ΤΟΥΡΚΙΑ! Ξαφνική επίθεση σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ! Ραγδαίες εξελίξεις πλέον!!!

Κοινοποίηση:
tourkia-ellada

Η διεθνής κατάσταση στις ημέρες μας δείχνει ένα εξαιρετικά «ρευστό» σκηνικό: τα γεγονότα είναι δραματικά, με ρυθμούς ραγδαίους, ενώ επικρατεί μία γενικότερη αίσθηση αστάθειας…

Όλα γύρω μας, στην πολύπαθη περιοχή μας, αλλάζουν και ο ευρύτερος ελληνισμός (σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού) εξακολουθεί να συρρικνώνεται, δεχόμενος ανελέητη επίθεση από τα άδηλα κέντρα που διοικούν μυστικά τον πλανήτη! Οι ώρες και οι μέρες που έρχονται είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Tο επίκεντρο των φοβερών και τρομερών εξελίξεων στον ευρύτερο γεωγραφικό μας χώρο είναι η Τουρκία, σημειώνει για μια ακόμη φορά ο Ησαιας Κωνσταντινίδης.

Πρόκειται για τη χώρα-«κλειδί» της περιοχής, τον άξονα των όσων πρόκειται να συμβούν, για λόγους τόσο γεωγραφικούς, όσο και ειδικότερα πολιτικούς, κοινωνιολογικούς, εθνοτικούς, θρησκευτικούς και όχι μόνο. Ουκ ολίγοι (ανάμεσα στους οποίους και ο γράφων) θεωρούν αναπόφευκτη τη διάλυση της Τουρκίας μία ημέρα των ημερών. Όμως αυτό ακριβώς το γεγονός, της διχοτόμησης δηλ. της τουρκικής επικράτειας, θα έχει τραγικές συνέπειες για τον ελληνισμό…

Ήδη γίνεται λόγος, δημόσια και φανερά, για «εκτόνωση» της αρνητικής ενέργειας της Τουρκίας έναντι του ελληνισμού, σε Ελλάδα και Κύπρο! Μια αρνητική ενέργεια, η οποία σωρεύεται εδώ και καιρό, οδηγώντας νομοτελειακά στη διχοτόμηση της Τουρκίας, με απρόβλεπτα επακόλουθα για τη μοίρα των απανταχού Ελλήνων. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει απίστευτη αριθμητικά σωρεία παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, ενώ εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, κάνοντας μάλιστα και προκλητικές κινήσεις στα όρια της κυπριακής ΑΟΖ…

Τι θα συμβεί λοιπόν; Κατά πολλούς, θέμα χρόνου είναι πλέον να συμβεί το κακό! Και ήδη διακινούνται στα άδυτα των αδύτων του διεθνούς παρασκηνίου, εκεί όπου κρίνονται οι μοίρες όλων μας, πολλά και διάφορα εφιαλτικά σενάρια… Εξάλλου, όπως έχουμε και άλλοτε τονίσει, ο ελληνισμός σήμερα είναι εξαιρετικά αδυνατισμένος και υπερευαίσθητος: τον Απρίλιο του 2010 η Ελλάδα απώλεσε την εθνική της κυριαρχία λόγω της απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου να ρίξει τη χώρα στη «σκοτοδίνη» της Τρόικας, ενώ τον Μάρτιο του 2013 εκτελέστηκε οικονομικά και η Κύπρος, μέσω του «Αττίλα-3», που αυτή τη φορά έγινε χωρίς όπλα, αλλά με εξίσου αρνητικές παρενέργειες με τους πολεμικούς «Αττίλες» του καλοκαιριού του 1974…

