ΏΡΑ 07:44! Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΑΜΠ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    2018-07-11T115535Z_1302091752_RC128EBF3D10_RTRMADP_3_NATO-SUMMIT

    Πρώτα άνοιξε την κερκόπορτα στον Ερντογάν στη Συρία, τώρα βάζει στο ίδιο τσουβάλι το PKK που παλεύει για τα εδάφη του με τους τζιχαντιστές που κόβουν κεφάλια μωρών επειδή απλά δεν έχουν ίδια θρησκεία. Ο τρελάρας Τραμπ έχει συνάψει συμμαχία διαβόλων με τον Ερντογάν που κουβαλάει τα ίδια μυαλά και το μέλλον του πλανήτη προβλέπεται ζοφερό.

    Όπως ζοφερό προβλέπεται και το μέλλον της χώρας μας από αυτή τη συμμαχία τρελών.

    Συγκεκριμένα, “το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Ντόναλντ Τραμπ. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με πολλούς τρόπους από όσο το ΙΚ», υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο.

    Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα μια επίθεση στη βόρεια Συρία εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG, την οποία η Άγκυρα θεωρεί το συριακό παρακλάδι του ΡΚΚ, μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από αυτήν την περιοχή.

    Υποστηρίζοντας την απόφασή του για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη βόρεια Συρία, ο Τραμπ ανέφερε πως δεν έδωσε στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την έγκρισή του για μια στρατιωτική επίθεση, όπως τον κατηγορούν πολλοί που βρίσκονται και εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. «Δεν του έδωσα το πράσινο φως, και όταν το λέτε αυτό, είναι πολύ παραπλανητικό», είπε. «Ήταν το αντίθετο από ένα πράσινο φως, καταρχήν δεν είχαμε σχεδόν κανέναν στρατιώτη εκεί, οι περισσότεροι είχαν φύγει». «Έχουμε μια κατάσταση στην οποία η Τουρκία παίρνει εδάφη στη Συρία. Η Συρία δεν είναι χαρούμενη. Ας βρούνε μια λύση», πρόσθεσε και ένιψε τας χείρας του σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος. Την ίδια ώρα γυναικόπαιδα διαλύονται από τις βόμβες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    2. οι Κούρδοι μας σφάξανε το 1922, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, για το ότι οι Γραικοί δεν διεκδικούν τίποτε και είναι φιλάνθρωποι και άθεοι απάτριδες κομμουνιστές δεν φταίει ο Τραμπ, ο Ερντογάν δεν είναι ούτε άθεος ούτε άπτρις ούτε κομμουνιστής, φιλάνθρωπος είναι διότι τους στέλνει εκεί που θέλουνε να πάνε και εκεί που τους περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές οι φιλάνθρωποι συνταγματοτοξότες.

    3. τσο και λο στον άπατριν άθεο Γραικό

    4. Όποιος θέλει να βοηθείσει του Κούρδους να στείλει τον ΔΙΚΟ του στρατό!!!Γάλλοι Γερμανοί Ισπανοί Ολλανδοί Ιταλοί κτλ να στείλουν τον στρατό τους.Ο Τραμπ είπε:Δεν θα πολεμάμε-σκοτωνόμαστε ΜΟΝΟ εμείς ας πολεμήσουν και οι άλλοι!!!Και τελικά μάλλον όλοι θέλουν μια Αμερική παγκόσμιο αστυνόμο γιατί είναι ΚΟΤΕΣ για πολεμάνε οι ίδιοι (και χάνουν και στρατιώτες) και για να μην χαλάνε και ΔΙΣ οι ίδιοι.Τέλος χωρίς λεφτά ο Ερντογάν δεν μπορεί να στήσει καμία αυτοκρατορία ήδη η VW ΑΚΥΡΩΣΕ το εργστάσιο που θα έφτιαχνε στην Τουρκία και θα ακολουθήσουν και άλλες σφαλιάρες για τον Ταγίπ.

    5. Δυστυχώς ο Τραμπ κυβερνά τον πλανήτη με γνώμονα τα προσωπικά επιχειρηματικά συμφέροντά του.

      1. ΚΟΨΕ ΝΑΚΟΥΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΙΔΙΟΣ ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΤΡΑΜΠΣΤΕΡΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΥΨΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ

    6. αντε και στα δικα σας ελλαδικοι………λυπητερο αλλα θα ειναι πραγματικοτητα……. τρελος ξετρελος ο τραμπ την δουλεια θα την διεκπερεωσει……. διοτι υπαρχει ενα κρατος απο πισω του, η τουρκια σαν Global Player εχει κρατος και η ελλαδα θα στησει ισως κρατος οταν απωλεσει αυτα που θα υποταχτουν στο τουρκικο κρατος. τα εχετε σκατωσει με τις επιλογες σας εδω και δεκαετιες. και η ελβετια ειναι μικρο κρατος και το ισραιλ και υπαρχουν κιαλλα μικρα κρατη αλλα δεν εχουν το 3τοκοσμικο στατους με γραβατες της ελλαδας.

    Comments are closed.