ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ηλία Κασιδιάρη: “Αυτός είναι ο…ΜΑΡΤΥΡΑΣ Γ, είναι ΣΤΕΛΕΧΟΣ της ΝΔ και το ΟΝΟΜΑ του είναι…”

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην… οικονομική και πολιτική ενημερωτική ιστοσελίδα Bankingnews ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει με ονοματεπώνυμο….τον μυστηριώδη μάρτυρα Γ, ο οποίος προέρχεται από την ΝΔ.

Αναφερόμενος στα δραματικά γεγονότα της δολοφονίας Φύσσα, τόνισε ότι το σύστημα εκείνη την ημέρα δολοφόνησε την Χρυσή Αυγή, ενώ επισήμανε κάνοντας την αυτοκριτική του ότι η Χρυσή Αυγή έχει κάνει πολλά λάθη αλλά όχι εγκλήματα.

-Έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές από ελληνικά και διεθνή μέσα η Χρυσή Αυγή ως μια νεοναζιστική οργάνωση που υμνεί τον ναζισμό και τον Χίτλερ. Ειδικά εσάς πολλές φορές σας έχουν αναφέρει ως υμνητή του ναζισμού. Είστε ναζιστής κ. Κασιδιάρη;

– Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι υβριστικοί. Η Χρυσή Αυγή είναι το εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα που πιστεύει στην Δημοκρατία. Είμαστε οι επίγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στην γερμανική εισβολή. Το καλοκαίρι του 2013 με είχαν κατηγορήσει ότι διαθέτω ένα τατουάζ και κάποιοι άρχισαν τα σενάρια ότι είμαι υμνητής του τρίτου Ράιχ. Το παράδοξο όμως είναι ότι ακριβώς αυτό το σύμβολο, ακριβώς το ίδιο, υπάρχει στον τάφο της Αμφίπολης, το οποίο είναι βαθιά ελληνικό, υπάρχει σε πολλά σημεία της Ελλάδος όπως στην Αρχαία Ολυμπία. Επομένως όλοι αυτοί οι συνειρμοί που κάνουν τα κανάλια με στόχο ξεκάθαρα επικοινωνιακό είναι απλά ανόητοι. Η Χρυσή Αυγή είναι το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό.

– Σας ερωτώ και πάλι η Χρυσή Αυγή είναι κατά του Χίτλερ και κατά του Ναζισμού;

Είμαστε ενάντια όσων διέπραξαν εγκλήματα πολέμου, μέσα σε αυτούς είναι ο Χίτλερ, αλλά είναι και ο Στάλιν να μην είμαστε μονόπλευροι. Είμαστε κατά του ναζισμού, είμαστε κατά του Στάλιν και κατά όσων εισέβαλλαν στην πατρίδας μας που τιμούμε. Η Χρυσή Αυγή είναι κοινοβουλευτικό κόμμα που σέβεται την Δημοκρατία.

– Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά το ερώτημα. Η αντίληψη που επικρατεί στην κοινωνία είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημικό κόμμα αλλά και υμνητές του Χίτλερ. Μερίδα της κοινωνίας θεωρεί ότι πίσω από την ιδεολογία σας υποκρύπτεται ο ναζισμός;

– Όχι, όλα αυτά τα κατασκευάζουν οι κυβερνώντες, είναι αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά έχει ξεπουλήσει τον ελληνικό πλούτο στην Γερμανία και την Μέρκελ. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελληνική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην σύγχρονη γερμανική κατοχή. Επειδή δεν έχουν κάτι άλλο να μας προσάψουν επικαλούνται το ανόητο επιχείρημα ότι είμαστε υμνητές του ναζισμού. Σας λέω απερίφραστα ότι καταδικάζουμε και αποκηρύσσουμε τον ναζισμό και όσους εγκλημάτησαν κατά την ανθρωπότητας όπως ο Χίτλερ και ο Στάλιν ή ο Μάο Τσε Τουνγκ.

– Μπορεί να δηλώσετε ευθαρσώς ότι είστε κατά του ναζισμού και του Χίτλερ και κατά όλων αυτών που προκάλεσαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

– Εμείς ως Χρυσή Αυγή καταδικάζουμε όλους τον Χίτλερ, τον Στάλιν, τον Κεμάλ Ατατούρκ και όλους τους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. Αν ρωτήσετε όμως το ΚΚΕ αν καταδικάζει τον Στάλιν…είναι βέβαιο ότι δεν θα πάρετε απάντηση.

– Η Χρυσή Αυγή έχει στιγματιστεί ως εγκληματική οργάνωση, μάλιστα υπάρχει ογκωδέστατη δικογραφία που ευθέως σας θεωρεί κοινούς εγκληματίες. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματίες, είστε μια ομάδα ατόμων που απεργάζεται την κατάλυση του πολιτεύματος και των δημοκρατικών θεσμών;

– Θα σας απαντήσω με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν με βάση τις έρευνες όλων των αρχών αστυνομικών και δικαστικών καθώς και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Στο τέλος αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπήρχαν οπλοστάσια, αποδείχθηκε ότι δεν βρέθηκαν τανκς για να ανατρέψουμε το πολίτευμα, ούτε κρύπτες με όπλα βρέθηκαν, ούτε σκοτεινοί χρηματοδότητες, ούτε εφοπλιστές που είχαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό για να χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή, όπως υποστήριζε ο Σαμαράς.

Δεν υπήρξε τίποτε από όλα αυτά. Το κατηγορητήριο Ντογιάκου είναι μια δικαστική απάτη. Σκεφθείτε ότι 800 σελίδες του κατηγορητηρίου Ντογιάκου σε σύνολο 80 κατηγορουμένων αντιστοιχούν 10 σελίδες στον κάθε κατηγορούμενο. Επίσης όλες οι σελίδες είναι copy paste, δηλαδή είναι επανάληψη επί 80 φορές του ίδιου κατηγορητηρίου. Όποιος αμφισβητήσει τα λεγόμενα μου τον προκαλώ να παρουσιάσει έστω και μισό στοιχείο που να εμπλέκει βουλευτή της Χρυσής Αυγής με οποιαδήποτε έκνομη πράξη. Λένε για εμένα για μια καραμπίνα που είχα στο σπίτι μου με νόμιμη άδεια με τι κατηγορία; Ότι αυτή την καραμπίνα θα την έδινα στο μέλλον, προσέξτε στο μέλλον…. σε τρίτα πρόσωπα για να διαπράξουν υποτίθεται εγκληματικές πράξεις. Και στην δική μου λογική απάντηση και σε όποιον διαθέτει κοινή λογική και γνωρίζει στοιχειωδώς από όπλα, ένα δηλωμένο όπλο έχει ταυτότητα, το ίχνος στον επικρουστήρα και στον εξολκέα του κλείστρου.

Δηλαδή με ένα δηλωμένο όπλο που έχει ταυτότητα κατηγορούμαι ότι θα το έδινα για να διαπράξουν τρίτοι εγκληματικές πράξεις. Θα ήταν προτιμότερο να αφήσω μια κάρτα στο τόπο του εγκλήματος “Ηλίας Κασιδιάρης” παρά να δώσω το όπλο μου. Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση Ντογιάκου σε αυτό το λογικό επιχείρημα μου; Ότι το επιχείρημα αυτό δεν έχει νομικές βάσεις. Οι 800 σελίδες του κατηγορητηρίου δεν παρουσιάζουν κανένα στοιχείο, μα κανένα.

Ποιος είναι ο μάρτυρας Γ;

– Δηλαδή υπάρχει ένα κατηγορητήριο χωρίς μάρτυρες και χωρίς στοιχεία; Μα είναι δυνατό εκατοντάδες σελίδες να μην περιέχουν στοιχεία εναντίον της Χρυσής Αυγής;

– Θα κάνω μια αποκάλυψη με αφορμή το ερώτημα σας. Εμφανίζεται ως μάρτυρας Γ στο κατηγορητήριο απάτη Ντογιάκου.

