“ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ- ΈΞΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ – Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩ-ΔΟΥΛΟ – ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ…ΆΡΟΝ ΆΡΟΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

  Κοινοποίηση:
  ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

  «Πολιτικό κόμμα», είχε χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων τους εκπροσώπους του Ισλάμ ο Αρχιεπίσκοπος.
  Την βαθιά λύπη τους για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σχετικά με το Ισλάμ, εξέφρασαν οι δυο μουφτήδες Διδυμοτείχου και Ξάνθης.


  Ολόκληρη η ανακοίνωση της μουφτείας:
  «Βαθιά λύπη μας προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερωνύμου, σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τη φύση του Ισλάμ και το χαρακτήρα των πιστών μουσουλμάνων. Η εικόνα που περιέγραψε ο Μακαριώτατος για τη θρησκεία μας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της χώρας μας και προσβάλλει το θρησκευτικό μας αίσθημα.

  Οι ακρότητες ορισμένων που στο όνομα του Ισλάμ έχουν διαπράξει καταδικαστέες πράξεις, έχουν συμβεί σε άλλες χώρες και τις έχουμε αποδοκιμάσει πρώτοι εμείς ακριβώς γιατί είναι ενάντιες στο Ιερό Κοράνι και προσβάλλουν την πίστη μας.
  Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, των οποίων ηγούμαστε πνευματικά, σεβόμαστε απολύτως το νόμο, έχουμε υπερασπιστεί την πατρίδα μας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο -όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες- και ούτε ένας από εμάς δεν συμμετείχε ποτέ σε καμία πράξη βίαιου χαρακτήρα. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι όλες οι Κυβερνήσεις της πατρίδας μας αλλά και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες της Θράκης μιλούν πάντοτε για εμάς με σεβασμό αναδεικνύοντας το γεγονός ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης αποτελούμε ένα ευρωπαϊκό πρότυπο συμβάλλοντας καθοριστικά στην πολύ όμορφη εικόνα ενός τόπου όπου ακούγεται και η καμπάνα και ο μουεζίνης.

  Είμαστε υπερήφανοι για την πίστη μας, είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που συνεισφέρουμε ώστε η Θράκη να είναι ένα πρότυπο συνύπαρξης και συνεργασίας, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα μας και το γεγονός ότι σέβεται απολύτως τη θρησκευτική μας πίστη, είμαστε υπερήφανοι γιατί οι μουσουλμάνοι της Θράκης δίνουν το καλό παράδειγμα σε όλη την Ευρώπη.

  Οι άστοχες δηλώσεις του Μακαριώτατου, στις οποίες αρνούμαστε να δούμε κακές προθέσεις, δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα της Θράκης και, δυστυχώς, χρησιμοποιούνται ήδη από όσους επιδιώκουν τη διχόνοια και το θρησκευτικό μίσος στην περιοχή μας. Ο Αλλάχ να ευλογεί και να κάνει αποδέκτες όλες τις προσευχές και τις καλές πράξεις μας.

  Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ
  ΜΟΥΦΤHΣ ΞΑΝΘΗΣ
  Μπιλάλ Καραχαλήλ

  Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ
  ΜΟΥΦΤHΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
  Χαμζά Οσμάν».

  .

  Άρον άρον τα μαζεύει η Εκκλησία
  «Με όλα όσα είπε για το Ισλάμ ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στο πλαίσιο πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξής του για την προσφορά της Εκκλησίας μας στην Επανάσταση του 1821, δεν εννοούσε τίποτε περισσότερο από τη διαστροφή της ίδιας της μουσουλμανικής θρησκείας από μία δράκα ακραίων φονταμενταλιστών, που σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο σε όλη την Οικουμένη», ανακοινώνει σήμερα το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

  Εν συνεχεία, τονίζεται ότι «Σε αυτά ακριβώς τα πρόσωπα αναφερόταν ο Αρχιεπίσκοπος, πρόσωπα που εργαλειοποιούν το Ισλάμ και το μετατρέπουν σε φονικό όπλο κατά όλων όσοι έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς, ‘’απίστων”, αλλά ακόμη και πιστών».

  Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:

  «Τόσο ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος όσο και όλοι οι μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος σέβονται έμπρακτα όλες τις γνωστές θρησκείες και αντιμετωπίζουν όλους τους πιστούς τους με τη χριστιανική αγάπη και αλληλεγγύη, που δεν γνωρίζει διακρίσεις, μέσα από όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους, ιδιαίτερα στον κοινωνικό και στον φιλανθρωπικό τομέα. Περαιτέρω, το παράδειγμα της ειρηνικής και αρμονικής συνύπαρξης και συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων στη Θράκη μας επιβεβαιώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο του λόγου το αληθές».

  .

  Αντιδράσεις και από την Τουρκία
  Γραπτή δήλωση διαμαρτυρίας δημοσίευσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς.

  Στη δήλωση του ο Ερμπάς τα βάζει μα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τις πρόσφατες δηλώσεις του για το Ισλάμ.

  «Καταδικάζω έντονα τις αβάσιμες δηλώσεις του Έλληνα Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σε πρόσφατη συνέντευξή του, οι οποίες είναι γεμάτες συκοφαντίες και στοχεύουν την πανέμορφη θρησκεία μας το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους».

  .

  Τι είχε δηλώσεις ο Ιερώνυμος
  Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυνμος μιλώντας για τον ρόλο της Εκκλησίας στην Επανάσταση του 1821, σε θεματική εκπομπή του OPEN, εξέφρασε την άποψη πως το Ισλάμ, οι πολίτες του, δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτικό κόμμα, είναι πολιτική επιδίωξη και οι άνθρωποι του είναι άνθρωποι του πολέμου.

  «Είναι οι άνθρωποι της εξαπλώσεως, αυτό είναι χαρακτηριστικό του Ισλάμ».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  22 Σχόλια

  1. Ιερώνυμος = Μπάιντεν Νο2.
   Ή το αντίστροφο.
   Για Γηροκομείο και οι δύο.
   Το εννοώ κυριολεκτικά, όχι ειρωνικά.

  2. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ = ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ

  3. Εγώ μία φορά γελάω με όσους τους αναφέρουν μουσουλμάνους της Θράκης. Έχω την εντύπωση ότι και οι ίδιοι γελάνε όταν ακούνε τους γραικύλους να τους ονομάζουν μουσουλμάνους της Θράκης.
   Οι ίδιοι ανέκαθεν αυτοαποκαλούνται Τούρκοι που ζουν στην Ελλάδα.
   Τώρα το γιατί ο Ελευθέριος Βενιζέλος (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου) επέτρεψε να υπάρξει μουσουλμανικός θύλακας στην Ελλάδα αυτό ρωτήστε κάποιον ιστορικό με πολλά καντάρια @@@δια για να σας το πει.

  4. Ισλαμ, η μονη θρησκεια που ονομαζει ολες τις αλλες θρησκειες με μια λεξη, ΑΠΙΣΤΟΥΣ.
   Βγαλτε συμπερασμα.
   Τριζουν τα κοκκαλα του Κολοκοτρωνη και οχι μονο.

   1. Και ο χριστιανισμός ονομάζει τους αλλόθρησκους ως άπιστους, όχι μόνο το ισλάμ. Απλώς ο χριστιανισμός δεν παίρνει κεφάλια (πάλι καλά).

  5. Το ισλάμ δεν είναι θρησκεία, είναι ένα πολεμικό δόγμα μίσους κατά των Χριστιανών Ορθόδοξων, είναι πολεμικός επεκτατισμός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΝΤΠ και των εθνομηδενιστών που υπάρχουν στην Ελλάδα που είναι άχρηστα νεοταξικά όντα. Ισλάμ σημαίνει ισλαμοφασισμός!!

   1. Δεν έχει μίσος μόνο για τους ορθόδοξους. Το 2019 στη Σρι Λάνκα ισλαμιστές εξτρεμιστές έκαναν μακελειό σε καθολική εκκλησία ανήμερα του Πάσχα των καθολικών.

  6. Μαλιστα.
   Αυτο ετοιμαζε το καθικι ο Τζερωνυμο.
   ”Αντιδράσεις και από την Τουρκία
   Γραπτή δήλωση διαμαρτυρίας δημοσίευσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς…«Καταδικάζω έντονα τις αβάσιμες δηλώσεις του Έλληνα Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σε πρόσφατη συνέντευξή του, οι οποίες είναι γεμάτες συκοφαντίες και στοχεύουν την πανέμορφη θρησκεία μας το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους».
   (Ελληνες Χριστιανοι_ειστε ηδη ενημεροι για αυτη τη στιγμή-προ Αγιων ετων)
   —————-
   Οσο για τους Τουρκουλαδες εχω να πω: ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝ@!!!!!!

