Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός… Βρείτε τις ομοιότητες! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
tsipras

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με την σχέση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.

Μετά από μια σύντομη έρευνα του logiosermis προέκυψε λοιπόν, ότι μερικά  ιστολόγια, είχαν δημοσιεύσει το θέμα το Μάϊο του 2013 ισχυριζόμενοι πως ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού.

Ποιο αναλυτικά όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο :

Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός  είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νυν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!

Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα

Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

tsipras1

Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη…

 

Μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα.

 

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι.

tsipras2

 

Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρουν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..

Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρει με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού!

Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, υπεύθυνος  του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..

Μάλιστα ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αναφερθεί στο εν λόγο θέμα λέγοντας, ότι συγγενής του Αλέξη Τσίπρα τοποθετήθηκε αρχηγός του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της χούντας.

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε τις δηλώσεις του στο Βήμα:

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιτιθέμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Η δική μου οικογένεια δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου».

Δήλωσε ακόμη ότι είναι αλήθεια πως, σε ηλικία 25 ετών, είχε κάνει και τον κονφερανσιέ, προσθέτοντας ότι έχει δουλέψει σκληρά και αυτό είναι το «διαβατήριό» του. «Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο.

Τα παραπάνω στοιχεία για τον Ηρακλή Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει η ίδια του η οικογένεια, μέσω επιστολής/απάντησης της, στον κ. Καρατζαφέρη που απεστάλλει στην εφημερίδα Αυγή.

Διαβάστε τα πιο καίρια αποσπάσματα από την επιστολή:

«Ο Γ. Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη Βουλή στις 08/02/2010 και απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα είχε πει πως «συγγενής δικός σας είχε διοριστεί από τον Παπαδόπουλο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού». Φωτογράφιζε έτσι τον δικό μας πατέρα και σύζυγο Ηρακλή Τσίπρα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους να τον κατονομάσει ευθέως, αφού γνωρίζει καλά πως ό,τι είπε το έβγαλε από το κεφάλι του. […]

Ο Ηρακλής Τσίπρας είχε ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα ήταν ένας άνθρωπος που κέρδιζε την εκτίμηση πολύ κόσμου που τον γνώριζε και είχε ικανότητες που τον ξεχώριζαν. Τα στοιχεία αυτά καθώς και το ότι ενίσχυε οικονομικά τον Παναθηναϊκό από το περίσσευμά του, τον έφεραν στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»). […]

[…] Επονίτης στα παιδικά του χρόνια, κάπου ανάμεσα στην ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου αργότερα, με προβλήματα στη δουλειά του λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, ο Η. Τσίπρας καταζητείται το ’68 στο Ηράκλειο από τη χούντα για την υπόθεση της Δημοκρατικής Αντίστασης Κρήτης και κρύβεται για λίγους μήνες, ενώ συλλαμβάνονται και κρατούνται αντί γι’ αυτόν η γυναίκα του, ο αδερφός του (πατέρας του Α. Τσίπρα) και άλλοι συγγενείς. Τελικά παραδίδεται στην Ασφάλεια και καταδικάζεται σε φυλάκιση με αναστολή από Στρατοδικείο στα Χανιά στη δίκη των Φ. Ιωαννίδη, Δ. Σκουλά και άλλων 29 συνολικά κατηγορουμένων. Μετά απ’ αυτό αδρανοποιήθηκε πολιτικά όπως και άλλοι την περίοδο εκείνη. Δεν απαρνήθηκε όμως τις ιδέες του, και τον Νοέμβρη του ’73 ανήκε σ’ όσους έτρεξαν να ενισχύσουν όπως μπορούσαν τους εξεγερμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση έγινε ενεργό μέλος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, με πλούσια δράση στη γενέτειρά του Άρτα (Αθαμάνιο). Η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού υπήρξε πάντοτε ανιδιοτελής. Σταμάτησε όταν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΕ.

Έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα από μια δημοκρατική, αριστερή σκοπιά το αν ο Η. Τσίπρας έπρεπε να επιδιώξει ή να αποδεχτεί τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ομάδας της Α’ Εθνικής σε συνθήκες δικτατορίας, ζήτημα όμως που δεν αφορά διόλου τον Καρατζαφέρη και την παράταξή του και όχι μόνο. […].

