“ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑ ΑΚΡΙΤΑ, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ , ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ”! – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ – ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΦΩΤΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    1

    Άκου κυρία Ακρίτα,

    Ο δικός μας Τζόρτζ Φλόιντ δεν είναι ο Ζακ Κωστόπουλος, αλλά ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Κι επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι Συριζαίοι κουνάτε το δάχτυλο στην κοινωνία για ρατσισμό, να σας υπενθυμίσω τα ακόλουθα:

    Ρατσισμός κυρία Ακρίτα και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στοχευμένη εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από 100 Αλβανούς αστυνομικούς επειδή θέλησε την 28η Οκτωβρίου να σηκώσει την Ελληνική σημαία στο σπίτι του.

    Αυτή την ρατσιστική αστυνομική βία όχι μόνον δεν την καταδικάσατε, αλλά την δικαιολογήσατε κιόλας υιοθετώντας τους ισχυρισμούς του Αλβανικού κράτους και όχι τις μαρτυρίες της Ελληνικής Ομογένειας!
    1

    Ρατσισμός είναι το ξύλο και τα χημικά που έριχναν οι «πραιτωριανοί» του Τσίπρα στους ειρηνικούς διαδηλωτές (παπάδες, γυναίκες και παιδιά), που διαμαρτύρονταν στα συλλαλητήρια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.
    Γι’ αυτή την κατευθυνόμενη αστυνομική βία δηλώνατε υπερήφανοι.

    Ρατσισμός είναι να γιορτάζει ο Ερντογάν και η Τουρκία την Ποντιακή Γενοκτονία και την Μικρασιατική Καταστροφή ως εθνικές επετείους και να στήνει φαιδρά σόου στην Αγιά Σοφιά. Το ότι ένα έθνος γιορτάζει την γενοκτονία άλλου δεν σας συγκίνησε ποτέ και ουδέποτε μιλήσατε για αυτόν τον χυδαίο ρατσισμό!

    Ρατσισμός είναι οι σφαγές χιλιάδων Χριστιανών κάθε έτος σε Συρία, Ιράκ Αφγανιστάν και σε όλα τα φανατικά Ισλαμικά Κράτη, επειδή τυγχάνει να θέλουν να είναι Χριστιανοί.

    Γι’ αυτούς ουδέποτε μιλήσατε ή διαμαρτυρηθήκατε. Είναι Χριστιανοί οι καημένοι, ας πρόσεχαν!

    Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις ή να κάνεις μία πράξη βίας κυρία Ακρίτα και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για να είσαι ρατσιστής. Αρκεί και η σιωπή σου. Τις ευαισθησίες σας αλλού!

    Υ.Γ. Να σας υπενθυμίσω κυρία Ακρίτα ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε όταν Κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και την αστυνομία την διοικούσε η δική σας παράταξη. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν και τι θα κάνατε εάν την χώρα κυβερνούσε τότε η Νέα Δημοκρατία! Θυμάμαι όμως τι κάνατε με τον Γρηγορόπουλο!

    Νίκος Καραγιαννακίδης, δικηγόρος
    Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. χα χα σιγα μην εξομομοιωσουν οι ναζηδες τον Φλουντ με τον Κατσιφα. Γιαυτους ο μαυροι είναι ατομα β κατηγοριας

      1. ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝ: ΠΡΩΤΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΝΑ ΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΣΤΑ “ΧΩΡΑΦΙΑ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΑ “ΧΩΡΑΦΙΑ” ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ.

    2. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΝΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!

    3. Ο ένας κυκλοφορούσε με ένα καλασνικοφ και πυροβολουσε και ο άλλος ήταν δεμένος και του πάταγα 10 λεπτά το λαιμό. Τι συγκρίνετε ρε

    4. Κε Νικο Καραγιαννακιδη.
      Με ολο το σεβασμο σε σας και την επιστημη σας(Νομική).
      Αν και δεν ανηκω σε σαχλοκομματα,εχω να πω τα εξης.
      α).Ο Κατσιφας διαλεξε λαθος τροπο να γινει ήρωας.Υπαρχει βιντεο που τον δειχνει με στολη παραλλαγης και με πολεμικο οπλο ανα χειρας σε κατοικημενη περιοχη.Αυτο σημαινει οτι αποτελουσε θανασιμη απειλη και ως τετοια απειλη αντιμετωπιστηκε.
      β).Δυστυχως `η πολις εαλω`. Οι Οθωμανοι αποδειχτηκαν δυνατοτεροι,μαχητικοτεροι και το Βυζαντιο-μια πολη στην ουσια-δεν αντεξε και επεσε.Απο εκεινη τη στιγμη,δυστυχως,επαψε να μας ανηκει.Ο Ερντογαν προσφατως σε βιντεο ειπε.`Μας ανηκει, με το δικαιωμα του ξιφους!!`
      Δυστυχως Κυριε.Aλλά υπαρχουν κι άλλοι προδοτες.Καποιος…Ζουραρης εκ του εδράνου της Βουλής ειπε.`Και μερικα νησια να μας παρουν οι Τουρκοι,δεν πειραζει.Θα τα ξαναπαρουμε πισω!!!!`
      Αλλα και σεις οι Νομικοι,δεν ειστε αμοιροι ευθυνων.Ειστε ανεξαρτητοι απο πολιτικη ηγεσια αλλλά εχετε πολιτικο προισταμενο;Απο ποιον διοριζεται ο Προεδρος του Αρειου Παγου;;;ΠτΔ ,ανωτατος-η πρων δικαστικος και ειναι `τσιρακι` του εκαστοτε πρωθυπουργου;;Και πολλά άλλα.
      Ευχαριστω.
      Μηνας-Ηρακλειο-Κρητη.

    5. σιγα κυρα μου μην ηταν η πουσταροκλεφτρα ρατσισμος αντε χασου απο εδω οτι το ανωμαλο λατρευετε ολοι σας

    6. Καιρός να απαλλαγεί η Ελλάδα από τους και τις επί χρήμασι παραμορφωτές της κοινής γνώμης όπως η Ακρίτα.
      Πρέπει επι τέλους τα καταρεύσουν τα επί τουτου προβαλλόμενα από το σύστημα ινδάλματα και οι πουλημένοι ταγοί της κοινωνίας, για να αναπνεύσουμε και να δούμε Θεό, που λέγανε οι παλιοί.

    7. απο τη ν ακριτα τι να περιμενεις
      τετοια προτυπα εχει

    8. …απο την αριστερη μπουρζουαζια ντεμεκ…διαθετουν την ιδια αδηφαγία της δεξιας μπουρζουαζιας αλλα το μεγαλο αγχος να καλυψουν το συνδρομο του μικροαστισμου που εχουν εκ γενετής τους κανει πολυ επικίνδυνους και εμμονικους Η κα Ακριτα ειναι το τελειο δειγμα…

    9. Προς όλα τα ανθελληνικά μιάσματα
      Ακριτ@α και Σι@α
      Είστε τόσοι λίγοι και τόσο λίγοι
      Το μόνο που σας έμεινε να κάνετε είναι να πέσετε στα τέσσερα φανερά για να σας πάρουν οι αρχηγοί της ΝΤΠ
      Γιατί κρυφά σας έχουν σκίσει την ροδέ@λα σας ώστε να τα πάρετε τα ταγμένα λάφυρα εις βάρος των Ελλήνων
      Σαν γνήσια τέκνα όλων των Εφιαλτών φέρεστε και ανάλογα
      Πάρτε φόρα και ελάτε με την όπισθεν Φασιστερά καθάρματα της γης .

    10. Γυναίκες στό κλημακτήριο τείνουν σέ υστερία μέ σοβαρές παρενέργειες.Δηλαδή θολωνει τό μυαλό τους καί λένε ένα σωρό ασυναρτησίες κάι μπούρδες.Αυτή η κυράτσα κάνει ενα ανώμαλο πουστρόνι,ένα άχρηστο υποκείμενο,
      ενα σίχαμα τόν Ζάκ ήρωα.Ηρωας μωρή γρια κουμούνα είναι ο αδικοσκοτωμένος Βόρειοηπειρώυης Κωνσταντίνος
      Κατσίφας που τόν σκότωσαν οι αλβανοί γιατί σήκωσε ψηλά τήν γαλανόλευκη,πού μόλις τή δείτε αφηνίαζετε
      Γιάννης Λάκων πατριώτης εθνικιστής,ρατσιστής

    11. Ουστ μωρη παλιομπολσεβικα,διαταραγμενη που εσυ και το συναφι σου εχετε ηρωοποιησει το καθε κατακαθι που κυκλοφορει στη κοινωνια.Αυτες ειναι οι αξιες σας.

    12. Αηδια και εμετος οι δηλωσεις της μπαμπως Μεκαλυψε ο Ιωαννης Γιατα δικα μας παιδια τιποτα Αει στα κομματια πιαααααα

    13. Καλά κάνετε και απαντάτε στη γριά. Η συγκεκριμένη άσχημοφάτσα πιστεύει επηρεάζει σοβαρό ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας επιδιώκοντας να αλλάξει μυαλά και σε όσους διαφέρουν πολιτικά αλλά κουβαλάνε το ίδιο κεφάλι με αυτήν. Έχει πάρει τη σκυτάλη από κάποιον λαζοπουλο ο οποίος προφανώς “κάηκε” για το κόμμα των κομμουνιστών. Μεταπολεμικά για κάτι τέτοια ψοφίμια προβλεπόταν εκτοπισμός σε ένα από τα όμορφα νησιά του Αιγαίου έτσι ώστε αυτοί να τα λένε και οι όμοιοι τους να τα ακούνε προς αποφυγήν διασποράς δηλητηρίου στο λαό. Δυστυχώς ο “σοφός” λαός επέλεξε τέτοια υποκείμενα να τον κυβερνούν και να εκπαιδεύουν τα παιδιά του μεταπολιτευτικά. Κρίμα…

