ΝΤΟΥ των “ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ” της ΕΛ.ΑΣ στο ΙΚΑ ΠΑΤΡΑΣ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ με 800 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΚΕΤΩΝ! ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ προσπάθησε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και να τα πετάξει στην ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

Κοινοποίηση:
police 27_19

Μεγάλη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ. βρίσκεται σ εξέλιξη στο ΙΚΑ της Πάτρας μετά από καταγγελίες ότι περίπου 800 επιδόματα κυρίως τοκετού διοχετεύονταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων προσώπων κι όχι των δικαιούχων.

Ήδη για την υπόθεση αυτή έχει συλληφθεί μία εκ των διευθυντριών του καταστήματος η οποία προσπάθησε να πετάξει στην τουαλέτα του κτιρίου κρίσιμα έγγραφα, ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει παράνομες πράξεις της, αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛ. ΑΣ. ξεκίνησε ύστερα από έλεγχο των κεντρικών υπηρεσιών του ΙΚΑ και την αντιπαραβολή των Iban των τραπεζικών λογαριασμών που εμφανίζονταν δικαιούχοι των επιδομάτων κι αυτών που τελικά κατέληγαν τα χρήματα.

Στελέχη της ΕΛ. ΑΣ. μιλούν για ίχνη μεγάλης απάτης. Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς σε κατάστημα του ΙΚΑ ήταν αυτή – ύψους περίπου 15 εκ ευρώ – το 2012 στην Καλλιθέα όπου μετά από συνεννόηση πέντε υψηλόβαθμων υπαλλήλων δίνονταν επιδόματα (κυρίως τοκετού) σε ημετέρους που ήταν σε συνεννόηση με τους επίορκους υπαλλήλους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. κατασχεση περιουσιακων στοιχειων των υπαιτιων κ ολων των πρωτου βαθμου συγγενων τους!να πεθανουν ολοι στην ψαθα!

  2. Οπος ηπε κε ο προλαλισας να γινη ΕΛΕΝΧΟΣ στις τεχνικες υπιρεσιες των δημων. Χαμος γινετε!

  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΝΧΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΑΥΡΑΚΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ.

Comments are closed.