“ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΩ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ”. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ DJ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ. ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

  Κοινοποίηση:
  11111

  ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΑΛΚΑ
  ΧΗΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΣΣΑΡ
  -ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ DJ DECIBEL-

  “Δια της παρούσης απευθύνω έκκληση, ένθεν και εκείθεν, να σταματήσει η προσβολή της μνήμης τού μόλις προ ολίγων ημερών αδικοχαμένου συζύγου μου και πατέρα δύο παιδιών, τριών ετών και δύο μηνών.
  Προς τούτο, και προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με όλα όσα έχουν γραφτεί ή ακουστεί, δηλώνω τα κάτωθι:
  Ο Δημήτρης Κασσάρ, παγκοσμίως γνωστός ως DJ Decibel, έχαιρε άκρας υγείας. Εργαζόταν σκληρά, από το πρωί έως αργά το βράδυ, σε δύο εργασίες, στις οποίες ανταποκρινόταν με απόλυτη επιτυχία.
  Είναι παντελώς ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του, τα όσα με μεγάλη αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, περί δήθεν χρήσης ναρκωτικών από τον σύζυγό μου. Το “ναρκωτικό” του ήταν η ίδια η οικογένειά του και κυρίως τα δύο παιδιά του, από τα οποία το μόλις προ δύο μηνών κοριτσάκι μας, ελάχιστα πρόλαβε να το ζήσει.
  Είναι ψευδές ότι βρέθηκα και εγώ θετική στον κορωνοϊό. Αν είχε συμβεί αυτό, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ούτε με τα παιδιά μου θα μπορούσα να βρίσκομαι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διαρκούσης της παραμονής του συζύγου μου στο νοσοκομείο, ούτε μετά το θάνατό του θα βρισκόμουν στην οικία της μητέρας μου, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Ο Ε.Ο.Δ.Υ. με ενημέρωσε ότι μετά τη λήξη της καραντίνας δεν απαιτείτο να κάνω το τεστ, γεγονός που μου προκάλεσε τουλάχιστον απορία, πλην όμως εγώ η ίδια έκανα το τεστ, προκειμένου να βεβαιωθώ ότι τόσο τα παιδιά μου όσο και η μητέρα μου θα είναι ασφαλείς.
  Το τεστ ήταν αρνητικό.
  Διαπίστωσα περαιτέρω, ότι στοχοποιήθηκαν οι χώροι εστίασης για το γεγονός ότι ο σύζυγός μου κόλλησε κορωνοϊό. Δεν μπορώ ούτε να κατανοήσω ούτε να αποδεχθώ τη στοχοποίηση αυτή. Ο σύζυγός μου καθ’ όλο το προηγούμενο της εισαγωγής του στο νοσοκομείο διάστημα, εκτός από το χώρο στον οποίο έπαιζε μουσική και τις άλλες δραστηριότητές του, επί μία ολόκληρη εβδομάδα μπαινόβγαινε στο μαιευτήριο όπου γέννησα. Με την ίδια λογική πρέπει να στοχοποιηθούν και τα μαιευτήρια.
  Ο Δημήτρης Κασσάρ ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη του κόσμου, ήταν άριστος οικογενειάρχης, αφοσιωμένος σε μένα και τα παιδιά του, και όσοι τον γνώριζαν, και είναι πάρα πολλοί αυτοί, μπορούν να επιβεβαιώσουν τον άριστο χαρακτήρα του, πρωτίστως όμως τη μεγάλη θέλησή του για ζωή.
  Για τον λόγο αυτό είμαι αποφασισμένη να προβώ σε όλες τις αναγκαίες και εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να γνωρίζω τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ήταν ένας άνθρωπος που άντεξε στην εντατική έναν ολόκληρο μήνα, είχε, επαναλαμβάνω, τεράστια θέληση για ζωή, και είχε άλλωστε πολλούς λόγους για να ζήσει.
  Προς τον σκοπό της διερεύνησης των συνθηκών της νοσηλείας του, η οποία κατέληξε στον θάνατό του, θα ζητήσω κατ’ αρχήν τον πλήρη ιατρικό φάκελο της νοσηλείας του από το νοσοκομείο, πρέπει δε να σημειώσω ότι ο ίδιος είχε φωτογραφίσει και μου είχε στείλει τα πρώτα ιατρικά έγγραφα και στοιχεία της νοσηλείας του, τα οποία βρίσκονται πλέον στα χέρια του δικηγόρου μας και των επιστημονικών μας συμβούλων.
  Πέραν όμως των ιατρικών αυτών στοιχείων υπάρχει και αλληλογραφία, ακόμη και προφορική καταγεγραμμένη επικοινωνία μου με τον σύζυγό μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, η οποία, εκτιμωμένης πλέον υπό το πρίσμα της κατάληξης της νοσηλείας του, μου δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό για τις συνθήκες της νοσηλείας και του θανάτου του.
  Απευθύνω λοιπόν δημόσια έκκληση να σεβαστούνε όλοι τη μνήμη του συζύγου μου και να μην ενοχληθεί άλλο η οικογένεια, παρά μόνο μέσω του δικηγόρου μας, δεδομένου ότι αυτές τις ώρες, εκτός από τον θρήνο μου, πρέπει να διαχειριστώ και τον εφιάλτη της αντιμετώπισης του θανάτου του συζύγου μου από την τριών ετών κόρη μας, η οποία ακόμα τον περιμένει να επιστρέψει από το νοσοκομείο.
  Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2020
  Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
  Νίκος Ι. Αντωνιάδης
  Δικηγόρος Αθηνών”