Όταν πριν ένα χρόνο λοιπόν, αναρτούσαμε στον «Λόγιο Ερμή» με πολύ …”φόβο και πάθος” μια – το λιγότερο – περίεργη ανάρτηση που ήρθε στο facebook, σχεδόν το…90% του διαδικτύου, έπεσε πάνω μας να μας φάνε ζωντανούς, εί δυνατόν!

 

tsipras3

 

Δεχτήκαμε γι αυτό, εκτός απο την… ”κόσμια” κριτική, και βρισιές ανομολόγητες, απειλές και …τόνους λάσπης από όλους τους …”ελεύθερους” διαδικτυακούς …”συναγωνιστές” μας!

Γιατί τόση μούγκα στη “στρούγκα” της μπλογκόσφαιρας σχετικά με την πραγματική συγγένεια του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη, και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού;

Προφανώς γιατί κάποιοι θέλουν πολιτικούς πιόνια και θάβουν ότι πληροφορία αποκαλύπτει τον Τσίπρα.

Τελευταία διαβάσαμε τι έκαναν και με τον Αντρέα που του ζητούσαν επίμονα 2 πράγματα οι Εβραίοι: τις ταυτότητες, και να αναγνωρίσει de jure το Κράτος του Ισραήλ. Αυτός τους πέταξε έξω από το γραφείο. Την επομένη άρχισε ο πόλεμος με τις φωτογραφίες της Λιάνη, κ.ο.κ

Τελικά έβγαλαν το Σημίτη και αυτός “τακτοποίησε” το θέμα των ταυτοτήτων. Το άλλο ζήτημα, της αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ, την έκανε ο Μητσοτάκης, με υπουργός εξωτερικών τότε, ποιον άλλον από τον Αντώνη Σαμαρά.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός ότι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” και μάλιστα κατά κάποιον τρόπο… λοιδόρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) ότι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή… ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη …λεγόμενη Άρχουσα Τάξη και όχι στη …λαϊκή (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

 

 

Λένε ότι η εξουσία διαφθείρει, αλλά το πιο σωστό είναι

ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους.

 

«Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό».

 

Ταλαίπωρε και βλάκα λαέ.

 

Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

74 Σχόλια

 1. Ασάλιωτο να σας πάει ο Αλέξης και ο Πανάρας. Τους ψηφίσατε. Έτσι βεντούζα. Με λαθρομετανάστες που γίνονται Έλληνες, με Τζαμιά, χασισοφεστιβάλ, διαλυμένη αντεθνική παιδεία, ξεβράκωτες ένοπλες δυνάμεις και αστυνομία και πολλούς πολλούς φόρους και μνημόνια.

 2. Δεκτόν, αλλά αφού είναι δικός μας με ποια λογική να τον πολεμάμε;
  Σωστό το άρθρο. Είναι από καλή οικογένεια νομιμοφρόνων.

  Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι δεν είναι κομμουνισταριό σαν τον Λαφαζάνη;
  Οκ, ο Αλέξης Τσίπρας είχε σαν νέος φιλίες με αριστερούς,
  όμως ΔΕΝ είναι αριστερός – και το λένε τα έργα του!
  Πιο δεξιός και νομιμόφρων δεν πάει!
  Ας μην βαράμε για πλάκα δικούς μας, και γιατί τόσο μένος για την Επανάσταση;
  Οκ έγιναν λάθη απ’ τους συνταγματάρχες αλλά τι υπονοεί το άρθρο; ότι είχαν κακό σκοπό; Ο Αλέξης δεν είναι πουλημένος. Πάντα ήταν από ήπια οικογένεια, και ναι, είχε φίλους αριστερούς, μα ποτέ δεν ασπάστηκε τις άρρωστες ιδέες τους, πράγμα εμφανέστατο.

  Δέχομαι να τον μισείς πολιτικά. Δεκτόν. Αλλά πιο δεξιός δεν ξέρω αν υπάρχει απ’ τον Αλέξη. Ο κομμουνισμός είναι αρρώστια. Δεν φταίνε οι Ρώσοι που κατέρρευσε! Μα το ίδιο το ουτοπιστικό σύστημα!

