ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον Θεοδόσιο Α΄ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
tafos

Στο φως ο ομαδικός τάφος των σφαγιασθέντων Ελλήνων το 390 μ.χ. στην Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον Θεοδόσιο Α΄ υπερασπίζοντας

την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία.

ermioni1

Έπεσαν ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

Στον ανασκαφικό χώρο της Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη ανακαλύφθηκε τμήμα του ομαδικού τάφου των 17.000 δολοφονημένων από τον Θεοδόσιο Α”. Πρόκειται περί κοινοταφίου και όχι περί κανονικών ταφών δεδομένης της πλήρους απουσίας κτερισμάτων.

Στο μικρό αυτό τμήμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ανακαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα σκελετών, με φανερές κρανιακές κακοποιήσεις, που για την μεταφορά τους χρησιμοποιήθηκαν μεγάλοι γερανοί και αριθμός από φορτηγά.

ermioni2

Σχετικά με το θέμα αυτό είναι χρήσιμο να δούμε τα Ιστορικά γεγονότα:

Τον Δεκέμβριο του 390 μ.χ. ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος αρχηγός της Ρωμαϊκής φρουράς της Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να επιβάλλει με την βία τον Χριστιανισμό στους Έλληνες κατοίκους της πόλεως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξέγερση του λαού που προσπαθούσε απεγνωσμένα να διατηρήσει την Εθνική του ταυτότητά του υπερασπίζοντας την ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η Ρωμαϊκή φρουρά της πόλεως, που αποτελείτο από μισθοφόρους Γότθους Χριστιανούς, στην αρχή αιφνιδιάστηκε και πολλοί αξιωματικοί και στρατιώτες σκοτώθηκαν. «Οι Έλληνες εξεγείρονταί και σκοτώνουν πολλούς αξιωματικούς και στρατιώτες της φρουράς (εξ αυτών και τον Βοδέριχο) γράφουν οι ιστορικοί.

Ο Θεοδόσιος πληροφορείται το συμβάν και με δόλιο τρόπο, τάχα για να εξευμενίσει τα οξυμένα πνεύματα, καλεί τον λαό της πόλεως στον Ιππόδρομο, για να παρακολουθήσουν την ιπποδρομία. Όταν έκλεισαν ερμητικά οι πύλες και ξεχύθηκαν πάνοπλοι στις κερκίδες του σταδίου οι Γότθοι μισθοφόροι του αυτοκράτορα, ήταν αργά για οποιαδήποτε διαφυγή.

ermioni3

Ο πανικός, οι αγωνιώδεις οιμωγές, το αίμα χιλιάδων άοπλων πολιτών που έρεε σαν ποτάμι στις κερκίδες, ήταν τα μόνα που επικρατούσαν. Εκεί μέσα, μόνο σε τρεις ώρες, κατασφάζει με την βοήθεια των Γότθων 7.000 Έλληνες , σύμφωνα με τον ιστορικό Θεοδώρητο, ενώ κατά τον Κεδρηνό, τον Θεοφάνη και άλλους, ο αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τις 15.000. «Τους θέρισαν όλους», γράφει ο Θεοδώρητος, «σαν καλαμιές στον θερισμό».

Λίγες τέτοιες θηριώδεις σφαγές, κατευθυνόμενες υπό οργανωμένης και θεσμοθετημένης εξουσίας κατά των ιδίων των πολιτών της, έχουν καταγραφεί στην διάρκεια της ιστορίας. Μία απ’ αυτές είχαν την οδυνηρή ατυχία να βιώσουν με το αίμα τους οι Θεσσαλονικείς.

Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους ιστορικούς το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα, ενός μονάρχη της αρχαιότητας. Πραγματική θηριωδία. Το πιο βδελυρό της ιστορίας. Ξεπέρασε σε αγριότητα και διαστροφή και τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

ermioni4

Ο Θεοδόσιος ενώ θα έπρεπε να κατατάσσεται στον εφιαλτικό πίνακα των πλέον κατάπτυστων αιμοβόρων μοναρχών, αναβιβάζεται από την Εκκλησία, χωρίς αιδώ, στο βάθρο του «αγίου» και «μέγα». Ο «άγιος» Αυγουστίνος τον αποκαλεί «τέλειο χριστιανό μονάρχη», ενώ ο Θεοδώρητος «Πανεύφημο βασιλέα και θεοφιλέστατο».

«Τους θέρισαν όλους! Σαν καλαμιές στον θερισμό. Μέσα σε λίγες ώρες έσφαξαν 15.000 άνδρες. γυναίκες, παιδιά γέροντες….» γράφει ο Θεοδώρητος Κύρου στην «Εκκλησιαστική Ιστορία».

Η σφαγή στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης στα 390 μχ από τον Αυτοκράτορα Θεοδόσιο τον επονομαζόμενο «Μέγα» και «Άγιο», σηματοδοτεί την έναρξη του Χριστιανικού Μεσαίωνα για την πόλη της Θεσσαλονίκης και θέτοντας εκτός νόμου την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία έδωσε εντολή να αφανιστούν όλα τα αρχαία μνημεία της πόλης.