  7. Ξέρει τι κάνει ο αρβανιτοτσάμης Τζερόνιμο! Ουσιαστικά δουλεύει γι’ αυτούς, τους δίνει πάτημα για να ζητήσουν την υποστήριξη της Τουρκίας και στην άκρη του μυαλού του έχει την Μεγάλη Αλβανία που την θέλει να φτάνει μέχρι και την Πελοπόννησο! Κρίμα που οι δικοί του πρόγονοι δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που εξολόθρευσαν στην Πελοπόννησο οι Έλληνες μετά τα Ορλοφικά, αλλά ήταν τουρκαλβανοί της Βοιωτίας. Άλλωστε αν είχαν καθαρείσει κι αυτούς οι πρόγονοι μας, δεν θα είχαμε ούτε Τζερόνιμο, ούτε Πανε-Γκάλο, ούτε Παπούλια, ούτε άλλα αλβανοειδή να ενεργούν υπέρ της Αλβανίας μέσα στην Ελλάδα, ούτε θα είχαν ανοίξει ποτέ τα σύνορα με αυτή την σκατένια χώρα…

  8. Τους βλέπετε και σας πιάνει σύγκρυο κατουριέστε πάνω σας. Τι τις θέτε τις δηλώσεις για να τα μαζεύετε μόλις σας κάνουν τζούς. Μετά φταίνε αυτοί αν μας αντιμετωπίζουν σαν επαρχία τους.

  9. Οι μουσουλμανοι της θρακης λενε οτι ειναι ελληνες αλλα η πατριδα τους ειναι η τουρκια και ας εχουν γεννηθει στην Ελλαδα.Τι περιμενεις……..

  10. Αμα δεν μπορεις να υποστηριξεις τα οσα λες καλυτερα μη μιλας γιατι αμα τα παιρνεις πισω γελοιοποιησε

  11. „Εδώ ολόκληρη άγια σοφία έγινε τζαμί και κάνεις σας δεν αντέδρασε“ γιατι δεν αντεδρασαν;;;; Ποιος ειναι ο πραγματικος λογος;;;; Με Αλλα λογια να αγαπιομαστε…χαμενα ελληνικα κορμια

  12. σεβομαστε ολες τις θρησκειες οπως εχουμε και απαιτηση να σεβονται και την δικη μας δεν πειραζουμε κανενα ομως απαιτουμε να μην μας πειραζει και κανεις οκ

  13. Λογικότατο είναι να αλωνίζουν με τον ανθέλληνα Μητσοτάκη τον βασιλιά των ΜΚΟ για πρωθυπουργό.

  14. Εάν τους προσβάλουν το θρησκευτικό συναίσθημα οι δηλώσεις του, εμάς μας προσβάλλει η φυσική τους παρουσία στην Ιερά Ελλάδα που επί 400 χρόνια υπέφερε τα πάνδεινα από τον μουσουλμανικό ζυγό.

  15. Ποσώς ενδιαφέρει τι είπε ο Ιερώ-δουλος.
   Ο Ιερώ-δουλος καθώς και το σύνολο των ανώτατων κληρικών, ουδέποτε πήγαν κόντρα στην Αντίχριστη Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι ιερείς δεν κρίνονται μόνο από τα λόγια τους, αλλά και από τις πράξεις τους. Και οι πράξεις τους και το Πάσχα και τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια, έδειξαν ότι οι επικεφαλείς της Εκκλησίας είναι πουλημένα πιόνια του συστήματος, που ίσως τους εκβιάζει με τα προσωπικά πάθη τους (που όλοι γνωρίζουμε)
   για να τους ακολουθούν χωρίς αντίδραση.
   Αν και πολλές φορές , όχι μόνο γι’ αυτό αλλά γιατί και οι ίδιοι είναι Αντίχριστοι ως θαμώνες των μασονικών στοών.

  16. ρε μάστορα Αφού δεν το χεις τι θες και τα πετάς για να τα μαζέψεις μετά?
   άιντε κάνε καμμία τελετή εκεί που μου θες και δηλώσεις.
   Εδώ ολόκληρη άγια σοφία έγινε τζαμί και κάνεις σας δεν αντέδρασε.

  Leave a Response