ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !! 28 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ !! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ: ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !! Μίας απάτης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ, αλλά που ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ απέδειξα και συνεχίζω να αποδεικνύω, ότι στα νοσοκομεία ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ εκατοντάδες άνθρωποι, για να ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ οι Έλληνες με την ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-10, 3.23.45 μμ

Η μήνυσή μου θα κατατεθεί λίγο πριν τη μήνυση του Reiner Fuellmich και της μεγάλης ομάδας των δικηγόρων και των επιστημόνων που έχει καταφέρει να δημιουργήσει.
 
https://www.pronews.gr/kosmos/990929_maziki-antidrasi-kata-toy-skandaloy-toy-koronoioy-hiliades-giatroi-kai-dikigoroi
 
Οι δύο μηνύσεις έχουν μία ουσιώδη ΔΙΑΦΟΡΑ:
 
Στη μήνυση του Reiner Fuellmich επικρατεί το πρωτόκολλο της απάτης με τα PCR test, ενώ πολύ σημαντικό κεφάλαιό της θα είναι το έγκλημα των πειραματικών εμβολίων.
 
Όπου όμως γίνεται αναφορά στους θανάτους, αυτή αφορά στα ψευδή πιστοποιητικά θανάτου. Στη ψευδή καταγραφή θανάτων ως δήθεν θανάτων covid.
 
Ο Reiner Fuellmich, αυτό που λέει είναι ότι κάποιοι έπεσαν από το μπαλκόνι και τους κατέγραψαν ως θανάτους covid.
 
Εγώ λέω, ότι κάποιοι ΕΣΠΡΩΞΑΝ αυτούς τους κάποιους από το μπαλκόνι.
 
Η διαφορά προφανής.
 
Είναι σίγουρο ότι και στις άλλες χώρες δολοφονήθηκαν άνθρωποι. Μόνο εδώ όμως οι δολοφονίες αυτές έγιναν με προχειρότητα, ερασιτεχνισμό και απληστία.
 
Και κάπου εκεί, στα δεκάδες νοσοκομεία, βρέθηκα εγώ, ακολούθησα τα ίχνη και τις αποδείξεις που άφησαν πίσω τους οι εκτελεστές του σχεδίου ,
 
και κατάφερα με συνεχή αγώνα, νύχτα-μέρα, επί έντεκα μήνες, να συγκεντρώσω τον αναγκαίο όγκο των στοιχείων, δημοσιευμένων και αδημοσίευτων, για να αποδείξω την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου. Στοιχεία, πολλά από τα οποία συγκεντρώθηκαν στον αγώνα σωτηρίας ανθρώπων στα νοσοκομεία. Δεκάδες είναι αυτοί που επιβίωσαν από την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.
 
Με την τελική μάχη να τη δίνω για τις νεκροψίες. Βάσει ενός πλάνου που διαμόρφωσα στην πορεία αυτών των μηνών, και ακολούθησα πιστά και με τεράστια προσοχή.
 
Για να αποδείξω το φριχτό πρωτόκολλο. Με την έκθεση των ασθενών στον ιό, τη σφαγή των ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα, τη διακοπή των αγωγών τους, τον καθετηριασμό των πάντων, τον χωρίς διακοπή βομβαρδισμό των πνευμόνων των ασθενών με οξυγόνο, την πλήρη εγκατάλειψη των ασθενών, τη διακοπή της επικοινωνίας τους με τις οικογένειές τους, την έκθεσή τους στο κρύο, την ασιτία, την αφυδάτωση, την έκθεση των ασθενών στα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, την σκόπιμη παράλειψη των νοσοκομείων να αντιμετωπίζουν τραύματα που προκλήθηκαν κατά τη νοσηλεία, τις άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις.
 
Φυσικά, το πρωτόκολλο του θανάτου θα είναι το ένα από τα δύο κεφάλαια της μήνυσης. Το άλλο θα είναι, βεβαίως, το πρωτόκολλο της απάτης, το οποίο, όπως γράφω στην αρχή, ενισχύθηκε με το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόστηκε παράλληλα, και λειτούργησαν ως συγκοινωνούντα δοχεία, έχει όμως τη δική του αυτοτέλεια.
 
