(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΩΡΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΑΙΚΟΥ – ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ο… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    exofyllo exo

    Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

    Πληροφορίες που μεταδίδει η Αγγελική Νικολούλη, αναφέρουν πως βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

    Μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στην κτηνοτροφική μονάδα του φερόμενου ως δράστη, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, το Toyota Hilux με το οποίο χάθηκε ο άτυχος Δημήτρης. Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν έμενε τίποτα στον φερόμενο ως δράστη από το να ομολογήσει την πράξη του.

    Μένει να μάθουμε με τι τρόπο τον σκότωσε και τον εξαφάνισε αλλά και με ποιο κίνητρο.

    ΏΡΑ 21:20

    Τρελάθηκε ο ανιχνευτής μετάλλων

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, οι αστυνομικοί της ΑΔ Θεσσαλονίκης πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα του καθ’ ομολογία δράστη με ανιχνευτές μετάλλων. Σε συγκεκριμένο σημείο όπου φαινόταν ότι είχε προηγηθεί παρέμβαση, ο ανιχνευτής “τρελάθηκε”. Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο και σε άλλο λάκκο στον ίδιο χώρο, εντοπίστηκε το πτώμα του Γραικού μετά από υπόδειξη του δράστη.

    Ώρα 21:55

    Δράστης: Γι’ αυτό σκότωσα τον Γραικό…

    Οικονομικό είναι το κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο έμπορος κρεάτων στους αστυνομικούς.

    Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε!

    Λίγον πριν βρίσκονταν και οι δύο στα Σφαγεία Χαλάστρας όπου εκεί ο δράστης είχε οικονομική συναλλαγή με το θύμα. Του έδωσε σε κλειστό φάκελο 17.000 ευρώ για τα ζώα που έσφαξε το θύμα. Φαίνεται ότι τα χρήματα δεν ήταν αυτά που είχαν συμφωνηθεί με αποτέλεσμα ο Γραικός να ακολουθήσει τον δράστη και να ζητήσει τα χρήματά του.

    Εδώ έθαψε ο δολοφόνος τον Δημήτρη Γραικό! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι εξιχνιάστηκε το έγκλημα Γραικού – Βήμα βήμα οι ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ που παγίδευσαν τον φονιά

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Με μια…Ελληνικη πατριωτικη κυβερνηση οι δολοφονοι εκ προθεσεως θα ηταν εκτελεσμενοι η εντελως ισοβια σε μπουντρουμι χωρις φως. Με ανθελληνικες κυβερνησεις που ψηφιζουν οι νεοελληνες…σε 5-8-10 χρονια θα ειναι εκτος φυλακης.. Αλλα τι λεω,σαμπως καταλαβαινει η πλειοψηφια των νεοελληνων ψηφοφορων?? Αυτη καταλαβαινει μονο μπεεεεε μπεεεεε

    2. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΟΝΟΙ , ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ! ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

    3. Πραγματικά μας είχε συγκλονισει αυτό το θρίλερ για γερά νεύρα. Φαινότανε η δουλειά ότι βρωμαγε. Κρίμα για τον άνθρωπο.

    4. Δεν φοβουνται τιποτε δολοφονουν για ψιλοπηδιμα με τεττοιες ποινες χαδι που τους βαζουν αμα τους ποιασουν αμα…………….

    5. Επιτέλους .Ας ελπίσουμε ότι η σύζυγος είναι αθώα

      1. ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΖΩΟΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΣΥΖΥΓΟΣ

    Comments are closed.