ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ “ΠΑΤΣΗΔΕΣ” ΣΤΗ ΝΔ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ! Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -“ΚΟΡΑΚΙ” ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! – Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 15.000!!! (ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

  Κοινοποίηση:
  ΕΞΩΦΥΛΛΟ - ΚΑΠΑΤΟΣ

  Σας παρουσιάζουμε αυτούσια την καταγγελία αναγνώστη που έφτασε στα ηλεκτρονικά συρτάρια του “Makeleio.gr”:

  “Η καταγγελία μου αφορά , τον ΒΟΥΛΕΥΤΗ μας της ΝΔ Κεφαλλονιάς Κο Καππάτο ο οποίος παραστάθηκε στο δικαστήριο για υπερχρεωμένα στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου Κεφαλλονιάς για λογαριασμό της DOVALUE.
  Ως δικηγόρος που είναι θα ήταν κάτι θεμιτό , το θέμα είναι ότι υποτίθεται είναι και βουλευτής και εκπροσωπεί τον Έλληνα πολίτη .
  Άραγε το γνωρίζουν στην βουλή ότι είναι δικηγόρος με την DOVALUE και κάνει για λογαριασμό της, διάφορες δουλειές?
  Φυσικά δεν έχει κάνει μόνο αυτή την παράσταση, αλλά εκπροσωπεί  όλες τις κατασχέσεις της DOVALUE.
  ΔΕΙΤΕ τις προτάσεις που κατέθεσε ο ίδιος και τις υπογράφει”

  ΔΕΙΤΕ το ΕΓΓΡΑΦΟ:

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 1

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-2

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-3

  Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τις προτάσεις του βουλευτή – δικηγόρου που εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο τους Έλληνες πολίτες ΕΔΩ 

  ΕΠΙΔΟΜΑ 15.000 για τον ΑΠΛΗΣΤΟ βουλευτή της ΝΔ! Μιλάμε για ηθικό ανάστημα όχι αστεία!!!

  Δημοσίευμα Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 για τον κο Καππάτο! 

  Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό κύριε βουλευτά

  Ο κ. Παναγής Καππάτος είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και δικηγόρος στο επάγγελμα. Αμείβεται κανονικά με τη γνωστή βουλευτική αποζημίωση και όσα την συνοδεύουν, επιτροπές, έξοδα κλπ.

  Η αμοιβή του κατατίθεται στον λογαριασμό του κάθε μήνα όπως προβλέπουν οι διατάξεις και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, σύμφωνα μάλιστα με τα ισχύοντα μισθολογικά επίπεδα στην ελληνική αγορά εργασίας. Με λίγα λόγια ο κύριος Καππάτος είναι ένας ευνοημένος από το σύστημα και την Πολιτική και εκ των πραγμάτων, λόγω συνθηκών, ένας μικρός…πλούσιος εάν κανείς συγκρίνει να εισοδήματά του με εκείνα του μέσου Έλληνα.

  Σε αυτή τη χώρα που είναι μικρή, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ. Σύμφωνα με καταγγελίες τοπικών site της Κεφαλονιάς αλλά και τοπικούς παράγοντες, ο κύριος Παναγής Καππάτος υπέβαλε αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή, σύμφωνα με την οποία του κατατέθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού για ζημιές που προκλήθηκαν από την πανδημία στο δικηγορικό του γραφείο. Διότι ο κύριος Καππάτος διατηρεί βεβαίως το δικηγορικό του γραφείο στο Αργοστόλι και πολύ καλά κάνει. Άλλωστε του το επιτρέπει και ο νόμος.

  Η αποζημίωση που έλαβε ο κος Καππάτος είναι της τάξεως των 15.000 ευρώ. Θα έλεγε κανείς πως μπροστά στα εισοδήματά του από τη βουλευτική αποζημίωση σε ετήσια βάση, το ποσό αυτό είναι ευτελές. Όμως για έναν μέσο συνάδελφό του στην ελληνική περιφέρεια, το ποσό αυτό ίσως να ήταν και δώρο εξ’ ουρανού για να διασωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του. Ο κος Καππάτος επέλεξε να γίνει ρεζίλι και μέσα από αυτή τη διαδικασία που δείχνει μόνο κακομοιριά και μικρότητα, προτίμησε να εισπράξει αυτό το ποσό.

  Η διαδικασία είναι νόμιμη και η είσπραξη του ποσού των 15.000 είναι νόμιμη επίσης. Εγείρεται ωστόσο ένα ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης. Πώς ένας άνθρωπος ο οποίος αμείβεται με την παχυλή βουλευτική αποζημίωση για να εκπροσωπεί τον λαό της Κεφαλονιάς στο κοινοβούλιο και να προωθεί να λαϊκά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, πώς αυτός ο άνθρωπος , ο αιρετός, μπορεί να συμπεριφέρεται με τόση απληστία και να επιδιώκει να βάλει χέρι ακόμη και σε μια αποζημίωση – βοήθεια, η οποία απευθύνεται σε εκείνους τους επαγγελματίες συναδέλφους του που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή είναι η κοινωνική αλληλεγγύη η οποία θα έπρεπε να διέπει τον βουλευτή Κεφαλονιάς;

  Με αυτές τις ηθικές αξίες πορεύεται ο βουλευτής ;  Για αυτές τις συμπεριφορές τον ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ; Για αυτό το ηθικό ανάστημα τον επέλεξε η ηγεσία του κόμματός του ;

  Το ζήτημα πήρε το δρόμο για τη βουλή όπου κόμματα της αντιπολίτευσης θα καταθέσουν ερωτήσεις έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα. Αλήθεια με ποιον τρόπο θα απαντήσει ο κος βουλευτής στους συναδέλφους του στο κοινοβούλιο όταν τον ρωτήσουν… μα καλά ρε αδελφέ σου έλειπαν τόσο πολύ αυτές οι 15.000 για να ρισκάρεις την πολιτική σου φήμη και την κοινωνική σου ακεραιότητα σε αυτό το νησί του Ιονίου όπου όλοι γνωρίζουν όλους και οι πάντες γνωρίζουν τα πάντα ; Η μήπως αυτή η εκδήλωση απλιστίας για την αποζημίωση ειδικού σκοπού είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου; Μήπως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβονται κι άλλες ιστορίες που έχουν να κάνουν με άλλους κύκλους αποζημιώσεων ειδικού σκοπού και άλλα μεγέθη πρόσβαση σε άλλα κονδύλια ; Διότι η τοπική κοινωνία κύριε βουλευτά εάν ανοίξει το στόμα της δεν το κλείνει εύκολα.

  Κανείς δεν κατηγορεί τον κύριο Καππάτο πως παρανόμησε. Οι αποκαλύψεις και τα σχόλια αφορούν το ηθικό ζήτημα που εγείρεται από την συμπεριφορά του.

  Τι έγραψαν τα τοπικά site:

  ΚΑΠΑΤΟΣ 1

  ΚΑΠΑΤΟΣ 2

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  15 Σχόλια

  1. Και εσείς εκεί στο μακελειό ασχολείστε με την ΚΙΒΩΤΟ.
   Εδώ η κοινωνία γκρεμίστηκε, ο κόσμος είναι στην εξαθλίωση και έπεται συνέχεια και εσείς ασχολείσται με τις καταγγελείες μερικών ηλίθιων τους οποίους μέχρι χθές τους αγνοούσαν οι πάντες….

  2. Με μπασοκ θα δωσουμε τζαμπα σπιτια σε ολα τα αλλοδαπα.

  3. μπραβο στο μακελειο που μας ανοιγει τα ματια, σε λιγο ομως αυτοι οι αδιστακτοι τυποι θα μας παρουν τα σπιτια που εχουμε για τα παιδια μας.
   Θα ξεβολευτουμε τωρα απο τους καναπεδες η θα ειμαστε αξιοι της μοιρας:
   Κανενα προβατο δε γλυτωσε απο τη σφαγη βελαζοντας…

  4. Μάλλον η ΝΔ συστηματικά και οργανωμένα με σχεδιασμό, χέρι χέρι με τους μεγάλο τραπεζίτες και τους παρατραπεζιτες- funds, παίρνουν τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων.
   Εν αναμονή ψήφου…

  5. Η Do Valeu ανήκει στο νέο φρούτο των servesers. Η συγκεκριμένη ασχολείται με τα κόκκινα δάνεια της Eurobank, τα οποία έχουν πωληθεί σε funds στο 10% της αξίας τους. Ονομάζονται Κάιρο 1+2 έχουν έδρα την Ιρλανδία, πιθανόν σε μία γραμματοθυρίδα.
   Πρόεδρος της είναι ο Αναστάσιος Πανούσης, που είχε διατελέσει γενικός διευθυντής ελέγχου πίστεως στην Εurobank επί Λάτση.
   Ναι αυτός που ανέχθηκε να μοιράζονται δεξιά και αριστερά δάνεια για να απολαμβάνει bonus εκατομμυρίων ετησίως.
   Η Do Valau συνεχώς εκπλειστηριάζει ακίνητα Ελλήνων μεταξύ των οποίων πρώτες κ μοναδικές κατοικίες.
   Ο απάνθρωπος Αναστάσιος Πανούσης είναι αιμοδιψές κοράκι, εχθρός του Λαού.

  6. ψηφίζω ΝΔ για να είναι η κόρη μου πουτ@ν@, ο υιός μου τρανσέξουαλ, να μου παίρνουν το σπίτι και να πηδ@νε τα παιδιά μου ξαναμμένοι λάθρο, είμαι νοικοκυραίος, Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια-Αλλαγή_Φύλου…..ευπρόσδεκτοι οι 144.000 Μπαγκλαντεσιανοί, Ζήτωσαν το Ισραήλ και ο Ζελένσκυ, πληρώνω στην κατοχική ΑΑΔΕ διότι έχω φορολογική συνείδηση, είμαι νοικοκυραίος, είμαι ΝΔ

  7. Τι απορείτε και εξίστασθε; Παραδειγματίστηκε ο μούλος από τον αίσχιστο, τον αρχηγό του κόμματός του τον μιζοκούλη τον ελαιοπαραγωγό…

  8. Ψηφίζουν αυτούς που τους παίρνουν τα σπίτια! Πόση ηλιθιότητα να αντέξει το σύμπαν;

  9. Άσε τον παπά και ασχολείσου με την πρώτη κατοικία αυτή θα τους στείλει στα τσακίδια και στα αζήτητα της ιστορίας.

  10. Ο/Η Γνωρίζετε αν είναι συγγενείς α βαθμού με τον κ Καπατσο??? λέει:

   Εγώ ήξερα ένα βυτιοφόρο που καθάριζε βόθρους που το έλεγαν Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ!!

   1. Αυτό ακριβώς είναι και το όνομα στο οποίο πρέπει να μεταπέσει η νέα δημιοκρατία: “Ο Αχόρταγος”.

  11. Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ….ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ….ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ….ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!!!!

  12. Στεφανε ακούγετε πως η ΝΔ έχει Πάτσιδες και στην Κερκυρα. Αυτοι το εχουν κανει μπιζνα. Σε καθε μερος της Ελλαδας υπαρχει ενας Πατσης. Κοπανα τους ολους. Βγαλτους ολους στη φορα. Να φοβουνται να κυκλοφορησουν

  13. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών !!

  Comments are closed.