  1. Αιντααα!! Τι να σου πει κι εςενα κανένας. Γλύφε λιγο πιο μαλακα τον Τσίπρα, γιατι θα μαλλιάσει η γλώσσα σου.

 3. Και καλά αν η κυρία στο facebook έχει στοιχεία εναντίον του κου Τσίπρα γιατί δεν κάνει από μόνη της μύνηση; Κάτι μου βρωμάει.

 4. αυτά είναι ηλιθιότητες, τι κακό έχει η δεξιά δεν κατάλαβα;
  και ναι, η άκρα δεξιά είναι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ δηλαδή ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ
  διάβασε το βιβλίο “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ” και κείμενα του Γκέμπελς.

  Δεν υπάρχει πουθενά “ιδεολογία της κακίας”, δεν αναφέρουν πουθενά για κακία,
  μα για ηθική. Αν εσυ δεν συμφωνείς με αυτό το πλαίσιο ιδεών, δε σου δίνει
  κανένα δικαίωμα η ιστορική αλήθεια μέσα από τα κείμενα να αποκαλείς ως
  “κακία” μια ιδεολογική άποψη κάποιου περι ηθικής. Απλά διάβασε και ίσως καταλάβεις, αλλά κοιμάσαι όρθιος.

 5. δηλαδη με αυτες τις αποκαλυψεις ο παπας της χ.α. που ειχε σηκωσει σημαια της χουντας θα επρεπε να ψηφιζει τσιπρα….

 6. ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ….149 ΕΔΡΕΣ!! Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ 2009 ΜΕ 44% !!!!!!!!! ΚΑΙ 160 ΕΔΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ, ΚΑΙ ΔΩ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ ΓΙΑ 149 ΕΔΡΕΣ;;;;;; ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ; Υ.Γ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ; Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

 7. Εμας παλι τo Mega τοτε με τις καταληψεις οχι μονο δεν μας καλεσε στο στουντιο αλλα αρνηθηκε να ερθει να καλυψει το ρεπορταζ βεβαια εμεις δεν ειχαμε μεσον οπως ο ανηψιος του Παττακου.Δηλαδη ο μπαμπας Τσιπρας ηταν ο Μπομπολας της χουντας ετσι εξηγειται οτι απο απλος οικοδομος βρεθηκε με ολοκληρη κατασκευαστικη γιατι εμενα ο δικος μου πατερας 30 χρονια οικοδομος και δεν απεκτησε ουτε μια γκαρσονιερα.Ευτυχως που η θητεια του θα ειναι λιαν συντομη.Ο Μιχαλολιακος εχει εργαστει σαν μαθηματικος και ο αδερφος του ειναι απο τους πιο εγκριτους και γνωστοτερους ποινικολογους της χωρας και ειμαι ψηφοφορος ΚΚΕ αλλα δεν μπορουν να ακουγονται βλακειες.Ο ανηψιος να μας πει τι δουλεια εκανε πριν τον βαλουν στην πολιτικη οι γνωριμιες.

 8. τετοιο χεσιμο τετοιο κλασιμο ΣΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ με τον μεγκαλασ μπρωεδρασ;;;;;;;;Να μην ψηφισετε την αστρατευτη κουραδα;;;;;;αει στο καλο σαs…..1.03+1.77=2.8%Tελεια….As επαιρνεs βρε αποστολε την κοκκινου ενα τηλεφωνο θα σου εκανε δωρο ΜΙΑ ΠΙΠΑ….

 9. Τωρα τα διαβαζετε για πρωτη φορα? Αν ναι ειστε ζωα και καλα να παθετε οτι και αν συμβει απο δω και στο εξης! Αυτα τα ξερει και η κουτση μαρια. Δεν πειραζει καλα κανατε και ψηφισατε το κοκκινο πασοκ. Οταν κανει τα ιδια και χειροτερα μην τολμησετε να βγαλετε κουβεντα! Οι αριστεροι με τις δεξιες τσεπες ηρθαν να σωσουν την χωρα! Εχει να πεσει γελιο!!! Ο Σοιμπλε τριβει τα χερια του ηδη. Τελικα ειμαστε αναξιοι να εχουμε δημοκρατια.