Όσοι επιμένουν να λατρεύουν τους Θεούς των πατέρων τους καταγγέλλονται ως «παράφρονες και αγριάνθρωποι», στιγματίζονται, κατακεραυνώνονται από την θεϊκή κατάρα και εξοντώνονται από τον ίδιο τον αυτοκράτορα που εκτελεί Ουράνιες εντολές!

Συγχρόνως χάνουν όλα τα δικαιώματα τους ως πολίτες της Αυτοκρατορίας, οι περιουσίες τους δημεύονται και τα παιδιά τους πουλιούνται σκλάβοι.

Η επίσημη δικαιολογία για την σφαγή της Θεσσαλονίκης είναι «αντίποινα» για τον θάνατο του Γότθου μισθοφόρου Βουδερίχου που ήταν ευνοούμενος του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου. 15.000 νεκροί Έλληνες για έναν Γότθο Μισθοφόρο!

Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους μελετητές το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα ενός μονάρχη στην Ιστορία. Πραγματική θηριωδία!

Όμως δεν ήταν μόνον ο Θεοδόσιος απηνής διώκτης του Ελληνισμού.

Η Ρωμαική Ανατολική Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικό ούτε φιλελληνικό. Ούτε καν ανεκτικό προς την Ελληνικότητα.

Δεν ονομάστηκε ποτέ «Ελλάς», ούτε «Νέα Ελλάς», ούτε «Νέαι Αθήναι» ούτε καν Βυζάντιο.

Το συνηθισμένο όνομα, αυτό που απαντάται στα επίσημα κείμενα της Αυτοκρατορίας, στους χρονικογράφους και τους ιστορικούς της εποχής είναι «το Κράτος», «Η Βασιλεία των Ρωμαίων», «Το Χριστιανικό Κράτος», «Το Ορθόδοξον Βασίλειον», «η Ρωμανία».

Για τον ίδιο συγγραφέα – αυτοκράτορα οι Βυζαντινοί είναι «εκλεκτόν γένος», «Αγία Σιών», «Νέα Ιερουσαλήμ» «λαός ως αληθώς περιούσιος».

Το όνομα Έλλην για αιώνες ήταν απαγορευμένο επί ποινή θανάτου και συνώνυμο του ειδωλολάτρη.

Κανένας από τους Αυτοκράτορες του Βυζαντίου δεν υπήρξε Έλληνας:

Ο Κωνσταντίνος ο επονομαζόμενος Μέγας δεν γνώριζε ούτε καν Ελληνικά.

Ο Θεοδόσιος ήταν Ισπανός, «ευγενής εξ Ιβήρων» σύμφωνα με τον Λέοντα τον Γραμματικό.

Ο Ηράκλειτος ήταν Καππαδόκης.

Ο Βασίλειος, ο ιδρυτής της Μακεδονικής Δυναστείας ήταν Αρμένιος.

Ο Ιωάννης Τσιμισκής ήταν Αρμένιος.

Ο Παλαιολόγος ήταν Σέρβος.

Ο συνεκτικός κρίκος του Βυζαντινού κράτους ήταν η ορθοδοξία.

Οι υπήκοοι του δεν ήταν όλοι Έλληνες.

Τα ξένα στοιχεία (Σλάβοι η Αρμένιοι) ήταν πολύ πιο πολυάριθμα και πολύ πιο ισχυρά.

Κατά την Βυζαντινή περίοδο ο Ελληνισμός απλά επιβίωνε χωρίς εθνική υπόσταση, διωκόμενος ανηλεώς ως έθνος και ως πολιτισμός.

Η ανθρωπότητα ανά τους αιώνες βυθίστηκε πολλές φορές στο σκοτάδι της αμάθειας και της δεισιδαιμονίας από τους δυνάστες που την επιβουλεύτηκαν.

Πάντοτε όμως το Φως που την βοηθά να αναγεννηθεί είναι ένα, κι αυτό είναι Ελληνικό!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

 1. Η επίθεση του Θεοδόσιου χαρακτηρίζεται πολιτική καθότι είχε έρθει σε συμφωνία με τους Γότθους για να σταματήσουν οι καταστροφικές επιδρομές τους στην Ελλάδα και όχι θρησκευτική, καθότι η Θεσσαλονίκη ήταν ήδη το κέντρο του Χριστιανισμού στην βόρεια Ελλάδα έπειτα από την πρώτη αποστολή του Παύλου εκεί το 54 μ.Χ. Γι’ αυτό άλλωστε και στην αρχή ο Μέγας Κωνσταντίνος θέλησε να κάνει πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τη Θεσσαλονίκη, την οποία μάλιστα αποπεράτωσε και μερικά έργα οχύρωσης, μέχρις ώσπου να επιλέξει εν τέλει το Βυζάντιο ως νέα πρωτεύουσα.

