ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ” Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ! ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ – Ή ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Ή ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ – ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΤΥΟ “ΡΟΥΦΙ@ΝΩΝ” ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

  Κοινοποίηση:
  KERAMEOS

  Κλίμα τρομοκρατίας κατά των μαθητών επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση μη μπορώντας να ελέγξει το κίνημα των καταλήψεων το οποίο έχει γιγαντωθεί σε όλη την χώρα με βασικό αίτημα την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας στα σχολεία.

  Από σήμερα Πέμπτη, υποχρεωτική είναι η εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των οποίων τα σχολεία τελούν υπό κατάληψη.

  Η τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική και οι μαθητές θα παίρνουν απουσίες σε περίπτωση που δε δίνουν το διαδικτυακό παρών.

  «Ξεκινάει υποχρεωτικά για όλους, με παρουσίες» είπε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και σε ότι αφορά τους μαθητές που συμμετέχουν στην κατάληψη, αυτοί «δεν μπορούν να μπουν στην τηλεκπαίδευση».

  Αλήθεια πως το υπουργείο θα γνωρίζει ποιοι συμμετέχουν στις καταλήψεις; Προτρέπουν τους “καλούς” μαθητές να ρουφιανέψουν; Μήπως οι διευθυντές θα συγκροτούν λίστα με τους “επαναστάτες” και θα τις στέλνουν στο υπουργείο; Η κ. Κεραμέως δεν το έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

  Η υπουργός κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως «κατανοώ τους προβληματισμούς αλλά ο διάλογος δεν μπορεί παρά αν γίνεται με ανοιχτά σχολεία».

  Αναφερόμενη στις καταλήψεις, η υπουργός τόνισε ότι δε νοείται μια μειοψηφία να κλείνει τα σχολεία και να σταματά την εκπαιδευτική διαδικασία.

  «Κανείς, και πόσο μάλλον μια μειοψηφία, δεν μπορεί να παρεμποδίσει το δικαίωμα στην εκπαίδευση για τους άλλους. Δεν νοείται κανείς να διακόπτει την εκπαιδευτική διαδικασία».

  Μόνο που με πάνω από 700 καταλήψεις σε 35 πόλεις, μειοψηφία ακριβώς δεν το λες.

  Τηλεκπαίδευση με παρουσίες

  Σχετικά με τις χαμένες διδακτικές ώρες, η υπουργός διευκρίνισε πως όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών, Σαββάτων, σχολικών περιπάτων.

  Ο διευθυντής, σύμφωνα με την οδηγία του υπουργείου Παιδείας, καταρτίζει πλήρες ωρολόγιο, εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα, στο οποία γράφει όλους τους μαθητές στις ψηφιακές πλατφόρμες.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  26 Σχόλια

  1. Κλείστε τα σχολεία για φέτος, ας χάσουν και μια χρονιά, ο ιός αυτός είναι χειρότερος από ότι λένε.
   Μην βάζετε το χρήμα πιο πάνω από την υγεία.

  2. Όταν έκαναν καταλήψεις με αίτημα την αλλαγή στο σχήμα της τυρόπιτας δεν έτρεχε κάστανο.
   Όταν έκανε κατάληψη ο Τσίπρας και οι όμοιοί του, ομοίως.
   Όταν τα παιδιά χάσανε τη μισή σχολική χρονιά με το στρατιωτικό νόμο του Μαρτίου δεν χάσανε τη χρονιά.
   Τώρα που άρχισαν οι σοβαρές καταλήψεις για την Μακεδονία και τη μη χρήση μάσκας, αρχίσαν οι απειλές και η ξαφνική επιβολή της τάξεως διά της βίας, ανακατεύονται εισαγγελείς (που ξυνόντουσαν στις πρώτες τρεις περιπτώσεις).
   Προτείνω την αλλαγή του τέλους του ύμνου της ΝΔ:
   ζητω η Ελλάδα—ζήτω η θρησκεία– ζήτω Η ΝΕ-Α ΔΙ-ΚΤΑ-ΤΟ-ΡΙ-Α
   ΥΓ Η Κεραμέως πριν εκλεγεί η ΝΔ δήλωνε οτι τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς. Άρα, θα πρέπει να τιμά και τους αγώνες των εκάστοτε καταληψιών
   ΥΓ2 Τα στουρνάρια όλα περάσανε στο Πανεπιστήμιο με βαθμούς κοντά στο μηδέν. Δεν είδα να πει ότι θα πρέπει να ξανακάνουν όλοι την Γ΄Λυκείου και να μην περάσει κανείς με βαθμούς κάτω από τη βάση στο πανεπιστήμιο.

  3. Δεν είναι μόνο η κατουρημένη κεραμεως, είναι όλο το πολιτικό μασονικό σύστημα με αρχηγό τι γκιωσα του Βερολίνου. Χρειάζεται ξεσηκωμός των Ελλήνων που έχουν απομείνει στην Ελλάδα και να πετάξουν έξω από τι χώρα, όχι μόνο τους λαθραίους που μπήκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και αυτούς που είναι εναντίων των Ελλήνων.

  4. ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Η ΜΑΘΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΧ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΛΠ ?