 10. Αν το πάμε έτσι Στέφανε, και ο Σαμαράς είναι εγγόνι της Πηνελόπης Δέλτα.
  Άσε να ορκιστεί πρώτα να δούμε τι θα κάνει για αρχή και έπειτα βλέπουμε.

  Πάλι καλά που θα είναι και ο καμένος που συμφέρει τη χώρα να είναι μέσα στο σχήμα, μη μου πεις ότι θα εμπιστευόσουν θεοδωράκη με το σακκι στη πλάτη με τα λεφτά μπόμπολα;;;

 11. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι η αλήθεια είναι ότι επί χούντας όλοι έβγαζαν λεφτά. Τα εργοστάσια δούλευαν, οι βιοτεχνίες ήταν μία σε κάθε τετράγωνο και το κυριότερο χτιζότανε όλη η Ελλάδα και η οικοδομή είχε κέρδη και όλοι όχι μόνο έκαναν σπίτια έκαναν και εξοχικά.
  Με τέτοια ανάπτυξη έβγαλε τα λεφτά ο πατέρας του Τσίπρα και όχι ότι του έδινε δουλειές ο Παττακός γιατί επί χούντας τα δημόσια έργα τα έκανε ο ΜΟΜΑ!!
  Ψάξτε το και πάψτε τις βλακείες…

 12. ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ…..ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ….ΕΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ….Η ΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ….Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΧΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΕΑΜ……Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΘΕΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ….ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ…..ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ….!!!!

 13. ΡΕ ΠΗΡΕ ΕΡΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ η ΟΧΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ πχ – ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ . ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ …ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ??

 14. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , Η ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ MADE IN AMERICA , ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΛΠ. ΑΡΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕ ΣΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΛΟΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΠΟΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΛΕΟΣ

 15. Τελικα Λεβεντη ψηφισα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος γιατι ο ανθρωπος αυτος σε οσα εχει πει επαληθευτηκε και με το παραπανω!!!!

 16. psolobronth 6-4-2014 at.10:51am ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕ ΤΥΠΕ εσύ χαζε κινεζε,ναι εσύ πρόσεχε τι αμφισβητείς γιατί μεγαλώνεις κορίτσια κ θα έρθει η ώρα που θα στα κυνηγούν οι αρρωστοι αραπαδες χωρίς ψυχή νεοταξιτη τεμπελαρε δειλέ

 17. thermoparakalo tous psififorous tou siriza na min dosoyn psifo ston sakelaridi kai ston mitropoulo…… den einai dinaton autoi oi dio na ginoun ipourgoi aurio methaurio…

 18. Οταν κανεις ρεπορταζ και για το πως εχτισε αυτη την μπακα ο Μιχαλολιακος…και συμπεριλαβεις στην ερευνα τα αδερφια του τι ρολο βαρανε στο σημερινο καθεστως,οπως και ολο του το σοι…Τοτε ισως να μην σε χαρακτηριζουμε ως υπαλληλο της ΧΑ και των συμφεροντων της…
  Γιατι Στεφανε δεν ειναι δυνατον εσυ που τα βαζεις με ολουσ και με ολα να μην εχεις αναρωτηθει τι σκατα εκανε ο αεργος μιχαλολιακος 30 χρονια τωρα…
  Δηλαδη το μονο μεροκαματο που εκανε ηταν οταν εβαζε βομβες σε κινηματογραφους και αφηνε αναπηρο κοσμο?
  Αλλα τα σαινια οι ψηφοφοροι για αλλη μια φορα θα ψηφισουν ενα λαμογιο που τους πουλαει αερα κι αυτη τη φορα ναζιστικο αερα…
  Αχ Ελλαδιτσα μου τι οου μελλε…

  1. όταν κάτι ναζιστές σαν και εσένα γράφουν αερολογίες φυσικό είναι να υπαρχή ναζισμός στην Ελλάδα από άτομα σαν και εσένα. και το τελευταίο που γράφεις
   Αχ Ελλαδιτσα μου τι οου μελλε…
   από κάτι ναζιστές σαν και εσένα είναι ντροπή να γράφουν για την Ελλάδα

  2. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…

   να μας αδειαζουν την γωνια.
   να πανε στο Τσιπρισταν-πακισταν που τους αξιζει.

