ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΛΕΝΑ: ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ “ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 5.000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ” ΚΑΙ ΕΓΩ “ΔΕΝ ΠΗΓΑ” ΠΟΙΟΙ “ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ”, ΚΑΙ ΠΟΥ “ΔΕΝ ΠΗΓΑ” !!! ΕΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟΥ ΕΙΔΟΥΣ !!!

Κοινοποίηση:
ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Με την Έλενα Θεολόγου, χαρακτηριστικό παράδειγμα των χειρότερων ενστίκτων και ελαττωμάτων της ελληνικής φυλής, είχα ασχοληθεί τόσο εδώ όσο και στο facebook, στο προφίλ της Μαριάννας, μετά από ένα αισχρό βίντεο που είχε ανεβάσει, μία live μετάδοση στο προφίλ της στο facebook.

Βγήκε να "απαντήσει" σε αυτά που έγραψα, και τα έκανε, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, 
πολύ χειρότερα γι αυτήν. Και βρισκόμενη σε απόγνωση γιατί συνειδητοποίησε ότι 
έσπασε τα μούτρα της, απενεργοποιώντας τα σχόλια στις βρωμιές που έλεγε και διαγράφοντας 
το προηγούμενο της απενεργοποίησης των σχολίων τσουνάμι των αρνητικών γι αυτήν σχολίων, 
πέταξε και νέα λάσπη.

Βεβαίως, η ίδια είπε ότι στο πρώτο βίντεο δεν έριξε λάσπη και ότι ΤΩΡΑ θα την έχω απέναντί μου…

Καθώς όλοι καταλάβαμε από το βίντεο εκείνο, ότι τότε ήταν …δίπλα μου.

Ξέρω ότι ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη παράκρουση, χωρίς ειρμό στη σκέψη της, πελαγωμένη μέσα σε έναν ωκεανό αντιφάσεων και λάσπης, εκτός των άλλων επιζητεί επιπλέον και λίγη δημοσιότητα επιτιθέμενη σε μένα. Και ότι ενδεχομένως να της κάνω και την τεράστια αυτή χάρη ασχολούμενος μαζί της, αλλά όσο να ‘ναι δεν μπορείς να αφήσεις να πέσουν έτσι κάτω αδιανόητες συκοφαντίες και να διακινούνται αυτές ελεύθερα στο διαδίκτυο χωρίς απάντηση, πέραν της νομικής οδού.

Διότι πολύ απλά η γυναίκα αυτή πρέπει να δώσει λόγο. Όταν βγαίνει και ξερνάει την απίστευτη χολή και πετάει την απίστευτη λάσπη ότι αυτή “ξέρει γεγονότα”, ότι “σου έδωσαν 5.000 ευρώ να πας και εσύ δεν πήγες”, όχι απλά πρέπει να δώσει λόγο αλλά και να βγει δημόσια να αποδείξει ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τον άθλιο ισχυρισμό της.

Από κει και πέρα, για τα γνωστά που λένε αυτή και οι ελάχιστοι όμοιοί της, ότι οι μηνύσεις μου είναι “απλά post”, με τα οποία το μόνο που καταφέρνει είναι να εξοργίζει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που με παρακολουθούν τόσους μήνες, έχουν διαβάσει όχι μόνο τα κείμενα των μηνύσεών μου, γιατί όλα τα δημοσιεύω, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά και έχουν δει τις μηνύσεις κατατεθειμένες, χρειάζεται να γράψω κάτι;

Ή να γράψω για την παράνοιά της και την αρρωστημένη αντιφατικότητά της, όταν στο βίντεο εκείνο το πρώτο, που προκάλεσε την αντίδρασή μου, έλεγε με το ύφος των εκατό καρδηναλίων (αυτό, είπαμε, που έχεις πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα), “και τώρα πού θα κάνεις τις μηνύσεις, κ. Αντωνιάδη”, μετά το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων (είναι προφανές ότι χάρηκε με αυτό !!), παραδεχόμενη τότε ότι ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ (και πώς να μην το παραδεχθεί, αφού τις έχει δει όλη η Ελλάδα και είναι αυτές που οδήγησαν την κυβέρνηση στην ομολογία ενοχής με το ακαταδίωκτο, το οποίο όμως δεν τους απαλλάσσει από τις ποινικές ευθύνες τους για την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση), και τώρα έρχεται να πει με περισπούδαστο ύφος ότι “απεδείχθη ότι οι μηνύσεις του ήταν όλες απλά post στο facebook” !! Και αυτό το τρομερό συμπέρασμα το έβγαλε επειδή δεν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον της την Μεγάλη Δευτέρα που είχα πει, ώστε δεν θα την κατέθετα ποτέ γιατί “την φοβάμαι” !!

