτωφ το 1939 μετα οι ρωσιδουλες εκαναν επιθεση στην φινλανδια και εφυγαν αδιαβαστοι οιν φινλαδοι τους εστειλαν στον ταφο ρε μακελειο εδω και τρεις μηνες γραφεις οτιο οι ρωσοι κατελαβαν την μαριουπολη και μια ερωτηση γιατι δεν ανεβαζεις τα σχολια μου η ελευθερια της αποψης ειναι ο θεμελειος λυθος της δημοκρατιας

    11. Ρώσοι στρατιώτες (μεθυστακες δηλαδή) στην Ουκρανία. Αυτό απο μόνο του τα, λέει όλα ότι δηλαδή οι Ρωσοφασιστες έχουν κάνει εισβολή στην Ουκρανία. Σαν να λέμε Τούρκοι στρατιώτες στην Ελλάδα! Οπότε αν εισβάλουν οι Τουρκαλαδες να μην πολεμήσουμε καθόλου. Να τους αφήσουμε να σφάζουν να καινε να κλέβουν και να βιάζουν. Και στο τέλος να τους κεράσουμε καφεδάκι! Σωστά Ρωσοδουλοι/Ρωσολαγνοι???

      1. Τα έχεις μπερδεμένα, βασικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

    Comments are closed.