“ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ” ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥΣ! Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΝΤΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΣΕΛΗΝΗΣ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ;

    Κοινοποίηση:
    signal-2021-06-12-163219

    Να λοιπόν που φτάσαμε ένας φίλος παιδόφιλων όπως Διονύσης Παναγιωτάκης να γίνεται κατήγορος και να απειλεί νομικά δημοσιογράφους που δεν λαδώνονται, ούτε είναι μπουκωμένοι.

    Ο τύπος αυτός που, από το πουθενά έγινε ζάπλουτος, κατέθεσε στις δικαστικές αρχές ότι ο Λιγνάδης δεν βίασε κανέναν στην Επίδαυρο αφού ήταν μαζί του σε άλλο νησί. Ξαφνικά δηλαδή κάτι κακοιμοίρηδες που έζησαν τον τρόμο στα χέρια του Λιγνάδη “σκαρφίστηκαν” όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια στις αρχές του 2021 για να… λοιδωρήσουν τον φίλο του.

    Ας δούμε λοιπόν το παρελθόν του κ. Παναγιωτάκη που ξαφνικά έγινε μεγαλοαστός με το χρήμα να ρέει από τα παντζάκια του. Πως έγινε αυτό; Μα όπως κάνουν οι ραδιουργοί. Με το να κολλάνε σαν κολαούζοι σε αυτούς από τους οποίους μπορούν να αποκομίσουν οφέλη. Σήμερα, στηρίζει την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον εκλεκτό του Μητσοτάκη, τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν ήταν πάντα έτσι όμως.

    Ο Διονύσης Παναγιωτάκης και η σύζυγός του, ηθοποιός και πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Ελένη Κούρκουλα, διατηρούν στενές επαφές με πρώην πρωθυπουργούς και θεωρούνται ζευγάρι που είχε μεγάλη πολιτική επιρροή.  Από που ως που, μια πρώην υφυπουργός απέκτησε τέτοια δύναμη;;

    Ο Διονύσης Παναγιωτάκης που συμμετείχε με περίπου 5 εκατ. ευρώ στην πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γνωστού site, δεν είναι άγνωστο πρόσωπο. Το αντίθετο. Απέκτησε μεγάλη πολιτική ισχύ στο πλευρό του Βαγγέλη Βενιζέλου, γεγονός που φαίνεται ότι σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ η σύζυγός του και πρώην υφυπουργός Ελένη Κούρκουλα.

    Η σύζυγος του Παναγιωτάκη, ιδιοκτήτη του Action 24, υπήρξε υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση Σημίτη το 2001. Μάλιστα, ο αδερφός της –και κουνιάδος του κ. Παναγιωτάκη– Δημήτρης Κούρκουλας διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών τόσο στην τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας όσο και στην κυβέρνηση Σαμαρά. Αλλωστε, ο Δ. Κούρκουλας δεν ήταν άγνωστος στον Αντώνη Σαμαρά, αφού το 1999 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πολιτική Ανοιξη.

    Η σύζυγος του Διον. Παναγιωτάκη εμφανίζεται σε δημοσιεύματα της εποχής ως στενή σύμβουλος των πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλου και Κώστα Σημίτη, αλλά φέρεται να διατηρεί και πολύ στενές φιλικές σχέσεις μαζί τους. Η πολιτική ανέλιξη της ηθοποιού Ελ. Κούρκουλα, που είναι γνωστή και ως «Σελήνη» από τον ομώνυμο ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, ήταν ραγδαία και συμπίπτει χρονικά με την πολιτική ισχύ που αποκτά ο σύζυγός της. Ετσι, μολονότι ο Διον. Παναγιωτάκης αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα την περίοδο 2011-12, κατορθώνει –στις πλάτες της κ. Κούρκουλα – να μπει σε ένα ισχυρό και κραταιό πολιτικό λόμπι και μάλιστα να χαρακτηρίζεται «πολιτικός παράγοντας». Από εκεί δηλαδή που δεν είχε να φάει, ξαφνικά έγινε μιντιάρχης.

