ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΟ ΛΑΖΑΡΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ…(ΕΙΚΟΝΑ)

  Κοινοποίηση:
  Φ4-horz

  Μια ανάρτηση πραγματική “βόμβα” έκανε στο facebook, ο γνωστός ποινικολόγος και καθηγητής Διοικητικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πάνος Λαζαράτος, για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου…

  Το σημαντικότερο όλων στην ανάρτηση είναι ότι ο κ. Λαζαράτος λέει ότι θα σταθεί στο πλευρό του Στέφανου Χίου με οποιοδήποτε κόστος σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι οι αρχές προσπαθήσουν να “κουκουλώσουν” την υπόθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά “ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.”

  Αναλυτικά στην ανάρτηση ο κ. Λαζαράτος γράφει :

  “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ.

  Ποτέ δεν ασχολήθηκα Ιδιαίτερα.
  Γνωρίζω λίγα για αυτόν.
  Όσα ήξερα με κρατούσαν μακριά.
  Πολύ μακριά.
  Ίσως δικαιολογημένα, ίσως πάλι όχι.

  ΑΝ όμως μεγάλος ποινικολόγος των Αθηνών, το όνομα του οποίου ΠΛΕΟΝ γνωρίζω, είναι μπλεγμένος σε απόπειρα δωροδοκίας του, λίγες μέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του και μαγνητοφωνημένος.

  ΑΝ πρόσωπα υψηλά , πολύ υψηλά, ιστάμενα, η ταυτότητα των οποίων επίσης μου έχει γίνει γνωστή, έδωσαν ΕΝΤΟΛΕΣ κσι γνωρίζουν πολλά ,που αποσιωπούν.

  ΑΝ η αστυνομία , το ψοφοδεές τμήμα της δημοσιογραφίας και γενικότερα το ΣΥΣΤΗΜΑ και η ΕΞΟΥΣΙΑ προσπαθήσουν με πρακτικές ΜΑΦΙΑΣ ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ , να συγκαλύψουν τηλεφωνήματα , στοιχεία και τα πρόσωπα αυτά πάση θυσία.

  ΑΝ η εισαγγελία βραδυπορήσει , αγνοήσει και θολώσει , υπηρετώντας το σύστημα, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ.

  ΑΝ ο δικηγορικός σύλλογος δεν πράξει στην κρίσιμη στιγμή , όταν έλθει το ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, το ΚΑΘΗΚΟΝ του.

  ΑΝ.
  Λέμε ΑΝ.
  Λέμε τώρα ΑΝ.

  ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ.

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.

  Από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ καθηγητική έδρα.
  Που ελέγχει τις ΕΞΟΥΣΙΕΣ με τον δικό της ελεύθερο τρόπο.

  Για πολλά χρόνια.
  Με κάθε κόστος.

  Όπως κάθε έντιμος άνθρωπος που δεν ζει σε ΣΟΚ και ΔΕΟΣ.
  Όπως Καθένας που , ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση, σέβεται την ΥΠΑΡΞΗ του.”

  Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του καθηγητή :

  Ο κ. Λαζαράτος εκτός από καθηγητής στη  Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας είναι και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Tübingen, ενώ έχει συγγράψει πάνω από 15 μονογραφίες μετά τη διδακτορική του  διατριβή και πάνω από 300 αυτοτελή επιστημονικά μελετήματα ιδίως στους τομείς του γενικού διοικητικού δικαίου, του διοικητικού δικονομικού δικαίου, του φορολογικού δικαίου, του αεροπορικού δικαίου, του πολεοδομικού και περιβαλλοντικού δικαίου, του δικαίου της πληροφορικής, του δικαίου του ανταγωνισμού, του δικαίου της παιδείας, του δικαίου της εποπτείας των τραπεζών και του δικαίου των δημοσίων έργων και προμηθειών.

   Διατελεί Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Διοικητικής Δικαιοσύνης.

  Έχει διατελέσει μέλος του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής των υποψήφιων Δικαστών διοικητικής δικαιοσύνης.

  Μετέχει ως μέλος στο Ειδικό Δικαστήριο αγωγών κακοδικίας για την επίλυση διαφορών του άρθρου 88 § 2 Συντ.

   Έχει χειροθετηθεί ‘Aρχων- Μαϊστωρ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

   Έχει σπουδάσει θέατρο (Θέατρο Τέχνης – Κάρολος Κουν) και λυρικό τραγούδι (Ελληνικό Ωδείο: άριστα παμψηφεί). Έχει δώσει πληθώρα ρεσιτάλ και έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές παραστάσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  32 Σχόλια

  1. να ναι καλα ο καθηγητής! ο μπαξεβανης και οσοι ΕΣΤΩ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ!!!!!! ΓΙΑΤΊ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΒΑ!!!!

  2. Η δικαιοσύνη θα είναι πάντα ότι θα μας λέει αλήθειες ο κος Χίος. Σιγά να μην πλανταξει το σύστημα.Ο δικηγόρος έχει απόλυτο δίκιο.

  3. Στο Μεξικό δολοφονούν δημοσιογράφους γιατί εμείς πρέπει να μείνουμε πίσω;;;;; Ενώ έχει γίνει μόδα.

  4. Το θέμα έπρεπε να παίζει όλη μέρα στην τηλεόραση όπως έκαναν με το βιτριόλι. Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με την απόπειρα δολοφονίας να μην είναι πρώτο θέμα και να να το αναφέρουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι όσο τους επιτρέπουν το 2λεπτο. Η αστυνομία όπως φρόντισε για την κοινή γνώμη για το βιτριόλι πρέπει να φροντίσει και για αυτήν την υπόθεση.

  5. Στέφανε σταυραητέ από τήν Μάνη ήρθε η ώρα νά ξεβρωμίσεις τόν σταύλο τού Αυγεία μαζί μέ τό αφεντικό του η επί τάς. Ο Ηρακλής καθάρισε τήν κοπριά σκάβοντας δύο χαντάκια στά θεμέλια τού σταύλου στρέφοντας μέσα τά νερά τού Αλφειού καί τού Πηνειού.Εσύ θά καθαρίσεις τήν Ελλάδα πού τήν κάναν σταύλο τού Αυγεία τά διεφθαρμενα σκατόσογα τών Καραμανληδων,τών Παπαντρεων.τών Μητσοτάκηδων μέε ένα φοβερό όπλο πού κρατάς στά χέρια σου.Τήν πένα σου.Ο μεγάλος εθνικός μας ποιητής ο Διονύσιος Σολωμός αγωνίστηκε γιά τήν ελευθερία τής Ελλάδας χωρίς νά πιάσει στά χέρια του ποτέ ένα καροφίλι.Κρατούσε μόνο τήν πένα.
   Γιάννης Λάκων

  6. Μακάρι να βγουν όλα στη φόρα και να να μην υπάρξει κουκούλωμα. Εδώ όμως εξαφάνισαν ολόλκηρο φάκελλο της Κύπρου, στην υπόθεση του Χίου θα κολλήσουν; Εύχομαι βέβαια να έχουμε εκπλήξεις.

  7. Υπάρχει το πολύ πραγματικό ενδεχόμενο,ο Στέφανος Χίος να αποτελέσει, με όσα έχουν συμβεί και πρόκειται να συμβούν, την φλόγα που θα ξεσηκώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες σε πραγματική Επανάσταση. Και αυτή την φορά,ας το έχουν υπόψιν τους “οι προστάτες” και τα τσιράκια τους,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ…
   Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ!

   1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΛΟΓΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

  8. εκπληξη, ο καθηγητης….

   ο αλλος…ο δικηγορος…με τη φαλακρα….
   ειναι ο γνωστος περουκοφορος…
   γνωστο κουμασι….

   για να δουμε…

  9. εχω πει εδω και πολυ καιρο…..το μεγαλυτερο καρκινωμα της χωρας δεν ειναι οι δημοσιογραφοι και οι πολιτικοι….αλλα οι δικαστικοι…..ακομα και στην Ιταλια που υπαρχει Μαφια , δικαστικοι εκαναν πολεμο εναντιον της….εδω εξαγορασμενες κοτουλες

  10. Η πολιτική μαφία επιμένει. Στέφανε αυτό που έλεγες εσύ και πολλοί άνθρωποι στην σελίδα και όχι μόνο. Πριν λίγο ο κικιλιας δήλωσε πως η ποιο κρίσιμη εβδομάδα για τον κορονοιο θα είναι ποια? Ο 15αυγουστος!!! Μετά το Πάσχα που απαγόρεψαν τον εορτασμό, το πάνε να απαγορεψουν και τον εορτασμό της Παναγιάς. Αθεα σκουλικια σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σε 6 μήνες 3000 κρούσματα και το 90 % ήπια σε μια χώρα 10 εκ.ανθρώπων!!! Α ρε πολιτικά κόπρανα, α ρε λαμογια.

