Στην τελική ευθεία…

Κοινοποίηση:
IMG_3694

Έκαναν το μοιραίο λάθος.

Με απέκλεισαν ξανά από το facebook. Μάλιστα, μου επέβαλαν δύο 30ήμερους αποκλεισμούς μαζί!

Ήδη αφαίρεσαν τον δεύτερο.

Θα αφαιρέσουν και τον πρώτο.

Αλλά ο δρόμος δεν έχει γυρισμό πια. Σε κάθε περίπτωση εγώ αυτό που αρχίζω εδώ μέσα θα το συνεχίσω. 

Οι 145.000 ακόλουθοί μου έχουν βεβαίως όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο πραγματικός όμως αριθμός των ανθρώπων, εντός και εκτός συνόρων, που με ακολουθούν είναι υπερπολλαπλάσιος του αριθμού των ακολούθων στο facebook. Είναι όλοι αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά δεν έχουν facebook. Και θα έρθουν τώρα να συναντήσουν και τους χιλιάδες αναγνώστες του makeleio.gr

Ώστε η αναγνωσιμότητα των δημοσιεύσεων θα εκτοξευστεί. Και εδώ δεν έχει likes και καρδούλες. Εδώ όλοι όσοι διαβάζουν τις δημοσιεύσεις καταγράφονται. Φίλοι και εχθροί. Εδώ έχει views. Θεάσεις. Και ελάτε να δείτε τώρα σιγά σιγά τα πραγματικά νούμερα…

Δημοσιεύσεις που θα κάνω απαλλαγμένος πλέον από την φασιστική λογοκρισία του facebook. Εδώ δεν έχει ούτε “όρους της κοινότητας”, ούτε “ρητορική μίσους”, ούτε “ιατρική παραπληροφόρηση”, ούτε “παρενοχλήσεις” ούτε “εκφοβισμούς”. Εδώ θα έχει μόνο την Αλήθεια. Χωρίς ελέγχους, τιμωρίες και αποκλεισμούς.

Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο.

Θα αναρτήσω εδώ σταδιακά όλες τις δημοσιεύσεις μου στο facebook. Με χρονολογική σειρά. 

Δημοσιεύσεις οι οποίες έχουν βεβαίως αποθηκευτεί. Σε αποθηκευτικά μέσα αδιάψευστους μάρτυρες της αλήθειας των καταγγελιών μου. Ακριβώς επειδή δεν με έχει “μαζέψει” κανένας εισαγγελέας…

Αντιθέτως, εγώ τους “μαζεύω”…

Τα αποθηκευτικά αυτά μέσα είναι σε πολλά αντίγραφα σε πολλά σημεία. Μαζί με το αποδεικτικό υλικό που θα γκρεμίσει την απάτη. Αυτό που γνωρίζετε και αυτό που …δεν γνωρίζετε. Όπως και αυτό που δεν έχει σχέση με αυτήν την απάτη. Αλλά θα δώσει το τελικό χτύπημα στο βρωμερό πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει τους Έλληνες τα χρόνια της άθλιας μεταπολίτευσης.

Υπομονή…

Είναι πολλά αυτά που κάνω.

Λίγα γνωρίζετε…

Θα τα μάθετε.

Πολύ σύντομα…

Και αφήστε αυτούς που “βιάζονται”, γιατί έχοντας σπάσει το κεφάλι τους με όλα όσα λένε για μένα, τους έχει απομείνει η “βιασύνη” για την μήνυση, να “διαμαρτύρονται” γιατί …“καθυστερώ”. Βλέπετε, θα είχαν ήδη σώσει αυτοί την Ελλάδα αν δεν περίμεναν εμένα… Ποιος τους εμπόδισε θα ήθελα να ‘ξερα…

Εδώ δεν ισχύει απλώς ότι “το καλό πράγμα αργεί να γίνει”, αλλά το “καλό” επιπλέον είναι και δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο. Και επικίνδυνο. Πάρα πολύ επικίνδυνο. Απέναντι στα θηρία. Εντός και εκτός. Με ένα σύστημα να σε περιμένει στη γωνία για το ένα και μοναδικό λάθος σου. Το οποίο δεν πρέπει να κάνεις ποτέ. Ούτε στην πορεία, ούτε στο τέλος…

Θα δημιουργήσω άμεσα κανάλι. Όχι βεβαίως στο Youtube της Google, αλλά εκεί που κάνει και τις εκπομπές του ο Στέφανος Χίος. Σ’ αυτό θα ανεβάσω και όλες τις live μεταδόσεις που έχω κάνει στο facebook.

Με τον Στέφανο θα κάνουμε εκπομπή την Πέμπτη το βράδυ. Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ώρα εγκαίρως.