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  27 Σχόλια

  1. Μακάρι να λάμψει η αλήθεια αλλά λυπάμαι και την κοπέλα που έχει τον πόνο της, έχει να φροντίσει 2 παιδιά και πρέπει να μπλέξει και με δικαστικό αγώνα όπου πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Πάντως έχει παραγίνει το κακό με τον κοβιντ. ΟΚ μπορεί να νόσουσε ο μακαρίτης. Γιατί δε μπορεί να γίνει νεκροψία με όλες τις προφυλάξεις; οι θεραποντες ιατροί πως ταμπουρωνονται απτην κορφή ως τα νύχια. Έτσι να κάνουν και οι ιατρό δικαστές και μετά απολύμανση του χώρου. Τι είναι αυτά τα πράγματα;

  2. Κι ένας άλλος, CEO, πέθανε “κάπως παράξενα” στη προηγούμενη καραντίνα κάπου στη Δ. Aττική… Μιλιά!!!

  3. Όταν μαζεύεις τα ύποπτα (κλινική εικόνα) για κορωνοϊό σε ένα νοσοκομείο αναφοράς, ενώ τα πολλά νοσοκομεία είναι “κλειστά”, δύο πράγματα θα συμβούν: 1. Υπερμετάδοση, άρα χειροτέρευση της πραγματικής κατάστασης ενός εισαχθέντος (έχει δεν έχει πρόβλημα) και 2. Θα δείχνεις ότι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με το παθογόνο, γιατί θα δείχνεις όλα τα ύποπτα (τεστ ή χωρίς!! ψευδή θετικά ή ψευδή αρνητικά αλλά με κλινική γριπώδη εικόνα) μαζεμένα σε ένα χώρο. Όταν εκεί μέσα βάζεις ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα και και τα ασθενοφόρα θα πηγαινοέρχονται δείχνοντας στον κόσμο μια πλασματική εικόνα έκτακτης ανάγκης και θα πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς, οπότε θα βγάζεις και πολλά φέρετρα για την “κάμερα”!!!

   Και ποιος σας είπε εσάς ότι δεν “δολοφονούνται” άνθρωποι είτε από ιατρικό λάθος είτε από υπερκόπωση είτε από τα πρωτόκολλα νοσηλείας είτε και από άλλα και άλλους εκτός χώρων και ατόμων φροντίδας για λόγους που δεν τολμούμε ούτε να σκεφτούμε κάποιοι μας αλλά υποψιαζόμαστε γιατί ίσως ζήσαμε κάποτε με αυτούς τους “άλλους” που φτιάχνουν “πολεμική ατμόσφαιρα” γιατί αυτή είναι η δουλειά τους;

  4. Και πολύ καλά θα κάνεις κοπέλα μου.
   Να φανούν οι ευθύνες όλων αυτών των αρπακτικών που αφήνουν τον κόσμο να πεθάνει αβοήθητος απλά και μόνο να προσθέσουν ένα ακόμη αριθμό σε αυτό το γαιτανάκι που υφαίνουν πάνω από 10 μήνες μέχρι να μας υποχρεώσουν να κάνουμε τα εμβόλια που θέλουν να μας κάνουν.
   Ξεβρακωσέ τους.

  5. Μπας τον κορωνοφαγανε τον καημένο για να βάλει δικηγόρο η γυναίκα του ; Σνατριχιαστικο

   1. Ανατριχιαστικό είναι αυτό που γράφεις ότι τον φάγανε για να βάλει δικηγόρο,δες πρώτα το όνομα του στο τέλος της επιστολής και θα καταλάβεις ότι ξεκινάει αγώνας

  6. ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΗΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ PRIVATE INSURANCE; Ή ΌΧΙ ΚΟΠΡΕ;

   1. Το γεγονός ότι έχεις private insurance δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα costs ιατρικής περίθαλψης στην Αμερική είναι στο διάστημα. Αυτά κάποιος τα πληρώνει. Επίσης πολύς κόσμος Αμερική είναι ανασφαλιστος και ακόμα και αν έχεις ασφάλεια πολλές φορές καταλήγεις να πληρώνεις πολλά απο την τσέπη σου (αν τα έχεις). Lastly σε λίγο ξέχνα και τα PPO/HMO plans γιατί οι Αμερικάνοι εργοδότες σπρώχνουν τους υπαλλήλους τους σε high deductible health plans (HSA) και αυτά που ήξερες ξέχασε τα κιόλας. Αυτά από κάποιον πού είναι Αμερικάνος και με πολλά χρόνια προ υπηρεσία ανάμεσα Ελλαδα και Αμερικη..

  7. Ξερετε ρε ορνια τι εστι νοσοκομειο στις ΗΠΑ? Οι μεγαλυτεροι κλεφτες. 1600$ για μια εξεταση ματιων. 38000$ για μια εβδομάδα απλης νοσηλιας για πνευμονια. 40000 για μια γεννα. Θεέτε κι αλλα? Σκαστε λοιπον για τα Ελληνικα νοσοκομεια.

   1. αμα δουλευεις τα καλυπτει η ασφαλεια…μετα τα 65 ολα δωρεαν..πας σε οποιοδηποτε νοσοκομειο θελεις και δεν πληρωνεις τιποτε..
    αμα εισαι απορος θελουνε δεν θελουνε παλι δωρεαν ειναι
    υποθετω ολοι δουλευαν…πριν την covid ειχαν μηδενικη ανεργια
    και συγκρινεις με την Ελλαδα που η μιση χωρα ειναι ανεργη και αμα αρρωστησεις καταληγεις σε κρατικο νοσοκομειο που ολοι ξερουμε τι χαλια ειναι

    1. Δυστυχως φιλε ετσι οπως τα λεει ειναι. Αν δεν καλυπτει πληρως αυτο που εχεις η ασφαλεια σου σε πετανε εξω χωρις οικτο. Και για να κανεις ασφαλιση που να καλυπτει τα παντα χρειαζεσαι ενα σκασμο λεφτα που ο μεσος ανθρωπος δεν εχει. Μην το ψαχνεις, δεν υπαρχει ελεος.

  8. γιατι ειπαμε οτι απαγορευονται οι νεκροψιες ειναι δυνατον σημερα να μην μπορουν να γινουν με ασφαλες τροπο?

  9. Μπράβο στην κοπέλα ….. αυτό θα έπρεπε να κάνουν κι άλλοι…..ΤΑ ΘΕΡΜΆ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ………..

  10. η μονη χωρα του κοσμου που για ιατρικα λαθη δεν πληρωνει κανενας
   αμα ητανε στην Αμερικη θα τους επαιρνε το νοσοκομειο με τις μηνυσεις
   μην σου τυχει και μπεις σε κρατικο νοσοκομειο

  11. Κρίμα πάντως για το καημένο το παιδί και για την σύζυγο του που είναι νέα και τα παιδάκια του που θα μείνουν ορφανά!!
   Τελικά τόσο εύκολα δίνουμε έναν πηδο και μετακομίζουμε από κει που ήρθαμε!! Από το πραγματικό μας σπίτι. Κατ’ εμέ η ζωή εδώ στη γη αξίζει μόνο για να είμαστε μαζί μ αυτούς που αγαπάμε!! Αν δεν αγαπά με κανέναν και δε μας είναι κανείς δεν έχει νόημα να ζούμε!!

  12. μην προβληματιζεσαι…τα ελληνικα νοσοκομεια ειναι ενα μπαχαλο
   οι δυο παπαδες ομως σωθηκαν απο θαυμα.
   Ηταν σε σουιτα το αντρας σου…αν οχι κλαφτα

  13. Οι θάνατοι από «ιατρικά λάθη» συνρέβαιναν πάντα , όμως τώρα καλύπτονται όλοι κάτω από το μυστηριώδες πέπλο του κορωνοϊού!!
   Και την απαγόρευση των νεκροψιών.Στην Ελλάδα ακούσατε εδώ και χρόνια μέχρι τώρα να τιμωρήθηκε κάποιος απ’ αυτούς??

  14. Μην μπει άνθρωπος στο νοσοκομείο ουτε για ….κλίσμα.Θα τον πεθάνουν για να πουν ότι έφυγε απο κορονοιό.

   1. Σωστά. Γνωστός μου που είχε τη μάνα του ετών 95 με πληθώρα υποκείμενων νοσημάτων, όταν την πήγε στο νοσοκομείο του είπαν αν ήθελε να την έβαζαν στην πτέρυγα covid όπου και αν πέθαινε ο γιός της θα έπαιρνε 1000 ευρώ και τα έξοδα της κηδείας πληρωμένα (εκτός από αυτά που πληρώνει το κράτος) ή στην “φυσιολογική ” πτέρυγα. Ο άνθρωπος ο οποίος είναι της Εκκλησίας είπε να την βάλουν στην “φυσιολογική” γιατί δεν μπορεί να πεί ψέμματα -ότι έχει δηλ. κορωναϊό- όπου και η γιαγιά κατέληξε. Οπερ έδει δείξαι.

  15. Τεστ δεν χρειάζεται κατα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και παγκοσμιως. Η λογική ειναι οτι μπορεί να ειναι ψευδώς αρνητικό ενώ η επαφή είναι υψηλου κινδυνου. Ο κορωνοϊός οπως και η γρίπη πριν τα εμβόλια σκοτώνουν. Ελατε μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη να δείτε. Είναι προσβλητικο για τη μνήμη του άνδρα της αμεσως η αγωγή κατά των ιατρών. Τραγικό.

  Leave a Response