 2. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΚΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΗΓΕΜΟΝΩΝ….ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ- ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ – ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)ΟΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
  ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

 3. εγω πιστευω οτι ο μεγας θεοδοσιος ηταν πρακτωρ της εβραικης συνομωσιας για την εξοντωση των ελληνων

 4. Tι εγινε , πλακωσαν οι Ιαχωβαδες και οι Σατανιστες και το παιζουν Ελληνες Και Δωδεκαθειστες ? Πανιβλακες που αρνηστε τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ , οταν πεθανετε , δεν ξερετε σε τι ” ωραιο” μερος που θα πατε.

   1. Δυστυχώς γιά σένα, εμείς ξέρουμε τί θα συναντήσουμε στην επόμενη ζωή.
    Σού εύχομαι,σύντομα,να το μάθεις κι εσύ.

 5. Λίγο το υπερβάλλετε το πράγμα, παιδιά.
  Ναι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε δια σιδήρου και διώκονταν ακόμα και μέχρι τον 9ο αιώνα (μ.Χ) όσοι πίστευαν στην ‘εθνική’ θρησκεία.
  Όμως είναι ανακρίβεια ότι η Βυζ. Αυτοκρατορία δεν είχε τίποτε ελληνικό ή δεν ήθελε καμία σχέση με τους Έλληνες. Αυτό ισχύει τους πρώτους αιώνες και μέχρι τα Μεσοβυζαντινά Χρόνια. Σιγά σιγά όμως, μετά την Άλωση της Πόλης απ’ τους σταυροφόρους και καθώς προχωράμε στα Ύστερα Βυζαντινά Χρόνια, οι υπήκοοι της Ρωμανίας ψάχνουν να βρουν την ταυτότητά τους.
  Οι Δυτικοί που τους κατέστρεψαν ήταν κι αυτοί Χριστιανοί και που είχαν μεγαλύτερη σχέση με οτιδήποτε Ρωμαϊκό. Έτσι οι “Ρωμιοί” ταυτίζονται με τον Ελληνισμό, μέσω της γλώσσας, μέσω της τέχνης κτλ.
  Ήδη στις τελευταίες δεκαετίες πριν την Άλωση από τους Οθωμανούς, οι Ρωμιοί έχουν πλήρη συναίσθηση ότι προέρχονται από τους αρχαίους Έλληνες και τον πολιτισμό τους και μισούν θανάσιμα τους Δυτικούς.

  Ακόμη, η Μακεδονική Αναγέννηση στις τέχνες και τα γράμματα (το 10 αι μΧ) είναι μία επιστροφή στον Ελληνισμό. Κάπου μετά από την εποχή αυτή, ελληνική ταυτότητα και χριστιανισμός ενώνονται σε ένα άρρικτα δεμένο σύνολο και αρχίζουν να καθιερώνονται στη συνείδηση του λαού, όπου εξηγείται η Ρωμαϊκή παράδοση ως προερχόμενη από την άρχουσα τάξη των πρώτων χρόνων και η Ελληνική ως προερχόμενη από τη λαϊκή μάζα.
  ΕΠΙΣΗΣ…Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ονομάζουν το Βυζάντιο μόνο οι παγκοσμιοποιητές της USA και οι Τούρκοι. Ναι, το ‘Βυζάντιο’ είναι τεχνητή ονομασία.
  Οι ίδιοι ονόμαζαν τη χώρα τους “Ρωμανία”.

 6. Εχει πλάκα που κάθεστε και σχολιάζετε posts που είναι αναδημοσιέυσεις
  από άλλα blogs που γράφουν ότι παπαριές θέλουν..

 7. ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ….ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ YOU-TUBE….οι θεοι των αρχαιων ελληνων σαφως και ητανε μυθικα προσωπα….οι αρχαιοι ημων λατρευαν την φυση και οτι εδινε ζωη…..Ηλιος-νερο-αερας-γη κλπ….δινανε ανθρωπινη μορφη στους θεους,γιατι κοιτωντας γυρω τους….ο ανθρωπος ητανε το τελειοτερο ον….λατρευανε τον ερωτα,το φαι,την αναζητηση,την φιλοσοφια,την ιατρικη,τις τεχνες κλπ…οτιδηποτε ευχαριστουσε τον ανθρωπο….οι χριστιανοι τα δαιμονοποιησαν ολα αυτα….εφεραν την νηστεια,την αγαμια,την τεμπελια…..εφεραν τον μεσαιωνα…..επιστημονες καιγονταν στην πυρα ως δαιμονες και μαγοι….ελεγες οτι η γη ητανε στρογγυλη και σε κρεμουσαν αναποδα…για να γινει καλα το παιδι σου,σου εγραφε το παπαδαριο της εποχης ”προσευχες” σε χαρτι και επρεπε ο ασθενης να το φαει….καταστρεψανε ναους,αγαλματα,συγγραματα ριχτηκαν στην πυρα…καταργησανε ολυμπιακους αγωνες…..κλπ,κλπ…..μολις πηρανε την εξουσια και νομιμοποιηθηκαν απο μαρτυρες γινανε διωκτες ολων των αλλων….δεν γιναμε χριστιανοι με την θεληση μας αλλα μας κανανε δια της βιας….βλεπε νομο νηπιοβαπτισης κλπ κλπ…..και γινανε αυτοι πολυθειστες…λατρευουν 2000 αγιους ….κλεψανε αρχαιες τελετες και μυστηρια και τα παρουσιασανε σαν δικα τους….γινανε αυτοι ειδωλολατρες…προσκυνανε χρωματιστα ξυλα και συμβολα μαρτυριων…..γινανε νεκρολατρες προσκυνωντας κοκκαλα ”αγιων”,καρες,χερια,και οστα που αναθεμα και αν γνωριζουμε σε ποιους πραγματικα ανηκουν…..γεμισανε τον κοσμο τυψεις και ενοχες…..απο θεοσεβουμενο μετατρεψανε τον ΕΛΛΗΝ σε θεοφοβουμενο…..θα επρεπε να μιλαμε ωρες…….ψαξτε την αληθεια μονοι σας…..εγω παντως δεν νιωθω οτι ειμαι απογονος του ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΛΩΤ ΤΗς ΣΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ…..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΩ ΕΛΛΗΝ!!!!