Το κανάλι αυτό θα είναι συνδρομητικό. Με εκπομπές δύο φορές την εβδομάδα. Θα ορίσω μία minimum ετήσια συνδρομή των 5 ευρώ. Γιατί πρέπει επιτέλους να χρηματοδοτήσω δράσεις. Που θα ενισχύουν και θα επιταχύνουν τον τιτάνιο αυτό αγώνα για το γκρέμισμα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Νεκροψίες, πραγματογνωμοσύνες, ενίσχυση νοσηλευομένων και των οικογενειών τους, οικονομική και ιατρική κάλυψή τους. Και άλλες πολλές. Στην αναζήτηση και εξασφάλιση στοιχείων. Θα εξασφαλίσουν επίσης την κατασκευή δικού μου site, την θωράκισή του, αλλά και την τεχνική υποστήριξη και την ηλεκτρονική θωράκιση και του καναλιού. Σε ένα κανάλι στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι κορυφαίοι επιστήμονες, συνεργάτες και συνοδοιπόροι μου στον αγώνα. Καθώς και πρόσωπα τα οποία θα προβαίνουν σε δημόσιες καταγγελίες για τα εγκλήματα εντός και εκτός νοσοκομείων. Θα καταστεί δυνατή επιπλέον η εκ των ουκ άνευ αναγκαία φύλαξη, η δική μου και της οικογενείας μου. Η στοχοποίησή μου είναι γνωστή και δεδομένη. Και αναμενόμενη. Γιατί φυσικά δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να ζητήσω ούτε να δεχθώ απευθείας οικονομική ενίσχυση για την προστασία αυτή. Θα μπορώ άμεσα να προσλάβω επιστημονικό προσωπικό για να συνδράμει στο έργο μου και να ολοκληρωθεί αυτό τάχιστα. Προσωπικό που θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την κανονική επαγγελματική δραστηριότητά του για να αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην προσπάθεια απελευθέρωσης της πατρίδας μας, όχι από ξένους κατακτητές αλλά από τους ανθέλληνες εξουσιαστές. Και για να μπορέσω να αντέξω και εγώ το βάρος αυτής της προσπάθειας. Για την οποία έχω εγκαταλείψει το μέγιστο μέρος της κανονικής δικηγορικής ύλης, το μοναδικό για μένα και την οικογένειά μου βιοποριστικό μέσο. Γιατί από τις αμέτρητες φορές που βοήθησα τους συνανθρώπους μου σε αυτήν την ιστορία, ελάχιστες είναι εκείνες όπου έλαβα χρήματα, και μόνον όταν υπήρχε η δυνατότητα αυτή, αλλά και τότε ούτε κατά διάνοια τα χρήματα που ανταποκρίνονταν στη δουλειά που έκανα και στα αποτελέσματά της. Τινάζοντας  έτσι στον αέρα τον οικονομικό προϋπολογισμό της οικογενείας μου, η επιβίωση της οποίας εξαρτάται αποκλειστικά από μένα. Γιατί εγώ, όσο ικανός δικηγόρος και αν θεωρείτε ότι είμαι, πλούσιος από την δικηγορία δεν έγινα ποτέ. Πάντα βοηθούσα, 27 χρόνια τώρα, ανθρώπους που είχαν ανάγκη τη βοήθειά μου αλλά δεν είχαν πολλές φορές ούτε τα αναγκαία για την επιβίωσή τους. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει ότι το πρώτο πράγμα που έψαξε σε μένα το σύστημα ήταν τα οικονομικά μου.

Τελειώνοντας, θα πω για μία ακόμη φορά αυτό που έχω ήδη στο facebook ξεκαθαρίσει:

Εγώ, με αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα, δεν είχα, δεν έχω, και ούτε ποτέ θα έχω καμία σχέση. Για ένα πράγμα είμαι πάνω απ’ όλα περήφανος. Ότι έχω δημιουργήσει ένα τεράστιο κοινό, το οποίο είναι ακομμάτιστο, μακριά από ιδεολογίες, ιδεοληψίες, φανατισμούς, ακρότητες,  λέσχες, στοές, εξαρτήσεις. Κέντρο μας είναι μόνο ο Άνθρωπος. Τίποτα άλλο.

Δεν θα ζητήσω ποτέ την ψήφο κανενός, δεν θα κομματικοποιήσω εγώ ο ίδιος αυτό το υπέροχο ακομμάτιστο κοινό, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να εκμεταλλευτεί ούτε εμένα ούτε το κοινό αυτό ή να το “κεφαλαιοποιήσει” για πολιτικούς ή άλλους ιδιοτελείς σκοπούς.

Γιατί θα το πω και αυτό για άλλη μία φορά.

Αν είναι γραφτό μου να βοηθήσω ποτέ την χώρα μου εκτός του facebook και της σε αυτό δημοσιοποιουμένης αμιγώς νομικής δράσης μου, δεν θα είναι επειδή θα το έχω ζητήσει εγώ.

Αλλά επειδή θα μου έχει ζητηθεί.

Συνεχίζουμε.

Είμαστε στην τελική ευθεία.

Αυτόν τον αγώνα δεν τον άρχισα χωρίς να είμαι αποφασισμένος να τον φτάσω μέχρι το τέλος.

Και δεν τον άρχισα για να τον φτάσω απλά μέχρι το τέλος.

Αλλά και να τον κερδίσω.

Για μένα, την οικογένειά μου και την χώρα μου την ίδια.

Με την βοήθεια του Θεού…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

222 Σχόλια

 1. Συγχρητήρια στο Άνθρωπο Νίκο Αντωνιάδη.
  Είμαστε μαζί σου και είμαστε πολλοί.
  Καλή δύναμη…η Παναγιά μαζί σου.

 2. Καλησπέρα σας, θέλω πληροφορίες για την συνδρομή, θέλω να μπορώ να παρακολουθώ. Δεν είδα καμία ενημέρωση για το live. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη εύχομαι.

 3. Μπράβο Νίκο είμαι μαζί σου για να αποκαθηλωσουμε ολλα τα ρεμαλια και όλους τους γλιτσιδες με τη δύναμη του ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

 4. Οι άνθρωποι περίμεναν με αγονία το life σας χθες και σήμερα … Οι γονείς είναι σε απόγνωση για τα self-test και περιμένανε κάποιες οδιγιες απο εσας … Αυτο που κατάφερε να κανει το FB ειναι πραγματικά πολύ άσχημο … εχει διαλύσει μια ομάδα 140 χιλιάδες.. Να βγαίνουν τώρα τα τρολλακαι και ποιος τους ελέγχει..