Ιδού το κυρίαρχο σενάριο, το οποίο μας θυμίζει ασφαλώς το περίφημο πρόγραμμα γεωπολιτικής ανάπλασης της περιοχής μας «Φάρος της Ανατολής» (κατασκεύασμα πλανητικού επιπέδου μυστικής υπηρεσίας, που φέραμε στο φως της δημοσιότητας ήδη από τον Ιανουάριο του 2004!). Τραγικά γεγονότα στην Τουρκία, τόσο μέσω ανάμειξης των ισλαμιστών και απόσχισης μέρους των ανατολικών επαρχιών της χώρας αυτής προς όφελος ανεξαρτήτου Κουρδιστάν, όσο και μέσω ιδιότυπου «αντάρτικου πόλεων» κατά το πρότυπο της «τουρκικής άνοιξης» του καλοκαιριού του 2013! Όλα αυτά θα διαλύσουν σιγά σιγά την τουρκική κρατική και εδαφική συνοχή, συνεπώς θα φέρουν τη διάσπαση της Τουρκίας…

Τότε τα πράγματα στην Τουρκία θα ανατραπούν άρδην! Η κυβέρνηση της Άγκυρας, μην μπορώντας να αποφύγει τη διχοτόμηση της χώρας, θα θελήσει οπωσδήποτε να «διοχετεύσει» την αρνητική της ενέργεια (βλ. πιο πάνω) αλλού: στον ελληνισμό Ελλάδας και Κύπρου! Θα πραγματοποιήσει λοιπόν ξαφνικό χτύπημα σε Αιγαίο-Κύπρο, καταλαμβάνοντας και πάλι ελληνικά εδάφη και θεωρώντας την κίνηση αυτή ως «αντάλλαγμα» για την απώλεια του ανατολικού της τμήματος (όπου και θα ιδρυθεί το νέο κράτος του Κουρδιστάν)!… Ο ελληνισμός για μια ακόμη φορά θα βιώσει εθνική τραγωδία, όπως συνέβη το 1922 και το 1974, με «απορρόφηση» ελληνικών νησιών από την Τουρκία, όπως π.χ. μέρους των Δωδεκανήσων και όχι μόνο, αλλά και την προσάρτηση της υπόλοιπης Κύπρου στη λεγόμενη «ΤΔΒΚ» («Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου», το περιβόητο «Ψευδοκράτος του Ντενκτάς», που ιδρύθηκε παράνομα στα βόρεια κυπριακά εδάφη στις 15 Νοεμβρίου 1983)!…

Κάποιοι πιστεύουν (αφελώς) ότι εάν η Τουρκία επιτεθεί στα δύο αυτά ανεξάρτητα ελληνικά κράτη, τότε θα επέμβουν οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ., για να σώσουν τον ελληνισμό. Εμείς τους λέμε από τώρα: φρούδες ελπίδες! Κανένας «σύμμαχος» ΔΕΝ πρόκειται να παρέμβει τις δραματικές εκείνες ώρες, για να αποτρέψει τον τουρκικό κίνδυνο!… Διότι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι θα προτιμήσουν ασφαλώς να υπερασπιστούν τα δικά τους συμφέροντα, κλείνοντας τελείως τα μάτια στην τουρκική επιθετικότητα. Και ας μην μας πουν ορισμένοι ότι «αυτά δεν γίνονται». Τους υπενθυμίζουμε τα δεκάδες ψηφίσματα του ΟΗΕ εναντίον της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, τα οποία όμως η Άγκυρα… «έγραψε» εκεί όπου δεν πιάνουν «τόπο»!

Ας καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες: ομιλούμε πάντοτε έγκαιρα! Κάποιοι φρόντισαν, μεθοδικά και ύπουλα, επί σειρά δεκαετιών, να αδυνατίσουν τον ελληνισμό. Να μην έχει η Ελλάδα αντιστάσεις και να καταντήσει άθυρμα των επιθετικών κινήσεων της γειτονικής Τουρκίας. Ο ελληνισμός συρρικνώνεται σε όλα τα επίπεδα: οικονομικά, πολιτισμικά, δημογραφικά, στρατιωτικά, ψυχολογικά… Και, τις ίδιες αυτές δραματικές στιγμές, οι Έλληνες στρατιωτικοί… ενδιαφέρονται μόνο για τις αυξήσεις στους μισθούς τους και για τα επιδόματά τους!

volcanotimes

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

 1. Η Ελλαδα εχει να καληψει μεγαλη περοχη λογο των πολλων νησιων αλλα ειμαστε Ελληνες με καρδια και οταν οι τουρκοι καμουν το λαθος θα μαθουν για την Ελληνικη ιστορια των 300 του Λεωνιδα.Ειμαι Ελληνοκυπριος και η καρδια μου κτυπα Ελληνικα και το αιμα μου ειναι γαλανολευκο.

