Οικονομικότερες αποδράσεις με σύμμαχο τη Europcar

Κοινοποίηση:
europcar

 

Καθώς τα πρώτα φθινοπωρινά τριήμερσ βρίσκονται προ των πυλών, οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε πώς θα μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά τα έξοδα μετακίνησης ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο αυξημένο κόστος ζωής της σύγχρονης πραγματικότητας. Ένα δίλημμα που τίθεται είναι η χρήση του αυτοκινήτου μας ή η ενοικίαση οχήματος στον προορισμό μας.
Καύσιμα, διόδια, ακτοπλοϊκά ανεβαίνουν σταδιακά μα σταθερά, με το δίλημμα αυτό να μετατρέπεται σε μονόδρομο. Πλέον συχνά τα διόδια και τα καύσιμα είναι ακριβότερα από δύο ή τρία αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Πολλές φορές με έναν σωστό προγραμματισμό και μια ευελιξία στις ώρες αναχώρησης / επιστροφής τα αεροπορικά εισιτήρια εξασφαλίζονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της απόδρασης σε ένα ελληνικό νησί. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το αυτοκίνητο, όταν πρόκειται για μια ολιγοήμερη διαμονή σε ένα νησί, είναι ακριβότερα από το να ενοικιάσουμε ένα αυτοκίνητο στον προορισμό μας.Πρακτικά λοιπόν η ενοικίαση αυτοκινήτου στον προορισμό που θέλουμε να πάμε, είτε για λόγους αναψυχής είτε για λόγους επαγγελματικούς, είναι πιο οικονομική και ξεκούραστη: oδηγούμε λιγότερο και δε φθείρουμε το αυτοκίνητό μας, διατηρώντας την αξία του.

Με σύμμαχο τη Europcar, συμφέρει περισσότερο η ενοικίαση αυτοκινήτου στον προορισμό μας ενός αυτοκινήτου για τις τοπικές μετακινήσεις – είναι σίγουρα πιο ξεκούραστο και, συχνά, πιο οικονομικό. Με μία σύντομη πτήση με το αεροπλάνο ή ένα ολιγόωρο ταξίδι με το πλοίο φτάνουμε στον προορισμό μας και παραλαμβάνουμε από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι το αυτοκίνητο που μας έχουν έτοιμο οι άνθρωποι της Europcar, τάχιστα και εύκολα. H Europcar προσφέρει τις καλύτερες τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα – και με την εγγραφή στο πρόγραμμα ανταμοιβής που προσφέρει, τα Privilege μέλη απολαμβάνουν ακόμη περισσότερες προσφορές, εκπτώσεις αλλά και προτεραιότητα στο check-in.
Πρόσφατα η Kinsen Hellas ανέλαβε τη «νέα εποχή» της γαλλικής Europcar στην ελληνική αγορά, με στόχο να εισέλθει στον άκρως αναπτυσσόμενο κλάδο της ενοικίασης και μακροχρόνιας ενοικίασης αυτοκινήτων, καθιερώνοντας την Europcar ως την κορυφαία λύση κινητικότητας στην Ελλάδα.

Άλλωστε, η δέσμευσή της εταιρείας είναι να παρέχει φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, έτσι ώστε, για κάθε ενοικίαση με την Europcar, να είστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνετε υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό. Και βέβαια, κάθε φορά που επιλέγετε την Europcar για τα ταξίδια σας, θα σας παρέχονται μοναδικές εμπειρίες ενοικίασης αυτοκινήτου σε ένα δίκτυο με περισσότερες από 6000 τοποθεσίες και σε περισσότερες από 140 χώρες.

Με ειδικές προσφορές καθημερινά, καινούργιο στόλο αυτοκινήτων και χωρίς κρυφές χρεώσεις, η Europcar αποτελεί την καλύτερη παρέα στις μικρές και μεγάλες εξορμήσεις μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: