ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
via-anilikon

Για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα κατηγορείται η 16χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτριά της σε σχολείο της Κυψέλης.

Νωρίτερα η ανήλικη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ανηλίκων και της ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

*απόπειρα ανθρωποκτονίας

*οπλοφορία μέσα σε σχολικό συγκρότημα

* οπλοχρησία.

Η 16χρονη παραπέμφθηκε σε ανακριτή ανηλίκων προκειμένου να απολογηθεί.

Το χρονικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε σχολείο της Κυψέλης, όπου η 16χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι τύπου πεταλούδας σε 14χρονη συμμαθήτριά της. Το θύμα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

Για την κατηγορούμενη ήταν η πρώτη μέρα στο εν λόγω σχολείο καθώς φαίνεται να είχε αποφασιστεί η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αχ ρε Τόλη. Η ΝΔ θα μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα αν ήταν διαφορετική απ ΣΥΡΙΖΑ και ΠαπαραΣΟΚ. Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί που απαρτίζουν αυτά τα πολιτικά κόμματα πολεμούν για τα ίδιο πράγμα, την καρέκλα.Κατά τα άλλα μην εξαπατάσε. Όλοι τους από τα ίδια κατευθυντήρια κέντρα παίρνουν εντολές.

  2. Ως το 2015 από 13 ετών και άνω πήγαιναν σε φυλακή ανηλίκων μέχρι 15 χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα άλλαξε το 2015 το 2019 τα ισοπέδωσε.Η ΝΔ ας τα κάνει πως ήταν πριν

Leave a Response