ΑΗΔΙΑΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! «NΑ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ»! Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ, Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖEI TΗN ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΩΣ… ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ. «ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ». ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΙΕΡΩΝΥΜΕ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  Κοινοποίηση:
  BERYKIOS

  Ο Δημος Βερύκιος δημοσιογράφος και Αντιπροέδρος του ALPHA σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την κυβέρνηση, ανέβασε μια εικόνα με την Παναγία και τον Ιησού με πρόσωπα από αρουραίους που είναι άκρως βλάσφημη και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

  Γιατί να μας λυπηθεί ο Θεός_

  Φυσικά η ανάρτηση του κατέβηκε από τον ίδιο αλλά οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη και την κατέγραψαν.

  00

  Μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι την ανέβασε:

  Δείτε τι προβλέπει o ποινικός κώδικας σε μια τέτοια περίπτωση: Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ενότητα: ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ισχύον Άρθρο: 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή. 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

  Η οργή του κόσμου είναι χαρακτηριστική με πολλούς να ζητούν να μποϊκοτάρουν τον σταθμό του Alpha αλλά και την απομάκρυνση του δημοσιογράφου και Αντιπροέδρου, Δήμου Βερύκιου:

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  Leave a Response