 2. Πολλή ηττοπάθεια ο αρθογράφος. Looser και κότα. Παντα πολεμοι γινονταν, κοσμος πέθαινε. Αν μας λάχει κι εμας τί να κανουμε; Θα πολεμήσουμε. θα πεθάνουμε κι οτι βγει. Ετσι παει. Οποιος φοβάται πέφτει και κοιμαται.

 3. Ρε άντε στο διάολο που θα πείτε και ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε άοπλοι η βρωμό γαμημένη Τουρκία είναι άοπλοι

 4. Να πάει στο διάολο η Τουρκία κωλομπάσταρδοι Τούρκοι ο Διάβολος να βυθίσει τη Χώρα σας και κανένας να μην μείνει ζωντανός κανένας να σβήσετε όλοι από τον Χάρτη και από τον πλανήτη γη γενικά. να πάτε στο διάολο βρωμοΤουρκαλάδες Να πεθάνετε και να καεί και να βυθιστεί η Χώρα σας.

 5. Στο διάολο να πάνε οι Τούρκοι μπορείτε να βυθίσετε την Τουρκία να μην προλάβει να κουνηθεί καν να σβήσει από τον Χάρτη από όλες τις Χώρες να βυθιστεί η Τουρκία στο διάολο να πάει ο διάβολος να πνίξει την Τουρκία να σκοτώσει όλους τους Τούρκους.

 6. Η εισβολη του Barbaros δεν μπορει παρα ναναι μια κίνηση αντιπερισπασμου απέναντι στην ανακήρυξη ΑΟΖ που ετοιμαζει η Ελλάδα με Αίγυπτο Κύπρο τελος της άλλης βδομάδας.Θα ήταν οι πιο ηλίθιοι στον κοσμο αν ωντως πίστευαν ότι θα καρποφορουσε μια τετοια επιπολαια και ανισορροπη ενεργεια για διεκδίκηση μεριδίου στην κυπριακή περιοχη.Προφανως και τρέχουν να προλάβουν μια τετοια εξέλιξη ,που τους πετάει εκτος του μεγαλου παιχνιδιου στο Αιγαίο ,προσδοκώντας στην ΑΚΥΡΩΣΗ της συνάντησης αυτής, με τη μέθοδο του εκφοβισμού μιας ουτος άλλως ανικανης κ δειλης Ελλ. κυβέρνησης .

 7. Απο που βγαίνουν αυτές η αρλούμπες του Ησαια Κωνσταντινίδη?. Τώρα ανακάλυψε οτι η Τουρκία ειναι επικίνδυνη? Έχει μολύνει όλον τον ιστιοχώρο με απαράδεχτες και αλληλοαναιρούμενες ‘θεωρίες’. Την μια μας λέει ότι οι Τούρκοι θα φύγουν μόνοι τους από Κύπρο, άλλες φορές ωρύεται οτι οι Ρώσοι θα μας χαρίσουν την Κων/πόλη, ενώ τώρα αποφάσισε ότι η Τουρκία θα επιτεθεί σε Ελλάδα/Κύπρο. Ντροπή σου Χίε να δημοσιεύεις τις πιό ανόητες και επικίνδυνες συνωμοσιολογίες αυτού του άλογου για την Ελλάδα

 8. Δυστυχος τα λετε οπως σας βολευει δεν βλεπετε τη γινονταν εδω και 30χρονια αλλα βλεπετε το τελος.

  λόγω της απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου να ρίξει τη χώρα στη «σκοτοδίνη» της Τρόικας, ενώ τον Μάρτιο του 2013

 9. Τίποτα δεν θα γίνει ρε παιδιά οχι άλλο κάρβουνο , οι τούρκοι είναι θρασύδειλοι το ίδιο ακριβώς έκαναν και στα Ιμια αλλά οι δικοί μας είπαν ευχαριστώ .Πάντως την λέξη πόλεμος όποιος την λέει για πλάκα μάλλον με το πρώτο μπαμ θα έχει πάει ήδη στο χωριό του να κρυφτεί σε κανα παλιό αντάρτικο αμπρί .Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα παιδιά .Τους κόβεις τον τσαμπουκά με διάφορους τρόπους , έχουν κ άλλους εχθρούς δίπλα τους εκτός απο εμάς .