 5. Καλή αρχή και από εδώ! Μας έχει λείψει η καθημερινή σου ενημέρωση! Είμαστε μαζί σου!!!

 6. Αδερφέ και συναγωνιστή κράτα γερά.. Είναι στημένο το σύστημα.. Δεν θα μας τρυπήσουν τα χέρια..

 7. Μια ερώτηση; Δεν είναι παράνομο το να με υποχρεώσουν να κάνω τεστ προκειμένου να εισέλθω πλέον σε νοσοκομείο;

 8. Προχωράμε ενωμένοι ότι χρειαστεί είμαστε εδώ όχι 5 ευρώ τον χρόνο μόνο η πραγματική ελευθερία και η πατρίδα μας μας έχει αναγκη

 9. Ελπίζω το συντομότερο να γίνουν όλα αυτά που λέτε πραγματικότητα. Ο χρόνος είναι λίγος. Οι σειρήνες για υποχρεωτικές σύριγγες έφθασαν για όλους μας ΚΑΙ τα παιδιά μας. Πρέπει να οργανωθούμε αν θέλουμε να επιζήσουμε. Εύχομαι καλή δύναμη. Είμαστε μαζί σας κι έχουμε πολλά βιωματικά στοιχεία κι αποδείξεις που θα εμφανιστούν στον κατάλληλο χρόνο σαν τσουνάμι!

 10. Κυριε Νικο θελουμε και `γω και η συζυγος μου να προσφερουμε πνευματικα και υλικα στον αγωνα,διοτι, οτι μαχη δινετε ειναι και δικη μας.Μου φαινεται πως με την συμπληρωση των 200 χρονων απο την Ελληνικη επανασταση(επαιτιο που αυτοι οι τενεκεδες θελησαν να γελοιοποιησουν),ξεκινατε μια καινουρια εναντια στους νεους και χειροτερους κατακτητες της πολυπαθης Πατριδας μας.Θελουμε να ειμαστε μαζι σας ωσπου αυτος ο τοπος να λευτρωθει.Εκφραζω τον θαυμασμο και τον σεβασμο μας.

 11. Νίκο εδωωω ειμαστε ένας εισαγγελέας να μας μαζέψει ο αγώνας συνεχιζεται

 12. Κύριε Αντωνιάδη, πρώτη μου φορά άκουσα το όνομα σας εχθές,
  καταλαβαίνω ότι είστε ένας μπροστομάχος μαχητής,
  σας θαυμάζω και σας συγχαίρω.
  .
  Αυτό που χαλάει την παράσταση (χωρίς να ανησυχώ) είναι όλοι
  αυτοί που βάζουν τον γιαχβέ δίπλα σας να σας βοηθήσει,
  μα αυτός είναι ο προαιώνιος εχθρός της Ελλάδας!
  .
  ΣΥΝ ΑΘΉΝΑ ΚΑΙ ΧΕΊΡΑ ΚΊΝΕΙ

 13. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον Νίκο Αντωνιάδη! Μας είχες λείψει..
  Συνέλληνες, μεταφέρετε την είδηση της μεταφοράς του Νίκου στο δικό του μέσο, σε όσους μπορείτε! Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση!

 14. Και εδώ θα ήμαστε παρόντες να ενημερωνόμαστε και να παρακολουθούμε τον αγώνα του Νίκου.

 15. Καλή αρχή κύριε Αντωνιάδη.περιμενουμε με ανυπομονησία την εκπομπή με τον κ Χίο. Μην σταματατε. Είμαστε μαζί σας και είμαστε πολλοί

 16. Αξιόπιστη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αρχείων και media σε κινητά και δημιουργία ομάδων 200.000 μελών τουλάχιστον. Λέγεται TELEGRAM.

 17. Καλή αρχή και από εδώ! Είμαστε όλοι μια γροθιά 👊 έναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να να κατατροπωσουν την αλήθεια! Καλή δύναμη!!!!

 18. Είμαστε μαζί σου Νίκο! Μέχρι το τέλος. Για την πανέμορφη πατρίδα μας, την Ελλάδα που άλλη όμοια δεν υπάρχει. Να διώξουμε όλους τους ανθέλληνες από απλούς πολίτες μέχρι και προύχοντες. Μόνο αγνοί και καθαροί Έλληνες που έχουν συναίσθηση του κοινού καλού. Τότε και μόνο τότε θα είναι εφικτή η Εθνοσυνέλευση. Τα κόμματα έχουν τελειώσει, ότι και να κάνουν πλέον είναι φανερό στο μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού ότι όλοι είναι το ίδιο και εξυπηρετούν το ίδιο αφεντικό. Εξάλλου είμαστε υπό κατοχή, η εθνική κυριαρχία έχει δοθεί στους γερμανούς. Είμαστε υπό γερμανική κατοχή ακόμα!

 19. Καλη αρχή συνεχίζουμε δεν θα τους περάσει όσο και να χτυπιούνται απλά γίνονται ρόμπες για άλλη μια φορά.