   1. ΤΟ ότι με αυτό τον τρόπο απελευθερώνονται δομές χωριτικότητας 700.000 για επενδυτές θα το αγνοήσουμε;

  5. αποσο ξέρω εχει φβ η μάγισσα αφορισμένη !!
   βρείτε την,

   μιλήστε μαζί της!!
   πείτε της πως νιώθετε….

  6. Η δεσποινίς Κεραμεως τα λέει αυτά για να φοβίσει τους μαθητές να μην αντιδρούν διοτι
   η ίδια και η «δημοκρατικη» παράταξη της φοβούνται πολύ περισσότερο από τους μαθητές τις συνέπειες των καταλήψεων που
   αν συνεχιστούν θα τους αφήσουν τους ίδιους
   μετεξεταστεους .Και αν τολμήσουν και τους
   αφήσουν όλους αυτούς στην ίδια τάξη ξέρουν
   ότι θα πρέπει να μετακομίσουν σε άλλο πλανήτη, γιατί οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι τόσο μεγάλες που το τσουνάμι που θα ξεσηκώσουν θα τους αφανισει πριν προλάβουν να υλοποιήσουν τα σχέδια των στοών τους.

  7. Παιδιά μην κάνετε πίσω, έχουμε πόλεμο και δεν το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι. Έχουμε πόλεμο κατά της παγκόσμιας δικτατορίας και της στέρησης των ελευθεριών. Αγωνιστείτε για το μέλλον σας και για την Πατρίδα σας. Αυτές τις καταλήψεις τις δέχομαι και εγώ, αν και είμαι κατά. Η προσπάθειά σας φτάνει στα επίπεδα του ιερού αγώνα. Ο Θεός μας έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που είναι η ελευθερία και αυτό πρέπει να το υπερασπιστούμε πάση θυσία!

  8. Ρε Έλληνα ραγιά…Θα ρίξεις τον πουστη Μασόνο Κούλη και πολύ καλά θα κάνεις.Μετα θα φέρεις πάλι ΣΥΡΙΖΑ;Στηριξε Εθνικά Πατριωτικά κινήματα.

  9. Καλα μας κανουν αφου δωσαμε εξουσια στην μασονια.Αυτους ψηφίσαμε τους ξεραμε τι ειναι.Αυτοι μας αξιζουν θα τους υποστουμε λοιπον!!!

  10. Τα νέα παιδιά πάντα θα σας την χαλάνε γιατί πολύ απλά ονειρεύονται ακόμα, έχουν την δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο και πάνω απ όλα το μυαλό τους δεν έχει προλάβει να γεμίσει με πρέπει/ φοβίες/ αδυναμίες και φίμωτρα.

  11. Αν και γενικά δεν συμφωνώ με τις καταλήψεις , δεν παύουν όμως οι καταλήψεις να είναι ένα νόμιμο δικαίωμα των μαθητών Έρχονται τώρα εδώ πάλι να επιβάλουν την χούντα τους με το η σταματάτε η μένετε……

  12. Mα ειναι δυνατον ενας ολοκληρος λαος να καθεται και να ακουει το που@ανα@ι της Νεοταξιτισας, που η αποστο
   λη της της ειναι να σβησει και να εξαφανισει οτι εχει σχεση με την Ελλαδα? Τυψαιο που της εδωσαν το Υπουρ
   γειο Παιδειας? Εκει στο ξεκινημα των μικρων παιδιων γινεται η “επέμβαση”! Ο νοων νοειτω! Φτανει πια, ας
   αντιδρασουμε γιατι το τελος μας ειναι πολυ πολυ κοντα!!

  13. Όσοι έχετε υπομονή παρακολουθήστε την τηλεκπαίδευση της Microsoft σχετικά με τη σύγχρονη διδασκαλία. Θέλουν να μετατρέψουν τα παιδιά σε ζόμπι! Εφιστώ την προσοχή σε όλους τους γονείς. Ο Θεός να μας φυλάξει αδέρφια

  14. Ε βέβαια τους χαλάσανε τη σούπα οι μαθητές οι οποίοι δεν είναι χαιβάνια και δεν βλέπουν τηλεόραση ώστε να καταφέρουν ότι έκαναν με τους υπόλοιπους.
   Οι μαθητές ζόμπι δεν γίνονται και δεν πρέπει να γίνουν.

  15. Έχει την εντύπωση ότι με απειλές και ρουφιάνους και πληρωμένα κανάλια , θα κάμψει την αντίσταση των μαθητών;;;;
   Είναι μακριά νυχτωμένη

  16. Πρός υπενθύμιση:Η δεσποινίς Κεραμέως καθοδηγείται καί διευθύνεται από τούς φανατικούς εχθρούς τής Ελλά-
   δας λέσχη Μπίλτενμπέργκ καί τήν μεγάλη στοά τής Αθήνας.Εκτελεί τίς ανθελληνικές διαταγές τους.
   Γιάννης Λάκων

  17. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΑΕ!!!!
   Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!!!!
   ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!

  18. ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

  19. Έτσι, δείξε μας πόσο δημοκρατική είσαι !!
   Τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη…

  20. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.
   ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΑΧΗΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΝΗΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΝΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

  Leave a Response