  11. Εγώ ρε αλάνια είμαι από χωριό. Ποιος είν’ ο μεγαλοδικηγόρος; Ως τι πήγε να συναντήσει το Χίο; Τι λένε τελικώς οι μαγνητοφωνήσεις;

  12. Μου φαίνεται σαν πολύ καλός για να είναι αληθινός.Μετρηστε ποσα ΑΝ έχει βάλει.Αν η γιαγιά μου είχε π#π@ρια θα ήτανε παππους.
   Εχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη απόπειρα δολοφονίας, δημοσιογράφου που το “έγκλημα του” είναι ότι τα λέει τσουβαλατα και χύμα.
   Αυτό δεν δίνει σε κανεναν το πάτημα να τον σκοτώσει.
   Αυτό δείχνει ότι οποιος το έκανε είναι πολύ ψηλά και βαθιά χωμένος στα σκατα.
   Γιαυτο η του συμπαραστεκεαι χωρις ορους και προϋποθέσεις η αλλιώς μην ανακατεύεσαι.
   Αν, αν,αν, αν……….

   1. Το αν πηγσινει στα παραπάνω ερωτήματα που θέτει και όχι αν ο Χίος δέχτηκε επιθεση,ειναι ξεκάθαρος στηντελευτσια παράγραφο που γραφει οτι θα εινσι στο πλευρό του συνηγόρου ακόμη και αν αν σν δεν γινουν καποια πράγματα όπως πρέπει να γινουν

  13. Μόνο respect για το ήθος με το οποίο ασκεί το λειτούργημα του και υπηρετεί την δικαιοσύνη ο συγκεκριμένος σπουδαίος επιστήμονας. Δεν τον γνώριζα αλλά σίγουρα θα έχει φτάσει στην κορυφή της επιστήμης του δικαιου με την αξία του χωρίς να έχει φιλήσει κανενός κατουρημενες ποδιές για αυτό και δεν φοβάται μη χαλαστει κανένας ευεργέτης του. Ξαφνικά βλέπουμε σπουδαίες προσωπικότητες που δεν γνωρίζαμε, (γιατί δεν τους αρέσει η ψευτοπροβολη και το θεαθηναι όπως αρέσει σε κάποιους άδειους τενεκέδες), και ξέρουμε ότι τίποτα δεν τελείωσε. Περηφανες οι μάνες που έχουν κάνει τέτοιους λεβεντες

  14. “AN” γραφει ο καθηγητης? Μετα την αποκαλυψη του ονοματος του μεγαλοδικηγορου απο τον Χιο με φωτο και στοιχεια περιμενα να γινει σεισμος τουλαχιστον απο την αντιπολιτευση και τον αντιπολιτευτικο τυπο αλλα ψαχνοντας σε ολα σαιτ για να διαβασω την ειδηση επαθα σοκ. ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΓΑ. Ουτε ο μπαξεβανης που μας ελεγε οτι η αποπειρα κατα του Χιου ειναι πολυ σοβαρη υποθεση δε γραφει λεξη. Μιλαμε οτι το πραγμα πλεον ειναι ξεκαθαρο ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ? συστημα στη Ελλαδα ειναι διεφθαρμενο. Μας ΚΥΒΕΡΝΑ η ΜΑΦΙΑ.

   1. ο καθηγητής μιλάει όχι ως Κωστάκης η Πέτρος original 21αλλά με το μεγαλύτερο δυνατό κύρος.

    οφείλει λοιπόν στο δημόσιο λογο του να τηρεί ισες αποστάσεις μέχρι να έχουμε τελεσίδικες εξελίξεις και αυτό πράττει!!

