“ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ. Τ’ ΑΚΟΥΤΕ, ΡΕ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ”. ΕΤΣΙ ΤΟ’ ΣΤΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    xios-kratiki

    Τους είχαμε υπό “υπό εποπτεία” και αυτοί υπό “επιτήρηση”. Για δύο εικοσιτετράωρα. Ήταν μουλωχτοί και ύπουλοι σαν φίδια. Το Μαξίμου σιγόβραζε, διέταζε και απειλούσε. Έβγαζε αφρούς. Η απειλή έγινε πράξη.


    Οι υψηλές εντολές διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία. Και η εισαγγελία, η πάντα αδέκαστη εισαγγελία, η υπηρέτης της εννόμου τάξεως και της προστασίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος, διέταξε: Σύλληψη. Των κακών. Των άτακτων. Των παρανόμων. Των κακούργων. Που ήρθαν σπίτι τους, πριν 5 μήνες, να τους τελειώσουν.  Με τους φονιάδες να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Αντί να ερευνήσει για τους φονιάδες, επιτάσσει και εντέλλεται, χειροπέδες στα θύματα και ανοχή στους δολοφόνους. Άλλωστε αυτή είναι η αποστολή του κυβερνητικού συστήματος.

    ‘Ηθελαν χειροπέδες, κανάλια, διαπόμπευση. Και τρομοκρατία. Όποιος λέει, όχι, μέσα. 

    Το βίντεο που θέλετε να δείτε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Στεφανε ολοι ειμαστε μαζι σου. γιατι ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. εισαι ΑΞΙΟΣ απογονος των ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 21. βαλε σε πλαισιο στην εφημεριδα κατι που γραφω και λεω πολυ συχνα: ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    2. ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!

    3. Αδέρφια,ΟΛΟΙ να είμαστε συνδρομητές στην εφημερίδα.Αυτή είναι η πρώτη κίνηση στήρηξις στον Στέφανο.Καλή χρονιά και ο Αγιος Παντελεήμονας να τον έχει πάντα στην σκέπη του!

    4. ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΟΥ? ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΨΆΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ? ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    5. Σπαρτιάτη πρόσεχε τα μάτια σου και οι κεραίες 14!!!!! Ο Άγιος Παντελεήμονας μαζί σου!!!!Αγοράζουμε στηρίζουμε την Εφημερίδα

      1. Αγοράστε όλοι την εφημερίδα διαδικτυακά. Δεν βλέπω να υπάρχει καλύτερος τροπος στήριξης.

    6. Τώρα πλέον πείστηκε η γειτονιά που μένω να μην ξαναρίξει ψήφο στην Ν.Δ. Πήρα το στικάκι με τα γεγονότα και πήγα πόρτα πόρτα σε μεγάλες ηλικίες. Τους το έδειξα και μου είπαν να τους μάθω πώς μπαίνουμε ιντερνετ. Τους είπα να πάρουν μικρό λαπ τοπ και να μην ξαναδούν τηλεόραση. Γιατί είναι κατοχική. Μάλιστα ένας παπούς 65 χρονών μου έδωσε χρήματα και του πήγα λαπ τοπ μόνο για να μπαίνει ίντερνετ. Με 300 ευρουλάκια ο παπους συνδέθηκε μόνιμα σε μακελιο, και pro news. Ξεσηκώστε διακριτικά τον κόσμο παιδιά. Μας κλέβουν την Ελλάδα και την ζωή μας.

      1. Αυτό περίμενε δηλαδή η γειτονιά σου γιά νά πειστή;

    7. Τον παρακολουθούν μέρα νύχτα. Και ο Κουρής ξεφτίλιζε άγρια τον πορνόγερο για τη λεσβία αλλά δεν τον κυνήγησαν γιατί τα πήρα χοντρά!

