ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ: «ΟΥΡΟΥΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ» – ΟΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

  Κοινοποίηση:
  hellasarmy

  Είναι, για μας τους κοινούς θνητούς που απλά έχουμε φορέσει κάποτε τα χακί και υπηρετήσαμε τη μαμά πατρίδα σα να επρόκειτο για μακρινή ξαδέρφη, κάτι σαν στρατιωτικός μύθος: η περίφημη «διαβολοβδομάδα» των Ειδικών Δυνάμεων έχει αποκτήσει διαστάσεις τόσο μυθικές, που έχουμε καταλήξει πως «Δεν υπάρχει, ρε φίλε»- και όχι υπό την έννοια του ότι είναι εκπληκτική, αλλά πράγματι δεν υφίσταται.

  Tο MAKELEIO.GR τους ευγνωμονεί

  Ωστόσο, όχι απλά κάνουμε (εν μέρει) λάθος, αλλά οι δοκιμασίες που περνάνε οι Έλληνες ΟΥΚάδες είναι πέραν πάσης λογικής.

  Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

  Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της αδιανόητης εκπαίδευσης που περνάνε τα γαλανόλευκα «βατράχια» είναι η συμμετοχή τους στις δοκιμασίες επί αμερικάνικου εδάφους, «παρέα» με τους Seals (οι ΟΥΚαδες στις ΗΠΑ) στην διαβόητη «διαβολοβδομάδα».

  sealsout

  Το ποσοστό της αποτυχίας στο συγκεκριμένο «σχολείο» θυμίζει το αντίστοιχο ευστοχίας στις βολές του Στεφ Κάρι (πάνω από 80%), ωστόσο σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά οι Έλληνες είναι ανάμεσα στις… φυλές που διαπρέπουν, πράγμα που εξηγεί για ποιο λόγο οι Αμερικάνοι τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τις ικανότητες των παιδιών των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας μας.

  Τι περιλαμβάνει το χακί «μενού» μιας τέτοιας διαβολοδβομάδας, όμως; Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που πήραν μέρος στην συγκεκριμένη εκπαίδευση, δεν είναι ακριβώς σα να πηγαίνεις βόλτα στο πάρκο μια ηλιόλουστη μέρα, έχοντας βάλει, μάλιστα, και αντηλιακό στο πρόσωπο για παν ενδεχόμενο.

  Το τροχάδην στην άμμο επί μία ώρα κι εν συνεχεία μέσα στο νερό είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως επίσης και το κολύμπι μέσα στη θύελλα για 5.5 ναυτικά μίλια με τους λευκούς καρχαρίες στο κατόπι των εκπαιδευόμενων (!), το βάδισμα μέσα σε δύο μέτρα λάσπη και το να… ουρεί ο ένας στρατιώτης πάνω στον άλλον προκειμένου να ζεσταθούν!

  Έλληνες Seals: Οι αδιανόητες δοκιμασίες που περνούν οι επίλεκτοι ΟΥΚάδες στις ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών

  Ας δούμε, όπως, πώς περιέγραφαν πριν από λίγα χρόνια οι ίδιοι οι «πρωταγωνιστές» τις… περιπέτειές τους επί αμερικανικού εδάφους.

  Τρέχοντας κόντρα στην λογική

  Ο Δ.Κ, Έλληνας Αξιωματικός των ΟΥΚ θυμάται την επιμονή των Αμερικανών Εκπαιδευτών του στην εφαρμογή της φράσης “The only easy day was yesterday” («Η μόνη εύκολη μέρα ήταν η χθεσινή»):

  «Οι 125 συμμαθητές μου μέρα με την μέρα λιγόστευαν. Το τροχάδην 45 έως 60 λεπτών στην αμμώδη παραλία γινόταν όλο και πιο μακρύ. Και όταν μου φάνηκε πως συνήθισα τα πατήματά μου στην άμμο, οι εκπαιδευτές άρχισαν να τρέχουν το σχολείο μέσα στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει στο γόνατο.