Ψυχεδέλεια…

Τι να γράψω για αυτό που είπε ότι δεν έχουν καμία σημασία, λέει, όλες αυτές οι αποδείξεις για τα εγκλήματα στα νοσοκομεία, γιατί αυτά έχουν αποδειχθεί, λέει, ήδη από τότε που έκανε την δήλωση ο Τσιόδρας ότι καταγράφουν ως θανάτους κόβιντ τις εγκεφαλοπάθειες κ.λπ.

Και αναρωτιέσαι. Τα πιστεύει αυτά που λέει ή τα λέει για να τα πει;

Γιατί στην πρώτη εκδοχή τα πράγματα είναι προφανώς πιο σοβαρά για την κατάσταση των εγκεφαλικών λειτουργιών της.

Ο Τσιόδρας δηλαδή μίλησε για δολοφονίες ανθρώπων στα νοσοκομεία και δεν το είχαμε καταλάβει…

Συνέχισε φυσικά την απαξίωση της σωτηρίας ανθρώπων στα νοσοκομεία με ένα ειρωνικό “συγχαρητήρια”, γιατί όλος αυτός ο αγώνας απέναντι στα 58 νοσοκομεία δεν αντέχεται από αυτήν και τους ομοίους της. Αυτοί θα βγουν στις εθνικές ή θρησκευτικές εορτές για 1-2 ώρες να κάνουν την “επανάστασή” τους, θα κάνουν και 1-2 live “επαναστατικά” και αυτό ήταν…

“Δεν βγάζει τον κόσμο έξω”…

Θα ‘θελες…

Τι να γράψω για το ότι δεν έχω πει στους γονείς να μην κάνουν τα self test τα παιδιά τους, και δεν λέω στον κόσμο να μην κάνει τα εμβόλια.

Παρά λίγο να πει ότι τους προτρέπω κιόλας να τα κάνουν.

Ίσως στο επόμενο βίντεο…

Τρελαίνεται στην ιδέα ότι ο κόσμος με θεωρεί “σωτήρα”…

Υπάρχουν, λέει, και άλλοι δικηγόροι που έχουν σώσει ανθρώπους.

Έτσι, να το πει.

Κανένα όνομα, βέβαια, να μοιραστεί τη γνώση και με μας…

“Κάνουν και άλλοι εκταφές”.

Ναι, ο Νίκος Διαλυνάς. Το έχουμε πει. Μία, στην Κατερίνη. Είπαμε όχι για τη μία αυτή περίπτωση;

Απεδείχθη ότι υπήρξε τρώση της τραχείας και διεκόπη ο αιτιώδης σύνδεσμος μεταξύ του όποιου κόβιντ υπήρχε (ή δεν υπήρχε) και του αποτελέσματος. Και μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες αποδείξεις εκτός από αυτές που έχω εξασφαλίσει εγώ.

Αλλά γιατί επικαλείται τις “άλλες εκταφές” ;;

Αφού έχει αποδειχθεί τι συμβαίνει από τη δήλωση Τσιόδρα…

Έτσι δεν μας λέει…;

Τρικυμία…

“Υπάρχουν πολλοί δικηγόροι που τρέχουν για τα δικαιώματά μας, για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου και των τεστ”.

Και γιατί τότε είναι ακόμα υποχρεωτικά…;

Εντάξει, εγώ, δεν κάνω τίποτα.

Όλοι αυτοί οι “πολλοί” γιατί δεν μας έχουν σώσει…;

Ό,τι να ‘ναι…

Του έδωσαν στοιχεία να τα καταθέσει και δεν πήγ娔.