    8. Αν γινόταν όλη η διαδικασία επί ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εσείς θα γράφετε και θα βρίζατε ολημερίς! Θα είχατε οργανώσει ομάδες περιφρούρησης! Τώρα σαν κοτούλες κάθεστε πίσω από πληκτρολόγια και το παίζετε “άντρες”! Κι αυτό γιατί όλοι εσείς ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία και λίγο Χρυσή Αυγή! Προσωπικά με το Χίο δε με συνδέει κάτι! Αντιθέτως! Ιδεολογικά είμαστε απέναντι. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Υπερασπίζομαι τον κάθε Χίο που αγωνίζεται ενάντια στα σαπρόφυτα της εξουσίας.

    9. ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΟΛΟΙ

    10. Αγαπημενε κΧιο,
      Ειστε η εξαιρεση. Προσευχομαι να ειστε καλα. Ειμαστε μαζι σας. Ευχομαι να ξυπνησει ο κοσμος και να παψουμε να ειμαστε ραγιαδες και γιουσουφακια.

    11. θα πέσει η Χούντα τους γι αυτό εχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ.
      Συνέχισε δυναμικά Στέφανε. Η αλήθεια πρεπει να συνεχισει να ακουγεται. Για το καλο και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πατρίδος. Για την Δημοκρατία. Για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την πίστη.

      Τα προσκυνημένα ανθελληνικά τσουτσέκια ολων των κομματων πρεπει να οδηγηθουν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μαζι με τους ξενους αφενταδες τους της ναζιστικης Γερμανιας και του βαθεως κρατους των ΗΠΑ.

      Αγοραστε ΜΑΚΕΛΕΙΟ και βοηθηστε οικονομικα το σκοπο. Ειμαστε σε πολεμο. Προέχει η πατριδα.

    12. Ο χουντοκούλης με την συμμορία Μαξίμου έχει υπό τον έλεγχό του μπατσοόρκ, σάπιους δικαστές και εισαγγελείς, σάπιους παρακρατικούς, τον ελληνικό στρατό, τα κομματόσκυλα που ψηφίζουν ΝΔ για σκοτώσουν τον Στέφανο Χίο και το Μακελειό που του χάλασε οριστικά την χουντική φασιστική νεοταξική άνοστη σούπα για σκοτώσει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.
      Χουντοκούλη και συμμορίτες Μαξίμου και λοιποί χουντικοί νουδούληδες τελειώσατε! Σας περιμένουν φυλακές!

    13. Εύχομαι το 2021να αποκαλυφθούν κ να ηττηθούν όλοι οι συνομότες

    14. Πολύ σκληρός… Και για να συλληφθεί… Και για να πεθάνει..

    15. …..ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!….ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!…ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ!!!….ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!!!!

    16. Μέσω της καταστολής των ελευθεριών η ΝΕΑ ΤΥΡΑΝΝΟΚΡΑΤΙΑ των βουτυρομπεμπέδων του Κολωνακίου,νομίζει ότι πολτοποιεί το φρόνημα των ελλήνων.Ας τους πει επιτέλους κάποιος ότι θα έχουν το ίδιο οδυνηρό τέλος που είχαν κατά το παρελθόν όλοι όσοι τόλμησαν να καλουπώσουν τον έλληνα σε ολοκληρωτικά και απολυταρχικά στεγανά.Για το καλό τους,ας ετοιμάζουν διόδους διαφυγής από την χώρα…

    17. Ο φασίστας χουντικός Κούλης με τους φασίστες χουντικούς έκαναν την Ελλάδα αριστερή νεοταξική κομμουνιστική χουντική φασιστική χώρα σκοτώνοντας τον ελληνικό λαό.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    18. εχετε πεσει τα κολοπαιδα ειναι εκατομυρια ειμαστε μαζι με χιο ειμαστε μαζι με την αληθεια και συχαινομαστε τους δηθεν υποστηρικτες της ζωης μας εχετε τσακιστει και η ωρα σας πλησιαζει

    19. -ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!
      -ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!
      -1 2 3 ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
      -ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
      -ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
      -ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ!!!
      -ΠΟΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ!!!

