Ένας 56χρονος Γερμανός συνελήφθη το Σάββατο (06/06) στα Χανιά, κατηγορούμενος για κατασκοπεία.
Όπως αναφέρει τοπικό ΜΜΕ, ο 56χρονος φέρεται να φωτογράφιζε στρατιωτικά αεροσκάφη, ενώ στην επαγγελματική φωτογραφική του μηχανή, βρέθηκε υλικό και από τις εγκαταστάσεις του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Ακρωτήρι Χανίων.
Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία του Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.
Η φωτογραφική μηχανή κατασχέθηκε, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται περαιτέρω έρευνα.







Από την στιγμή που είσαι ξεφραγο αμπέλι και κυνηγάς μόνο τον Έλληνα σαν Ελαςκαι ευπ , μέσω του τουρισμου που είναι ένας κλάδος ανεξέλεγκτος κάποιοι βγαζουν καλό μεροκαματο με τις ξένες δυνάμεις τύπου Τουρκία που έχουν κονδύλι για να πληρώνουν τουρίστες κατασκόπους με σπιτάκι και ΣΕΑ.
Ολοι αυτη συνεληφθησαν με πληροφοριες της μοσαντ τραβουσε φωτο απο στρατιωτικες εγκαταστασεις στην κρητη εκει υπαρχει αμερικανικη βαση για αυτο.
Συστηματική είναι η «παρακολούθησις» και μάλιστα με αξιοποιούμενα υπέρ τους αποτελέσματα από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Συνήθειες και πρακτικές που δεν κόβονται. Το πρόβλημα όμως είναι στις συνήθειες Ελληνοφώνων που επιτρέπουν η και ενεργούν υπέρ τους η και μαζί τους. Ακόμη πιο καταστροφική η συνήθεια κάποιων να επιλέγουν ειδικά αυτούς και ειδικά για την υποταγή τους, να μας διοικούν και κυβερνούν και να αυτοσυστήνονται και επικροτούνται ακόμη και ως δήθεν «πατριώτες». Να δούμε λοιπόν τι συνέπειες θα υποστή ο «Γερμανός Κατάσκοπος». να δούμε και να καμαρώσουμε «Εθνική προστασία».
είναι φίλοι μας