– Και τι λέει ο μάρτυρας αυτός, τι αποκαλύπτει;

– Ο μάρτυρας Γ υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή είχε οργανώσει την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, απλά μια μαρτυρία ενός μάρτυρα Γ που υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή οργάνωσε την δολοφονία Φύσσα και όλη η ηγεσία του κόμματος γνώριζε το σχέδιο αυτό.

– Η μαρτυρία αυτή είναι πολύ σοβαρή, τι έχετε να πείτε;

– Πέραν αυτής της μαρτυρίας, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο εις βάρος μας στο κατηγορητήριο Ντογιάκου. Έκανα μια έρευνα και θα σας αποδείξω ότι ο μάρτυρας Γ είπε καραμπινάτα, ακραία και καταφανέστατα ψέματα. Στο δικαστήριο θα υπάρξουν μάρτυρες που θα αποκαλύψουν την ταυτότητα και τα κίνητρα του μάρτυρα Γ. Μάλιστα ο μάρτυρας Γ γύρισε και είπε σε διάφορα πρόσωπα, ότι αυτός είναι ο μάρτυρας Γ και πήγε στην αντιτρομοκρατική και κατέθεσε κατά της Χρυσής Αυγής. Θα σας αποκαλύψω το όνομα του μάρτυρα Γ, λέγεται Θεοκλής Χιώτης.

Ο μάρτυρας αυτός που εμφανίζεται στο κατηγορητήριο ως μάρτυρας Γ υποστήριξε ότι αυτός πήγε στην αντιτρομοκρατική και κατέθεσε κατά της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας αυτός μέσω της κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε σε βουλευτές της ΝΔ διάφορα άρθρα όπως στον Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα πριν την δολοφονία Φύσσα έγραφε στον Άδωνι….η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει κάτι πρέπει να κάνουμε.

– Οι αναρτήσεις αυτές όμως δεν καθιστούν τον μάρτυρα Γ ως ενορχηστρωτή ενός σχεδίου κατά της Χρυσής Αυγής, δεν νομίζετε;

– Το παράδοξο όμως είναι ότι ο μάρτυρας Γ, το 2012 δίνει συνέντευξη ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, που είναι η νεολαία της ΝΔ.

Παράλληλα ο μάρτυρας Γ γράφει συχνά στο προφίλ του Γεωργιάδη και του Βελόπουλου στο twitter…κατά της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας Γ, μάλιστα δήλωνε στην αντιτρομοκρατική ότι είναι πολλά χρόνια στην Χρυσή Αυγή και είχε γνώση του τι συνέβαινε στο εσωτερικό του κόμματος. Ο μάρτυρας Γ έχει μηνυθεί από την Χρυσή Αυγή για τα ασύστολα ψεύδη του.

– Ο μάρτυρας Γ υπήρξε ποτέ μέλος της Χρυσής Αυγής;

– Σας αναφέρω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ο μάρτυρας Γ. Από την έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι είχε περάσει από διάφορα γραφεία της Χρυσής Αυγής αναζητώντας πληροφορίες με στόχο να εμφανιστεί ως δήθεν αξιόπιστος.

– Στην ουσία της καταγγελίας του μάρτυρα Γ τι έχετε να πείτε;

– Ο μάρτυρας Γ δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο, απλά αναφέρει ότι το γνωρίζει τίποτε άλλο. Αυτός είναι ο σοβαρός μάρτυρας Γ. Συνολικά να αναφέρω ότι υπάρχουν μάρτυρες με κωδικό Α, Β, Γ, Δ και Ε δηλαδή συνολικά 5 μάρτυρες.

– Ο Φύσσας δολοφονήθηκε όπως δολοφονήθηκαν και δικά σας στελέχη Καπελώνης και Φουντούλης και θα συμφωνήσουμε όλοι ότι το αίμα δεν έχει ιδεολογία;

– Θα σας θυμίσω ότι η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα που ζήτησε στην Βουλή ενός λεπτού σιγή ως μια συμβολική κίνηση για την δολοφονία του Φύσσα. Μάλιστα είχα αναφέρει ότι όταν χάνεται άδικα ένας συμπολίτης μας κανείς δεν πρέπει να κοιτάει τα ιδεολογικά του πιστεύω. Οι άνθρωποι, απέδειξαν πόσο αστείοι είναι πραγματικά, αφού αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δηλώνοντας ότι δεν θα συμμετάσχουν στην πρόταση για ενός λεπτού σιγή. Έκαναν πολιτική σπέκουλα πάνω στον θάνατο ενός συμπολίτη μας.

– Θα επανέλθω στην ουσία της καταγγελίας του μάρτυρα Γ, τι έχετε να πείτε;

– Η δολοφονία Φύσσα είναι η πιο σκοτεινή δολοφονία της μεταπολεμικής ιστορίας της Ελλάδος. Από τις καταθέσεις όλων των αστυνομικών που ήταν παρόντες στο τραγικό συμβάν εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα. Μια μεγάλη αστυνομική ομάδα ήταν παρούσα και δεν επεμβαίνει. Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις τους δεν προκύπτει από πουθενά το σενάριο περί ταγμάτων εφόδου. Δήλωσαν οι αστυνομικοί ότι υπήρχε ομάδα αστυνομικών και δύο πρόσωπα που είχαν εμπλακεί σε καβγά. Η αστυνομία άφησε δύο ανθρώπους να σκοτώνονται, αυτό συνέβη.

– Συγνώμη αλλά όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει με μηνύματα και άλλες επικοινωνίες τι είναι; Δεν τα αναγνωρίζετε; Μήπως μας λέτε την μισή αλήθεια;

– Όχι, δεν το δέχομαι δεν υπάρχει κανένα μήνυμα.Ο δολοφόνος του Φύσσα δεν είχε στείλει κανένα μήνυμα, μόνο μερικές μέρες μετά την δολοφονία υπάρχουν μηνύματα που δεν υποκρύπτουν τίποτε και θα το αποδείξουμε. Ωστόσο θα μου επιτρέψετε να σας αναφέρω ότι αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι κάποιος ονόματι Δήμου απότακτος του στρατού όπως αποδείχθηκε από έρευνα ο οποίος κάλεσε τον δολοφόνο του Φύσσα. Δεν γνωρίζω αν είναι μέλος ή περαστικός από την Χρυσή Αυγή ή ψηφοφόρος. Όμως θέτω ένα ερώτημα γιατί τον απότακτο από τον στρατό ονόματι Δήμου η δικαιοσύνη δεν του επέβαλλε περιοριστικούς όρους, όταν αποδεικνύεται ότι αυτός κάλεσε τον δολοφόνο του Φύσσα; Η δικαιοσύνη τον κάλεσε αλλά τον άφησε ελεύθερο άνευ όρων. Δεν είναι πολύ παράξενο αυτό; Δεν είναι δυνατό αυτός που πήρε τηλέφωνο τον δολοφόνο του Φύσσα να μην τον έχει αγγίξει η δικαιοσύνη. Γι΄ αυτό μιλάω για την πιο σκοτεινή δολοφονία. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι στημένη υπόθεση.

Η δολοφονία Φύσσα ήταν η δολοφονία της Χρυσής Αυγής

– Αν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν τι θα προσπαθούσατε να αλλάξετε από αυτά τα δραματικά γεγονότα;

– Εμάς τα πολιτικά πρόσωπα, επειδή δεν μπορούν να μας εμπλέξουν σε καμία εγκληματική δράση, προσπαθούν να μας συνδέσουν με πράξεις οπαδών. Μπορεί να ευθύνεται η ηγεσία ενός κόμματος, αν ένας οπαδός κάνει ένα μεγάλο λάθος; Πώς θα μπορούσα να σταματήσω ένα έγκλημα ανάμεσα σε 600 χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Η περίπτωση Φύσσα ήταν εμπλοκή δύο ανθρώπων που κατέληξε στην δολοφονία.