 20. Κ.Νίκο είμαστε μαζί σας, στο πλάι σας. Πολλή αγάπη για εσάς και την οικογένεια σας.Μόνο σεβασμός, θαυμασμός, εκτίμηση και αγάπη για το έργο σου Νίκο! απο πορτογαλια

 21. Ελπίζω η συνέχεια του αγώνα να φέρει σύντομα την ελευθερία!!!
  Θα σε παρακολουθούμε και από εδώ.

 22. εύγε για το θάρρος σου, την ψυχική σου δύναμη που τα βάζεις με αυτό το σάπιο σύστημα. νασε καλά και προχώρα…..είμαστε μαζί σου., Κύριε ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ………. Σώσε τον κόσμο από τα αρπαχτικά . Σώζεις Ζωές. Ανθρώπους, ο Θεός βοήθεια σου .

 23. Μπράβο Νίκο! Με τη βοήθεια του Θεού, ελπίζω όλα να πάνε κατ’ευχήν! 🙏🏻
  Να μου φιλήσεις το κοντρόλ, μου λείπεις οι ωραίες καλημερες μας πεστης ❤️

 24. Μαραντίδου Κωνσταντινα
  Επιτέλους κ. Νίκο… Μαζί σας σε ότι αποφασίσει μέχρι το τέλος, η Παναγιά μαζί σας.

 25. Ο/Η θέλουμε τη ζωή μας πίσω και αυτούς πίσω απο τα κάγκελα λέει:

  Φωτιά στα σύνορα της γης
  θ’ ανάψουμε εμείς
  με σπίρτο την καρδιά μας
  φωτιά να σβήσει τη φωτιά
  που άνθρωποι τρελοί
  ανάβουν στα όνειρά μας

 26. Νικόλα, είμαστε μαζί σου, σε αγαπάμε, προχώρα, ο Ιησούς Χριστός και η Παναγία είναι μαζί σου και όλος ο Ουρανός σε υποστηρίζει!!! Όταν ο Θεός είναι μαζί σου, τι κακό μπορεί να σου κάμει άνθρωπος?!!!!!!!!!!!!

 27. Μαζί με την αλήθεια σου εμείς συμπαραστάτες στο δύσκολο αγώνα, γιατί οι ακέραιοι και σωστοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ μείνανε να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Η Ελλάδα μας ζει έστω και με μια μικρή φωτιά αλλά ΖΕΙ! Μπράβο Νίκο και καλησπέρα Στέφανε, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο Ευχαριστώ απ’ τα βάθη της ψυχής μας!

 28. Μαζί σου μέχρι τέλους…. Εγω κ η γυναίκα μου ξεχωριστή συνδρομή… Συνέχισε έτσι!!! Καλή δύναμη!!!

 29. Καλή αρχή κύριε Αντωνιάδη. Είμαστε μαζί σας και σας στηρίζουμε. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και υγεία.

 30. Νικο καλη επιτυχια, ειμαστε μαζι σου!! Εισαι η ελπιδα η δικη μας και των παιδιων μας!

 31. Καλή αρχή! Ό Θεός να είναι πάντα μαζί σας. Εμείς όλοι σίγουρα είμαστε μαζί σας. ❤️

 32. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΣΤΗΝ ΜΝΙΜΗ ΟΣΟΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΔΟΙΟΥ

 33. Καλή αρχή κι εδώ! Θα περιμένουμε οδηγίες για τη συνδρομή, τον τρόπο σύνδεσης κλπ. Υγεία και προστασία για σας και την οικογένειά σας!

 34. Καλή αρχή και καλή δύναμη με την βοήθειά του Θεού και της Παναγίας.

 35. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!! Τα 5,00 euro ειναι λίγα κύριε Αντωνιάδη.

  Εαν συμφωνούν και τ άλλα αδέλφια μου εδώ, μήπως να δίνουμε 20,00- 25,00 euro/χρόνο ?

  Δεν θα πάνε χαμένα και το ξέρουμε…σ εμπιστευομαστε 100%.

  Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα σας. Ο θεός είναι μαζί μας!

 36. Έκανα αναδημοσίευση στον λογαριασμό μου το συγκεκριμένο άρθρο από τη σελίδα αυτή…στο λινκ που έδωσε ο κ Ποντίκας όμως με βγάζει σε μια σελίδα με ένα πίνακα στατιστικών κ δεν βρίσκω καμμία ανάρτηση!!Το λινκ για να μπω το βρήκα από ένα μέλος που το δημοσίευσε..πως θα βρίσκω τις αναρτήσεις;;;κάποια βοήθεια;;

 37. Όσα εμπόδια κ αν μπουν πλέον έχεις χαράξει τις ζωές μας με την ελπίδα! Πηδα λοιπόν τα εμπόδια αλλά κ αυτούς που στα βάζουν… Μέχρι τέλους μαζί σου! Καλή δύναμη…

 38. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ Γ©ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΒ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ!

  Ενα IBAN δωστε να βαλουμε οτι μπορουμε.

 39. Καλή αρχή κ. Αντωνιάδη , είμαστε στο πλευρό σας από όπου κι αν προσπαθείτε να μας μεταδώσετε βήμα-βήμα τα νέα του αγώνα σας, φυσικά και θα συνδράμουμε στο κανάλι σας με μεγάλη μας χαρά, αυτός ο αγώνας είναι και δικός μας, δίνουμε μάχες για να πάρουμε την ζωή μας πίσω επιτέλους, για να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που “έφυγαν” από τα χέρια της εγκληματικής οργάνωσης Μητσοτάκη και λοιμωξιολόγων, για να δικαιωθούν όσοι άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν αλλά γλίτωσαν τις ζωές τους, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ, μέσα από ό,τι κάνετε σώζετε κι εμάς….Σας ευχαριστούμε θερμά, να είστε γερός και δυνατός μαζί την υπέροχη οικογένειά σας!!

