[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΩΡΑ 20:17! ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ – ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ

  Κοινοποίηση:
  agia_v_arthrou

  Γνωστός γιατρός, ουρολόγος στην ειδικότητα, είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/02/2024) στην Αγία Βαρβάρα.

  Η δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα ήταν αποτέλεσμα του άγριου τσακωμού που είχαν πεθερός και γαμπρός στο σπίτι τους επί της οδού Φιλικής Εταιρείας.

  Συγκεκριμένα υπήρξε σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο με τον πεθερό να αρπάζει μια καραμπίνα και να σκοτώνει τον γαμπρό του, στην αυλή του σπιτιού τους στην Αγία Βαρβάρα.

  thima_agia_varvara

  Το θύμα

  drastis_agia_varvara

  Ο δράστης

   

  Στο σημείο έφτασαν Αστυνομικοί που συνέλαβαν και οδήγησαν τον δράστη του στυγερού εγκλήματος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο έγκλημα.

  Να σημειωθεί πως η γυναίκα του θύματος και κόρη του φερόμενου ως δράστη, μικροβιολόγος στο επάγγελμα, βρισκόταν στη Σπάρτη όταν έγινε το φονικό και το έμαθε τηλεφωνικά και έρχεται εσπευσμένα. Η οικογένεια είχε δυο ανήλικα παιδιά.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Ένας στο χώμα και ένας στη φυλακή από το 41 τακατό

   1. δια πασα νοσο και μακακια οι τρελοχουντικοι λενε 41τακατο, χα χα χα

  Comments are closed.