Η δολοφονία Φύσσα ήταν η δολοφονία της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δολοφονήθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ. Εκείνη την περίοδο η Χρυσή Αυγή είχε φθάσει στο 15% στις δημοσκοπήσεις και η δολοφονία ήταν το εργαλείο του συστήματος.Το βρώμικο σύστημα πανηγύρισε την δολοφονία του Φύσσα γιατί με αυτό τον τρόπο έθεσαν σε εφαρμογή το άθλιο σχέδιο τους να ανακόψουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Η δολοφονία Φύσσα ήταν το σχέδιο για την πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής. Πέραν από την οικογένεια του Φύσσα που θα ευχόταν να μην είχε συμβεί η δολοφονία, η Χρυσή Αυγή θα ευχόταν το ίδιο, επλήγη καίρια, δολοφόνησαν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Δηλαδή οργανώσαμε την πολιτική μας δολοφονία; Ο δολοφόνος του Φύσσα δολοφόνησε πρώτα την Χρυσή Αυγή.

– Τελικά οπλισμός υπάρχει; Το διαδίκτυο κατακλύζεται από φωτογραφίες οπλισμού της Χρυσής Αυγής. Τι έχετε να πείτε;

– Προσωπικά με έχουν δείξει να κρατάω όπλα. Είμαι λάτρης των όπλων, σε όσα φωτογραφίζομαι δυστυχώς για τους συκοφάντες μας είναι νόμιμα όπλα. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία το γνωρίζει ενώ αποδείχθηκε και στην προανακριτική διαδικασία. Προσέξτε δεν με κατηγόρησαν για οπλοκατοχή αλλά ότι σχεδίαζα στο μέλλον να κάνω παράνομες πράξεις. Το επιχείρημα τους είναι γελοίο. Παραδέχομαι ότι υπάρχουν φωτογραφίες να κρατάω όπλα. Αν θέλετε και από παράδοση, οι Μανιάτες δείχνουμε αγάπη στα όπλα για σκοποβολή ή κυνήγι. Επειδή λοιπόν είχα ένα κυνηγητικό όπλο των 300 ευρώ την πιο φτηνή καραμπίνα της αγοράς με κατηγορούν ότι…σχεδίαζα στο μέλλον να το παραχωρήσω το όπλο αυτό για να τελεστούν παράνομες πράξεις…. Ο οπλισμός που έχω είναι δύο καραμπίνες νομιμότατες, εκ των οποίων η μια του πατέρα μου, αποτέλεσε πειστήριο… εγκλήματος. Επίσης κατέχω όπως η πλειοψηφία των βουλευτών από όλα τα κόμματα, ένα πιστόλι clock 21, το οποίο επίσης κατέχουμε όλοι με νόμιμη άδεια. Σχεδόν όλοι οι βουλευτές στην βουλή έχουν πιστόλι. Τα στοιχεία που επικαλείται ο Ντογιάκος είναι φαιδρά γιατί μεταξύ άλλων αναφέρει ότι είχαμε και ρόπαλα του μπέιζμπολ…

– Για όσους γνωρίζουν από όπλα και δραστικό βεληνεκές, μια εγκληματική οργάνωση θα πρέπει να διαθέτει βαρύ οπλισμό και αυτόματα π.χ. Καλάσνικοφ που έχουν δραστικό βεληνεκές 380 μέτρα και όχι ένα λειόκανο που έχει δραστικό βεληνεκές 35-40 μέτρα. Τέτοιος οπλισμός έχει βρεθεί;

– Έχουν βρεθεί όπλα, αλλά είναι με χρωμομπίλιες, λερώνουν αλλά δεν σκοτώνουν. Στην Ελλάδα και παγκοσμίως πωλούνται τέτοια όπλα, μπορεί να τα αγοράσει ο οποιοσδήποτε, σας διαβεβαιώνω ότι δεν σκοτώνουν. Ως εικόνα είναι αντίγραφο ενός πραγματικού αλλά δεν είναι αληθινό όπλο αλλά ψεύτικο. Στις φωτογραφίες λοιπόν με τα ψεύτικα όπλα έχει στηθεί ένα σαθρό κατηγορητήριο. Ερεύνησαν τα πάντα, και δεν βρέθηκε το παραμικρό, αυτές τις ανοησίες τις έλεγε ο Σαμαράς.

Εμείς φωτογραφιζόμαστε με ψεύτικα όπλα και ο Αβραμόπουλος ή ο Κάρολος Παπούλιας με πραγματικά ραβδωτά όπλα, αυτή είναι η διαφορά. Προσπάθησαν επίσης με φαιδρά επιχειρήματα να μας πουν ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος στο κατάστημα του πουλάει και μπαστούνια του μπέιζμπολ. Με βάση το φαιδρό κατηγορητήριο Ντογιάκου αυτά τα ρόπαλα που είναι αθλητικό όργανο στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα είναι όπλο… για τάγματα εφόδου.

Έχουμε ξεπεράσει τα όρια του φαιδρού. Ο Παναγιώταρος στο κατάστημα του εμπορεύεται διάφορα, αλλά τα μπαστούνια του Παναγιώταρου είναι όπλο και σε όλα τα άλλα καταστήματα στην Ελλάδα μέσω άθλησης. Να σας θυμίσω ότι ο Δένδιας είχε δηλώσει όταν είχε ερωτηθεί αν βρέθηκαν όπλα στην Χρυσή Αυγή, ότι βρέθηκαν αλλά είχαν άδεια.

– Από την εξέλιξη των πραγμάτων που κατέληξε σε στιγματισμό της Χρυσής Αυγής που κάνατε λάθη; Έχετε κάνει την αυτοκριτική σας;

– Έχουμε κάνει άπειρα λάθη. Δεν κάνει λάθη όποιος δεν κάνει τίποτε. Εμείς κάναμε πολλά και κάναμε και λάθη. Εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη για πάρα πολλά λάθη που έχουν γίνει. Όμως άλλο να γίνονται πολιτικά λάθη και άλλο εγκληματική οργάνωση. Έχουμε κάνει μεγάλα πολιτικά λάθη. Ήμασταν ανώριμοι πολιτικά, δεν είχαμε εμπλακεί στο βρώμικο παιχνίδι που λέγεται πολιτική και είναι λογικό να κάνουμε λάθη. Πολιτικά λάθη κάναμε πολλά, αλλά δεν κάναμε εγκλήματα.

– Όλα αυτά που σας καταμαρτυρούν, π.χ. ξυλόδρομοι αλλοδαπών και πολλά άλλα τι έχετε να πείτε;

– Αν επικαλείστε τις εικόνες που ρίξαμε ορισμένα χαρτόκουτα αλλοδαπών, θα σας πω ότι ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, δεν ήταν σχεδιασμένο. Όμως για την υπόθεση αυτή έγινε δικαστήριο στο Μεσολόγγι. Όλα τα χαρτόκουτα που βρέθηκαν στο έδαφος, δεν ήταν τίποτε άλλο από προϊόντα παραεμπορίου. Αν θέλετε να το πω αδίκημα, θα το πω αλλά δεν ήταν σοβαρό αδίκημα σε σχέση με τις κλοπές των πολιτικών εις βάρος της κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας. Συγνώμη αλλά το πεσμένο χαρτόκουτο δεν είναι σοβαρό έγκλημα. Για τον ξυλοδαρμό του Πακιστανού ο ίδιος ο Ντογιάκος είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση.

– Η εικόνα που αποπνέετε π.χ. ορισμένοι τύποι γυμνασμένοι που λειτουργούν ως σωματοφύλακες ή προστάτες δεν σας πλήττει;

– Σας δηλώνω ότι προτιμώ να είμαι γυμνασμένος παρά χοντρός 800 κιλά σαν τον Βενιζέλο. Προτιμώ να με κατηγορήσουν ότι γυμνάζομαι και να με βάλουν φυλακή παρά να καταλήξω σαν τον Βενιζέλο. Από πότε ο γυμνασμένος είναι και ένοχος;

– Γιατί πιστεύετε ότι το πολιτικό σύστημα αλλά και σχεδόν το σύνολο τους τα μέσα ενημέρωσης βάλλουν με τέτοια ένταση κατά της Χρυσής Αυγής; Μα όλοι κάνουν λάθος;

– Θίξατε την ουσία του ζητήματος. Κατάφεραν με την μεγαλύτερη πολιτική και δικαστική σκευωρία να μας κλείσουν στην φυλακή. Φοβούνται. Φοβούνται πολύ. Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε γενικώς στους νταβατζήδες της πολιτικής ζωής, εμείς τους κατονομάσαμε τους φανερώσαμε με ονοματεπώνυμο και γι΄ αυτό μας πολεμούν με μίσος. Αυτοί φοβούνται. Πιστέψτε με φοβούνται πολύ. Φοβούνται γιατί χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια και θέλουν με κάθε μέσο και κόστος να ελέγχουν την πολιτική ζωή. Αν η Χρυσή Αυγή με την άνοδο που είχε πριν την δολοφονία Φύσσα κατάφερνε να γίνει κυβέρνηση στην Ελλάδα, θα τους έλεγε όπως σήμερα το κράτος λέει σε κάποιον χρωστάς 1000 ευρώ και πας φυλακή εμείς θα τους λέγαμε χρωστάτε 500 εκατ. τα έχετε; Αν έλεγαν όχι, θα τους στέλναμε στην φυλακή.