    Ο Διονύσης Παναγιωτάκης ανέπτυξε και ο ίδιος προνομιακές σχέσεις με τους πρώην αρχηγούς. Μάλιστα ο Τύπος της εποχής τον χαρακτηρίζει στενό σύμβουλο και εξ απορρήτων του Βαγγέλη Βενιζέλου. Αλλωστε, ο Διον. Παναγιωτάκης εμφανιζόταν να αναλαμβάνει την «καμπάνια» για την εκλογή του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ –ακόμη και σκηνοθετικά, μέσω της παραγωγής τηλεοπτικού σποτ– και τα «φίλια πυρά» στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ διαχειριζόταν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κόμματος.

    Το πόσο στενές επαφές διατηρούσε ο Β. Βενιζέλος με το ζεύγος Κούρκουλα – Παναγιωτάκης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούσε το σπίτι των τελευταίων στο Κολωνάκι για να παραθέτει δείπνα υψίστης σημασίας και να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα δείπνο τον Μάιο του 2017 στο οποίο πέραν των δύο οικοδεσποτών παρευρέθηκαν ο Αντ. Σαμαράς και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς –εν ενεργεία τότε – Μιχάλης Σάλλας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της χρονιάς, ήταν υψίστης σημασίας αφού διήρκεσε τέσσερις ώρες και κρίθηκε ότι έχει «ουρά και μέλλον». Μάλιστα ο «μυστικός δείπνος» θεωρήθηκε σημαντικό γεγονός διότι «πυροδότησε σενάρια συμπόρευσης ακόμη και νέου πολιτικού φορέα» σε μια εποχή που όλα έδειχναν ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέφτει και ο Μητσοτάκης… ερχόταν. Κι ενώ ακόμη δεν έχουν προκύψει τα αποτελέσματά του, αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του Μιχ. Σάλλα στο σπίτι του Παναγιωτάκη. Και αυτό γιατί συμπίπτει με την περίοδο που ο Διον. Παναγιωτάκης τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης από την Τράπεζα Πειραιώς όσον αφορά την πληρωμή των δανείων που έλαβε από αυτή.

    Και είναι να αναρωτιέται κανείς….. Πως κατάφερε λοιπόν να πάρει θέατρα και να τα διαχειρίζεται;;;

    Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Βενιζέλος χρησιμοποιούσε το σπίτι του ζεύγους προκειμένου να παραθέσει δείπνο καθώς και για διαβουλεύσεις και πολιτικό μασάζ. Ο Βενιζέλος είχε διοργανώσει ξανά δείπνο στο σπίτι του ζεύγους το 2013, στο οποίο προσκλήθηκαν 26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Εκεί «ο κ. Βενιζέλος συνοδευόταν από την κόρη του Ελβίνα, ενώ εκτός από τους οικοδεσπότες Ελένη Κούρκουλα και τον σύζυγό της Διονύση Παναγιωτάκη το παρών έδωσαν εκτός των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, ο Δημήτρης Καρύδης και ο γραμματέας της Νεολαίας Παύλος Χρηστίδης». Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στο δείπνο ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Γ. Παπανδρέου, ενώ «κάθισε και στις τέσσερις ροτόντες που είχαν “στηθεί” στην οικία Κούρκουλα – Παναγιωτάκη και περιέγραφε πώς σηκώθηκε στη σύσκεψη του ΝΑΤΟ βγάζοντας το σακάκι του για να πάρει τον λόγο σε έντονο ύφος για την ονομασία των Σκοπίων».

    Πάντως οι συναντήσεις του Ευ. Βενιζέλου με τον Διον. Παναγιωτάκη και τη σύζυγό του δεν περιορίστηκαν στο σπίτι των τελευταίων, αφού εθεάθησαν αρκετές φορές σε δημόσιο χώρο, όπως το καλοκαίρι του 2018, όταν παρευρέθηκαν σε εστιατόριο –γνωστό στέκι στελεχών του ΠΑΣΟΚ– στο πάρκο Ελευθερίας. Η Κούρκουλα κινεί τα νήματα παρουσιάζεται ως «τακτική συνδαιτυμόνας» του Ευ. Βενιζέλου στο εν λόγω μαγαζί. Οι δύο τους είχαν «εντοπιστεί» επίσης σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου –παρευρέθηκε και ο Διον. Παναγιωτάκης και ο Δ. Κούρκουλας– σε μια συνάντηση όπου φέρεται να ήταν παρούσες σημαίνουσες προσωπικότητες του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

