ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ LIVE ΣΤΟ FACEBOOK – XΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κοινοποίηση:
Screenshot_56

Το χρονικό της απίστευτης στοχοποίησής μου και η πρωτοφανής κάλυψη της εγκληματικής σε βάρος μου δράσης από την Ελληνική Αστυνομία.

ΕΔΩ !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τα έχουν ισοπεδωσει απλά, ΌΛΑ. Δεν υπάρχει τίποτα πια. Ήθος, αξιοπρέπεια, φιλότιμο, καθήκον, πλέον “άγνωστες λέξεις”!!!

  2. Ο/Η τι σου κάνουν κάτι κούπες και βρακιά!!Περαντζάκης ο σπουδαίος σωβρακοπολιτικός λέει:

    Βρε θα σας πω εγώ γιατί του κάνει πλάτες η ελληνική αστυνομία….τους έταξε δωρεάν κούπες και βρακιά ο Περαντζάκης, μιας και αυτή είναι η δουλειά του….η αστυνομία μιας και είναι γεμάτοι απο τζαμπατζήδες, σου λένε…ουπς εδώ είμαστε..και κούπες και βρακιά τζάμπα που θα τα ξαναβρούμε αυτά!!μπράβο στην ελληνική αστυνομία!!

  3. Ο/Η ρόμπα ξεκούμπωτη για αλλη μια φορά η ελληνική αστυνομία λέει:

    Είμαι Έλληνας πολίτης, πληρώνω από την τσέπη μου τόσα χρήματα σε φόρους, απαιτώ να γίονει επίσημη ανακοίνωση απο την ελληνική αστυνομία γιατί δεν προχράει σε σύλληψη….
    από που και ως που το Μαξίμου έχει δικαιοδοσία στην ελληνική αστυνομία…πρωθυπουργός μπορεί να είσαι ζαβο κούλη, είσαι αναλώσιμος όμως και θα πάρει τον πούλο…η ελληνική αστυνομία πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ακόμη??

  4. το Μαξίμου κρύβεται πίσω από όλο αυτό…κάνει μπαμ και ξευτιλίζεται η ελληνική αστυνομία και ο θεσμός της

  5. Ο/Η η ελληνική αστυνομία θα δώσει λόγο όταν έρθει η σειρά της.... λέει:

    Μόλις ο Φουρθιώτης απείλησε να βγάλει στην φόρα τις βρωμιές της Κούλας και των υπολοίπων…πως συνελήφθη ατραπιαία??εκεί η αστυνομία τσακίστηκε να προλάβει να τον συλλάβει για να μην βγουν τα σκάνδαλα….εδώ τώρα δεν μπορεί η αστυνομία να κάνει την δουλειά της?? Η ελληνική αστυνομία κάνει πλάτες ξεκάθαρα στον Περαντζάκη και δεν προχωράει στην σύλληψη του

Comments are closed.