 10. Σπασαν τα βρακια κολοζωα τώρα μα μας δούμε.ΒΟΥΡΡ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑ ξεγανωτα κοτόπουλα ήρθε η ώρα να φανούνε τα παλικάρια αντε κ επίσημα να έρθει η ώρα του πολέμου κ όχι όπως χρόνια τώρα που το νερό τρέχει κατο απ τη ψάθα

 11. Οι Τούρκοι θα κάνουν μόνο επεισόδια και δεν θα μπουν ακόμα για να χτυπήσουν οποιοδήποτε νησί στο Αιγαίο αλλά ούτε και την Κύπρο.
  Ο πόλεμος θα έρθει ΜΕΤΑ τον σεισμό που θα προκαλέσουν στο κοντινό μέλλον μιας και ειναι και ο λόγος που το Barbarow κόβει βόλτες μήνες τώρα σε Αιγαίο και Κύπρο. Ο πόλεμος δεν θα γίνει αν δεν ερθουμε σε ΠΛΗΡΗ κατάσταση έκτακτης ανάγκης απο “φυσικό” φαινόμενο.

 12. Aν το δεις και έτσι οι Τούρκοι θα μπορούσαν εδω και καιρό να κάνουν ντου, πριν από τα Ιμια, ακόμα και από τον Αττίλα και τότε συμφέροντα υπήρχαν! Η λογική μπορεί να είναι σωστή, μπορεί Ευρώπη και Αμερική να σιωπήσει, ακόμη και Ρωσία, αλλά αν αφήσουν τους Τούρκους προς τα Ανατολικά τότε είναι σαν να αφήνουν το Ισλάμ να υπερισχύσει στην Ευρώπη (πόσο μάλλον τώρα που υπάρχουν ύποπτες συνεργασίες Τζιχαντ με Τουρκία), κάτι που σίγουρα δε το θέλουν και το ξέρουν! Η περίπτωση της Κύπρου ήταν λίγο διαφορετική σε σχέση με την ίδια την Ελλάδα, η Ελλάδα είναι η “Πόρτα” για την Ευρώπη από τα Δυτικά!

 13. χιο μην ανεβαζεις αρθρα του μαλακοβολκανο………….γινεσαι και εσυ παραμυθας σαν αυτους…………..ελεος ρε παπαρα.

 14. Πως το είχε πει ο Βρδινογιάννης τότε που το Ιράκ επιτέθηε στο Κουβέιτ…
  Ε, αλλαξοπετρελαιοαρπαχτές θα γίνουν… και αλλαγή συνόρων.
  Δεν τα έχουν υπογράψει στα μνημόνια?
  Ο τούρκογλου-γουρουνάς τις προάλλες από τουρκικό έδαφος μαζί με τον νταβούτογλου..γλου….γλου δεν μας διεμήνυσε ότι είναι ώρα να εφαρμοστεί η αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων?
  Τι νομίζατε ότι θα μας έδιναν το…Αραράτ και θα έπαιρναν τον…Τρελό τον Υμηττό?

  1. εππππ! λιγα με τον υμηττο και την παρνηθα
   να τους δωσουν το ψηλορειτη και τον παρνωνα!

 15. Ο αρθρογράφος καλλιεργεί κλίμα ηττοπάθειας προκειμένου να κατεβάσουμε τα βρακιά. Στην ανάγκη ας κάνουμε και πόλεμο να τους τσακίσουμε. Εδώ ο “γίγαντας” Τουρκία έχει πελαγώσει με μια χούφτα ξιπόλητους αντάρτες του PKK. Αυτοί θα γίνουν 40 κομμάτια. Και μη μου πει κανείς για κινδύνους απο Σκόπια και Αλβανία ή λαθροταλιμπάν. Είναι όλοι τους άοπλοι και υπόθεση μιας εβδομάδας το πολύ.

Leave a Response