Αναφέρεται στον Δημήτρη Αντωνίου.

Δεν πήγα στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα την μηνυτήρια αναφορά για το εμβόλιο της Pfizer; Δεν κατήγγειλα ότι δεν είχε άδεια, σύμφωνα με αυτά που μου είχε στείλει ο Δημήτρης Αντωνίου; Με μάρτυρα αυτόν; Δεν ανέβασα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αναφοράς;

Είναι τότε που έστελνα το ένα μετά το άλλο τα emails στον Αντωνίου να μου στείλει μία επιστημονική απάντηση σε αυτά που βγήκαν τα hoxes και έλεγαν για τους ισχυρισμούς του για την άδεια, που ήταν και οι ισχυρισμοί και της αναφοράς, και δεν μου έστελνε τίποτα ενώ ο κόσμος ζητούσε την αντίκρουση που μόνο αυτός μπορούσε να τη δώσει. Μου είχε γράψει ότι δεν ασχολείται με αυτούς (έκανε και έναν χαρακτηρισμό που δεν έχω την άδειά του να τον μεταφέρω εδώ), ότι έκανε σχόλια στην ανάρτησή τους αλλά τα έσβησαν, δεν μου τα έστειλε και μένα όμως να τα δημοσιεύσω, ώστε έμεινε αναπάντηση η αντίκρουση των hoaxes και εγώ εκτεθειμένος. Έχω ποτέ εγώ αφήσει αναπάντητο το παραμικρό που δημοσίευσαν τα hoaxes εναντίον μου και εναντίον των αναρτήσεών μου; Ποτέ.

Και μετά μου ζήτησε να πάω, λέει, να υπογράψω ένα νομικό κείμενο που είχε ετοιμάσει (ο γιατρός…), γιατί “το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υπογραφή δικηγόρου” (δεν υπήρχαν άλλοι -ένας από αυτούς του …πολλούς της κυρά Λένας ας πούμε, να βάλουν μία τζίφρα, αφού μόνο αυτό ζητούσε;).

Είναι δυνατόν να πήγαινα…;

Απίστευτα πράγματα.

“Και εγώ μπορώ να βγω να πω ότι πέθανε κάποιος και τον έσωσα εγώ” !!

Εντάξει, χαμένα τα έχει η κυρά Λένα, είναι φανερό. Και το είπε δύο φορές μάλιστα !!

Προφανώς δεν εννοούσε να βγει και να πεί ότι έσωσε κάποιον που …πέθανε, αλλά κάποιον που σώθηκε.

Αλλά είναι εδώ το σημείο που πάνε και τα έστω ειρωνικά “συγχαρητήρια”, και αμφισβητεί τις σωτηρίες των ανθρώπων !!

Αθλία !!

Δεν το αντέχει. Είναι φανερό.

Τόσες επώνυμες μαρτυρίες, τόσα στοιχεία, τίποτα, εκεί, να τα αμφισβητήσει όλα επειδή της χαλάνε την εικόνα της “επαναστάτριας”.

Ο φθόνος της (η κατσίκα του γείτονα…) φάνηκε και στο πρώτο βίντεο (“δεν έβγαλε έβγαλε εμένα ο Ευαγγελάτος, τον Αντωνιάδη έβγαλε” !!), φάνηκε και σε αυτό εδώ:

“ΕΓΩ τρώω πόλεμο από το σύστημα, όχι ο Αντωνιάδης” !!

Θα ‘θελε φυσικά να “τρώει πόλεμο” από το σύστημα, αλλά δυστυχώς γι αυτήν μια χαρά τη δουλειά του συστήματος κάνει…

Είπε πάλι για την ημέρα της σύλληψης στην Θεσσαλονίκη.

Και διαστρέβλωσε, είτε σκόπιμα είτε λόγω της περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητάς της, το νόημα της παρέμβασής μου.

Πότε εγώ ισχυρίστηκα ότι κάνατε όλοι τεστ για να αφεθείτε ελεύθεροι, κυρά Λένα;

Εγώ αυτό που έκανα ήταν να στείλω μήνυμα στο σύστημα ότι όλοι αυτοί που είχαν συλληφθεί μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα του ίδιου του συστήματος και να ζητήσουν τεστ, ώστε με αρνητικά αποτελέσματα δεν στοιχειοθετείται πλέον το άρθρο 285 Π.Κ. για την παράβαση του οποίου είχαν συλληφθεί.

Και ότι το σύστημα δεν ήθελε να εκτεθεί με τη χρήση των δικών του όπλων και δεν το ρίσκαρε. Και αφεθήκατε όλοι ελεύθεροι.

Αφεθήκατε όλοι ελεύθεροι ή όχι, κυρά Λένα;

Ναι ή όχι;

Γιατί άλλαξε στάση η Αστυνομία και η Εισαγγελία;

Εσένα φοβήθηκαν μήπως…;

Και μετά αναφέρθηκε στη δική μας ανταλλαγή sms και την συνομιλία μας, την οποία έκανε διάρκειας 1,5 ώρας !!

Στα οποία sms βεβαίως αναφέρθηκε ΑΦΟΥ εγώ τα ανέφερα στην απάντησή μου !!

Μίλησε είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα (επειδή είναι φανερή η διαταραχή στη σκέψη της, δεν είσαι ποτέ σίγουρος τι από τα δύο συμβαίνει κάθε φορά), για “άρση τηλεφωνικού απορρήτου” για να μάθουμε το περιεχόμενο μίας συνομιλίας, το οποίο όμως μόνο αν έχει καταγράψει ένας από τους δύο μπορεί να παρουσιαστεί.

Οπότε μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει για το περιεχόμενο αυτό.

Ώστε εδώ είναι πεδίο δράσης λαμπρό για την κυρά Λένα !!

“Κατηγόρησες τον Βόβολη” !!!

Η αθλία !!!

“Μου έλεγε ότι τους έχω στο χέρι” και όλα αυτά της αρρωστημένης φαντασίας της …

Αυτά όμως, κυρά Λένα, που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ είναι τα sms. Και αφού ζήτησες “άρση απορρήτου” ώστε θέλεις και εσύ να αποκαλυφθεί η αλήθεια, έλα πάρε τώρα τα sms αυτά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

Ξεκινάμε από ένα sms που μου έστειλες στις 26 Δεκεμβρίου στις 4:33 μ.μ.

IMG_3932

Δεν θυμάμαι καν αν μιλήσαμε τότε.

Όμως αναρωτιέμαι.

Πώς μου έδινες “συγχαρητήρια” τότε και μου έγραφες ότι είμαι “άνθρωπος” ;;

Δεν έκανα και τότε νεκροψίες και δεν δημοσιοποιούσα στοιχεία για δολοφονίες, ενώ όλα αυτά δεν είχαν σημασία αφού τα είπε όλα ο Τσιόδρας ;;

Δεν έσωζα και τότε ανθρώπους, ενώ και εσύ θα μπορούσες να το πεις και επομένως έλεγα ψέματα, κυρά Λένα ;;

Ξέρω, όλα αυτά τα κατάλαβες μετά. Και όλες αυτές οι μηνύσεις που είχα δημοσιοποιήσει με τις φωτογραφίες τους όπως κατατέθηκαν, με τα πρωτόκολλα και τα ΑΒΜ, μετά κατάλαβες ότι ήταν μόνο post στο facebook, ε;

Πάμε τώρα και στα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου, κάποιες ώρες μετά την επανάστασή σου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως βλέπεις εσύ με ενοχλείς συνέχεια, ποτέ εγώ.

Και τι μου γράφεις στο πρώτο sms τα ξημερώματα αυτά, στις 2:01 π.μ. ;

IMG_3933

Ότι ήσουν και εσύ στο Μέγαρο. Το ξέραμε αυτό.

Διαμαρτύρεσαι για κάποιο άσχημο σχόλιο και για την Αθηνά που σε κατηγορεί.

Όπως βλέπεις, και βλέπει και όλος ο κόσμος, καμία σχέση όλα αυτά μένα.

Με άλλον τα είχες. Εδώ με την Αθηνά, στο επόμενο με τον Βόβολη.