Εμείς μπήκαμε στην βουλή με ένα σύνθημα οι κλέφτες στην φυλακή. Δεν μπήκαμε στην βουλή με το σύνθημα “έξω οι ξένοι” αλλά “οι κλέφτες και οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί στην φυλακή”. Όταν το σύστημα είδε την δυναμική μας, πρόλαβαν και με έκλεισαν στην φυλακή, εμείς σχεδιάζαμε να στείλουμε πολλούς κλέφτες και απατεώνες στην φυλακή.

Η Χρυσή Αυγή δεν θεωρείται εγκληματική οργάνωση στην κοινωνία. Το σάπιο, διεφθαρμένο, δόλιο αντεθνικό και προδοτικό σύστημα προσπάθησε να μας ενοχοποιήσει γιατί ήξεραν ότι θα τους στέλναμε στην φυλακή….αλλά μας πρόλαβαν. Τους είπαμε μέσα στην βουλή κλέφτες και λαμόγια, τους είπαμε ότι θα τους στείλουμε στην φυλακή….αλλά μας πρόλαβαν. Η κοινωνία την ρητορική μας την αποδέχθηκε, γιατί πήγαμε ενάντια στο καθεστώς. Αν ανεβαίναμε ακόμη περισσότερο πολιτικά, όλους αυτούς τους προδότες τους έθνους θα τους στέλναμε στην φυλακή, το ήξεραν και ακόμη και μέσα στην φυλακή μας φοβούνται. Αν δείτε όλα τα μέσα ενημέρωσης μας πολεμούν. Είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα μέσα ενημέρωσης έχουν επιχειρηματίες που εμείς τους έχουμε κατονομάσει ως απατεώνες και κλέφτες; Γι΄αυτό μας πολεμούν. Ο Καραμανλής έπεσε από την εξουσία γιατί πολέμησε τους νταβατζήδες τους έθνους μας….Κρατήστε το αυτό…

– Θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι αυτά που έχουν συμβεί με επίκεντρο την Χρυσή Αυγή σας έχουν πλήξει πολιτικά.

– Όλα αυτά μας ανέκοψαν την ανοδική πορεία. Θα ήμασταν στο 18% θα ήμασταν δεύτερο κόμμα, θα είχαμε περάσει την ΝΔ. Όπως αποκάλυψε ο Μπαλτάκος, ο Σαμαράς έλεγε ότι με αυτά εννοώντας το σχέδιο πολιτικής μας εξόντωσης θα τους πάω στο 2%. Από το 7% του 2012 μπορεί να μη πήγαμε στο 15% ή 18% αλλά πήγαμε στο 9% με 10% και είμαστε τρίτη πολιτική δύναμη, προσέξτε τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις μαϊμού δημοσκοπήσεις που σκοπίμως παρουσιάζουν.

– Υπάρχουν άλλα video ή άλλα στοιχεία;

– Στα μέσα ενημέρωσης είδα ότι παρουσιάστηκε νέο video που ανέφερε πάλι ο Μπαλτάκος ότι ο εισαγγελέας Ντογιάκος είναι υποχείριο του Σαμαρά, ο Μπαλτάκος το υποστηρίζει. Ο Σαμαράς έστησε το μεγάλο κόλπο για να μας κόψει ψήφους. Ο Σαμαράς έστελνε εντολές μέσω άλλου δικαστικού στον Ντογιάκο.Ο Σαμαράς επειδή φοβόταν τις υποκλοπές χρησιμοποιούσε τον κωδικό “Παναθηναϊκάκιας”, ο χαρακτηρισμός αυτός αποδίδεται στον Ντογιάκο. Εγώ δεν είχα τότε ντοκουμέντα. Αλλά από την αντίδραση της ΝΔ, φάνηκε ότι είχε μεγάλη βάση η καταγγελία περί “Παναθηναϊκάκια”. Η Βούλτεψη ανέβηκε στο βήμα και πανικόβλητη καλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, να στηρίξει την ΝΔ γιατί βάλετε από την Χρυσή Αυγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την ΝΔ και έτσι η ομολογία Μπαλτάκου δεν ήρθε ποτέ προς συζήτηση.

– Το πέρας του 18μήνου πλησιάζει. Υπάρχει πιθανότητα να παραμείνετε προφυλακισμένοι για μεγαλύτερο διάστημα;

– Το 18μηνο που λήγει Μάρτιο του 2015 πλησιάζει και αφορά τους κυρίους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό, θα τους αφήσουν ελεύθερους. Σας λέω και θέλω να το κρατήσετε, δεν θα τολμήσουν να κάνουν δίκη πριν τις εκλογές. Ξέρουν ότι θα ξευτιλιστούν. Οι δικαστές έχουν πάρει εντολές από τον Σαμαρά, ο Μπαλτάκος το αποκάλυψε. Άλλο η ανάκριση όμως όπου οποιοσδήποτε μπορεί να προφυλακιστεί και άλλο η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ξέρουν ότι θα καταρρεύσει η σκευωρία. Μας λένε για δίκαιη δίκη. Ποια είναι η δίκαιη δίκη όταν ο υπουργός δικαιοσύνης τηλεφωνεί στην προϊσταμένη του πρωτοδικείου, δηλαδή την προϊσταμένη των ανακριτών και έχουν καεί τα τηλέφωνα των ανακριτών για να προφυλακιστούν ο κύριος Μιχαλολιάκος και ο κύριος Παππάς. Ο γνωστός Βουρλιώτης με το κατάπτυστο κατηγορητήριο περί όπλων και οπλοστασίων έπαιρνε εντολές.

Είναι τυχαίο ότι δεν έχουν βρει ούτε όπλα, ούτε οπλοστάσια; Άλλος κοντοχωριανός του Αθανασίου του υπουργού δικαιοσύνης είναι ο εισαγγελέας Μαρκής ως επικεφαλής της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για τον νέο ποινικό κώδικα. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας έχει λάβει εντολή να μην εφαρμοστεί η συνθήκη του Παλέρμο γιατί αν εφαρμοστεί αυτή η συνθήκη τότε ξέρετε ότι όλος ο φάκελος κατά της Χρυσής Αυγής πάρει στο αρχείο. Αυτή είναι η αλήθεια.

– Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής;

– Αν δεν δωροδοκήσουν ή δεν κάνουν κάποια άλλη αλχημεία για να εκλέξουν πρόεδρο της δημοκρατίας, τότε ο Αθανασίου θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μας πλήξει…ματαίως, η δίκη θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές.

Πραξικόπημα αν αλλάξουν τους 180 βουλευτές…

– Εσχάτως αναφέρεται ότι θα μπορούσαν να εξαιρεθούν οι 9 προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και έτσι αντί για 180 να απαιτηθούν 175 βουλευτές.

– Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για πραξικόπημα. Είναι σαν να κατεβαίνουν τα τανκς στο σύνταγμα καταλύοντας την δημοκρατία. Στην Ελλάδα έχουμε δει πολλά πραξικοπήματα, αλλά δεν έχουν την τόλμη να προβούν σε μια τόσο ακραία εκτρωματική και αντισυνταγματική πράξη. Δεν θα τολμήσουν. Οι 180 βουλευτές δεν θα αλλάξουν, αυτό ό,τι και να κάνουν δεν θα περάσει. Η κυβέρνηση δεν θα βρει τους 180 βουλευτές. Υπάρχουν πολλοί βουλευτές που μισούν την κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου γιατί έχουν κατανοήσει ότι οδηγούν την Ελλάδα στο αδιέξοδο.