  1. Μεσαίωνας είναι η επικράτηση των γερμανικών φύλων στην Ευρώπη,όταν και διέλυσαν την Ρεμαϊκή αυτοκρατορία. Και πήγαν να ξαναφέρουν τον μεσαίωνα τις δεκαετίες 1930-1940.

   Πολλοί αρχαίοι, Πλάτων, Αριστοτέλης, Ηράκλειτος κλπ μιλούν για ένα Θεό, όχι για πολυθεΐες.

   Οι ολυμπιακοί αγώνες είχαν ευτελιστεί. Πήγαιναν ο εκάστοτε Ρωμαίος αυτοκράτωρ και λάμβανε όλα τα βραβεία. Δεν υπήρχε το αγωνιστικό πνεύμα της αρχαιότητας.

   Εσύ είσαι δια της βίας χριστιανός; Δεν μου φαίνεται. Και ούτε μπορεί κάποιος να είναι.

  2. Νιώθεις ΈΛΛΗΝ αλλά στην πραγματικότητα είσαι ένας ταλμουδομασονάκος προπαγανδιστής!Άνοιξε κανένα βιβλίο και κλείσε τις μπούρδες του Καλόπουλου και του Ρασσιά!

 8. το βυζαντιο δεν ειχε σχεση με ελληνισμο και οι αυτοκρατορες του δεν ηταν ελληνες..πολυ σοβαρο αρθρο..λεει μισες αληθειες και παρασυρει κοσμο..

 9. Ο/Η ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΟΜΑΣΟΝΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ λέει:

  ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΡΕ ΧΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΡΑΣΣΙΑΔΩΝ!ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ;;;

 10. Θα δώσω άλλη διάσταση στο θέμα…
  Εάν πράγματι είναι οι σφαγιασθέντες του Ιπποδρόμου της Θεσσαλονίκης το 390 μ.Χ. γιατί δεν κάνουν μία ανθρωπολογική εξέταση επί των οστών και των σκελετών που βρέθηκαν σε πολύ καλή κατάσταση για να διαπιστωθεί εάν πράγματι οι ομοιότητες με τους γηγενείς Έλληνες που κατοικούν σήμερα τον τόπο είναι απόλυτες ή όχι…
  Έτσι μπορεί να καταρριφθούν με ακόμα μεγαλύτερη πειστικότητα οι θεωρείες των διαφόρων Fallmerayer και τω συν αυτώ που υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι Σλάβων…
  Το “δείγμα” που βρέθηκε είναι πολύ κρίσιμο διότι προέρχεται από μία ιστορική περίοδο της ύστερης αρχαιότητος ακριβώς πριν την έλευση των Σλάβων στην Βαλκανική χερσόνησο επομένως είμαστε σίγουροι ότι ουδεμία πρόσμιξη Σλάβων δεν υπάρχει σε αυτούς τους ανθρώπινους σκελετούς που βρέθηκαν…
  ΥΓ…Αλήθεια συνεχίζουν να γίνονται έρευνες στην επιστήμη της ανθρωπολογίας ως προς τη φυλετική καταγωγή των διαφόρων λαών ή τέτοιες έρευνες έχουν πάψει ως “ρατσιστικές” και η επιστήμη αυτή βαίνει προς εξαφάνιση; Στη σημερινή εποχή όλα να τα περιμένει κανείς…
  ΥΓ2…Το άρθρο αυτό καθ’ εαυτό διακατέχεται από εμπάθεια με σκοπό την προπαγάνδα και ως εκ τούτου δεν αντέχει σοβαρού σχολιασμού…είμαι της απόψεως ότι τέτοια άρθρα πάντοτε προσθέτουν επιχειρήματα στους υποστηρικτές της θεωρίας του Fallmerayer…