Και ο κόσμος θα σε ρωτήσει, κυρά Λένα.

Γιατί δεν μου έγραψες τότε ότι εγώ κακώς ισχυρίστηκα ότι έκανες το τεστ για να σε αφήσουν ελεύθερη ;;

Ε ;;

ΑΥΤΟ δεν θα έπρεπε να ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά σου ;;

Όχι τα σχόλια της Αθηνάς ή του Βόβολη !!

Είδες που είσαι ψεύτρα ;;

Και πάμε παρακάτω.

IMG_3934 IMG_3935

Όπως βλέπουν όλοι, εγώ παρά το γεγονός ότι η ώρα ήταν 3 τα ξημερώματα και είχα προφανώς πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ, σου απάντησα.

 

Μιλήσαμε λοιπόν. Και κατάλαβα ότι δεν είχε νόημα να ασχοληθώ ούτε να χάσω πολύτιμο χρόνο με παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά.

Και εσύ επανήλθες.

Στις 4:08 μ.μ. το απόγευμα της ίδιας μέρας.

IMG_3936

Αυτό σε πείραξε, κυρά Λένα ;;

Το ότι δεν ασχολήθηκα με ανοησίες ;;

Και όπως βλέπεις, εσύ μιλάς άσχημα για τον Βόβολη, όχι εγώ βεβαίως !!

Πού είναι όλα αυτά που λες τώρα για μένα, κυρά Λένα ;;

Τη βοήθειά μου ζήτησες για να μη γράφουν για σένα η Αθηνά και ο Βόβολης.

Τίποτα άλλο.

Όλα τα άλλα που λες ότι σου είπα στο τηλέφωνο, και τα νήπια καταλαβαίνουν ότι τα έχεις βγάλει από το κεφάλι σου.

Όσον αφορά στη μήνυση που δεν κατέθεσα εναντίον σου την Δευτέρα, να μην ανησυχείς. Θα την καταθέσω. Εγώ δεν έχω τον χρόνο που έχεις εσύ. Εσύ …γύρνα τις εκκλησίες, συνεργάσου με τους …πολλούς δικηγόρους να σώσετε την Ελλάδα από τα εμβόλια και τα τεστ, αλλά κάτι …σας εμποδίζει και δεν το έχετε κάνει ακόμα, και άσε εμένα να ρυθμίζω τον δικό μου χρόνο όπως επιβάλλει η πραγματικότητα που αντιμετωπίζω καθημερινά.

Δεν πειράζει. Να μην κάνω μισές δουλειές. Να βάλω μέσα και το νέο σου live και να ψάξουμε και ποιος είναι ο συντάκτης του τίτλου “Έλενα Θεολόγου: Ξεσκεπάζει τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη”.

Γεια σου, κυρά Λένα. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με σένα, ό,τι άλλο και να πεις. Τη μόνη χάρη που θα σου κάνω είναι να μην καθυστερήσω άλλο τη μήνυσή μου εναντίον σου. Θα την βγάλω από το …μπαούλο.

Εκτός και αν δημοσιεύσεις τα στοιχεία με τα 5.000 που μου …έδωσαν “για να πάω” και εγώ δεν πήγα.

Και για όλες τις άλλες βρωμιές που σε έχω επίσης προκαλέσει να δώσεις στοιχεία, αλλά εσύ το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις και άλλη λάσπη.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, κυρά Λένα μου…

Υ.Γ. Και αν για όλες αυτές τις βρωμιές ίσως με πολλά παρακάλια να σε απαλλάξω μια μέρα, αυτό που δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ είναι ο χρόνος που έχασα για να εκθέσω τις βρωμιές σου αυτές, επειδή μου το ζήτησε πολύς κόσμος και επειδή όπως και να το κάνεις, όλο και κάποιος μπορεί να σε πιστέψει.