    20. Δείτε τι θέλει να κάνει ο χουντοκούλης με τους χουντικούς νουδούληδες που είναι τσιράκια της ΝΤΠ.
      Θέλει ο χουντοκούλης να κάνει πρόωρες εκλογές μες στο 2021 για κυβερνήσει η εγκληματική οργάνωση χούντα ΝΔ ΑΕ μέχρι το 2025 που σημαίνει ότι η χούντα ΝΔ ΑΕ θα συνεχίσει την χούντα των λοκντάουν και των φασιστικών νομοσχεδίων, της τρομοκρατίας συν πολλά αίσχη που γνωρίζετε όλοι σας κατά του ελληνικού λαού.
      Για να τα κάνει όλα αυτά πρέπει να εξοντώσει τον ΣΧ και το Μακελειό και όλους που είναι πατριώτες εθνικιστές που είναι υπέρ Ελλάδος και υπέρ ελληνικού λαού, υπέρ Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια Ορθοδοξία.
      Αυτά θέλει να κάνει ο χουντοκούλης γιατί βλέπει ότι το 2023 έρχεται το τέλος του και δεν θα μπορεί να επιβάλλει χούντα να περνάει καλά, να σκοτώνει τον ελληνικό λαό και να κονομάει κατά του ελληνικού λαού και η εγκληματική οργάνωση χούντα ΝΔ ΑΕ θα πάει φυλακή και θα είναι στα αζήτητα, θα πάει Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα χωρίς επιστροφή.

    21. Πόσο δύσκολο είναι, οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ (γνωστοί και σαν γαλάζιοι Καρανίκες ή γαλάζιοι βασιλικότεροι του βασιλέα) ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, που εδώ και 60 χρόνια την τρέφει από το αίμα της ο Ελληνικός Λαός, να καταλάβουν πως ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ τα τέσσερα πόδια να γίνουν δυο και αυτοί μέσα σε ΕΝΑΜΕΣΗ ΧΡΟΝΟ θέλουν ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΡΠΟΝΤΑ ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    22. Εγώ πάντως αν ήμουν μπάτσος και έπαιρνα εντολή να συλλάβω το Χίο έτσι όπως θα έτρεχα να τον συλλάβω θα με έπιανε ένα λουμπάγκο άλλο πράμα. ΛΟΛ.

    23. Ο ΧΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ….???? ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ…!!!!

      1. Άλλος ένας “καλός” “συμπολίτης” “Υπόδειγμα”

    24. Με τόσες αποδείξεις που υπάρχουν για την ύπαρξη εξωγήινων μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι δεν υπαρχουν
      Αύριο ίσως γράφω καλλίτερα.

    25. Εχει ανεβει πολυ ο Στεφανος, μεσα στα 20 πρωτα site πλεον. Παρτους τα σωβρακα Στεφ

      1. Ποια 20 ρε φίλε. Στα ενημερωτικά είναι μέσα στις πρώτες 5 θέσεις και όχι με ψεύτικα κλικ. Σε πραγματικά και αληθινά κλικ είναι μέσα στις δύο πρώτες θέσεις.
        Η κυβέρνηση τα βλέπει αυτά ξέρει τη ζημιά που της κάνει και έτσι επιστρατεύει θεούς και δαίμονες να το κυνηγήσει. Για αυτό πρέπει να το στηρίζουμε αγοράζοντας και την εφημερίδα συνέχεια. Η δύναμή του είμαστε εμείς και όχι τα εκατομμύρια που μοιράζει στα υπόλοιπα ο Κούλης.

    26. καλα ρε ξεφτυλισμενοι τον χιο 30 ατομα πηγατε να συλαβετε πρεπει να ειναι ψευτης και καραγκιοζης να σας βολευει ε κουφαλιτσες .