    δεν είναι μπακάλης και καφενετζης σαν ολους εδω εμάς που ο καθένας λεει οτι του ρθει

  15. Στο τέλος θα ξεσηκωθεί η μαφία που την υβριζετε και την συγκρίνετε με το πολιτικό καθεστώς στην Ελλάδα. Η μαφία δεν πήρε μίζες από εξοπλιστικά όπως οι πολιτικοί. Η μαφία δεν είχε συναλλαγές με φαρμακοβιομηχανιες όπως οι πολιτικοί. Η μαφία δεν πήρε μίζες από εργολάβους για κάποιο δημόσιο έργο. Η μαφία δεν κανόνισε τηλεοπτικές άδειες και δωράκια από εκδότες όπως οι πολιτικοί. Η μαφία δεν φέρνει τροπολογίες για να ευνοήσει δικούς της επιχειρηματίες και να πάρει ποσοστό. Η μαφία δεν νοικιάζει σπίτια σε φτωχούς μετανάστες για να κονομησει. Η μαφία δεν ξεπουλάει κανένα ιερό και όσιο για να γίνει αρεστή σε κανέναν ξένο. Τόσα και τόσα άλλα μπορεί να γράψει κάποιος που κάνει ο πολιτικός μα ο μαφιόζος ούτε τολμάει να σκεφτεί. Για να τελειώνουμε. Η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν συμβόλαιο θανάτου που ήρθε από πολύ ψηλά και εμπλέκονται δικηγόροι που λειτούργησαν ως κομιστες. Εάν αυτοί όλοι δεν συλληφθούν και δεν οδηγηθούν σιδηροδεσμιοι μπροστά στον εισαγγελέα από τον ποιο υψηλά υσταμενο μέχρι τον τελευταίο σκουλικι που πάτησε την σκανδάλη, τότε τον λόγο θα πρέπει να τον έχει ο λαός και κάθε πολιτικό σκουπίδι να το βλέπει σαν εχθρό που του καταστρέφει την ζωή την δική του και των παιδιών του. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί παιδιά. Οι πολιτικοί έχουν κατακλέψει τον τόπο και μας βάλανε σε μνημόνια εξαιτίας της αδιφαγιας τους. Δεν πάει άλλο. Γ@μω την δεξιά και την π@υτανα την αριστερά που σας διχάζουν και παίζουν θέατρο στις πλάτες σας. Ξυπνήστε ρε καραμ@λακες επιτέλους, ρε γ@μημενα ζώα τι έχουν κάνει στα μυαλά σας? Π@υτανα δεξιά, κ@ριολα γ@μημενη αριστερά.

   1. Έχεις δίκιο αλλά πληροφοριακώς:
    Δεν αναφέρεις ποτέ Δημόσια το Όνομα της συγκεκριμένης χώρας όταν μιλάς σοβαρά , από Σεβασμό, όχι από άλλο λόγο.
    Έχεις απόλυτο δίκιο-Έχει κώδικα τιμής και πιστεύει ανέκαθεν πραγματικά στην Θεία Δική και στον Θεό.
    Επίσης συμφωνώ , δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί μονάχα Έλληνες και Ανθέλληνες – Προδότες. Αυτά τα κοσμικά εις βάρος του Έλληνα πολίτη τα επιβάλανε οι ξένες δυνάμεις για να σπείρουν τρομοκρατία και την αναδιοργάνωση στο έθνος

   2. Μα ο εισαγγελεας ελεγχεται απο την πολιτικη ηγεσια…..αν κανει αυτα που λες θα τον εχουν για τα επομενα 10 χρονια χωρις προαγωγη σε καμια ξεχασμενη κωμοπολη….εδω πανε να βαλουν φυλακη τον Παπαγγελοπουλο που πηγε να τα βαλει με την φαρμακοβιομηχανια

  16. Το “ρυακι” του Στεφανου, ας γινει “τσουναμι” απο ολους εμας που εχουμε μεσα μας ακομα τη φλογα που σιγοκαιει
   για ενα καλυτερο αυριο για την πατριδα μας, καθαρο, αληθινο, αισιοδοξια και πιστη για ενα καλυτερο μελλον,εχο-
   ντας βαση το ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να πνιξει στο διαβα του ολα αυτα τα σιχαμερα πολιτικα
   ανδρεικελα, τους συγχρονους εφιάλτες, τους προδοτες και να τους εξαφανισει μια για παντα!! Αντε αδερφια, ολοι
   μαζι ενωμενοι ποτε νικημενοι!!!!