Το αργότερο τέλη Μαρτίου του 2015 θα προκηρυχτούν εκλογές στην Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος. Θα δούμε το πρωτοφανές, ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μόλις πρόσφατα αποφυλακισμένος. Στην Ελλάδα θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον Ποτάμι σύμμαχο γιατί το σύστημα θα χρησιμοποιήσει το Ποτάμι ως μηχανισμό ελέγχου της εξουσίας.

Μετά από όλα αυτά θα έρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η ώρα της Χρυσής Αυγής πλησιάζει, μετά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται.

– Μπορεί να υπάρξουν δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Σαμαράς από την ηγεσίας της ΝΔ;

– Η ΝΔ προσπάθησε να κάνει την Χρυσή Αυγή, όπως το ΛΑΟΣ, απόλυτα ελεγχόμενη. Κάτι τέτοιο είδαν όμως ότι με την Χρυσή Αυγή δεν γίνεται. Ήθελαν να μας βάλουν στην κυβέρνηση, αυτό ήταν το σχέδιο της ΝΔ, όπως με τον Καρατζαφέρη. Η Χρυσή Αυγή δεν θα προδώσει τους ψηφοφόρους της. Δεν θα συγκυβερνήσουμε ποτέ με αυτούς που ξεπούλησαν τα ιδανικά της πατρίδας μας. Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να συνεργαστεί με την ΝΔ, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με το ΠΑΣΟΚ, έχουν προδώσει την Ελλάδα. Με οποιαδήποτε άλλο όμως δεν έχουμε πρόβλημα να έχουμε πολιτική επικοινωνία.

Αλλά ακόμη και αν φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ π.χ. μια σωστή πρόταση η Χρυσή Αυγή θα την στηρίξει. Η ΝΔ όταν σκόπευε να φέρει πρόταση μην μπαίνουν αλλοδαποί στις στρατιωτικές σχολές, η Χρυσή Αυγή θα την υποστήριζε αλλά την απέσυραν. Από όποιο πολιτικό χώρο έρθει μια πρόταση προς όφελος των εθνικών συμφερόντων, πρώτη η Χρυσή Αυγή θα την στηρίξει, χωρίς παρωπίδες.

– Και μια ερώτηση για την οικονομία. Η προληπτιική πιστωτική γραμμή που θα αντικαταστήσει το μνημόνιο τι είναι για την Χρυσή Αυγή;

– Το μόνο που θα κάνει ο Σαμαράς είναι να μας βάλει σε χειρότερο μνημόνιο. Να μας δεσμεύσει ακόμη περισσότερο. Η πιστωτική γραμμή θα υποχρεώσει την Ελλάδα, ο προϋπολογισμός να εγκρίνεται από τις Βρυξέλλες και αντί για τριμηνιαίους ελέγχους να έχουμε μηνιαίους ελέγχους. Το νέο μνημόνιο θα απομυζήσει οριστικά τον ελληνικό πλούτο.

Οι επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του μάρτυρα Γ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

 1. Η.ΚΑΣ- Η Χρυσή Αυγή είναι το εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα που πιστεύει στην Δημοκρατία. Είμαστε οι επίγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στην γερμανική εισβολή.
  ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 10%.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.

 2. Είναι παρήγορο, ότι όλο και περισσότεροι πληροφορούνται, ότι ο Βελουχιώτης (δηλωσίας και Μιζέριας σύμφωνα με το ΚΚΕ), κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας, ήταν Θανασάκης Αδελφάρας. Και πέραν τούτου, ένας ανώμαλος σαδιστής δολοφόνος.
  ΄Οπως πολύ σωστά παρατηρεί κάποιος φίλος προηγουμένως, με το θάνατο του, διασώθηκαν οι καροτοφυτείες και τα αγγούρια στα μποστάνια. Και οι φουκαράδες οι λαγοί από την ασιτία, εκείνα τα δύσκολα χρόνια, της ένδειας.
  Μην κοιτάτε σήμερα που το καρότο υπάρχει σε περίσσεια και βολεύονται οι σύντροφοι ανέτως. Στην ανάγκη γίνονται και εισαγωγές από τα αδελφά κόμματα της ΕΕ.

 3. ειναι πραγματικα ανηκουστο, να θελουν καποιοι να εξαφανισουν ενα ολοκληρο μεγαλο κομμα, απλα επειδη …δεν τους αρεσει!! ναι, οπως τ ακουσατε!! σε καμμια χωρα στον κοσμο δεν δικαζεται συλληβδην ολοκληρο κομμα, παρα μονο μεμονωμενα στελεχη…στην συγκεκριμενη περιπτωση εφαρμοζεται ο νομος του δυνατου πανω στον αδυναμο…ξεχασαν ομως στην πορεια, οτι και ο αδυναμος καμμια φορα, μπορει να γινει Ηρακλης για να βρει το δικιο του…με αυτο το σκεπτικο, τα εγκληματα του τσοχατζοπουλου, του τσουκατου και τοσων αλλων εκει, θα πρεπε να πανε ολο το πασοκ υποδικο…οι αυτοκτονιες λογω μνημονιου την νδ ολοκληρη, το φονικο της παρου απο τον συριζαιο τον συριζα ολοκληρο κλπ…θελω να πιστευω, οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση, λογω μιας αδυναμης κυβερνησης σε ενα χρεωκοπημενο κρατος, περασε η θεληση καποιων ξενων κυκλων και οχι μονο, να εξαφανισουν ενα κομμα για δικους τους λογους..πιστευω ακραδαντα, οτι προ μνημονιου, καμμια ελληνικη κυβερνηση δεν θα εκανε τετοιο εγκλημα και με τετοιο αντισυνταγματικο τροπο..ειναι πρωτα απ ολα μαχαιρια στην λαικη κυριαρχια και στην δημοκρατια, που δεν στελνει ολοκληρο ενα εκλεγμενο κομμα σε δικαστηριο…δεν δικαζετε την χουντα των συνατγματαρχων κυριοι, που πραγματι εκαναν χουντα στην ελλαδα…κυνηγατε ενα κομμα που σεβαστηκε τους θεσμους και μπηκε με εκλογες αξιοκρατικοτατα στη βουλη και υπομενει και δημοκρατικοτατα τα μαρτυρια που του επιβαλλατε…τεραστια φυσικα ευθυνη εχουν και οι αριστεροι γι αυτο που συμβαινει, φαινεται εχουν ξεχασει τις δικες τους διωξεις η αλλιως παραδεχονται οτι καλα εκαναν και τους κυνηγουσαν για τα εγκληματα τους οι δεξιοι της εποχης…δεν ειναι ουτε ηθικο ουτε δεοντολογικο, ολα τα κομματα λιγο πολυ το καθενα για τους δικους του λογους να σιωπουν, σαν να θελουν σωνει και καλα να εξαφανιστει ενα κομμα με 600,000 οπαδους,σαν να επροκειτο για ενα κουμπι του παντελονιου τους που επεσε στο δρομο και χαθηκε…οποιος παιζει με την υπομονη του λαου και κυριως με την βουληση του, παντα χανει, αυτο θα πρεπε να το ξερουν οι δημοκρατες ολων των κομματων και οχι να κρυβονται πισω απο τα μμε,τα οποια, εχουν καταντησει φερεφωνα και εχουν στοχοποιησει και το κομμα και τους οπαδους του, οι οποιοι ξαναζουν ενα ”κρυφο σχολιο” εν ετει 2014 και εν μεσω ”δημοκρατιας,” σαν να προκειται για 600,000 εγκληματιες που κρυβονται λες και εκαναν κανενα εγκλημα…το μονο τους εγκλημα, ηταν οτι αναμεσα σε ψηφοδελτια 30 κομματων εγκεκριμμενων απο τον αρειο παγο, προτιμησαν να ριξουν στην καλπη, αυτο της χρυσης αυγης!!! σαν να σου εχουν αραδιασει σ ενα παγκο 29 σοκολατινες κι ενα κανταιφι, και επειδη διαλεγεις το κανταιφι να σου καταλογιζουν ευθυνη!! ακουστε κυριοι, οσο αυτο το κομμα συμμετεχει σε εκλογες, δεν εχετε κανενα δικαιωμα να κρινετε κανενα! αλλιως παρτε τα μπογαλακια σας, αλλαξτε επαγγελμα και γινετε κουλουρτζηδες στην ομονοια, το σουσαμι στα κουλουρια ειναι πιο σημαντικο απο αυτα που αραδιαζετε καθε μερα σε φυλλαδες και μιντια… θα ησασταν πιο συνεπεις και κυριοι, αν αφου θελατε με γεια σας και χαρα σας οπωσδηποτε να σκεωρησετε κατα νομιμου κομματος, κατηγορουσατε 2-3 στελεχη και να αφηνατε το υπολοιπο κομμα ησυχο..αυτα που γινονται εδω ειναι ανεπαναληπτα, αλλα εσεις ισως αισθανεστε και χαρουμενοι που ο κυριος χαρις σας εδωσε συγχαρητηρια που καταπατησατε την λαικη ευμηγορια! οσο για το πορισμα του κυριου ντογιακου ,- αν και ανευ σημασιας, μια προταση ειναι, ολοι ηξεραν τι θα προτεινει εξ αλλου- ειναι αδιανοητο εως ανοητο να προτεινει παραπομπη ολων των βουλευτων λες και ζουμε σε ολοκληρωτικα καθεστωτα με ολοκληρωτικες ευθυνες και ολοκληρωτικες προθεσεις αφανισμου των πολιτικων αντιπαλων.