  1. Δεν υπάρχουν υποστηρικτές του Fallmerayer. Το έργο του καταδικάστηκε ως ανυπόληπτο και τελείως αντιεπιστημονικό από όλους τους επιστημονικούς κύκλους της εποχής. Είναι σαφές οτι ήταν στρατευμένος στην αυστριακή πολιτική της περιόδου που ήταν κατά της ελληνικής επανάστασης και υπερ της παλινόρθωσης της Οθωμανική Αυτοκρατορίας. Επιχείρησε λοιπόν να πλήξει το κύμα του φιλελληνισμού με το να διακηρύττει οτι δεν είναι απόγονοι των ενδόξων και θαυμαστών σε όλη την Ευρώπη αρχαίων Ελλήνων. Αυτό αποδεικνύεται και από προηγούμενο έργο του Fallmerayer όπου μελετούσε την Τραπεζούντα του Πόντου και έλεγε οτι οι Έλληνες του Πόντου είναι καθαρόαιμοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων (!). Τότε εν είχε λάβει ακόμα εργολαβία για καθύβριση και υπονόμευση των Ελλήνων.

 11. Όποιος δεν κάνει αυτά που λέει ο Χριστός δεν είναι χριστιανός. Ο Χριστός λέει «Αγάπα τον πλησίον σου». Αυτός που σφάζει τον πλησίον του δεν είναι χριστιανός. Ο Χριστός είπε «Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν». Διά της βίας κανείς δεν γίνεται χριστιανός. Μπορεί να γίνει δούλος ενός γήινου-κρατικου συστήματος που έχει ως πρόσχημα τον χριστιανισμό, αλλά όχι χριστιανός.

 12. “ΜΑΚELEIO.GR | TO SITE ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ”

  Μόνο λόγια είστε τα βίντεο για το Ολοκαύτωμα δεν τα βάζετε… Τους Εβραίους τους τρέμετε και σεις!!!

  http://www.dailymotion.com/video/x276mv9_%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-1_news

 13. Ένα από τα φρικτότερα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού. Το χειρότερο είναι οτι οι απόγονοι αυτών των σφαγιασθέντων και υπερασπιστών της ελληνικής παράδοσης και του τρόπου ζωής τους από τους ξένους κατακτητές, υμνούν τους εισβολείς που τόσα δεινά έφεραν προκειμένου να επιβάλλουν ξένα δόγματα και συνήθειες. Αξιολύπητοι, σαν τους γηγενείς Ινδιάνους της Αμερικής που κυκλοφορούν με αμερικάνικα καπέλα και τρώνε burgers, σαν τους Σκωτσέζους που στηρίζουν την ένωση υπό την Αγγλία, σαν τους Αβορίγινες που απαρνήθηκαν την καταγωγή τους και το παίζουν Australians, σαν τους ταλιμπάν που καταστρέφουν τα έργα τέχνης των προγόνων τους γιατί έτσι θέλει ο νέος θεός τους Αλλάχ/Γαχβέ… Για αυτό στο τέλος δε θα μείνει κανείς τους.. Ένας νεοταξίτικος πολυπολιτισμικός κιμάς είναι ότι πρέπει για να κυβερνάται εύκολα από την παγκόσμια ελίτ…

 14. Η Ελλάς θα τελειώσει όταν
  χαθεί η γνήσια προφορά της “μαθηματικής” ελληνικής γλώσσας
  (πάντα καταλαβαίνουμε ένα ξένο όταν μιλάει ελληνικά, ενώ δεν νοιώθουμε ξένο ένα Έλληνα άλλης διαλέκτου και προφοράς)
  και όταν πάψει η οκταηχία στην Εκκλησία
  (καθαρή αρχαία ελληνική μουσική και γλώσσα, με παγκοσμίως μοναδικές μουσικές πανάρχαιες τεχνικές).

 15. Η ιστορία μαρτυρά ότι από τον θάνατο του Μ.Αλεξάνδρου και μετά στην Ελλάδα έγινε της πουτάνας. Κυβερνούσαν προδότες και δοσίλογοι. Τότε υποτάχθηκαν στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία σε βάρος των ελλήνων που παιρνούσαν τα πάνδεινα. Έμπαιναν μέσα χιλιάδες επί χιλιάδων λαθροεισβολέων και η μπάσταρδη βυζαντινή αυτοκρατορία που ποτέ δεν υπήρξε ελληνική, όλους αυτούς τους έδωσε δικαιώματα περισσότερα απ’ότι είχαν οι πραγματικοί έλληνες. Για πείτε μου τώρα δεν ζούμε το ίδιο σήμερα;Αντί για ρωμαίους δυνάστες έχουμε την ευρωπαϊκή ένωση που καπηλεύεται το πολίτευμα της Δημοκρατίας που είναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Έχουμε δοσίλογους κυβερνήτες και σήμερα και μια εκκλησία που δεν είναι ελληνική,τελεία και παύλα. Όπως και επί βυζαντινής και αργότερα οθωμανικής αυτοκρατορίας η εκκλησία ήταν ανθελληνική. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε το 21′, είμαστε ακόμα σκλαβωμένοι, με τους έλληνες να πληρώνουν το μάρμαρο ακόμα και σήμερα.
  Αυτό που θέλει η Ελλάδα για να ορθοποδήσει είναι ένας σκληρός ηγέτης που θα τσακίσει τους προδότες που μας κυβερνούν αλλά και αυτό το εβραϊκό μπαστάρδεμα που έχει αποχαυνώσει τον κόσμο και λέγεται χριστιανική θρησκεία. Ο Έλληνας όταν έτρωγε χαστούκι, ποτέ δεν γύριζε και το άλλο το μάγουλο, αλλά σκότωνε όποιον προσπαθούσε να του επιβλήθεί και να τον σκλαβώσει. Αλλά δυστυχώς με τα χρόνια, ύστερα από τον θάνατο του μεγαλύτερου ηγέτη που γνώρισε η ανθρωπότητα, τον Μέγα Αλέξανδρο, ο έλληνας έχασε την ελπίδα , δεν είχε που να βρει στήριγμα και έγινε μαλθακός και υποτάχθηκε πρώτα στους δοσίλογους που τον κυβερνούσαν και μετά στους κατακτητές.
  Ο Έλληνας πρέπει να ξαναρχίσει να σηκώνει το χέρι όταν αδικείται και ν’αφήσει τους πολιτισμένους διαλόγους και διαδικασίες για άλλους. Γιατί αυτός που σε αδικεί δεν παίρνει από λόγια, πρέπει να του σπάσεις τα κόκκαλα.