 40. Κ.Νίκο είμαστε μαζί σας, στο πλάι σας. Πολλή αγάπη για εσάς και την οικογένεια σας. Φτάστε το μέχρι το τέλος!

 41. Όπου εσείς, και εμείς..κανενας δεν .πορει να σταματήσει την ορμή του ποταμού..
  Να σας έχει ο Θεός καλά εσάς, την οικογένεια σας και όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
  Καλη δύναμη

  1. Νικόλα, είμαστε μαζί σου 1000%
   Τοι και αν χρειαστείς, είμαστε δίπλα και μαζί σου.
   Προχωρά όπως το πας.
   Σωστά, την έκανα ήδη!

 42. Καλό αγώνα με τη βοήθεια του Θεού που γράφετε και εσείς.. ο άγιος Νικολαος να ειναι πάντα δίπλα σας γιατί όντως θα δεχθειτε πόλεμο όπως δέχεται και ο κύριος Χίος τόσα χρόνια..πίστη και υπομονή…

 43. Βάλτε τα κι εδώ όπου δέν κατεβαίνουν ποτέ,μακάρι να κάνετε έκπομπες μέ τον στέφανο Χιο μάς έχουν λείψει,με πολλή δόση αληθεις κι με μία νότα φρεσκάδας,σάν τιν έκπομπή στις 7/03/2021…. Όθεος να σας φυλά εσένα κι τον Χίο,μίν ξεχάσετε κι το donate ώστε να δίνει αν θέλει, οτι θέλει ο καθένας
  https://www.brighteon.com/

  ΄΄Οσο για το youtube ζητήστε κι τήν πλακέτα όπου δικαιούστε όταν έχετε πάνο από 100000 followers…
  Νά τίν βλέπουνε κάποιοι κι να τους βρίσκει βουή…..

 44. Και να πληρώσουμε και να περισσέψουν και να θησαυρίσεις, μόνο και μόνο που παίζεις το κεφάλι σου. Το βέβαιο είναι ότι θα λάμψει αλήθεια. Όση κι αν καταφέρεις να είναι, από το χάος καλύτερη θα είναι.

 45. Πολύ δυνατές κουβέντες, με εξεπλήξατε με την μαχητηκότητα σας!
  Ήθελα να ρωτήσω, “μα ποιός είστε κύριε?” (δεν ζω στην Ελλάδα)
  Αλλά διαβάζοντας τα σχόλια μαθαίνω ότι είστε ο κύριος Αντωνιάδης,
  δικηγόρος, θα περιμένω με αγωνία να πληροφορηθώ για την
  συνέχεια του αγώνα σας, εύγε σου, είσαι πανάξιος Ελλην!
  .
  ΟΙ Θεοί μαζί σου να σε προστατεύουν και να σε οδηγούν!

 46. Όταν πατάω το κίτρινο πλαίσιο που εχει το μικρόφωνο και την φωτογραφία του κ. Αντωνιάδη με βάζει μέσα και δεν βλέπω την δημοσίευση αυτή,πριν την είδα κανονικά και σχολίασα. Τωρα μπήκα από το Λίνκ που έδωσε ο γιατρός κ.Ποντίκας και μου το εμφάνισε και έτσι κάνω αυτό το σχόλιο,όμως αν πάω από μόνη μου μέσω του μακελειό στο κίτρινο κουτί, οπως ειπα πριν δεν μου βγάζει καμία δημοσίευση.Σας ενημερώνω για να το τσεκάρετε.

  1. Ακριβώς αυτό κάνει κ μένα. Πάω ψάχνω να βρω το αρχικο λιγκ που ήρθε από γνωστό για να ξαναμπώ. Από μόνη αν πάω δε μου ανοίγει .απλα βλέπω τα νούμερα.

 47. Καλή αρχή και καλή δύναμη κ.Αντωνιάδη και κ. Χίο. Όλοι οι Έλληνες είναι μαζί σας σε ότι κι άν χρειαστείτε.

 48. Καλή αρχή, Νίκο. Έχεις τον Θεό βοηθό σου και όλους εμάς. Δυνατά για να σωθεί η Ελλάδα και μαζί της όλοι οι Έλληνες!

 49. Μια θερμή παράκληση: την εκπομπή αν γίνεται μεταδώστε τη όσο γίνεται νωρίτερα, από τις 8 και μετά. Εξυπηρετεί τους περισσότερους.
  Ευχαριστώ!!!!

 50. Εισαι μεγάλος και σε φοβούνται! Ειμαστε διπλα σου, συνέχισε τον αγώνα και στο τέλος θα δικαιωθούν πρώτα οι καθαροί απλοί Έλληνες που έχουν τσαλαπατήσει και θα τιμωρηθούν απαντες που μας κοροϊδεύουν.

  Μπράβο σας Κυριε Αντωνιάδη!

 51. Καλή αρχή στο νέο χώρο κ. Νίκο και καλή συνέχεια στον αγώνα που δίνετε τόσο καιρό!

 52. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!
  ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ.
  ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  Υ.Γ 1) Κ. Αντωνιάδη εκτός από το 5ευρω θα πρότεινα να δώσουμε άλλα 10 ευρώ -θα μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό- για να δώσουμε σε κανένα κανάλι μπας και πει καμιά αλήθεια!!!! Όλο η Κυβέρνηση θα χρηματίζει;; Ας το κάνουμε και εμείς. Κακό δεν είναι, για ιερό σκοπό θα χρηματίσουμε! Το ΣΚΑΙ το βγάζω εκτός. Αυτοί δεν θα δεχθούν……πέρνουν περισσότερα!!!