    27. Μια καθαρή κυβέρνηση δεν ξέρω γιατί θα φοβόταν τόσο πολύ. Όπως έκοψαν την εκπομπή με τον Πετράκο. Φιμώνουν γιατί δεν είναι καθαροί. Πάντα γίνονταν διάλογος με τις διαφορετικές απόψεις στα κανάλια ενώ τώρα υπάρχει φίμωση και πάλι υπόγεια κατεύθυνση του πως να λειτουργήσουμε ενώ μας απαγορεύουν τα πάντα. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί που είναι στην εξουσία ότι για μεγάλη μερίδα κόσμου αυτό που μας κάνουν είναι φυλακή για πολλούς λόγους. Και όσο δυνατός και να είσαι κάποια στιγμή δεν αντέχεις και σε παίρνει από κάτω όπως λέμε λαϊκά. Λογικά φοβούνται τον Στέφανο Χίο γιατί είσαι πολύ γνωστός από παλιά από την τηλεόραση. Μα στο ίντερνετ βλέπεις ότι κάποιοι δημοσιογράφοι μιλάνε . Θα σας κλείσουν όλους μέσα; Και βλέπω ότι αρκετός κόσμος κατάλαβε τι συμβαίνει αλλά κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνουμε. Στο διαδίκτυο μιλάνε και γιατροί, δεν μιλάνε αγράμματοι. Αν αυτό το σχέδιο είναι η αρχή για τον μετα-άνθρωπο τότε μας περιμένουν μαύρα χρόνια. Τώρα όμως πρέπει να αντιδράσουμε, αυτό με τον κωρονοϊό είναι η αρχή των όσων θα κάνουν. Με ποιόν τρόπο όμως μπορεί να ανατραπεί αυτό το πολιτικό σύστημα. Γιατί αν ο κόσμος πιστέψει ότι θα σωθούμε ψηφίζοντας Τσίπρα τότε τι να πω. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που φοβούνται τον ιό. Ο κόσμος τηλεόραση βλέπει. Γι αυτό φίμωσαν τα πάντα εκεί. Ένας εισαγγελέας για αυτήν την εμμονή για να ξεκάνουν τον Χίο δεν υπάρχει.. Αυτά που ζουμε και ακούω 2 ταινίες μου ρχονται στο μυαλό. Equals και Repo Men

    28. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .
      ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΑΜΕΣΑ .

    29. Εύχομαι ο Θεός όσο μίσος και κακία σας στέλνουνε να το μετατρέπει σε υγεία, ευημερία και δύναμη, ώστε να τους πολεμάτε
      χωρίς να μπορέσουν ποτέ να σας βλάψουν σε τίποτα.

    30. Φυσικά κάπου τα διάβασε και κανείς δε ξέρει τι να πιστέψει και τι να αφήσει.
      Πάντως there is no smoke without fire.
      Εύχομαι να εμφανιστούν γρήγορα να τελειώνουμε.
      Η αλήθεια για τη κοσμική δημιουργία φέρεται έξω από τις τρεις και τέσσερις διαστάσεις.
      Οι διαστάσεις φτάνουν ως και την 7η, όσα είναι τα σώματα του ανθρώπου. Στην 7η θεωρητικά, βρίσκεται αυτό που ο κόσμος ονομάζει «ΘΕΟ»

    31. “Τί συμβαίνει τώρα? Γιατι όλες αυτές οι αποκαλύψεις, ο ντόρος?
      Η ΤΑΠΕΙΝΗ μου γνωμη ειναι:
      Ενας πολεμος μαίνεται ανάμεσα σε διαφορετικές φατρίες των ερπετών και παρόμοιων ειδών και ανταγωνίζονται ως προς το κομμάτι της ανθρωπότητας που μπορεί η κάθε φατρια να πάρει με το
      μέρος της…..
      Το έχουν ξανακάνει…. Τρωικος Πολεμος….Διαβάστε Ιλιάδα…Μαχαμπαρατα….Ραμαγιανα….Άρχοντα των Δαχτυλιδιών……
      Ευχαριστώ για την προσοχή σας!”(Διάβασε τα σχόλια της Ελένης Καυγακου,απόσπασμα)
      Η ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ.

      «Δεν πρόκειται να έρθουν σε ‘σένα με κοφτερά δόντια να πιούν το αίμα σου. Ο φόβος είναι η τροφή τους, μπορούν να πάρουν πραγματικά το φόβο και να τον χειριστούν σαν κάτι που μπορούμε να το πιάσουμε.»

    32. Λέγεται ότι η εμφάνιση των εντομοειδων είναι ανάλογη με αυτην του αλογάκι της Παναγίτσας το οποίο δεν είναι και τόσο αθώο έντομο μιας και θεωρείται ο μεγαλύτερος δολοφόνος ανάλογα με το μέγεθος του.

    Comments are closed.