  Αλίμονο σε αυτούς που έμεναν πίσω. Αυτοί, μετά το τέλος του τρεξίματος, συγκροτούσαν την λεγόμενη “Goonies Squad” και έπρεπε να υποστούν για άλλη μια ώρα το καψώνι των εκπαιδευτών, που περιελάμβανε σκυταλοδρομίες, πάνω κάτω τους 6μετρους αμμόλοφους, βουτιά στη θάλασσα και πίσω. Σκοπός να συνετισθούν και να προσπαθήσουν περισσότερο ή απλά να εκστομίσουν αυτό που περίμεναν οι εκπαιδευτές το “DOR – Drop On Request” «εγκαταλείπω». Ευχαριστούμε για την συνεργασία Petty Officer Jones, πήγαινε να χτυπήσεις την καμπάνα, να αφήσεις το κράνος σου και να ξεμπερδεύεις από τα μαρτύρια. Μετά από μια εβδομάδα τα κράνη κάλυπταν όλο τον χώρο μπροστά από την καμπάνα…»

  Έλληνες Seals: Οι αδιανόητες δοκιμασίες που περνούν οι επίλεκτοι ΟΥΚάδες στις ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών

  Κολυμπώντας μέσα στην θύελλα

  Ο Κ.Φ, Έλληνας Αξιωματικός των ΟΥΚ θυμάται κατά τις πρώτες διελεύσεις του στίβου εμποδίων την εξάντληση που ένιωθε σε όλο του το σώμα:

  «Δεν ένιωθα τα χέρια μου από τους ώμους και κάτω, οι παλμοί της καρδιάς είναι κοντά στο να την ξεριζώσουν, ενώ όλο το κάτω σώμα τσούζει αφόρητα στις πληγές που έχει τριφτεί η άμμος μαζί με ιδρώτα. Είναι θέμα τεχνικής λένε οι εκπαιδευτές, αλλά αυτή θα έρθει με τον καιρό, όταν ξεκαθαρίσει και το μυαλό σας.

  Εμβρόντητος είδα τον προπορευόμενο Αμερικανό συμμαθητή μου να μεταφέρεται με ασθενοφόρο, όταν κατά την διέλευση του 14μετρου εμποδίου “Slide for life” τα χέρια του τον πρόδωσαν στην κατάβαση από τα σχοινιά και έπεσε στο έδαφος από τα 10 μέτρα. Δεν τον ξαναείδαμε ποτέ…

  Έλληνες Seals: Οι αδιανόητες δοκιμασίες που περνούν οι επίλεκτοι ΟΥΚάδες στις ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών

  Επίσης θυμάμαι χαρακτηριστικά μια την κολύμβηση επιφανείας αποστάσεως 2νμ που έγινε στο όριο της θύελλας. Το πρόβλημα στον ωκεανό είναι ότι έπρεπε να κολυμπούμε παράλληλα με την ακτή, αλλά έξω (προς τα βαθιά) από την “surf zone”, το σημείο δηλαδή που “σκάνε” τα ωκεάνια κύματα.

  Μια μέρα λόγω των ισχυρών ανέμων και του ρεύματος, ένα ζευγάρι κολυμβητών δεν πρόσεξε, παρασύρθηκε προς την ακτή περνώντας μέσα από την surf zone. Ο συμμαθητής μου που κολυμπούσε με πρόσωπο προς την ακτή και πλάτη στα κύματα πήρε την αναπνοή του την ώρα που ένα 2μετρο κύμα τον κάλυπτε με αποτέλεσμα να εισχωρήσει θαλασσινό νερό στον πνεύμονα και να δημιουργηθεί άμεσα οίδημα. Τον έβγαλαν ημιθανή στην ακτή και φυσικά εγκατέλειψε την εκπαίδευση».

  Παρέα με τους καρχαρίες

  «Ήμασταν στην τελευταία φάση της εκπαιδεύσεως στο San Clemente, ένα νησί-βάση περίπου 70νμ μέσα στον Ειρηνικό και ετοιμαζόμασταν για το κολύμπι των 5,5 μιλίων, όταν είδα έναν από τους εκπαιδευτές να κρατά έναν κουβά γεμάτο με ωμό κρέας και αίμα, και να μας κοιτά γελώντας πονηρά!», λέει αρχικά ο Μ.Δ, Έλληνας Αξιωματικός των ΟΥΚ, πριν γίνει πιο… παραστατικός:

  «Εκείνη τη στιγμή απόρησα, δεν φανταζόμουν τι το ήθελε. Όταν όμως κολυμπούσα μεσοπέλαγα παρατήρησα τον ίδιο εκπαιδευτή που επέβαινε στη λέμβο ασφαλείας να ρίχνει το κρέας (με το αίμα) στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 100μ πίσω από τους κολυμβητές. Τότε θυμήθηκα ότι εκεί που κολυμπούσαμε είναι περιοχή αναπαραγωγής λευκών καρχαριών. Το κρέας αυτό αποτελούσε απλά δόλωμα για τους καρχαρίες ώστε να προσπεράσουν εμάς και να κατευθυνθούν σ’ αυτό!»

