120 ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ “Α Π Ο” ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ;; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ;; “Α Π Ο” ;; ΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ;; ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ;; ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ;; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ;;

Κοινοποίηση:
Screenshot_4

Αυτά δήλωσε ο Βασιλακόπουλος χθες:

 

 

Και αυτή είναι η μήνυση για τη λίστα της απάτης, η δικογραφία της οποίας “τρέχει” πλέον μαζί με τη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης. Της μήνυσης του αιώνα:

 

 

Ξέρετε. Για τη λίστα των δήθεν “από κορωνοϊό” θανάτων, οι οποίοι κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι θάνατοι από άσχετες αιτίες, κατά 50 % από μικρόβια (Νίκος Καπραβέλος), και φυσικά ένα μεγάλο ποσοστό είναι θάνατοι των θυμάτων του πρωτοκόλλου του θανάτου. Και μέσα σε αυτούς τους θανάτους, θάνατοι που η αιτία “λοίμωξη Covid-19” έχει ανατραπεί μετά από νεκροτομές αλλά παραμένουν στη λίστα της απάτης.

Τέτοιοι είναι και οι 120 θάνατοι στους οποίους αναφέρεται ο Βασιλακόπουλος για να τρομοκρατήσει τους δυστυχείς εμβολιασμένους συνανθρώπους μας.

Όχι, Βασιλακόπουλε; Όχι, καθηγητάρα μας;

Για πες.

Άσε.

Θα μας πει άλλος…

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: