“ΑΝΑΣΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ! ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ – “ΟΡΓΙΑ” ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: “ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΘΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ… “ΤΡΕΝΑΚΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ “ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ” – ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ “ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΥ” ΧΑΪΚΑΛΗ – “ΥΠΗΡΞΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;”

    Κοινοποίηση:
    ZXIOS

    “Ο Πέτρος Φιλιππίδης ανάσανε με την προφυλάκισή του”, τόνισε ο Στέφανος Χίος στο Εκρηκτικό Δελτίο του ΑΡΤ το βράδυ της Παρασκευής. Αιτιολογώντας την φράση του ο δημοσιογράφος είπε ότι τώρα τζάμπα τρώει, τζάμπα πίνει, τζάμπα κοιμάται άρα γλύτωσε από την κλεισούρα όλου αυτού του καιρού και τον “εξάψαλμο” που δεχόταν στο σπίτι μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις εναντίον του.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνθήκες κράτησης των φυλακών Τριπόλεως. “Είναι ένα κολέγιο, καμία σχέση με σωφρονιστικά καταστήματα υψίστης ασφαλείας. Εκεί μαζεύουν όλους τους ανώμαλους και μπλέκονται μεταξύ τους στα σεντόνια”, είπε ο κ. Χίος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, Φιλιππίδης και Λιγνάδης πιθανόν να είναι στο ίδιο κελί για να σκηνοθετήσουν θεατρικές παραστάσεις που – ποιος ξέρει – μπορεί να επιδοτηθούν στη συνέχεια. “Θα ανεβάσουν το “Τρένο”, τον “Μχανοδηγό” ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων”, είπε με νόημα ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Προανήγγειλε αποκαλύψεις σχετικά με την ξεχασμένη υπόθεση Χαϊκάλη που φαίνεται ότι υπάρχει στασιμότητα ή “θάψιμο” λόγω της προυπηρεσίας του ως υπουργός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. “Μήπως υπάρχει ασπίδα προστασίας στον Χαϊκάλη, όπως και του “αυτοκόλλητου του”, Πέτρου Φιλιππίδη;” διερωτήθηκε ο Στέφανος Χίος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δεν έφταιγε η Πατριαρχία τελικά… Άλλος ένας προοδευτικός ήταν ο Μπάμπης. Γάμος με μη Ελληνίδα, συνευρέσεις με ΛΟΑΤΚΙ κλπ.

    2. Στην Ευδαπ εάν δεν κάνω λάθος, το τηλεφωνικό τους κέντρο, δεν αποτελείται από προσωπικό της Ευδαπ, αλλά από άτομα τηλεφωνικών εταιριών. Μην τυχών και βάλουν το μόνιμο προσωπικό τους και δουλέψουν και ιδρώσουν τα παιδιά!😡

      1. Δεν είναι για αυτό φίλε. Είναι για να κονομάνε οι εργολάβοι κολλητοί των υπουργών. Δίνουν 3 κι 60 στα παιδάκια που δουλεύουν στο τηλέφωνο και καβατζώνουν τρελά κέρδη.

    3. Στεφ μας έλειψες πολύ.
      Πότε θα ξανακάνεις μεσημεριανό;;;

    4. Είχα διαβάσει μια παλιά συνέντευξη της Χειλουδακη η οποία έλεγε ότι μετά που εγχειριστηκε είχε αδυναμία να φτάσει παντελώς σε οργασμό.
      Απ’ ότι έλεγε έφτασε μόνη της βλέποντας τσόντα μετά από ένα χρόνο περίπου. Κι αυτός ο οργασμος δε ξέρουμε τι έντασης ήτανε.
      Όλοι αυτοί(αυτές) είναι δυστυχισμένα πλάσματα που υποφέρουν ερωτικά γιατί δε τους αγαπάει ποτέ κανένας.
      Το πώς εργαλειοποιουνται από τους σημερινούς «επανεκκινητες» ομοϊδεάτες τους με στόχο τον κοινωνικό εκφυλισμό είναι άλλο θέμα.
      Εγώ τους λυπάμαι πολύ.
      Μιλάμε για τα θύματα βέβαια κι όχι για αυτούς τύπου Λιγνάδη.

      1. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΤΑΝ,ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ..ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ!!!

    5. Ο/Η Good night. Είστε πολύ καλά αγοράκια.Μερικες φορές δλδ. Τις υπόλοιπες είστε δαίμονες. λέει:

      Να ‘σαι καλά βρε Στέφανε με έκανες και γέλασα
      Σήμερα δεν έχω και πολλή όρεξη.
      Ε ρε γλέντια αύριο παλι.

    6. Μ’ αρέσει που λέει μη το παρακανετε.
      Πάντως έτσι που τη βλέπω εγώ άμα ο Μπάμπης έτρωγε μια ανάποδη από αυτήν δε θα ήταν στη φυλακή τώρα αλλά στο χώμα.
      Τι είναι αυτή;; Μου θυμίζει μπετατζη από πίσω.

    Comments are closed.