  Έλληνες Seals: Οι αδιανόητες δοκιμασίες που περνούν οι επίλεκτοι ΟΥΚάδες στις ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών

  Παλεύοντας μέσα στον βούρκο

  «Ένα βράδυ επιβιβαστήκαμε σε τρία ταχύπλοα για να εκτελέσουμε μια άσκηση “αναγνωρίσεως ακτής”. Πέσαμε στο νερό σε απόσταση περίπου 3νμ από την ακτή και αφού κολυμπήσαμε για δύο ώρες στον ωκεανό, παγωμένοι και κουρασμένοι, προσπαθήσαμε να βγούμε έρποντας στην ακτή.

  Εκεί όμως διαπιστώσαμε ότι η “ακτή” που είχε επιλεγεί δεν ήταν παραλία, αλλά ένας βούρκος. Η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη, η λάσπη έφθανε μέχρι το γόνατο και κάποιες φορές μέχρι και το στήθος! Μετά από μία περίπου ώρα “πάλης” με τη λάσπη για να διανύσουμε μόλις μερικά μέτρα, όλο το σώμα ήταν καλυμμένο με λάσπη και το μόνο που μπορούσε κανείς να διακρίνει μέσα στο σκοτάδι, ήταν το ασπράδι των ματιών των μαθητών που κινούντο πέρα-δώθε! Μόνο σε κινούμενα σχέδια έβλεπες τέτοιο θέαμα».

  Έλληνες Seals: Οι αδιανόητες δοκιμασίες που περνούν οι επίλεκτοι ΟΥΚάδες στις ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών

  «Ουρούσαμε ο ένας πάνω στον άλλον για να ζεσταθούμε!»

  «Στην διαβολοβδομάδα, ήμασταν συνεχώς βρεγμένοι. Το κρύο είχε ποτίσει τα κόκκαλά μας και ήμασταν συνεχώς στα πρόθυρα της υποθερμίας. Μη έχοντας άλλη λύση για να ζεσταθούμε έστω και στο ελάχιστο, όποιος και όποτε ήθελε να ουρήσει, σηκωνόταν όρθιος στο κέντρο της βάρκας και ουρούσε κυριολεκτικά επάνω στους υπολοίπους! Όσο αηδιαστικό κι αν ακούγεται, εκείνη τη στιγμή φαίνεται απολύτως φυσιολογικό…»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  25 Σχόλια

  1. Οι Navy Seals είναι πραγματικοί πολεμιστές!!! Και έχουν πολεμήσει-σκοτωθεί σε Ιράκ και Αφγανιστάν.Οι δικοί που έχουν πολεμήσει??? Οι δικοί είναι μονό για να πατανε κάθε μήνα το pin και για να κατεβάζουν σημαίες!!!

  2. ολοι εσεις που κραζετε κοιμαστε το βραδυ τον υπνο του σαχλαμαρα και του λαθρολαγνου γιατι υπαρχουν αυτοι για να βαλουν πλατη στην δυσκολη που θα ερθει πολυ συντομα….

  3. Ο κάθε αποτυχημένος της κοινωνίας κάθετε σήμερα στο διαδίκτυο και καμαρώνει πως πέρασε κάποτε από τα ΟΥΚ που είναι μονάδα του Σορρος για την μεταφορά του εχθρού μέσω θαλάσσης στην χώρα.Αν θέλετε λοιπόν να δείτε πραγματική εκπαίδευση πηγαίνετε να δείτε στην Φλώρινα άστεγους Έλληνες χωρίς μπουφάν χωρίς παπούτσια και χωρίς τροφή μέσα στα χιόνια με θερμοκρασίες – 12.Να δείτε πως κοιμούνται με τρύπιες κουβέρτες επάνω στους πάγους και στην υγρασία.Να δείτε πως παγώνει το σώμα από το ψύχος και πως αλλάζει χρωμα.Ξύπνα λοιπόν Έλληνα και άσε τα ΟΥΚ και τις μαλακίες. Άλλοι είναι οι πραγματικοί μαχητές της ζωής.Υπήρχαν τα ΟΥΚ αλλά σου πήρανε την Κύπρο.Υπήρχαν τα ΟΥΚ αλλά σου πήρανε την Θράκη.Υπήρχαν τα ΟΥΚ αλλά σου πήραν τα Ίμια.Υπήρχαν τα ΟΥΚ αλλά σου πήραν την Μακεδονία.Υπήρχαν τα ΟΥΚ αλλά τα έχασες όλα.Μαλλον το μόνο που ξέρουν είναι να αλληλο κατουριουνται μεταξύ τους.