  Υ.Γ 2) Μόνο η ειρωνία και η απαξίωση ταιριάζει στα σκουπίδια και αυτό κάνω. Είμαστε μαζί σας!!!!!!!!!!

  Basilios Gkogkidis ακόλουθος από το FB.

 53. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

 54. Τελικά το χρονολογιο του Νίκου εξαφανίστηκε από το φβ…δεν πειράζει…υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…πάντα την τελευταία στιγμή το σωστό-ορθό-καλό θριαμβεύει…με τη βοήθεια του Θεού όλα καλά θα πάνε…

 55. Κ ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ… ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΔΩ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΔΙ

 56. Καλη αρχη και απο εδω αν κ μέχρι να μαθω να το χειριζομαι!! Πως θα ερχονται ειδοποησεις πως θα ξερουμε οτι θα κανετε λαιβ κτλ? Μπορει καποιος να με ενημερωσει?

 57. Είμαστε μαζί σου Νίκο. Όπου και να πας θα σε ακολουθούμε και οταν θα χρειαστείς την όποια βοήθειά μας θα στην δώσουμε αμέσως. Δεν τίθεται πλέον θέμα αξιοπιστίας ως προς το πρόσωπό σου. Έχεις πλέον αποδείξει εκατοντάδες φορές πόσο καθαρό και ακέραιο χαρακτήρα έχεις. Αυτόν τον αληθινό και ανιδιοτελή χαρακτήρα είδαμε όλοι στο πρόσωπό σου και αμέσως σε ακολουθήσαμε.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ

 58. Γ… τους τα τρισκαπέλα…
  Επείγουν οι απειλές για τους εμβολιασμούς / τεστς … εστίαση – τουρισμός κτλ…

 59. Ώρα να τελειώσουμε τους κοινοβουλευτικούς δικτάτορες και τους “τεχνοκράτες” τους.

 60. Κύριε Αντωνιάδη μαζί σας μέχρι το τέλος..να φύγει επιτέλους αυτή η πανούκλα (εννοώ τους πολιτικούς που θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα μας)…σε οτιδηποτε κάνετε και ίσως ν.αφορα και μηνύσεις ευχαρίστως να βάλω και εγώ την υπογραφή μου με όποιο κόστος μπορώ…Ο Θεός και η Παναγία να σας έχουν καλα

 61. Για να δουμε τωρα τα τρολλακια με τι ip θα τολμουν να κανουν τις μαγκιες τους εδω
  Τελειωσανε, μαζι τελειωνει και αυτη η αθλια πλατφορμα το φεισμπουκ, προσωπικα το ενα προφιλ το κατεβασα και συντομα θα σβησω και το δευτερο. Δεν θα τους παρααλαμε για να χρησιμοποιουμε το ελεεεινο προιον τους, καπου τα εχουν μπερδεψει τα πραγματα οι κύριοι.

 62. Κυριε Αντωνιαδη οπως ειχατε πει τα εμποδια ειναι ακριβως επειδη βρισκεστε στο σωστο δρομο.
  Ειμαστε ολοι μαζι σας.Δε καταλαβαινουν οτι με αυτα που κανουν επισπευδουν το τελος τους.
  Μπραβο για το σθενος σας

 63. Καλή δύναμη.όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μαζί σου. Πρέπει να τελειώσει αυτή η αλητεία τώρα.

 64. Καλή αρχή κύριε Αντωνιάδη! Επιτέλους ήρθε και η δική μας σειρά να βοηθήσουμε έμπρακτα στον αγώνα σας, όσο μπορει ο καθένας. Ευχαριστούμε γιαυτό…

 65. Μάγκες του κατέβασαν τελείως το προφίλ στο fb!!Εγώ δεν το βλέπω καν!!.. βέβαια μπορεί να είναι και τα παιχνιδάκια που κάνουν που κάποιοι το βλέπουν και κάποιοι άλλοι όχι!.. απαντήστε παρακαλώ αν μπορείτε να το δείτε!

  1. δεν υπαρχει το προφιλ δυστυχως, πιστευω θα κανει τις κινησεις που πρεπει ο αγαπημενος φιλος μας και θα το επαναφερει, αλλα και απο δω θα τον παρακολουθουμε οπως και ναχει

   1. Το γνωρίζω ότι θα κάνει ότι πρέπει για να επαναφέρει την σελίδα του στο fb,γιατί αυτήν την στιγμή διαπράττουν ΕΓΚΛΗΜΑ με εντολές από ψηλά!Και για τον χώρο εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κάποια στιγμή θα γινόταν!Πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού και πολύ ωραίο που θα είναι και άλλοι επιστήμονες μαζί του!Όσο και για την προσωπική του ιστοσελίδα..αν θυμάστε την προηγούμενη του την είχανε ρίξει μέσα από γραφείο της κυβέρνησης!!!ΟΥΤΕ αυτό θα το αφήσει να περάσει έτσι! Εξάλλου την απάντηση την γνωρίζει ήδη..ΑΛΛΟΙ εμποδίζουν να προχωρήσει η ποινική διαδικασία!!