    Οι συμβάσεις – “φιλέτο” με τον ΟΠΑΠ

    Λίγες ημέρες προτού εγκαταλείψει ο Βαγγέλης Βενιζέλος τον θώκο του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να αναλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ο εξ απορρήτων σύμβουλός του Διονύσης Παναγιωτάκης, που εργαζόταν για να πάρει ο Ευ. Βενιζέλος τα κλειδιά του κόμματος, συνάπτει δύο χρυσοφόρες συμβάσεις με τον ΟΠΑΠ, στον οποίο διευθύνων σύμβουλος ήταν ο Γιάννης Σπανουδάκης. Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ περιοδικού τον Ιούνιο του 2012, αφορούσαν τη μετάδοση δευτεροκλασάτων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου αντί συνολικού τιμήματος που άγγιζε το 1,2 εκατ. ευρώ.

    Η πρώτη σύμβαση υπογράφηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Φεβρουάριο του 2012 μεταξύ του ΟΠΑΠ και της εταιρείας των Αφών Παναγιωτάκη Bel Sol AE. Η σύμβαση αφορούσε την απόκτηση «των πλήρων αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης ή αναμετάδοσης των αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2011-14 ξένων πρωταθλημάτων και κυπέλλων». Το κόστος της σύμβασης ανήλθε σε 700.000 ευρώ, το οποίο κρινόταν από «παράγοντες της αγοράς ιδιαίτερα υψηλό αναλογικά με την εμπορική αξία των πρωταθλημάτων». Εξίσου αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εταιρεία Bel Sol AΕ είχε αποκλειστικό αντικείμενο τον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2012, όταν και άλλαξε το καταστατικό της και μετατράπηκε σε εταιρεία παραγωγής και παροχής υπηρεσιών πλήρους διαφήμισης. Κι όμως, λίγους μήνες μετά ο ΟΠΑΠ την εμπιστεύεται για μια σύμβαση τόσο μεγάλης αξίας. Περίεργο δεν είναι;

    Η δεύτερη σύμβαση έγινε μεταξύ του ΟΠΑΠ και της εταιρείας PLD Plus AE, επίσης συμφερόντων Παναγιωτάκη, προκειμένου αυτή να προβάλλει τον ΟΠΑΠ μέσω των δελτίων αθλητικής ζώνης του Action 24 «με προωθητικά τρέιλερ που θα αναφέρονται στη χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ, καθώς επίσης και διαμέσου στοιχηματικής εκπομπής». Το κόστος της σύμβασης ανήλθε σε 500.000 ευρώ, γεγονός που γεννούσε ερωτήματα ως προς τον λόγο που ο ΟΠΑΠ επέλεξε –και μάλιστα με τόσο υψηλό αντίτιμο– ένα κανάλι μικρής τοπικής εμβέλειας για να προβάλει τη δράση του.