Αυτό πραγματικά δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Όλες οι πρόστυχες δαιμονισμένες σαν την πορνολένα και την πορνοπόπη βγήκαν παγανιά τα τσόκαρα του διαβόλου, οι κουτσομπόλες απ’το «γιαχνί σοκάκι» νά ξερνούν ό,τι δηλητήριο εμπεριέχουν εντός των τα ξεράσματα αυτά εναντίον του έντιμου Νικόλαου Αντωνιάδου. Ορθώς θα έπραττον ελεεινά πορνοτσόκαρα όπως την λένα, πόπη και άλλες παρόμοιες ξευτυλισμένες νά παλουκωθούν εις το ….κοτέτσι των !!!!! και να σφουγγαρίζουν το …..χώμα !!!!!! οι φραγκόκοτες, που έχουν και το απύθμενο θράσος να δημοσιοποιούν την δυσωδία και βρώμα των.

  2. Κλινική περίπτωση η κυρία. Μα κι εσείς κε Αντωνιάδη μου 5000€;; Ένας εσείς κι ένας ο δρ Ιωαννίδης!! Καμία πρωτοτυπία ως προς το ύψος του ποσού που σας καταλογίζουν. Πόσο γελοίοι!!
    Σοβαρά τώρα, χίλια μπράβο στον τεράστιο αγώνα που κάνετε απέναντι σε ένα φρικιαστικό εγκληματικό σύστημα. Ο Θεός να σας έχει καλά!!

  3. Βαλτην στην θέση της.Θελει μήνυση λέει.Ντροπη της

  4. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε…χρειάζεται πολυφωνία…ο κυριος Αντωνιάδης…κανει αυτο που ξέρει…
    Η Ελένη…κανει και.αυτη οτι μπορεί…οχι σας θέλουμε και τους δυο…Ο καθένας. .θα κανει αυτο που μπορεί για την πατριδα…
    Δεν υπάρχει χρονος…για διαφορες…και πισώπλατα..
    Είναι Έλληνες…μπορω νσ πω Ελληναρες….και κσθενας πρέπει να βοηθήσει..απο το ποστο του…Σας χρειάζονται…οι Έλληνες..

  5. Ο Χριστός και η Παναγία!!!Χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά.

  6. Φοβερό post. Ήθελε όλη η Ελλάδα να μάθει για τις κατηγορίες που προσάπτει η κυρά Λένα στο Νίκο. Έχει δηλαδή τόσο πολύ κόσμο πίσω της η κυρά Λένα, η οποία αποτελεί τεράστιο κίνδυνο και έπρεπε όλη η Ελλάδα πλέον να μάθει για αυτήν.

    Νομίζω οτι μηνύοντας επιτέλους την κυρά Λένα, αφού τόσο πολύ το θέλει, κάτι που σε έκανε να βγάλεις την μήνυση απο το μπαούλο, θα λυτρώσει τους Έλληνες απο την αγωνία τους για αυτήν την βεντέτα.

    ΥΓ. “μου το ζήτησε πολύς κόσμος” – Βέβαια, όλη ξέρουμε οτι η κυρά Λένα αποτελεί τον νο1 κίνδυνο του Έθνους μας.

  7. Κρίμα, γιατί είμαστε από την ίδια μεριά με την κοπέλα. Εννοώ, ότι κι αυτή αγαπάει την Ελλάδα, αντιστέκεται στο σύστημα, είναι κατά των εμβολίων, κλπ. Επίσης, έχει τσαγανό, το λέει η καρδιά της. Το ιδανικότερο κατ’εμέ, θα ήταν να τα βρείτε όμορφα κι ωραία. Είμαστε στην ίδια πλευρά. Δε μας συμφέρει να έχουμε έχθρα μεταξύ μας, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
    Μιλήστε μαζί της κατ’ ιδίαν, δώστε άλλη μια ευκαιρία. Αντιλαμβάνομαι ότι εκείνη σας επιτίθεται, όμως μην ξεχνάτε ότι είμαστε εκατομμύρια που αγωνιούμε για το αύριο. Κι όσο τα καθίκια που μας κυβερνούν, κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα, κοντεύει να μας στρίψει. Κάποιοι αντέχουν την αναμονή, κάποιοι άλλοι όχι… 🙁

  8. Όλο το επίπεδο iq του “πατρύς-θροισκήα-εικωγαίνυα” της κοινωνίας, μαζεμένο σε ένα βίντεο 15 λεπτών.

