ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!! “ΚΑΛΕΣΜΑ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ: “ΕΛΑΤΕ, ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ” – ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ LIVE ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ” – ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ” Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    bfdf

    Αδιανόητο και εξωφρενικό. Δεν φτάνει που η Ελλάδα έχει γεμίσει αλλοδαπούς, εμείς ζητάμε κι άλλους. Για να εκπληρωθεί ο σκοπός αυτός, ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου Ιωάννης Σφυράκης δεν δίστασε να βγει σε… εκπομπή των Πακιστανών στην Ελλάδα προκειμένου να διαφημίσει πόσο πιο γρήγορες και εύκολες είναι οι διαδικασίες για την απόκτηση ασύλου!

    Αποτελεί μέγα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, αν η τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Σφυράκη ήταν απόφαση προσωπική ή μετά από εντολή του Μηταράκη.

    Είναι απορία άξιον ο λόγος αυτής της ενέργειας αφού το Πακιστάν εδώ και 1,5 χρόνο έχει χαρακτηριστεί «ασφαλής χώρα». Άρα γιατί τέτοια… πρεμούρα για να πείσει το υπουργείο Μετανάστευσης τους Πακιστανούς που βρίσκονται στη χώρα πόσο διευκολύνει τη ζωή τους και το πόσο «ανοιχτοί» είμαστε ως χώρα στο να δεχθούμε τις αιτήσεις ασύλου τους εγείρει -αν μη τι άλλο- ερωτήματα!

    Από τη στιγμή πάντως που άρχισαν τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού να βγαίνουν στα κανάλια των διάφορων «κοινοτήτων» προκειμένου να διαφημίσουν το έργο τους και να τους πείσουν για το πόση δουλειά κάνουν για να διευκολύνουν τη ζωή τους, αναρωτιέται κανείς πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να ζητήσουν την… ψήφο τους. Διότι, στην τελική, αυτό δεν είναι η τελική φάση της «ενσωμάτωσης», για την οποία τόσα πολλά ακούμε τον τελευταίο καιρό;

    Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, στη Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένοι να είναι αυτοί που θα κερδίσουν την εύνοια των Πακιστανών που βρίσκονται στη χώρα μας, πείθοντάς τους πόσο πιο… αποτελεσματικοί είναι στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους! Δεν τους ενδιαφέρει ότι το Πακιστάν είναι φίλια χώρα προς τη Τουρκία ακόμα και με συνεκπαιδεύσεις των Ενόπλων Δυνάμεων τους. Πάνω απ’ όλα είναι η καρέκλα για τον Μητσοτάκη και τους γενίτσαρους του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο μεγαλύτερος εκληματίας τού κόσμου ό διακινητής τών λάθρων ό Γκιέργκι Σόρος πλημμυρίζει τήν Ελλάδα μέ βάρβαρους Ασιάτες καί μέ κάφρους από τήν Αφρική.Στήν Ελλάδα τακτοποιούν τούς λαθροπίθηκους οί υπάλληλοί του ό κοντοστούμπης Εβραίος τό Μηταράκι καί ό επικεφαλής τής ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης) ό Εβραίος Δανιήλ Εσδράς.Δηλαδή όλοι οί φιλοι τής Ελλάδας.
      Γιάννης Λάκων

    2. στις επομενες εκλογες αυτοι θα βγαζουν κυβερνηση…..ο Χασαν και ο Μουσταφα…..
      κυβερνησεις ξεπουληματος της Ελλαδος……..

      το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι η τελευταια ελπιδα πριν τον αφανισμο του Ελληνισμου

    3. ΄Εννοια σας, ρε πολιτικά σκουλήκια (όλων των λαθρολάγνων αποχρώσεων) … κι έχετε να φάτε μαύρο, που θα γίνετε μουτζουρο-καρβουνιάρηδες …

    4. Πακιστανικόκόμμα,Αφρικανικό,Κινεζικό,Τουρκικό,Αλβανικο κ ότι άλλο μπορεί να αφανίσει τον ελληνισμό θα το βάλει μέσα στη βουλη η singular logic με εντολές των περιουσιων της υπερστοας B’nai-B’rith Ρότσιλντ,Ροκφέλερ,Σορος

    5. Γι’αυτό εξολοθρεύουν τους έλληνες με τα μπόλια και πρωτόκολλα, με τις συντάξεις και τις εισφορές όσων μας αφήνουν χρόνους πριν την ώρα τους θα ταΐζουν τους μουσουλμάνους

    6. Αυτοι οι…Κυριοι που αβιαστα βαλθηκαν να μουσουλμανοποιησουν τον Ελληνικο πλυθησμο, καποια στιγμη πρεπει να λογοδοτησουν!!!!!! Οχι ψηφο στους μπλε λαθρολαγνους Συριζαιους!!!!!!!!

    7. Η Λίβανο ποίηση της Ελλάδος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό οι λαθροεισβολεις και λαθρομετανάστες θα πρέπει να ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε και φιλοπακιστανικο κόμμα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

    8. αυτούς ψηφίσατε δίποδα. Εισάγουν νέους ψηφοφόρους

    9. Δεν είμαστε καλά! ο Μητσοτάκης κάνει ακριβώς ότι έκανε και ο Τσίπρας

    10. Ο 60χρονος με μειωμένο καταλογισμό έκλεψε μπουγάτσες από σούπερ – μάρκετ και καταδικάστηκε σε φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή – Κρίθηκε ένοχος χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού
      Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 60χρονο, επειδή έκλεψε κατεψυγμένες μπουγάτσες από σούπερ – μάρκετ και αντιστάθηκε στους αστυνομικούς όταν κλήθηκαν να τον ελέγξουν. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, δεχόμενο ότι τέλεσε τις πράξεις με μειωμένο καταλογισμό.
      Το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ – μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, επρόκειτο για επτά συσκευασίες μπουγάτσας, συνολικής αξίας 15,26 ευρώ, εκ των οποίων μία βρέθηκε κάτω από τα ρούχα του και οι υπόλοιπες μέσα σε σακούλα.

    11. Κουλη παρ τους σπίτι σου και φυγε παρε και της φιλενάδες σου και σε άλλη παραλία.

    Comments are closed.