  4. Πραγματικά λυπάμαι για όλους σας… Εύχομαι να μην χρειαστούμε ποτέ τη βοήθειά τους…

   1. Σε ένα πόλεμο θα δώσει μάχη ο καθε Έλληνας και Ελληνίδα με κάθε μέσο.Αν περιμέναμε από τα κάθε ΟΥΚ να μας σώσουν το είχαμε χάσει το παιχνίδι όπως χάσαμε τα Ιμια.

  5. Στην Ελλάδα οι μόνοι γνήσιοι Commandos είναι η πολεμική αεροπορία.Τα ΟΥΚ είναι απλά μεταφορείς εκατομμυρίων λαθραίων μέσω του Αιγαίου και τίποτα άλλοι.Είναι τα θαλάσσια ΚΤΕΛ των Ταλιμπάν.Η μόδα αυτή λοιπόν περί ΟΥΚ έχει ξεπεραστεί προ πολλού.Αν είναι δυνατόν λογικός άνθρωπος που έχει μυαλό στο κεφάλι να συγκρίνει τους SEALS με τα ΟΥΚ.Περνάνε στα 2 χιλιόμετρα από τα Ίμια και τρέμουν μην βγούνε Τούρκοι.

  6. Τι ΟΥΚ και παπάρια.Το μόνο που κάνουν είναι να πουλάνε μούρη στο διαδίκτυο σε κανένα πρόβατο πως δήθεν είναι Commandos ενώ στην πραγματικότητα οι Τούρκοι τους πάνε γαμιόντας.Τωρα τρέχουν για να σώσουν τους λαθρο ώστε να γίνει η Ελλάδα Μογγολία.Αντί να προστατέψουν τα θαλάσσια σύνορα βάζουν μέσα στο κράτος από μόνοι τους τον εχθρό.

  7. ….ειναι πολυ παραξενο και μια ολοκληρη ζωη ολοι σχεδον στην ελλαδα επαινουν τους λοκατζηδες και τους ουκαδες περισσοτερο απο εναν κοινο πεζικαριο που σε καιρο πολεμου θα ”’τρεχει” κατευθειαν στα εχθρικα πολυβολα ενω τα λοκ και οι ουκαδες ”’κρυμμενοι θα πυροβολουν ”’ στα μετοπισθεν του εχθρου!!!!!!!

  8. Δεν καταλαβαινεις γιατι δεν παταει το κουμπι;;;;;;; Και δεν το παταει ακομα κι’ οταν πετουν οι Τουρκαλαδες πανω απο τα νησια μας, γιατι δεν εχει τετοια εντολη απο τις νεροκοτες που κυβερνουν!!!!!! Δεν μπορει καθε πιλοτος να κανει του κεφαλιου του!!!!!!!!! Εδω ενα χαστουκι δινει ενας αστυνομικος σ’ εναν λεχριτη και χαλναει ο κοσμος απο τους κατσαπλιαδες !!!!!!!!!Θελουν η Αστυνομια να χαιδευει πασης φυσεως λεχριτες και οι Ελληνες πολιτες να υποφερουν!!!!!!!!!

  9. Μα αφου ρισκάρει καθημερινά την ζωη του.δεν υπαρχει λογος να πατησει και κουμπι

  10. Τωρα εδώ μιλανε τα γνησια κομαντα που εχουν πολεμησει εχουν κοψει αυτια και λαιμους του εχθρου …χαχαχα μπαρουτοκαπνισμένοι γιωταδες μιλατε για τα ΟΥΚ!!!!…αντε να παιξετε τωρα κανα βιντεο παιχνιδι να ξεχαρμανιασετε στρατογκαυλοι του πληκτρολογιου και της κονσολας και αφήστε τους ΟΥΚ ήσυχους βλακες!!!