    Το πεταμένο 100ευρω

    Ο Διον. Παναγιωτάκης είχε έρθει στο προσκήνιο το 2013 λόγω… 100 ευρώ. Την περίοδο εκείνη που έλυνε κι έδενε στη Χαριλάου Τρικούπη έγινε γνωστό ένα ενδιαφέρον περιστατικό από την τότε Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, η οποία προκάλεσε αίσθηση. Αν ισχύει, είναι ιδιαίτερα ενδεικτική… Ηταν η περίοδος που οι εργαζόμενοι του κινήματος επεξεργάζονταν την ιδέα να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας επειδή παρέμεναν απλήρωτοι για μήνες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Διον. Παναγιωτάκης, μαζί με τον επίσης στενό συνεργάτη του Ευ. Βενιζέλου Γιάννη Πέππα, προκειμένου να αποσοβήσουν την κρίση, έστειλαν κάποιους από αυτούς με απόσπαση σε πολιτικά γραφεία. Δημοσιεύματα μάλιστα αποδίδουν στον Διον. Παναγιωτάκη την έκφραση «χάρη στα δικά μου λεφτά ζει το ΠΑΣΟΚ». Τη μέρα λοιπόν της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής μια εργαζόμενη «ζήτησε να παίρνει έναντι 100 ευρώ τον μήνα και αντιμετώπισε ειρωνικά γέλια. “Γιατί γελάτε; Τα εκατό ευρώ για μένα είναι πολύ σημαντικά. Είναι τα ψώνια του μήνα στο σουπερμάρκετ! Είμαι χωρισμένη με ένα παιδί. Γιατί γελάτε;”» Η απάντηση του Διον. Παναγιωτάκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν: «Εμένα αν μου πέσει στο δρόμο ένα 100ευρω δεν σκύβω καν να το πιάσω». Σε μετέπειτα δηλώσεις του ο Διον. Παναγιωτάκης είπε ότι ο επίμαχος διάλογος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε και ότι ήταν κατασκεύασμα.

    Αυτά για την ώρα… Έπεται συνέχεια…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. η σαπίλα των τάχα πολιτικών – καλλιτεχνών – ηθοποιών έχει αρχή, δεν έχει τέλος, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ, ξεπουλώντας τη ψυχή σου, σωτηρία δεν έχει, το φως της ψυχής σου φεύγει και το σκοτάδι αποκτάει την κυριότητα στη ψυχή σου. Μετά θάνατον, τότε που η ανώμαλη ψυχή τους θα μείνει μόνη της στα ενεργειακά πεδία αποζητώντας τις υλικές και ανώμαλες ικανοποιήσεις, που αυτές δεν θα υπάρχουν, ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ θα νοιώσουν τον ΑΦΟΡΗΤΟ ΠΟΝΟ ΤΗς ΚΟΛΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ … όπου κάθε ψυχή που δεν έφυγε στο ΦΩΣ, αναγκαστικά θα περάσει. Δεν είναι μόνο σάπιοι, είναι δυστυχώς ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑς.

    2. Και κατά σύμπτωση στην “Λάμψη” ψυχίατρος της Σελήνης ήταν ο Αλέξης Δράκος που τον υποδύονταν ο Σπυρόπουλος έτερος κατηγορούμενος για παρενοχλήσεις κτλ. Βάλτε και Λιγνάδη κολλητό της… “Σελήνης” στην πραγματική ζωή και ορίστε νήμα νοήματος που λέει και ο ερευνητής του παράξενου Θανάσης Βέμπος.

    3. Του δάνεισε ο Βενιζέλος κάτι ψιλά, 200 ευρώ

    4. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνει κάποιος που προσέφερε ψεύτικο άλλοθι στον καταδικασμένο παιδεραστή Λιγνάδη… Με τι μούτρα βγαίνει και κατηγορεί τον Χίο και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ…. Μήπως εκτελεί πολιτικό συμβόλαιο ?

    5. Στεφανε σε στηριζω και ολη την δημοσιογραφικη ομαδα της εφημεριδος μακελειο ειστε το μοναδικο μεσο που βγαζει αληθειες καθε μερα και σας διαβαζω γιατι ξερω οτι ειστε αληθινοι να ειστε καλα και ο Χριστος και η Παναγια να σας δινει δυναμη και κουραγιο να αντεξετε η διαφθορα ολα αυτα τα χρονια στην Ελλας εχει γινει λερναια υδρα κοβεις ενα κεφαλι φυτρωνει αλλο

    6. Μπουμπούκια όλα τους.Μαγκιες και κουνήματα με μεγάλες βούτες κρατικού χρήματος. Ρε έτσι γίνομαι και εγώ φραγκατος επιχειρηματίας από το πουθενας. Λαμόγια όλα τους.

    7. Στεφανάρα πες μας σε ποιό site σας υβρίζουν οι πληρωμένοι- δημοσιογραφίσκοι από σπόντα ? Ψάχνω να τα βρώ και δεν βλέπω κάτι.

    Comments are closed.