 4. Ρούφα τ’αυγό σου τώρα και περίμενε τα χειρότερα!

  1. πρέπει πρώτα να βγάλεις το αυγό από τον πάτο σου.Είναι σφηνωμένο μεταξύ καρότου και αγγουριού…

 5. εχω φριξει …..με το πως εστησαν τις ψευδομαρτυριες,
  και ο αλλος που εστελνε μηνυματα και ευχες στην γυναικα του Γεωργιαδη ως γνωστος τους φυσικα και νεοδημοκρατης……..αυτον τον εβαλαν μαρτυρα ααααααααα
  θα πεσει γελιοοοοο , οι χρυσαυγιτες στο δικαστηριο και μετα προβλεπω να αυξανουν τα ποσοστα τους με ιλιγγιωδη ταχυτητα //////////////

 6. Τι να μας πει ρε παιδια το δειλο φασιστακι που δεν εχει καν το θαρρος της γνωμης του?
  Του ταξε ο μαστρο Νικος μεγαλεια και τσιμπησε. Τωρα μετα τις δικες θα μπει στην μπουζου και ο μαστρο Νικος που ειναι γατα σ αυτα θα ειναι εξω σε 2-3 μηνες.

  1. βουλομενο γραμμα διαβαζεις..κατι τετοιοι εξυπνοι διοικουν αυτοκρατοριες..ηταν σχεδιο του νικολα για να βαλει φυλακη τον κασ..γι αυτο τον εβαλε πρωτη γραμμη στην χα,γι αυτο τον βαζει να ειναι παντου πρωτη μουρη,γι αυτο τον πηγαινε για δημαρχο αθηνων,γι αυτο οταν εγινε το περιστατικο με την κανελη εβγαινε στα καναλια και τους εβριζε γιατι συμπεριφερονταν ετσι στον κασ,γι αυτο στην ορκομωσια στην βουλη τον ειχε διπλα του,γι αυτο βγαινει και λεει οτι οι προγονοι τους πολεμουσαν μαζι και εχουν δεσμους αιματος..ηταν σχεδιο για να τον εξολοθρευσει..πονηρε

 7. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

  Μιχαλολιακος–>: Ελα Ρουπακια επειδή εχω 15αρια στις δημοσκοπησεις και στις ευρωεκλογες θα παρουμε πανω απο 20% και ο Κασιδιάρης πεταει δημοσκοπικα στο Δημο της Αθηνας σκέφτομαι να κανω μια δολοφονια για να αυτοκτονήσω πολιτικα επειδή…βαριέμαι τι να κανω!!

  Ρουπακιας–> Φοβερη ιδεα Αρχηγε τι να κανω;

  Μιχαλολιακος–> Παρ’ολοπου μας βριζουν όλα τα καναλια, εφημεριδες ,μπλογκς , ραδιοφωνα,δημοσιογραφοι ως φασιστες,ναζιστες,εγκληματιες εγω παρ’ολα αυτά τρεμω και δεν μπορω να…κοιμηθώ τα βραδια από έναν ονοματι Φυσσα που ζητημα είναι αν τον γνωριζουν πανω από 200 ατομα…Οντως αισθανομαι …απειλη από τον Φυσσα παρ’ολο που δεν τον ξερει κανενας!

  Ρουπακιας–> Τι θες να κανω Αρχηγε;

  Μιχαλολιακος—> Ετσι όπως εισαι χυμα και ανοργάνωτα παρε ένα μαχαιρι και χωρις να φορεσεις κουκουλα,Full face, κρανος, περουκα η οτιδήποτε άλλο παρε το δικο σου αυτοκινητο με τις νομιμες πινακίδες κυκλοφοριας και τραβα μεσα στον κοσμο ώστε να σε αναγνωρισουν περισσοτεροι αυτόπτες μαρτυρες και τραβα να μαχαιρώσεις αυτόν τον Φυσσα

  Ρουπακιας–> Μα καλα αυτος είναι 11 χρονια νεοτερος μου, πιο θηριωδης, πιο μυωδης πολύ ψηλότερος από εμενα δεν είναι πιο ευκολο να τον σκοτωσουμε με πιστολι που είναι πιο ευκολο στη χρηση του από τα …”πολλα” οπλα που εχουμε;

  Μιχαλολιακος—> Εγω θελω με μαχαιρι και να εχεις ερθει πρωτα σε συμπλοκή μαζι του και προσεξε να το κανεις όταν δεις κοντας σου αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να είναι πιο ευκολο να σε πιασουνε.

  Ρουπακιας–> Ρε Αρχηγε τι πανεξυπνη ιδεα ποιυ εχεις;

  Μιχαλολιακος—> Επισης αν εχεις οτιδήποτε υλικο του κομματος σπιτι σου αφησε το εκει μηνπεταξεις τιποτα ώστε αν σε πιασουνε να σε συνδεσουνε αμεσα με την χρυση αυγη και να μας κλεισουν φυλακη!

  Ρουπακιας–> Καλα Αρχηγε τι…πανεξυπνο και …”οργανωμενο” σχεδιο που σκεφτηκες εσυ πρεπει να γραφτεις στο βιβλιο Γκιννες για την ”καλυτερη οργανωμενη δολοφονια του κοσμου”

 8. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΗΛΙΑ.
  ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
  ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
  ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ Ε??????

  1. Τίς έχασε κάτω από γραφείο όταν έκανε συμφωνία γιά να μπεί στην φυλακή.
   Σταμάτα τα χάπια που παίρνεις γιατί χάνεις την λογική σου.

 9. Ηλία πολλά είναι αυτά που απο το κόμμα δε μαρέσουν, αλλα πρέπει να σου πω ότι τα είπες όλα πολυ σωστα και μετρημένα και σου αξίζουν συγχαρητήρια! αυτη τη γραμμή πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα απο δω και μπρος. απο σας περιμένουν πάλι καποια δήλωση που με λίγη σάλτσα να ταράζει τους αστούς και να την κάνουν βούκινο στα κανάλια. απο δω και μπρος όσο πιο σκάρτους τους βγάζεται, τόσο καλύτερο και για όλους μας. Η δημοκρατία είναι δυνατή και στο τέλος πάντα νικάει, και αυτή τη φορά είναι με το μέρος σας! μη την χάσετε αυτη την ευκαιρία..