 16. η ΕΛΛΑΣ τελειωσε με την ρωμαικη κατακτηση!!!!!…….μετα ηρθε ο εβραιοχριστιανισμος μεσω του βυζαντιου και μας αποτελειωσε!!!!!

 17. Αθεοι και πλανημενοι καλεστε το δια η τον απολλωνα να κανουνε κανενα θαυμα οι οποιοι οχι απλα δεν υπαρχουν δεν υπηρχαν ποτε ητανε αλλο ενα δημιουργημα της φταντασιας των ανθρωπων.
  Και οσοι επιμενετε για το Χριστιανισμο και ειστε σιγουροιο γιαυτα που λετε πηγαινετε στους Αγιους τοπους να δειτε το Αγιο Φως πως βγαινει και μετα ελατε να μιλησουμε για ενα θαυμα που γινετε καθε χρονο και σκοπιμα δεν το αναφερουν παγκοσμιως.
  Ολες οι θρησκειες δνε πιστευουν στον ιδιο θεο ειναι απιοκυηματα δαιμονικων επιδρασεων.
  Ευχομαι να ξτυπνησετε και ειδικα μερικοι δωδεκαθειστες…
  Ειστε σαν τους ινδιανους που πιστευαν στο ξυλινο κορμο του μανιτου..

  1. ΑΝΟΗΤΕ ΔΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!!!Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ..ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ Κ ΑΝ ΔΝ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ Κ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ….ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΛΕΩ…

   1. Κάντους,15 γιατί τώρα πρέπει να υπάρχει ένας προστάτης τών ομοφυλόφιλων,ένας τών παιδεραστών κί ένας τών κτηνοβατών.
    Ξυπνήστε από μόνοι σας ,τώρα, γιατί,σύντομα, θα αναγκαστείτε να ξυπνήσετε
    καί μέχρι να απαλλαγείτε από τίς πνευματικές τσίμπλες, φοβάμαι ότι θα απελπιστείτε.Κι όπως είπε Ο Χριστός μας, όσο αξίζει η ψυχούλα σας δέν αξίζει ολόκληρος ο κόσμος.
    Καλή φώτιση.

 18. Ας βρεθει και σημερα καποιος “Θεοδοσιος” να τελειωνουμε με υπολειμματα παγανοβλακειας και αρχαιοσαβουρας.

 19. Πριν εκτεθεις Χιο διαβασε λιγο ιστορια κανεις δεν αμφιβαλλει για τα τεραστια εγκληματα των χριστιανων και τις ολοκληρωτικες καταστροφες στις προηγουμενες θρησκειες αλλα η συγκεκριμενη σφαγη εγινε λογω τοπικης επαναστασης οχι επειδη ηταν εθνικοι.

 20. διαβάζοντας τα σχόλια διαπιστώνει κανείς πως με τόσους χριστιανοταλιμπάν αγράμματους που πιστεύουν στον αέρα δεν υπάρχει ελπίδα

 21. Τον τιμωρησε τον Θεοδοσιο σκληρα ο πατριαρχης με 6 μηνες χωρις να κοινωνηση.Απορω πως αντεξε.

 22. το βυζαντιο ειχε κανει το λαθοϛ να καταστρψει εναν πολιτισμο γκρεμιζονταϛ τουϛ δωδεκαθε’ι’στικουϛ ναουϛ κανονταϛ τουϛ ερειπια, εαν δεν το εκανε αυτο, τουϛ ναουϛ θα τουϛ κληρωνομουσαμε ορθιουϛ,αυτη ειναι η πολιτιστικη μαϛ κληρονομια που αφησε το βυζαντιο ερειπια,αν ηθελε το βυζαντιο μπουρουσαν να συνηπαρχουν δυο παραληλεϛ θρησκειεϛ,και οι δυο ειναι ελληνικεϛ,η νεα θρησκεια ειναι αναμυγμενη με την αρχαια θρησκεια.