   1. Γαργαρα εκανες τρολλακι της ΧΑ το ερωτημα του ανωνυμου…
    Μια καλη δικαιολογια απο τα κεντρικα που σου δινουν μεροκαματο δεν σου εχουν δωσει να λες για τον αεργο εργοδοτη σου μιχαλολιακο?
    Για τον αδερφο του που ειναι συνηγορος ολης της μαφιας του κατεστημενου?
    Για τον αδερφο του που εγινε στρατηγος επι ΠΑΣΟΚ?

    Και δεν ειμαι αριστερος ουτε ντεμεκ δεξιος…υποψιν…

    1. 07/04/2014 at 9:27 pm
     όταν θα κάνης μια σοβαρή ερώτηση θα πάρεις και σοβαρή απάντηση, τώρα με τέτοια ερώτηση σου δίνω και την αντίστοιχη απάντηση, τη δουλειά έκανε? απάντηση, γαμούσε κάτι περίεργους γκρίζους λύκους σαν και εσένα, αριστερέ ναζιστή δολοφόνε της Ελλάδας, τώρα κανε εσύ γάργαρες από το σπέρμα που έχεις στο στόμα σου

  3. https://www.youtube.com/watch?v=JiucqR1G6Mk
   ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΦΟΒΕΡΑ
   ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ
   ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
   ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΠ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

 19. Efialtis 06/04/2014 at 10:11 pm

  Ρε φασιστακο τι να μας πεις και εσυ?Αντε μαζεψε την μανα σου απο τη Ρηγιλλης που παρακαλαει στα τεσσερα να σε διορισουνε καπου.

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ
   ΚΟΨΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΟΡΘΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ

 20. Ο σοσιαλιστικός κόσμος στέκεται μπροστά στο κτήνος πριν το τσακίσει, Σαμαράς μαζί με τα παρακλάδια του τα ναζί ήρθε η ώρα σας.

 21. Ο Κασιδιαρης φιλαράκι με το δεξί χέρι του Σαμαρά; Πίνει καφεδάκι και τα λέει μαζί τους ; συζητάνε με αυτούς που θα έδερναν ; με τους προδότες; έλεος ρε ζώα χρυσαυγίτες δεν θέλει και πολύ μυαλό… παρεάκι είναι η ΝΔούλα με τους ΝΑΖΙ!

  1. ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΔΙΑ.

 22. Ο Τσίπρας είναι ο Έλληνας Ομπάμα… Πάντα ενάντια στην πατρίδα του, άπειρος και ανδρείκελο. Άλλοι κρατάνε τα ηνία και τον πάνε πότε από δω και πότε από κει.

  1. ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ NICKNAME ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ. tony, dimi, karvoyniaris, pisoglentis, GAY PRIDE Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΗΔΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

 23. αστα αυτα..δεν κανουν δουλεια..δωσε βαση στο οτι εγινε δεκανικι του σαμαρα και μιλαει για παραιτηση του μετα το σκανδαλο μπας και καταλαβουν τα προβατα..

 24. πω πω πω πω….ποσο αντι συστημικος που ειναι ο τσογλαν boy και το ασκερι του…

  Ξερετε ποιος ειναι ο Μιχαλης Χαραλαμπιδης;; Οποιος δεν εχει ακουστα το συγκεκριμενο κυριο, να παει utube και να μαθει…
  ενα μικρο δειγμα(https://www.youtube.com/watch?v=He6lSZEFYHs)

  Τωρα τι λεει ο κ. Χαραλαμπιδης για τους “κεμαλοφασιστες” του τσιριζα;;
  https://www.youtube.com/watch?v=240YbRkPydg

 25. Το αρθρο τι θελει να πει?Οτι η οικογενεια Τσιπρα ειναι Χουντικη?
  Οτι η ιδεολογια της εκπορευεται απο την 21η Απριλη?
  Δηλαδη να μη ψηφισω ΧΑ και να ψηφισω Τσιπρα ως χουντικος που ειμαι?

  Προπαγανδιστες βρωμοαριστεροι δεν πεφτουμε στην παγιδα σας…

   1. @@@ xaxaaaxxaxa 06/04/2014 at 4:32 pm

    προφανως ο ανωνυμος ειναι καθυστερημενος.. αλλα δεν ειναι Χρυσαυγιτης!!