    Δεν φτάνει που χάθηκε πολύτιμος χρόνος, έστω για την σύνταξη του κειμένου…χάνονται και εγκεφαλικά κύτταρα όσο την παρακολουθεί κάποιος.

    Υ.Γ. Η ρουφιανιά, το κουτσομπολιό και η συκοφαντική δυσφήμιση στηριζόμενη στο “μου-το-‘πε-ένας-φίλος-από-το-xωριό-δεν-τον-ξέρεις”, καλά κρατάνε.

  9. η γυναίκα είναι ψυχασθενής !!!!!!!!!! Πως θα γίνει διάσημη ?????? μόνο που την βλέπει κάποιος να μιλάει έτσι την σιχαίνεται !!!!!!!! ΤΡΆΒΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΙΔΙΑ

  10. οπως και ναχει ο τυπος εχει σωσει κοσμο παραπολυ δε ξερουμε αν καταφερει να ξεσκεπασει τα λαμογια ολα ομως κατι γινετε !!

  11. ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΕΛΕΝΑΣ.
    ΡΕ ΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΙΚΟ. ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ??? ΨΑΡΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ??? ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ!!!! Η ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!!!! ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!!!

  12. Η κυρά Λένα χρήζει ψυχιατρικής περίθαλψης. Νόημα δε βγάζει κανείς από τα λεγόμενα της..Για να καταλάβει κανείς τι εννοεί πρέπει να έχει τελειώσει τη μαντική τέχνη..διψάει για δόξα ώστε να μπει για τα καλά στο πολιτικό σύστημα..και βέβαια δεν είναι η μοναδική που το κάνει..τόσο πολύ ενδιαφέρονται για όσα συμβαίνουν …

  13. Αντωνιάδης Θεός, υποκλίνομαι!! Ω εε ξεβράκωμα με αποδείξεις που έκανες;
    Από την μια την λυπάμαι αλλά από την άλλη δεν μπορεί να σου πετάει τόση λάσπη έτσι, να μάθουν μερικοί να μην προτρέχει η γλώσσα τους από το μυαλό τους!

    1. Θεός είναι ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ!!!!
      Τό ελληνικό λεξιλόγιο διαθέτει κι άλλες λέξεις, π.χ. “ήρωας”. Αλλά ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ είναι Θεός.

  14. Να έχεις να ασχολείσαι και με αυτούς στο καλό! Αν είναι δυνατόν με τον κάθε πειραγμενο! Καλό κουράγιο Νικόλα και κοντρολακι μας!

  15. ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΘΗΝΑ? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΟΒΟΛΗ ΞΕΡΩ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ….

  16. Από το πρώτο μνημόνιο δημιουργήθηκαν πολλές ομάδες-κινήματα που βασίστηκαν στην αγανάκτηση του Έλληνα, τράβηξαν μεροκαματιάρηδες ανθρώπους αλλά σιγά σιγά ξεφούσκωναν.
    Κάτι τέτοιοι είναι και ο Δαβίλας και η κυρα Λένα έμειναν να κάνουν κάτι συγκεντρώσεις και μετά για καφέ για γνωριμίες μπας και χτυπήσουν κάνα γκομενάκι -γκόμενο. Όταν είδαν εσένα να φτάνεις χιλιάδες κοινοποιήσεις, γιατί όλη η μαγκιά είναι οι κοινοποιήσεις, έσκασαν. Τους ακούς να λένε ότι είναι πιο παλιοί στο χώρο ε και; Ο Αντωνιάδης δεν σας βλέπει καν που είστε, μέσα σε 8 μήνες σας έχει αφήσει μόνο την σκόνη του. Εγώ πχ και είμαι σίγουρος και πολλοί άλλοι τους έμαθα από σένα.
    Αφού όμως το συνεχίζουν πρέπει να τους βάλεις στη θέση τους αν και πολλοί από αυτούς θα απαλλαγούν λόγω βλακείας.

    1. Ερώτηση: ο Δαβίλας ασχολείται με την τοποθέτηση κλιματιστικών και η κυρά Λένα έχει ψαράδικο;;

Comments are closed.