    14. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΛΟΙΝΤ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, ΜΑΝΟ ΚΑΠΕΛΩΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ, ΝΟΝΤΑ ΤΣΑΚΑΛΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΑ ΑΚΡΙΤΑ. Α! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ. ΓΚΕΚΕ;;;;;;;

    15. Ε οχι ο τρελος με το καλαζνικοφ ειναι ο δικος μας Τζόρτζ Φλόιντ
      Ντροπη σας

    16. Ο Κωνσταντίνου του κεερφα είπε στα αγγλικά i can breeth δλδ δεν μπορώ να αναπνεύσω τιμώντας τον φλουντ..να σου θυμίσω γενίτσαρος Κωνσταντίνου εβραιοκυπριακης καταγωγής ούτε οι γυναίκες στην μαρφιν δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν όταν ομοϊδεάτες σας τους κάψανε βσυν μια αγέννητη ψυχούλα..στα δύο μέτρα μπαμ και κάτω βρωμοσκυλο.

    17. Θα δούμε από μήνα σε μήνα που θα κάνει κίνηση ο Εντογάν τι θα πει ΖΑΚ και Φλοΰντ.
      Θα περάσετε καλά όλοι οι ΑΝΤΙΦΑ και όλοι οι αναρχοάπλυτοι υπηρέτες το ΣΟΡΟΣ και όλων των σαυροειδών.
      Μέχρι τις πύλες της κολάσεως θα σας βρούμε. Πιο μέσα χαλάλι σας.

    18. Πολύ αξία έχουν δώσει στο σκιάχτρο την Ακρίτα και μόνο που την αναφέρουν

    19. Μπράβο κύριε Νίκο, πες τα… Γεμίσαμε κοπριτες εδώ στην Ελλάδα..

    20. Ο πρώτος πληθυντικός που κολλάει; Ρώτησε τον ελληνικό λαό; Να μιλάει σε πρώτο ενικό, για την πάρτυ της. Ο Κατσίφας ήταν ήρωας γιατί πέθανε για την αγάπη του για την πατρίδα, απο φασισταριά Αλβαναριά. Ο Κωστόπουλος και ο Φλόιντ ήταν ένοπλοι ληστές και όχι μόνο, καμία σχέση με την έννοια ήρωας, ο θάνατος τους απλά βόλευε κάτι τύπους σαν την Ακρίτα.

    21. Μια πατσαβούρα του συστήματος για ποιον θα ενδιαφερόταν;;;;;;;; Για μια τελειωμένη πουστρα φυσικά!!!!!! Προσπαθούν πολύ επίμονα να μας κάνουν να ενδιαφερόμαστε μόνο για τα σκουπίδια των καιρών…..

    22. Τι λες βρε παιδι μου και το αγνοουσα!!!!!!!! Ωστε ο δικος μας Τζορτζ Φλοιντ ειναι η λησταρχινα Ζακουλα;;;;;;;; Τι μαθαινει κανεις!!!!!!!! Σ’ αυτα τα Ανθελληνικα μιασματα ολης της Τσιπροπαρεας των αρλουμπολογων …σοφιστων, που παρουσιαζουν το ασπρο μαυρο, δεν υπαρχει η λεξη Ντροπη!!!!!!!!! Τι λες βρε παλιοπροβατινα της κακιας ωρας, που βγηκες να πεις την κοτσανα σου;;;;;;;; Για τον Κατσιφα που τον δολοφονησαν οι Αλβανοι εν ψυχρω, για τους αλλους Ελληνες που τους δολοφονησαν οι λαθροισλαμιστες για την Μυρτω που την σακατεψε ο πακιστανος στην Παρο δεν ειπατε κουβεντα, χαμενα κορμια Μισελληνες!!!!!!! Εισαστε οτι αχρηστο εχει αυτη η χωρα!!!!!!!!!!

      1. Για γράψε με ρε μεγάλε Έλληνα πατριώτη: Τι έκανε η κυβέρνηση Κούλη; Ποια θέση πήρε υπέρ της βορειοηπειρώτικης μειονότητας; Τι βήματα έκανε για την εκπαίδευση; Τι βοήθεια πρόσφερε στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας; Ως συνήθως η ακροδεξιά ρητορική βρίσκει ευήκοα ώτα σ’ ανθρώπους αγνούς κι αφελείς.

    Comments are closed.