 23. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ δημοσιευμα της ” ΕΡΜΙΟΝΗΣ” (τρεχα γυρευε) εναντιον των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . Οι ΠΡΩΤΟΙ ( απο ολο τον κοσμο που εγιναν Χριστιανοι , ηταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ). 11.000.000 Χριστιανοι , σφαγιαστηκαν, καηκαν , τους εβγαλαν το δερμα, , τα ματια , απο τους ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ . Τα 10 απο τα 11.000.000 μαρτυρων , ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ.

 24. Ο/Η Τι να πουν οι τζιχαντιστές μπροστά στους ανώμαλους χριστιανούς λέει:

  Κακέκτυπα των Εβραίων, αλλά μακράν οι χειρότεροι και οι πλέον διεστραμμένοι εγκληματίες που πάτησαν το πόδι τους στη γη. Τώρα εμφανίστηκε και το αντίπαλο δέος. Κανένα έλεος στους βιαστές του ελληνισμού και τους υποστηρικτές τους (μεταξύ των οποίων και οι “εθνικιστές” χρυσαυγίτες, που να τους νεκροφιλήσει γκέι τράγος)

  1. που ζεις ρε ζωον,τι ναρκωτικά παίρνεις;Απο τους αραπάδες στο πανεπιστήμιο τα ψωνίζεις;Τραβα ρε βλάχο να κάνεις αποτοξίνωση,ή τουλάχιστον μην μπαίνεις στο internet.Ελεος με τα βλαμμένα πιτσιρίκια και τους πρεζάκηδες,φτάνει πια

  2. ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΚΑΡΟΤΟΛΑΓΝΕ,ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΝ ΠΕΙΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΡΥΠΑ.

  3. καλα μιλαμε για καμμενο εγκεφαλο μεγαλο απο τους μπαφους,σκατα εχει το κεφαλι σου ,σκατα γραφεις

 25. εστο και να εγινε,ας παρουμε το οτι ηταν αληθεια;τι θα κανουμε τωρα,θα γυρισουμε τον χρονο πισω;τι ψαχνουμε να βρουμε; απο τοτε μεχρι σημερα αν ημασταν ενωμενοι σημερα θα ειμαστα παντοκρατορες και ειμαι απολυτος για αυτο γιατι το εχουμε αποδειξη σταν χρονια του Μεγαλου Αλεξανδρου κτλ.οκ τοτε δεν ειχαμε μυαλο να ειμαστε ενωμενοι οι δεν μας αφηνανε να ημαστε ενωμενοι και για πολλους και για αλλους και για διαφορους λογους,παμε ομως στο σημερα ποιος ειναι ο λογος που εχουε παει 800 χρονια την πατριδα μας πισω;η ορθοδοξια μας,οι εβραιοι,οι μασωνοι η μηπως οι εξωγηινοι.η απαντηση ομως ειναι μια ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι.μην ρωτατε το γιατι και κατευθειαν μου την πεσετε με εξυπναδες κτλ ας κανετε πρωτα την αυτοκριτικη μας και αναρωτιθειτε τοσα χρονια ΤΙ δεν πηγε καλα ΓΙΑΤΙ δεν πετυχε η συνταγει απο το εθνος που λεγετε Ελλαδα και ολοι μας εχουν στο φτυσιμο;ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΣΚΑΤΟ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑ ΘΑ ΜΕ.και ημαστε τοσο ηλιθιοι γιατι το μονο που καταφερνουμε ειναι οτι σηνεχιζουμε ΝΑ ΠΑ ΘΕ ΝΟΥ ΜΕ.τελος.

 26. ναι γιατί ο Μιθριδατης και και οι Πτολεμαιοι ηταν Ελληνες και απο την Αθηνα μεχρι την Ινδια , το βασιλειο του Αλεξάνδρου ήταν Ελληνες ?τρ ηλίθιοι έχεται δει καμια αυτοκρατορία να είναι μονοεθνική ?

  ποιος το έφραψε αυτό το απαράδεκτο άρθρο , ο Ρασσιάς ? ή ο Αλμυράς ?
  Στεφανε , το γάμησες το θέμα , είσαι απαράδεκτος – χάνεις σε εγκυρότητα συνεχώς

 27. Οχι ρε μην ξυπνατε τα ζωα, καλα κοιμουνται,οχι ρε χιο θες να τα βαλουν και μαζι σου τωρα;

 28. 7 χιλιάδες και όχι 15 σφάχτηκαν και χριστιανοί ήταν πολιτική και όχι θρησκευτική απόφαση, λόγω συμμαχίας με τους Γότθους ,την εγκληματική πράξη επέκρινε ο πατριάρχης και τον έβαλε να μετανοήσει. Από τον 6ο αιώνα και μετά οι βασιλείς ήταν όλοι Έλληνες και τέτοιες βαρβαρότητες δεν ξανάγιναν . Αυτά τα κείμενα τα γράφουν ετερόχθονες αρβανιτόσποροι μη Βυζάντιοι μη Έλληνες καί πράκτορες τού εχθρού, ανθέλληνες . Τραβάει ο οργανισμός σας μαστίγωμα .