 10. Καθε ανθρωπος με 50 γραμμαρια μυαλο δεν θα χρειαζοταν καν να διαβασει την συνεντευξη για να καταλαβει οτι η διωξη ειναι στημενη. Το θλιβερο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που σημφωνουν να μενουν φυλακη αθωοι μονο και μονο επειδη δεν τους γουσταρουν. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

  1. Εσυ θα εχεις κακο ψοφο ανεγκεφαλο ανθελληνικο πιθηκι.Προσκυνα τωρα την μνημονιακη χουντα και σκασμος.Προσκυνημενε αναρχοκουμουνα ραγιαδοελληναρα

 11. καλα κρατει το μισος ελληνων εναντιων ελληνων απο οτι φαινετε. καταλαβε ελληνα επιτελους οτι η ελλαδα ξεπουλιετε ταπεινωνετε και υποφερει. αριστεροι δεξιοι εννωθητε για την ελλαδα. δεν πιστευω βεβαια οτι μπορει κατι τετοιο να συμβει αλλα να ξερετε οτι οσο εμεις φαγοναμαστε μεταξυ μας αλλο γλεντανε στα αποκαιδια μας. ξυπνηστε επιτελους. και οσο για ολη αυτη την δικη που προκειτε να γινει και ολες αυτες τις διωξεις και τις προφυλακισεις ενα ειναι το σιγουρο οτι ειναι για γελια και για κλαματα. και ο τελευταιος νοημων ανθρωπος καταλαβαινει οτι ολα γινονται γιατι φοβουνται οι προδοτες την ανοδο του εθνικισμου στην χωρα.σταματηστε πια να τσακωνεστε μεταξυ σας ο ενας αναρχοαπλυτος ο αλλος ναζι. αμαν πια φτανει.

 12. πρώτη φορά συμφώνησα σε κάτι με τους ναζί, που είπε ένας βουλευτης για τον λευτεράκη βενιζέλο ότι είναι υπερεκτιμημένος και υποτακτικός των ξένων (αγγλων κτλ)

  η χρυση αυγη αξιζει να πεσει στα ταρταρα, αλλα όσο δίνουμε δύναμη στους αλητες να βαζουν ολοκληρο κομμα στη φυλακη με το ετσι θέλω τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα

  δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση ότι πρόκυται περί καθαρμάτων ναζί, αλλά αξίζουν δίκαια δικη,γιατί μετά θα χώσει το σύστημα φυλακή και τον συριζα και τους ανελ και οποιον κουνιεται

  1. Ρε ανεγκεφαλο κουμουναριο Καριμ παντα κομπλεξικος και αρχιφασιστας θα εισαι?
   Νομιζεις οτι βριζοντας με γενικευση(φασισμος)ενα νομιμο πολιτικο κομμα που υποστηριζει μονο τους Ελληνες,θα κερδισεις κατι?
   Ρε παρταλι αυτα εγραφες και πριν τις εκλογες οτι η Χρυση Αυγη θα πεσει,κι ομως η Χρυση Αυγη εφτασε στο 10%.
   Γιατι ανεβαινει?
   Γιατι πιστευει και βοηθα ΜΟΝΟ τους Ελληνες.
   Γιατι ανεβαινει?
   Γιατι Πιστευει και υπηρετει ΜΟΝΟ την Ελλαδα.
   Γι’αυτο την ψηφιζουν.
   Και σου το λεω εγω που δεν ψηφισα ποτε χρυση αυγη

 13. Ξερόλες , ελλειμματικοί , γεμάτοι συμπλέγματα οι φίλοι μου οι αριστεροί. Ξέρουν αυτοί γιατί πολεμούν τους Έλληνες , και ένας να μείνει φοβούνται ότι στο τέλος θα τους νικήσει.
  Να πλενόντουσαν και λίγο , ειδικά οι γυναίκες !

  Δεν αλλάζω πλέον, Χρυσή Αυγή η μόνη αληθινή επιλογή, Ηλία μην μας φορτώνεις και άλλο.

 14. Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ ΚΚΕ Κ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ Κ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΝ ΝΔ Κ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ

 15. Ο/Η ΒΙΒΛΙΟ Θ ΠΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 1941 195Ο ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΔΗΜΑΡ ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ λέει:

  ΑΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΗΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΙΤΣΟΣ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Κ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1939Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΤΟ 1909 Η ΣΧΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΔΗΜΑΡ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΥΣ ΝΑΖΙ ΡΩΣΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΒΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 16. Χειροτερο απο το να εισαι ναζιστης ειναι να εισαι και ΔΕΙΛΟΣ.
  Οι κομμουνιστες βασανιζοταν και πεθεναν για τις ιδεες τους , αυτοι εδω τις αρνουνται επειδη τους εβαλαν μερικες μερες στις γυναικειες φυλακες οπου οπως μαθαμε τους σερβιρουν οι κρατουμενες στα κελια τους.
  Και φασιστες και πουλημενοι και δειλοι.

  1. Τα γιουσουφάκια της 17 Νοέμβρη τους σερβίρουν.Μην ξεχνάς ότι οι “επαναστάτες” εγκαινίασαν την γυναικεία πτέρυγα.Ακούγεται ότι κάθε επιθυμία των χρυσαυγιτών,είναι διαταγή για τους υποτακτικούς “επαναστάτες” και τις εκτελούν “σφαίρα”.

  2. όπως ο δηλωσίας βελουχιώτης και ο ζαχαριάδης που μας τον επίστρεψε απ το νταχάου η ραφ με πρησμένα μαγουλάκια. το κράτος φάρσα των μπαμπουίνων κατοίκων δεν έχει ελπίδα και δεν φταίνε οι γελοίοι πολιτικοί, που άλλωστε του αρμόζουν

   1. Ο “δηλωσιας” Βελουχιωτης περασε τη ζωη του στα βουνα, πολεμησε , κυνηγηθηκε απ ολους και προτιμησε να αυτοκτονησει παρα να παραδωθει.
    Για να μπορεις εσυ να εισαι φασιστας και να λες παπαριες χωρις να φοβασαι.

    1. Ο αείμνηστος συμμορίτης Βελουχιώτης που έκοβε λαιμούς αθώων με τα κονσερβοκούτια;
     Τί ανοησία χωράει σε έναν εγκέφαλο,(άν καί δέν είμαι σίγουρος ότι έχεις)!!!

     1. Τον Κοντορεβυθουλη και την Κοκκινοσκουφιτσα σας τα εχουν πει εκει στην Χ.Α η ειναι πολυ προχωρημενα για την ηλικια σας?

     2. Μάς έχουν μάθει τον νάνο με τίς 7 χιονάτες.
      Εσένα στον τρομοσύριζα σού μάθανε την ιστορίας τής σουλτάνας με τα κονσερβοκούτια;

    2. Βασικά,ο δηλωσίας βελουχιώτης(ή Θανάσω ή σουλτάνα),έζησε στα βουνά,σκοτώνοντας τους μη κουμουνιστές Έλληνες(όποιος δεν είναι μαζί μας,είναι εναντίον μας),αρπάζοντας βρέφη από τις αγκαλιές των μανάδων τους και πάνω απ’όλα,ζώντας των τρελό έρωτα με τους αγαπημένους και (πίσω)κολλητούς του “μαυροσκούφηδες”.Πάρτι με ούζα,δηλαδή και στην μέση η Θανάσω…Είχε και αυτός το “κουσούρι” της αριστεράς.
     Τέλος,η Θανάσω ΔΕΝ αυτοκτόνησε,απλώς μετά το πάρτι,ο τελευταίος ξέχασε να του βάλει την τάπα με αποτέλεσμα να πάθει πνευμονία…
     Υ.Γ.1) Το μόνο που έκανε η Θανάσω,ήταν να δώσει το δικαίωμα στον κάθε μισέλληνα κουμουνιστή,να ονειρευτεί μια Ελλάδα υπό τον σοβιετικό ζυγό,χωρίς την Μακεδονία και την Θράκη.
     Υ.Γ.2) Περίεργο πράγμα.Αν και ως κουμουνιστές,δηλώνετε “προοδευτικοί”,το μεγάλο σας καμάρι ήταν φανατικός “οπισθοδρομικός”…
     Υ.Γ.3) Όπως έγραψε και ο δικό σας,ο Λαζαρίδης,”Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι”!