 66. Κε Νίκο καλή αρχή και από εδώ!!!!
  Είμαστε μαζί σας όπου κι αν πάμε και θα σας στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε!!!!
  Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς που τόσο καιρό στηρίζετε όλους εμάς αλλά και όλη την Ελλάδα!!!!
  Κι ας μην το ξέρουν ή ας μην το εκτιμάνε μερικοί!!!!!
  Πρέπει μόνο να βρούμε έναν τρόπο να παίρνουμε ενημερώσεις από εσάς για τα άρθρα σας και για τα live σας ώστε να μην χάνουμε τίποτα για οποιονδήποτε λόγο!!!!
  Ευχαριστούμε κε Νίκο!!!!!
  Ευχαριστούμε και για την επιμονή σας και για την υπομονή σας και για το ήθος σας και για πολλά πολλά άλλα χαρακτηριστικά σας που θέλουμε ολόκληρες σελίδες για να τα απαριθμήσουμε!!!!

 67. Επιτέλους τα καταφερα με πέταγε έξω συνέχεια ο Θεός μαζί σας όλοι μαζί ενωμένοι στο φεις είμαι Μανουσάκη πατρικό.στο email Καψαλακη αυτό έχω στην ταυτότητα.δεν κρύβομαι από κανέναν τους αυτοί να κρυφτούν από εμάς πάμε δυνατα

 68. Καλή αρχή. Σε ακολουθούσαμε στο Facebook, εννοείται θα συνεχίσουμε κι εδώ. Είμαστε στο πλευρό σου με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Να μπορέσει να καταστεί μια μέρα ελεύθερη αυτή η χώρα από τους δυνάστες με τις γραβάτες και τα κουστούμια!!!

 69. Ζωή Αμπα’τη. Είμαστε μαζί σου, για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που καταδυναστεύει την πατρίδα μας και δολοφονεί τους Έλληνες!!!! Θα είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους. Με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας θα φέρεις εις πέρας το δύσκολο έργο σου!!!!!

 70. Σας διεγράψαν την σελίδα στο Facebook. Τελείως αυτήν την φορά. Όλα τα re-ποστ είναι ανενεργά πλέον.
  Καλή Αρχή

 71. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε… θα μπαίνετε στο μακελειό να βλέπετε τις αναρτήσεις… οπως βλέπατε κ στο fb. Τα υπόλοιπα για συνδρομες κλπ θα μας ενημερώσει εν καιρώ ο κος Αντωνιαδης. Τώρα για τα sos φαντάζομαι ισχύει το κινητό

 72. Πάμε όλοι μαζί για την τελική νίκη!!!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!!!

 73. Περιμένουμε όλες τις κινήσεις σας βήμα βήμα. Είμαστε δίπλα σας σε ο, τι χρειαστείτε! Ευχαριστούμε πολύ!

 74. Καλή αρχή και καλή δύναμη κύριε Αντωνιάδη. Μαζί σας μέχρι την ημέρα που θα πούμε όλοι μαζί ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ.!!!

 75. Μόλις Έριξαν την σελίδα του στο Facebook .Θα την ξανα ανεβασουν….Κοπριτες ότι και να κάνουν εμείς θα είμαστε μια γροθιά..

 76. Επιτέλους Κ. Αντωνιάδη σας περιμένουμε πως κ πως. Προσωπικά δεν σας γνωρίζω αλλά μου έχετε εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Τόσο σε εμένα αλλά κ σε όλους πού σας ακολουθούν.
  Ο άνθρωπος φαίνεται από τα μάτια. Η γιαγιά μου, μου έλεγε άνθρωπος που δεν κοιτάει μπροστά μην τον πιστεύεις κοιτάει κάτω γιατί είναι αδύναμος. Και εσείς ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΣ.

 77. Επιτέλους η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ φωνή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Χαίρομαι που βλέπω ανάρτηση σας. Μέχρι τέλους και ο,τι χρειαστεί . Καλή συνέχεια για την ελευθερία της Πατρίδας.

 78. Επιτέλους, γιατί τον είχε πρήξει ένας γιατρός βοθρόστομος και μερικοί ”έξυπνοι”
  ”Και αφήστε αυτούς που “βιάζονται”, γιατί έχοντας σπάσει το κεφάλι τους με όλα όσα λένε για μένα, τους έχει απομείνει η “βιασύνη” για την μήνυση, να “διαμαρτύρονται” γιατί …“καθυστερώ”. Βλέπετε, θα είχαν ήδη σώσει αυτοί την Ελλάδα αν δεν περίμεναν εμένα… Ποιος τους εμπόδισε θα ήθελα να ‘ξερα…”

  Εδώ, βγαίνουν τόσα στη φόρα, όχι μόινο απο τον Αντωνιάδη αλλά απο την πλευρά των εμβολίων και της σπείρας που συνενεί η κυβέρνηση για τις μίζες και δε γίνεται τίποτα, τι να κάνεις αυτός τόσο σύντομα;

 79. Επιτέλους η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ φωνή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Χαίρομαι που βλέπω ανάρτηση σας. Μέχρι τέλους και ο,τι χρειαστεί . Καλή συνέχεια για την ελευθερία της Πατρίδας.

 80. Μπραβο κυριε Νικο μαζι σου ΠΑΝΤΑ και διπλα σε εσενα και την οικογενεια σου !!!!

 81. Επιτέλους, βρισκόμαστε πάλι!! Και αυτή την φορά χωρίς περιορισμούς!! Μαζί σας ως το τέλος!!

 82. Κύριε Αντωνιάδη με το καλό σε όλες τις δραστηριότητες σας.θα είμαστε μαζί σας μέχρι το τέλος αυτού του αγώνα.σας ευχαριστούμε.