 29. Ρε Χίο πας καλά;;;;;;;;;;
  Ποιον ομαδικό τάφο και μπούρδες, καταρχήν οι φωτογραφίες καμία σχέση δεν έχουν με τον Ιππόδρομο που βρίσκεται στην “πλατεία Ναυαρίνου”, η πρώτη φωτογραφία είναι στην οδό Εγνατίας..δηλαδή 3-4 χιλιόμετρα μακριά από τον Ιππόδρομο, οι άλλες δυο είναι από το εξωτερικό ξέρεις πολλούς Έλληνες αρχαιολόγους που θα είχαν πίσω στο γιλέκο τους “THE-BAD”!!!!!
  Όσον αφορά τον Βουθέριχο, ήταν αιρετικός αρειανιστής καμία σχέση με την Ορθοδοξία, κάποιοι κάτοικοι της Θεσ/νικης ξεσηκώθηκαν εναντίον του και τον έσφαξαν, ο Θεοδόσιος διέταξε να μαζευτούν στον Ιππόδρομο οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και να σφαχτούν…μέσα στους 7.000 νεκρούς ήταν και Χριστιανοί, και αιρετικοί, και από άλλα δόγματα!Έλεος με την συριζαιοεβραιοπαγανιστοπροπαγάνδα!

 30. «Eσμέν Έλληνες το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»
  Πλήθων Γεμιστός Βυζαντινός φιλόσοφος
  Φυσικά και έχουν γινεί εγκλήματα εκατέρωθεν και απο χριστιανούς και απο ειδωλολάτρες..μα η θρησκεία και η πίστη μας μας κράτησε και μας κρατά όρθιους όλα αυτα τα χρόνια
  Οι Αγωνιστές του 21 προσκυνούσαν την Παναγία και έφευγαν ευλογημένοι για τις μάχες με τους τουρκόχοιρους
  το 1940 τα παληκάρια μας επίσης μάχονταν για θρησκεία και πατρίδα
  Οι παπούδες οι πατεράδες μας εμείς πρέπει να κρατάμε τις παραδόσεις ψηλά μονοο αύτες μας απέμειναν και πάνε να μας τις πάρουν!
  Ενωμένοι για την πατρίδα κάτω απο την σκέπη του Χρίστου θα ανταπεξέλθουμε απέναντι στις δύσκολιες και στους προδότες!

 31. Παγάνια εκτός από γραφικοί , μπατίρηδες είστε και ηλίθιοι- πόσους Έλληνες είχαν σφάξει οι Ζωροάστρες Σελευκίδες στις αναμεταξύ τους μάχες στην Συρία – πόσους Έλληνες Σπαρτιάτες πάτησαν οι Ινδικοί Ελάφαντες των Πτολεμέων ε ? Γιατί δεν λέτε κάτι για αύτους ?Διαβάστε τους αναρχοκουμουνιστές τραπεζουπαλλήλους τύπου Ρασσιά εσείς μπας και βρείτε κάποιο νόημα στην ζωή σας.
  Μήπως σας είπε ο ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΤΡΕΛΑ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ???

 32. Τη σχέση έχει ρε αμόρφωτοι η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με την Βυζαντινή αυτοκρατορία. Ο Οβριός Θεοδόσιος ήταν πατέρας του Βυζαντίου (Καθολικής ή Ορθόδοξης ή Ταλμουδικής) εκκλησίας. Τώρα μάθατε πως προσκυνάτε δουλικά τους σφαγείς και γενοκτόνους (Εκκλησία Α.Ε.) των Έλλην.

  1. Έλεος ρε φίλε! Δε ξέρεις τι σου γίνεται, δε γράφεις ελληνικά και χαρακτηρίζεις τους άλλους ανιστόρητους! Αυτό που λες “βυζαντινή αυτοκρατορία” ονομαζόταν Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ονομάστηκε έτσι η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μετά την ίδρυση της Κωνσταντινούπολης από τον σλάβο Φλάβιο Βαλέριο Κωνσταντίνο. Ο Θεοδόσιος λοιπόν βασίλευσε 40 χρόνια μετά τον Κωνσταντίνο στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ή βυζαντινή αυτοκρατορία, όπως την ονόμασαν οι ιστορικοί μελετητές του προηγούμενου αιώνα.

 33. Αυτό το κατάπτυστο άρθρο, του Μ@λάκα Μ. Καλόπουλου είναι;
  Ου να χαθήτε δωδεκαθεϊστές των μασόνων.

 34. Χριστιανικότατα ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ οι Έλληνες…..
  Μπράβο στην Ορθοδοξία….

  Κάντε τον σταυρό σας, ελληναράδες του κώλου και προσευχηθείτε στον γιαχβέ…..

 35. Χρηστιανοπροδότες αυτοι ειναι οι προγόνοι σας που ξεχάσατε. Ο Θεός των Ελλήνων θα σας τιμωρεί πάντα για τις ανοησίες που πιστευετε. ΧαΧαΧα

Leave a Response