ΑΥΤΟ είναι το ΤΟΠ ΒΙΝΤΕΟ της χρονιάς! Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” σας δείχνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ απ΄τον ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ του βουλευτή των μνημονίων Γ.Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα! Επικροτούμε….

Κοινοποίηση:
pontioi-3ylo (2)

Δείτε αποκλειστικά πλάνα του “Makeleio.gr” από τον άγριο ξυλοδαρμό του μνημονιακού βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μόνιμα της ΝΔ παστωνονται στο ξύλο?… Κανένα απο ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περιποιηθούν να χαρεί κι άλλο ή ψυχή μας;

  2. ρε παιδια δεν μπορω να βλεπω αλλο…μου χει σηκωθει και μου χει γινει τουμπανο…τυφλα να χουν οι τσοντες…παντα τετοια…(χαχαχαχαχα)

  3. Η θα συνεννοηθούν και θα σταματήσουν η μεν Σύριζα-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να βρίζουν: φασίστες-νεοναζί την ΧΑ και οι δε XAυγήτες να σταματήσουν να ξυλοκοπούν τότε θα πάμε για εμφύλιο. Πάντως Σύριζα-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ είναι απόλυτα διχαστικοί όταν αναφέρονται στην ΧΑ.

    1. Οι μεν που λες δεν βριζουν απλα αλλα ειναι κατοχικοι υπηρετες με αμετρητες δολοφονιες στο ενεργητικο τους που συνεχιζονται με ενταση και αυξησηοταν ποτε εμφυλιος η ΧΑ θα ταν η μονη χωρις ευθυνη. Ολη την ευθυνη την φερνουν οι υπολοιποι που ξεκινησαν, αιματοκυλουν την χωρα, εξαφανιζουν τους Ελλεν θελουν να μουτσακο δε τον χτυπησε η ΧΑ αλλα ο Ελληνικος λαος και κυριως ΠοντιοιΟι παππουδες και οι θειτσες που τα ξεκινησαν ολα εναντιον του δεν ηταν χαυγιτες

  4. Τους τσακίζουμε όπου τους πετύχουμε, ξεφτιλισμένες πούστρες της βουλής.

  5. Όπου τους βρίσκετε συνελληνες,δέκα βαγόνια ξύλο στον καθενα

  6. δεν το ειχα δει αυτο!
    τους εκανε ναζακια και τσαχτινιες στις αποδοκιμασιες, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!
    ΛΙΓΕΣ ΑΡΠΑΞΕ!
    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΒΙΟΠΡΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ!

  7. Και φτηνα τη γλυτωσες τσογλαναρα! Θα’πρεπε να σ’εχουν λιωσει στο μπουνιδι… και σενα και τους ομοιους σου. Κανενας οικτος για τους Τουρκοσπορους Εθνοπροδοτες.

Comments are closed.