(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΓyΦΤΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΓyΦΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
agiavarvara8

Άφαντος παραμένει ο 40χρονος γyφτος που πυροβόλησε το μεσημέρι κατά την διάρκεια επεισοδίου στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. Η έρευνα που έγινε το απόγευμα από ομάδα της ΕΚΑΜ στο σπίτι του 40χρονου ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, χωρίς να εντοπιστεί ο αναζητούμενος.

Οι ειδικές δυνάμεις αποχώρησαν από την Αγία Βαραβάρα, ενώ παραμένουν δυνάμεις στην περιοχή και ο 40χρονος αναζητείται.

Να θυμίσουμε τι είχε συμβεί νωρίτερα:

Έφοδο στο σπίτι του γyφτου που πυροβόλησε σε αυτοκίνητο μετά τις 2 το μεσημέρι, έκαναν οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ που βρίσκονται στο σημείο.Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε μπροστά από το σπίτι του γyφτου και σύμφωνα με τον οδηγό, δέχθηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε άλλο όχημα που βρισκόταν μπροστά.

Αμέσως μετά ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, ο οποίος είναι 40 ετών και «γνωστός» στην αστυνομία.  Όσον αφορά στον τραυματία συνοδηγό του οχήματος, έχει οδηγηθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Λίγο πριν τις 15:30 έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΔΙ.ΑΣ, ενώ στην περιοχή βρέθηκε εισαγγελέας όσο και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Λίγο πριν τις 17:00 με εντολή εισαγγελέα οι δυνάμεις έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα

agiavarvara1 agiavarvara2 agiavarvara3

agiavarvara4 agiavarvara5 agiavarvara6 agiavarvara7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. τι γyφτος;;; τι αλβανος;;;; υπαρχει διαφορα;;;;

  2. Γυφτος βγηκε στο κλαρι
    δωστου κοτα και τυρι

  3. Τσάμπα τα όπλα η αστυνομία…..θέλουν και διαπραγματευτή για τους γύφτους….

  4. Μόνο διαπραγματευτής τής ΕΛ.ΑΣ φουντάραμε.Χωρίς ψυχολόγο οί γyφτοι δέν κάνουν διαπραγματεύσεις.Καλύτερα νά έρθει ο Κάπο τών Ες Ες Χαρδαλιάς νά καθαρίσει λεβέντικα μέ τούς γyφτους.Εχει τήν απαιτούμενη πείρα.
    Γιάννης Λάκων

  5. αναπνέουμε, εργαζόμαστε και μοχθούμε για να προσφέρουμε την άνετη ζωή στους γύφτους, ζουν με επιδόματα και κλεψιές, όποτε ο λαός πληρώνει.

  6. ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!! ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ

  7. Όλοι οι εγκληματίες οπλοφορούν ανάμεσά μας καθημερινά, με μαύρα φυσικά όπλα. Γιατί το κράτος δεν νομιμοποιεί την οπλοφορία στους νομοταγείς πολίτες κατόπιν εξετάσεων ??? Το είχε δηλώσει παλιά ο Αρχηγός της Interpoll “η μείωση της εγκληματικότητος προυποθέτει οπλισμένους πολίτες” Παράδειγμα : Στην Αμερική έχει μετακομίσει η εγκληματικότητα σε κάποιες ελάχιστες πολιτείες όπου απαγορεύεται η οπλοφορία των νόμιμων πολιτών.

    1. Στις ΗΠΑ σε όσες πολιτείες επιτρέπεται η οπλοκατοχή έχουν ελάχιστη εγληματικοτητα. Αντίθετα σε όσες πολιτείες απαγορεύεται η οπλοκατοχή γίνεται χαμός!!! Οπλισμένος πολίτης = Φρουρός της δημοκρατίας. Μακάρι να επιτρεπόταν και στο Ελλαδισταν η νόμιμη οπλοφορια-οπλοχρησια.

  8. Ούτε τούς γyφτους θέλουμε ούτε τό χοιροτροφείο πού λέγεται Ευρώπη.Θέλουμε ελεύθερη πατρίδα.
    Γιάννης Λάκων

    1. Την Ευρωπη την θελουμε αλλα μια ελευθερη Ευρωπη που θα κυβερναναε οι Ευρωπαιοι και οχι οι Ψευτοεβραιοι με τα ανδρεικελα τους

      1. Να παει να γαμηθει και η ευρωπη και οκαθε μαλακας της , η Ελλαδα ποτε δεν χρειαζοταν στηριγμα απο κανεναν , καποια πουστρακια την εφεραν σ’αυτο το επιπεδο.

  9. Γιουφτοι πυροβολουν γιουφτοι διασκεδαζουν γιουφτοι σκοτωνουν γιουφτοι κλεβουν τελικα ενα κρατος γιουφταρεων είμαστε και θελουμε και Ευρώπη παναθεμα μας

    1. Και το βασικώτερο… γιούφτοι ψηφίζουν
      γιουφτο-γκουβέρνα!

Comments are closed.