ΎΠΟΠΤΗ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΒΡΕΘΗΚΕ Η 10ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ – «ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΦΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ». ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ! : ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    iwanna-missing

    Μόνο και η εικόνα είναι ύποπτη!
    Ο Θείος μιλάει με την πλάτη στην κάμερα και ο πατέρας βγαίνει μόνο στο τηλέφωνο.

    Εντοπίστηκε η 10χρονη Ιωάννα που είχε εξαφανιστεί το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή των Αχαρνών.
    Η μικρή, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει να πάρει παγωτό και δεν γύρισε, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Κυριακής. Το κορίτσι βρέθηκε σε ένα σπίτι στην περιοχή και είναι καλά στην υγεία του.
    “Το παιδί ήταν σε ένα σπίτι και πάμε στην Ασφάλεια τώρα” δήλωσε ο πατέρας του παιδιού στον ΑΝΤ1 ενώ η μητέρα δήλωσε πως “μου είπε ότι την έβαφε μια γυναίκα σε ένα σπίτι”. Η θεία του παιδιού ανέφερε ότι είχε πάει μαζί με άλλα παιδάκια σε αυτό το σπίτι στις Αχαρνές και πως δεν είχαν το τηλέφωνο για να ειδοποιήσουν τους γονείς της.

    Το παιδί ζήτησε από τον παππού της μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες του
    «Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί» είπε ο πατέρας του στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» για την εξαφάνιση του παιδιού του από το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως δήλωσε, το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και ακολούθως χάθηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα του».

    Σύμφωνα με τα όσα είπε ο θείος του παιδιού, το παιδί ζήτησε από τον παππού της, ο οποίος έμενε ακριβώς δίπλα να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

    Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο επικεφαλής του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, το κοριτσάκι πήγε μαζί με ένα μικρό της φίλο, σε άλλο κατάστημα για να πάρει παγωτό, λίγο πιο μακριά και έκτοτε αγνοείται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ που έχουν τα παιδιά τους για αντικέιμενα.
      Άμεση στείρωση ή ΚΑΙΑΔΑ από την επόμενη πατριωτική κυβέρνηση.

    2. Οι γιουφτοι πάντα πουλούσαν τα παιδιά τους. Είναι το χαρακτηριστικό n°1 της κοινωνικής οργάνωσης αυτής της φυλής υπανθρωπων.

    3. 10 χρονων και την βαφανε με μακγιαζ για να την πασαρουν σαν γκομενα καποιου ανωμαλου παιδεραστη υπαρχει πολυ αρρωστια εκει εξω

    4. Τωρα ενας ενας ρομά θα δηλωνει εξαφανιση του παιδιου του για λιγες ωρες δημοσιοτητας.Ελεος

      1. Τι νομίζεις πως ειναι ρε οι Έλληνες; Γύφτο Μογγόλοι σαν εσένα;

      2. Οταν θα γραφεις ( Ελληνες ) θα πλενεις το στομα σου και θα σταματας τα τσιμπουκι@ 2 μερες πριν.

    Comments are closed.