 83. Εσείς οί δύο Νίκος Αντωνιάδης καί ό Στέφανος Χίος μπορείτε νά γκρεμίσετε τήν σάπια καί σαθρή
  δικτατορία τού διεφθαρμένου γουρλομάτη.Καλή επιτυχία.
  Γιάννης Λάκων

 84. Είμαστε μαζί σου Νίκο
  Και ότι χρειαστείς εδώ θα είμαστε
  Με την βοήθεια του Θεού
  Μέχρι την τελική νίκη.

 85. Πάμε δυνατά Νίκο είμαστε μαζί σου ως την νίκη!
  Ζήτω οι ελεύθερα σκεπτόμενοι Έλληνες

 86. Καλή αρχή και από εδώ χωρίς λογοκρισία να ακουστούν όλα. Να μαζευόμαστε και να περνάμε σε πράξεις.

 87. Καλή αρχή! Βέβαια εδώ φαίνεται κάπως απρόσωπο ισως επειδή δεν έχουμε το συνηθίσει έτσι,δεν φαινόμαστε και εμείς με φώτο ενώ στο φεις έβλεπες ποιος μιλαγε. Για την συνδρομή δεν κατάλαβα που θα είναι το κανάλι αυτο;και πως θα δίνουμε την συνδρομή; Δεν έχω κάποιο παράδειγμα Επίσης οι άνθρωποι που ω μη γενοιτο ζητάμε την βοήθεια σας αν πρόκειται για νοσοκομείο θα γίνονται εδώ αναρτήσεις; φφφ δεν ξέρω είχαμε συνηθίσει αλλιώς και live πχ έκτακτο πως θα ενημερωνομαστε; εδώ δεν έχει ειδοποίηση. Μονο εγω τα βλέπω βουνό; Για ένα Καλή αρχή μπήκα και βρήκα όλο προβλήματα 😊😊😊

  1. Αγαπητη κυρια Κατερινα!
   Ειναι αληθεια οτι ειχαμε συνηθίσει αλλιως αλλα ηρθε η ωρα να αλλαξουμε συνηθειες! Ειχαμε συνηθίσει στη λογοκρισια και τωρα θα συνηθίσουμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
   Καθε αρχη και δυσκολη αλλα ολοι στην ιδια κατασταση βρισκομαστε, θα μας παρει λιγο χρονο μεχρι να εξοικειωθουμε, αλλα πιστευω θα τα καταφερουμε!
   Οσο για τη συνδρομη, για τον τροπο επικοινωνιας σε επειγουσες περιπτωσεις και για τα εκτακτα live, ειμαι σιγουρη οτι ο κυριος Αντωνιαδης θα μας ενημερωσει λεπτομερως!
   Να σκεφτεστε παντα ομορφα και θετικα πραγματα και να αφηνετε στην ακρη τα προβληματα, γιατι για ολα υπαρχουν λυσεις!
   Ενωμενοι θα τα αντιμετωπισουμε ολα! Ενωμενοι και ελευθεροι!

 88. Επιτέλους έχουμε νέα σας! Μαζί σας μέχρι τέλους! Με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση,μια μαμά που περιμένει να ενημερωθεί όπως πρέπει,και να πάω να τους τρίψω στη μούρη τα δικαιώματα των παιδιών και τα δικά μας,όπως έκανα με την υπεύθυνη δήλωση τον Σεπτέμβριο! Καλή αρχή και καλή συνέχεια!!!

  1. Πότε θα πάμε παραλιακή να κάνουμε καμιά κατάσταση σε κανένα σκυλαδικο ρε παιδιά;;;
   Βαρεθηκαμε πια με το ψυχοπλακωμα. Όλο θανάτοι διασωληνωσεις και κορωνοϊος.

 89. Επιτελους ξανα βλεπουμε αναρτηση απο σας κυριε Αντωνιαδη , μαζι σας ως το τελος, και το τελος θα ειναι υπερ μας , υπερ του δικαιου !!

 90. Τελευταια μας ευκαιρια , οσοι δεν το έχουμε κάνει ακόμα ,να στηρίξουμε τέτοιους πανάξιους ανθρώπους όπως ο Αντωνιάδης και ο Χίος . Αν χαθεί και αυτή η ευκαιρια , μετά πάπαλα , θα καθήσουμε στη μπανάνα και θα πούμε και ευχαριστώ

 91. Συμβουλή βάλτε σε κάποιο πιο εμφανές σημείο το banner του Αντωνιάδη τουλάχιστον στην desktop σελίδα. Να είναι ορατό με το που φορτώνει κάποιος τη σελίδα.

 92. Μπραβο Νικο. Ο Θεος να σε εχει καλα να πετυχεις, και να βοηθησεις οσο γινεται, πιο γρηγορα και πιο αποτελεσματικα. Για το καλο ολων μας.

 93. Είμαστε στο πλευρό σου και στηρίζουμε ως νέο ηγέτη της Ελλάδος.

  1. Αφού χαιρετισω και εγώ την παρέα, και εκφράσω την χαρά μου για την επάνοδο του κυρίου Αντωνιάδη, θέλω να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ γράφω το σχόλιο μου και πατώ poste…δεν το ανεβαζει.Ενω στο δικό του site δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ζητώ συγγνώμη εαν ενοχλησα.

   1. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ..

   2. Υπάρχει moderation στα σχόλια. Πρέπει να περιμένεις να περάσει έλεγχο ότι δεν είναι τρολλ

Leave a Response