ΠΗΧΥΑΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΝ, ΠΗΧΥΑΙΑ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕ… ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ EΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΣΙΩΠΗ; ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

Διαβάζετε όλοι τους πηχυαίους τίτλους, όχι μόνο πλέον στα αντισυστημικά, αλλά και σε κάποια, αντιπολιτευόμενα βεβαίως, συστημικά μέσα, για την μία και την άλλη τις απόπειρες, για την μία και την άλλη τις απειλές. Δεν θα αμφισβητήσω ούτε τις μεν ούτε τις δε, τις κατά δήλωση των παθόντων απόπειρες και απειλές.

Αυτό που δεν μπορώ να μην σχολιάσω, είναι η εκκωφαντική σιωπή για εκείνη την απόπειρα δολοφονίας που δεν έμεινε στις δηλώσεις, ούτε έμεινε στις μηνύσεις. Αλλά που ασκήθηκε ποινική δίωξη με εντολή της Ανώτερης Εισαγγελικής Αρχής της χώρας. Της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Και που σήμερα διενεργείται ανάκριση για την απόπειρα αυτή από το 20ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών.

Ναι. Αναφέρομαι στην απόπειρα δολοφονίας που έγινε σε βάρος μου. Όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή έδωσε εντολή ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κάποιοι αποπειράθηκαν να με βγάλουν από τη μέση. Κάποιοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αλλά που με την εκκωφαντική σιωπή όλων αυτών που κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις και βάζουν πηχυαίους τίτλους στις εφημερίδες τους και στις ιστοσελίδες τους, δεν αισθάνεται καμία πίεση το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και αφήνει απροστάτευτο το επιβεβαιωμένα θύμα απόπειρας δολοφονίας.

Γιατί, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αν ΚΑΙ αυτός ο κόσμος που δεν με γνωρίζει, διαβάσει για την απόπειρα δολοφονίας μου, θα ρωτήσει ΝΑ ΜΑΘΕΙ:

Γιατί θέλουν να δολοφονήσουν αυτόν τον δικηγόρο;

Και την απάντηση αυτή ΔΕΝ θέλει να την δώσει ΟΥΤΕ η απέναντι ΟΥΤΕ η «εδώ» πλευρά.

Η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Τους ίδιους λόγους για τους οποίους άπαντες σιωπούσαν όταν έσωζα τον έναν άνθρωπο μετά τον άλλον από τα νοσοκομεία.

Τους ίδιους λόγους για τους οποίους γενικώς σιώπησαν, εκτός από τότε που όλο το σύστημα έπεσε πάνω μου να με κατασπαράξει, με τους μεν να πρωταγωνιστούν, τους δε να παρακολουθούν.

Αλλά με την ίδια ελπίδα…

Και να είστε σίγουροι.

ΑΝ (μάλλον …όταν) επαναληφθεί η απόπειρα, και αυτή τη φορά ΠΕΤΥΧΕΙ, στα ψιλά γράμματα θα δείτε την είδηση. Αφήστε που θα διαβάσετε και σχόλια του τύπου «ποιος ξέρει πού ήταν μπλεγμένος».

Αλλά αν ΔΕΝ πετύχει η επόμενη απόπειρα και φτάσω στο ΤΕΛΟΣ, τότε θα παρακολουθήσετε το άλλο έργο.

Ποιο;

Μα αυτό της ανακάλυψης της Αμερικής…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response