     1. τα παιδιά που πήγαν στις κομμουνιστικές χώρες ΣΩΘΗΚΑΝ κατόπιν ομολογιών ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ όχι βιβλίων του Πλεύρη

      μάθαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ με σκοπό να γίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

      εμβολιαστικαν τους δώσαν ρούχα κτλ

      όσα μείναν εδώ μπήκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και προπαγάνδας μίσους της βασίλισσας με πρόγραμμα κέντρου εκπαίδευσης, αλλά τα παιδιά είναι παιδιά δεν καταλαβαίνουν απο την καφριλα σας φασιστες

      ο Βελουχιώτης το λάθος που έκανε ήταν ότι έπρεπε να μείνει στην Αθήνα και να συμμετάσχει στον πόλεμο ΕΛΛΗΝΩΝ εναντίων συμμαχίας ΑΓΓΛΩΝ και ταγματασφαλιτών Χιτών και φασιστών εθνικιστών

      δυστυχως χασαμε απο τους Αγγλους και μετα ο πολεμος απεναντι σε οργανωμένο στρατό και με την εγκατάληψη σταλιν και τίτο ήταν καταδικασμενος

      εκεί ευθυνεται και το κκε που δεν επρεπε να ειναι τοσο κολημενο στον σταλιν ο οποιος μας αφησε στα χερια του αποικιοκρατη τσωρτσιλ αλλα θα επρεπε να επικρατησει το εαμ για να γινει η Ελλαδα ανεξαρτητη και να μην ερθει ποτε ο παπανδρεου ο προδοτης

      φασιστες μια ζωη προδοτες

     2. Ιασωνακο εκτος απο τις σελιδες της Χ.Α. και την Εγγλεζικη και μεγαλοαστικη προπαγανδα της εποχης υπαρχουν και ιστορικα βιβλια και ντοκουμεντα να διαβασεις.
      Αλλα αυτα οταν μεγαλωσεις και βγαλεις την μαρμελαδα του εθνικισμου απο τον εγκεφαλο σου.

     3. Έλα ρε!Ο σύντροφος Λαζαρίδης είναι οι σελίδες της Χ.Α. και η εγγλέζικη και μεγαλοαστική προπαγάνδα της εποχής;Μόλις έγραψες ακόμη ένα ανέκδοτο…
      Υ.Γ. Επειδή εγώ μεγάλωσα,φρόντισε να μεγαλώσεις κι εσύ,γιατί από την πολύ ανθελληνική προπαγάνδα που καταπίνεις,έμεινες πίσω…

     4. Αυτά που τα έμαθες στο “μπόλεκ και λόλεκ”;Τα παιδιά που απήχθησαν από τους κουμουνιστές,εκτοπίστηκαν σε χωριά,τα οποία ήταν εντελώς απομονωμένα.Όσα επέστρεψαν,εξ αιτίας της προπαγάνδας,δεν είχαν το παραμικρό συναίσθημα ούτε και για τους γονείς τους.Μόνο τον “πατερούλη” στάλιν αναγνώριζαν.Για φαγητό,ρουχισμό κ.τ.λ.,ούτε να το συζητάς.Ακόμη και στα “φόρτε” της,η σοβιετική ένωση,κρατούσε τον κόσμο σε άθλια κατάσταση.Για δε την γλώσσα,μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω.Η κύρια γλώσσα διδασκαλίας,σε όλη την σοβιετική ένωση,ήταν τα ρωσσικά.Η μητρικές γλώσσες των υπολοίπων κρατών και εθνικών μειονοτήτων,δεν ξεπερνούσαν τις δυο διδακτικές ώρες την εβδομάδα!
      Για να μην μακρηγορώ,αυτά που αναφέρεις,είναι τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που πραγματικά συνέβησαν.Γενικά,το ότι σε μπουκώνουν με μπαρούφες περί “σοσιαλιστικού παράδεισου”,μην σε μπερδεύει.Αυτά τα πουλούσαν στους “απ’έξω”.Ένα στυγνό στρατιωτικό καθεστώς ήταν,που είχε τον λαό στην πείνα και στην εξαθλίωση,για να περνάει καλά η ελίτ.
      Σε αυτά που αναφέρεις για το παιδομάζωμα της φρειδερίκης,δεν διαφωνώ.Απλώς φανερώνεις το πόσο βλάκας είσαι που κατηγορείς το άλλο παιδομάζωμα μήπως και “αθωωθείς”.
      Τέλος,για τα υπόλοιπα που αναφέρεις,μάθε πρώτα τι ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Γιώργος Σημίτης,πριν να συμμετάσχουν στην “κυβέρνηση του βουνού”.Ρώτα για τις κρυμμένες λίρες,που πετούσαν οι άγγλοι,”στο βουνό”.Επίσης ρώτησε γιατί οι κουμουνιστές πολέμησαν τον Ζέρβα και τον Ψαρρό(η μόνη σχέση που είχαν αμφότεροι με τους γερμανούς,ήταν ότι τους πολεμούσαν).Ακόμη,ρώτησε,για την συμφωνία που έκαναν οι κουμουνιστές με τους γερμανούς,ώστε οι δεύτεροι να αποχωρήσουν από την Ελλάδα,ανενόχλητοι,με αντάλλαγμα τον οπλισμό τους.
      Βλέπεις λοιπόν,ότι σαν κουμουνιστής,έχεις βεβαρημένο παρελθόν,όσον αφορά τους δοσίλογους και γενικά με τις συμφωνίες εναντίων της Ελλάδος.
      Εάν τώρα,συνυπολογίσεις και το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γ.γ. και γενικά των μεγαλοστελεχών του κκε,έχουν χαρακτηριστεί “προδότες”,”πράκτορες” και “τομάρια”,από το ίδιο το κόμμα,τότε το οτιδήποτε περαιτέρω περισσεύει…
      Υ.Γ. Τα καλλίτερο που έχεις να κάνεις,είναι να πάρεις από τα χεράκι τον μιχαλάκη και να πάτε στις κούνιες να παίξετε.

    3. Ρε αμερικλανακι η ανοιχτο@ωλοαγγλακι μας το παιζεις και ελληναρας,ουστ ρε φιογκο,μαζεψε τα καροτα που σου ριξανε ρε.Διδαξου τον μπομπ το σφουγγαρακη καροτενιε,θα σου κανει καλο ξερς εσυ που.

     1. Μιχαήλ Γραικύλε, για τα εγκλήματα των κομμουνιστών δεν έγραψαν μόνο φασίστες χουντικοί σαν τον Πλεύρη αλλά και πάλαι ποτέ κομμουνιστές που είδαν τα αίσχη σας και τα κατέγραψαν, όπως ο Μάνουκας(παιδομάζωμα το μεγάλο έγκλημα κατά της φυλής),ο Τάκης Λαζαρίδης(ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι) και ο Ηλιόπουλος (η δασκάλα Ουρανία).Είσαι τόσο κομματόσκυλο του ΚΚΕ(κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας) που όλοι όσοι βάλλουν ανά τις δεκαετίες για αυτό τους θεωρείς προβοκάτορες και ναζι και τρίχες. Ακόμα και ο Τζίμης Πανούσης σαν την πέφτει και σας έκανε κόσκινο.Δεν έχετε καμία σχέση με τον ελληνισμό και τους αγώνες του.Μετά που έπεσε η μαμάς σας η ΕΣΣΔ από το 1989 έχετε μείνει ορφανά και είστε το απόλυτο όργανο του Μπόμπολα και του κάθε Μπόμπολα

     2. Επισης κοκκιναριο στα Αγγλικα ηταν γραμμενο και το πανω που βγαλανε τα συντροφια σου για να υποδεχτουν το Νικολακη σας οταν ηρθε με Αγγλικο αεροπλανο απο το Νταχαου.

    4. Ευτυχώς πού ψοφολογησε η Θανάσω γιατί, δε θάμενε καρότο για καρότο.

Comments are closed.