   1. Ενωμένοι ήταν κάποτε οι Έλληνες και πολεμούσαν σαν Λέοντες μονάχοι τους πάντα στον Σατανά αλλόθρησκο εχθρό που εισέβαλε ιστορικά ..Αλλά ποιοί Έλληνες !!! Οι καθαροί φυλετικά , ντόπιοι Αχαιοί ,Ίωνες , Δωριείς, Αιολείς και όσοι Πελαζιοί είχαν απομείνει όπου αιώνες αιώνων διατηρούσαν την φλόγα της πίστης της τιμής της αρετής και τόλμης για μια ανεξάρτητη Δυνατή αιώνια Ελλάς που άντεξε τόσα και τόσα κύματα δυσκολιών και δεινών ανά την Παγκόσμια Ιστορία των Λαών! Τώρα που είναι ο Πατριωτισμός και η αγάπη και άκρως Σεβασμός πάνω απ’ όλα για το Έθνος (Εθνικισμός) από όλη την πανταχού Ελλάδα με τόσα μπολσεβίκικα ελληνόφωνα και τουρκόσπορα, ΑΛΛΑ το χειρότερο, ! Τουρκόφιλα και Ανθέλληνες!!! Οι Έλληνες κυρίως οι μεγαλύτεροι μου της νεολαίας και οικογενειάρχες που γνωρίζω τα χρόνια του πυρήνα της καταραμένης κρίσης φύγανε Μετανάστες για το εξωτερικό ΝΟ ΜΙ Μ Α και αυτά που τους περίμεναν δεν ήταν ουδεμιά στην ίδια κατηγορία ευκολιών και χλιδής για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ εδώ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….!

    1. Αυτα που λες ειναι και αποδειξη οτι δεν εχουμε καμμια σχεση με την Αρχαια Ελλαδα οπως προσπαθουν να μας πεισουν.Ο Λογος ειναι οτι εχουμε μπασταρδευθει εχουμε πολλουσ Τουρκοσπορους,Αραβοσπορους,και Ιουδαιοσπορους.Ποσοι Ελληνες καθαροι υπαρχουν ακομη? Δεν ξερω παντως λιγοι

  17. δικηγόροι δικαστές δημοσιογράφοι πουλημένα τομάρια προσκυνούν τον μαμωνά χρόνια τώρα!!!

  18. Αυτό που βλέπουμε, ολοένα και περισσότερες σελίδες ανεβάζουν το θέμα και ο κόσμος το συζητάει. Όσων αφορά το άρθρο του κύριου καθηγητή νομικού, υπάρχει μόνο μία ένσταση. Δεν χρησιμοποιεί η πολιτική εξουσία πρακτικές μαφίας. Η μαφία χρησιμοποιεί πρακτικές της πολιτικής εξουσίας!!!!

  19. Ναι εσάς ρε περιμέναμε μας τα πείτε για την διαφθορά του συστήματος. Δεν ξέρετε ρε κατσικοπρόβατα που βελάζετε μόνο για θεσούλα και όταν είναι να σας αρμέξουν κάθεστε στα τέσσερα και λέτε και ευχαριστώ πως ο Στέφανος έχει μπει στο στόχαστρο των δολοφόνων της Ελληνικής μεσαίας τάξης καθώς εκπροσωπεί την φωνή του Λαού με την μόνη διαφορά ότι αυτός τα λέει έξω απ’ τα δόντια όπως αν είχανε τ’ αρχίδια θα τα βλέπανε από κοντά αυτοί που ναι με 10 φύλακες και μπάτσους και πηγαίνουν σαν τις κύριες του παλατιού με συνοδεία ακόμα και στην τουαλέτα. Ο Δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ορκίστηκε να μας περιγράφει όσα κρύβουν οι δολοπλόκοι και προδότες του έθνους. Όταν εξαφανιστούν αυτοί από πάνω και απελαθούν οριστικά τότε η Δημοσιογραφία μπορεί να ναι λιγότερο καυστική προς το παρόν Όχι μόνο ο Στέφανος όλοι οι πραγματικοί Έλληνες έχουμε πόλεμο με αυτό το βρώμικο σύστημα εδώ και 50 χρόνια.

  20. Ο Κασιδιάρης θα κάνει καμία δήλωση; Ο Λαγός νομίζω έκανε. Καλά ο Μιχαλολιάκος…

  Leave a Response