   1. …….μιλάμε για κοτόπουλα Ι1, δηλαδη ΑΑΑ και ΒΙΟ;

    βρε αντε να πας να μάθετε ρε φραγκόκοτες πως τα περνάνε οι οικογένειες χωρις ρεύμα και φαγητό για τα παιδιάτους και με τις εξώσεις και τις κατασχέσεις. Αυτά,… δεν ήταν μέρος της….εκπαίδευσης; ψωρύλοι….πουτανόκοτες που επιδεικνύεστε χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Αχρηστα βούρλα της κοινωνίας.

    Οριστε!!!! πηγαίντε στα Ιμια. Κάθε μέρα διπλα στους απλούς ψαράδες. ΖΩΑ!!!!!
    Πιάστε τα συνορα και σταματήστε το δουλεμπόριο, πηγαινετε ρε πουτανάκια στις θάλασσες, πηγαίνετε όλες οι φραγκόκοτες να μείνετε μόνιμα στα νησιά με τους πιθήκους που σκοτώνουν οτιδήοοτε ελληνικο……

    αφήστε τα μούσια για….μετά. Επιδεικνύεστς και απο πάνω ;?;?; γύφτοι;?;? Αυτή δεν είναι η δουλειά σας ;?;?;?; Ορίστε ΖΩΑ !!!!!!

    Ολο για τους άλλους και τους άλλους και εσεις που είναι η δουλειά σας: τα πουτανοεπιδόματα είναι το μόνο που σας εμδιαφέρει η ψωρομαγκιά και τους καμπόσους να παριστάνετε.
    ΣΙΧΑΜΑΤΑ !!!!

  11. Μπλα μπλά μπλά,τα ίδια και τα ίδια μια ζωή ακούμε.Οι κρητίκαροι που σκότωναν με τις μαγκούρες τους γερμανούς στρατιώτες και δε μασάνε.Οι βάτραχοι ράμπο που είναι άτρωτοι.Τώρα αν δεν έχουν ρίξει μία σφαίρα στη ζωή τους έναντι σε κάποιον έχθρο ή δε γνωρίζουν πως είναι να δίνεις και να τρως μπουνιές είναι άλλο θέμα

  12. Οι ΟΥΚΑΔΕΣ ειναι μόνο για τατουαζ, μπράτσα στο γυμναστήριο, καί κάργα φάρμακο γιά να φουσκώσουν….καί νά πουλάνε μούρη στίς χαζογκόμενες….αντε καί γιά καμμία παρέλαση…γιά τίποτα άλλο δέν κάνουν. Οί SEALS είναι άλλο πράγμα, είναι επαγγελματίες 100%, είναι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή, καί τό βασικότερο είναι ένα.. αυτοί δέν κατεβάζουν σημαίες όπως οί δικοί μας.!!! Τά μόνα πραγματικά κομμάντος στήν Ελλάδα είναι οί πιλότοι τών μαχητικών, όλοι οί άλλοι είναι μόνο φρού φρού καί αρώματα.

   1. Στα πιο πολλά που λες συμφωνώ.Όσο για τους πιλότους μπορεί να ρισκάρουν τη ζωή τους αλλά ποτέ κανένας τους δεν έχει πατήσει το κουμπί.Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό την ώρα που οι άλλοι ότι ώρα γουστάρουν βρίσκονται στον δικό μας εναέριο χώρο?

    1. Μα αφου ρισκάρει καθημερινά την ζωη του.δεν υπαρχει λογος να πατησει και κουμπι

   2. +11000000000 like!!!εισαι ολοσωστος!ολοι με φαρμακα κανουν μπρατσα ειναι σαπιοι μεσα τους το παιζουν γκομενοι για να ριξουν γυναικες αλλα αν γινει κατι κοτες λυρατες και ενιοτε κατεβαζουν και σημαιες!

  13. Και τι να το κάνω εγω αν κατουρουσατε ο ένας τον άλλον.Αυτό είναι ανωμαλία ουρολαγνια .Το θέμα Είναι ότι και σεις κοτούλες θα γίνεται και κοματοσκυλα του κάθε κόμματος είστε.ανεβειτε στα Ίμια αν είστε μάγκες με μια σημαία ελληνική .Τότε θα σας προσκύνηση σαν ήρωες όλη Η Ελλάδα. Όχι αν κατουράει ο ένας τον αλλο

  Leave a Response