Ώρα 03:05! ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗ – ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    proto-768x512

    Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες Πυροσβεστικής, τοπικών αρχών, πολιτών και κρατικού μηχανισμού να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Εύβοια, φαίνεται πως η μάχη με τις φλόγες, τους ανέμους και τις αναζωπυρώσεις θα είναι ολονύκτια.

    Στην πλατεία των Ψαχνών παραμένουν συγκεντρωμένοι οι κάτοικοι, στους οποίους δόθηκε η εντολή να εγκαταλείψουν προληπτικά τα σπίτια τους. Μαζί τους βρίσκονται και κάτοικοι χωριών που έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές όπως το Κοντοδεσπότι, Μακρυμάλλη, Πλατάνα, εκφράζοντας τρόμο για την εικόνα καταστροφής που θα αντικρίσουν το πρωί.

    Υπενθυμίζεται ότι η Δ.Ε. Μεσσαπίων του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ μετά την εκκένωση των χωριών Μακρυμάλλη, Κοντοδεσπότι και Σταυρός, η πυροσβεστική προχώρησε και στην απομάκρυνση κατοίκων από τον οικισμό Πλατανιάς.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, στη Μακρυμάλλη έχουν καεί αγροικίες και αυτοκίνητα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Δεν ξέρω, αν άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, αριστεροί έβαλαν τη φωτιά, όπως αναφέρετε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “μακελειό”, αλλά ξέρω ότι έδειξαν εγκληματική αδιαφορία και ειδικά μετά τη φωτιά στο Μάτι. Θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες και να έχουν λάβει μέτρα δασοπροστασίας, να έχουν προσλάβει δασοφύλακες και δασοπυροσβέστες σε όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν τους ενδιέφερε. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το χρήμα και η εξουσία. Εμείς όμως θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού. Πρώτα ο Θεός και οι Άγιοι που διαθέτει η Εύβοια θα τη σώσουν. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, ο Όσιος Δαυίδ και ο Άγιος Ιάκωβος ο Τσαλίκης, μαζί βέβαια με τις δυνάμεις που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή. Ο Θεός να μας ελεήσει όλους. Μετάνοια. Καλό Δεκαπενταύγουστο

    2. ΣΟΒΑΡΟ,ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΙΕΣ,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ,ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΤΑΔΕ ΓΙΑΓΙΑ,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,Ε ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΡΕΣ ΟΛΙΚΛΗΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΟΣΟΙ ΠΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΛΕΟΣ.ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ,ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ?

    Comments are closed.