    τωρα «χαχχαχαχαχα» τραβα και γαμhσου μην σας πεταξω και τους δυο στον καιαδα

 26. Τον Τσίπρα τον ‘εσπρωχνε το σύστημα απο μικρό παιδί που τον είχε βγάλει στο Mega η Παναγιωταρέα και τον άφηνε να διαβάζει τις απαντήσεις απο χαρτί. Υπάρχει ακόμα το βίντεο στο youtube. Δοκιμάστε και εσείς να βγείτε στο Mega… Αναλόγως της κατάστασης παίζουνε και το ρόλο. Δεξιοί, Αριστεροί κλπ. Τυφλα να έχει ο Άδωνις.

 27. ΕΕΕΤΣΙ!! ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ OTAN O ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΖΟΣ ΚΤΥΠΆ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΟΥ .ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΒΊΖΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ

  1. lokasgr 06/04/2014 at 12:46 pm Reply

   ΕΕΕΤΣΙ!! ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ OTAN O ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΖΟΣ ΚΤΥΠΆ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΟΥ .ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΒΊΖΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ

   βγηκαν τα τρολ αναρχοαπλυτα της πιατσας κουμουνδουρου?

 28. ΕΕΕΤΣΙ!! ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ OTAN O ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΖΟΣ ΚΤΥΠΆ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΒΊΖΙΤΑ

 29. η αλήθεια πονάει? βλέπω τους αριστερούς υποστηριχτές της εργατιάς, να έχουν περισσότερα λεφτά από τους πλούσιους εργοδότες τους, και το παίζουν αθώες παρθένες περιστερές, και των φτωχό Έλληνα των έχουν μόνο και μόνο να των δουλεύουνε, άλλα δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από αυτούς που πιστεύουν πως θα τους σώσουν, τελικά όλοι όσοι έχουν μπλεχτεί με την πολιτική είναι η ποιο πλούσιοι στην Ελλάδα και εμείς από όλα αυτά έχουμε το τρίτο το μακρύτερο, ας έρθει τώρα ο σύριζα με τον τσιπρα για να μας αποτελειώσουν μια και καλή. είμαστε άξιοι της μοίρας μας κυρίες και κύριοι, και όποιος ζορίζεται με την αλήθεια ξυδάκι για τα νευρά ξυδάκι

 30. Ρε τι ψέματα γράφετε στον κόσμο, θα μας τρελάνετε; Σε λίγο θα μας πείτε και ότι ο Τσίπρας έριξε τους δίδυμους πύργους και ξεκίνησε και τον Πόλεμο στη Συρία… το χετε χασει εκει στο μακελειό

  1. ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΓΗ. ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ. Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΗ.
   ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ. ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΑΓΚΟΝ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?
   ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜ. ΕΡΓΩΝ?

 31. δεν με ενδιαφερει αν ειναι συγγενης του Πατακου…….

  με ενοχλει αφανταστα που ειναι ο Τσιπρας αρχηγος κομματος
  που συνεργαζεται με τους ναζιστες γκριζους λυκους της Τουρκιας
  στην Ελληνικη Θρακη….ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΣ ΤΑΣΣΟ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΟΜΟΥ……

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ……….

  ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

 32. Πόσα πήρατε για να γράψετε αυτές τις μαλακίες δώστε και σε μας κάτι τώρα που έρχεται Πάσχα .

  1. Μαλακίες ή αλήθειες που τσούζουν τους αριστερούς προοδευτικούς μιά και βλέπουμε το ποιόν τους; Όλα τα παραπάνω είναι αλήθειες , οι οποίες αποκρύβονται συστηματικά από τα ΜΜΕ. Γιατί άραγε τα ΜΜΕ δεν χαντακώνουν όπως μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν , το Τσόπρα; Απάντηση γιατί είναι το νέο ανδρείκελο που διάλεξαν να αντικαταστήσει το παλιό. Και έχει όλα τα προσόντα γι αυτό. Όπως και το κόμμα που ηγείται είναι ικανότατο να διαλύσει την χώρα.

Leave a Response