Βασικά εγκλήματα στη μήνυση είναι της αρπαγής (άρθρο 322 Ποινικού Κώδικα: η δια της εξαπάτησης των Ελλήνων περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας), ως προς το πρωτόκολλο της απάτης ,
 
και ως προς το πρωτόκολλο του θανάτου, αυτά της ανθρωποκτονίας με δόλο (άρθρο 299 Ποινικού Κώδικα), της θανατηφόρας σωματικής βλάβης (άρθρο 311 Ποινικού Κώδικα) και της βαριάς σωματικής βλάβης (άρθρο 310 Ποινικού Κώδικα).
 
Γύρω από τον άξονα των βασικών αυτών κακουργημάτων, τα οποία επισύρουν ποινές κάθειρξης από δέκα έτη έως ισόβια, κινείται μία πλειάδα άλλων κακουργημάτων και πλημμελημάτων, όπως της απάτης, της ψευδούς βεβαίωσης, της κατάχρησης εξουσίας, της παράβασης καθήκοντος ή της έκθεσης.
 
Σε επόμενη δημοσίευση, εδώ, στο MeWe και στο facebook της Μαριάννας, θα κάνω την προαναγγελία της έναρξης λειτουργίας του καναλιού, με φωτογραφίες από το site NikosAntoniadis.tv. Έχουν μείνει ελάχιστα διαδικαστικά.
 
Με το κανάλι και τις εκπομπές της φρίκης θα φτάσω στη μήνυση…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

 1. ΕΥΓΕ κ. Αντωνιάδη! Προσευχόμαστε για σας να σας στηρίζει και να σας φωτίζει ο Θεός.

 2. Η Δικαιοσύνη θα κάνει σωστά τη δουλειά της? ή θα γίνουν πάλι καθυστερήσεις, αναβολές, αφαίρεση στοιχείων κτλ? Γιατι από ότι έχουμε δει, η δικαιοσύνη είναι επιλεκτική…

 3. Κύριε Αντωνιάδη, σε σας ελπίζουμε! Νιώθω ότι μας καταδιώκουν από παντού κι εμείς τρέχουμε να ξεφύγουμε κι όλο τρέχουμε κι όλο τρέχουμε κι αυτοί γίνονται συνεχώς περισσότεροι και περισσότεροι και μας κυκλώνουν γύρω γύρω, μέχρι να μας πιάσουν να μας σκοτώσουν, ή μέχρι να σκάσουμε από ασφυξία! Παρακολουθούμε στενά όσα κάνετε, από την αρχή δεν πίστεψα καθόλου στην ΄΄πανδημία΄΄, ούτε στα εμβόλια , γιατί δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη σ’ όλους αυτούς τους ΄΄σωτήρες΄΄. Εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου κι αν μιλήσεις για τα ΄΄εμβόλια θανάτου΄΄, ή για το σύστημα της ΄΄παγκόσμιας διακυβέρνησης΄΄, δεν τα πιστεύουν! Δεν ξέρω τί πίνουν και δεν αντιδρούν σε τίποτα! Φοβερό αυτό το πράγμα, να ΄΄θυσιάζουν τη ζωή τους΄΄ (γιατί αυτό κάνουν όσοι εμβολιάζονται), για τον κάθε ανεύθυνο άνθρωπο, που δεν του καίγεται καρφί αν ΄΄εξαφανίσει΄΄ όλη την ανθρωπότητα! Πραγματικά θλίβομαι πολύ μ’ όλα αυτά που γίνονται, που χάνεται τόσος κόσμος άδικα και στα δημόσια νοσοκομεία και από τα εμβόλια και δεν ξέρω πώς θα σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση! Πού θα καταλήξει όλο αυτό, πώς θα ΄΄γλιτώσουμε΄΄ δηλαδή. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τη μήνυση που θα υποβάλλετε, σας ευχαριστούμε πραγματικά για όλα όσα κάνετε, θα σας βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε να πάει καλά και το κανάλι σας και ελπίζω να βοηθήσει ο Θεός κι εσάς κι εμάς, που δε φταίμε σε τίποτα να ζούμε μες στο άγχος και την ανασφάλεια για το αύριο. Ο Θεός μαζί σας!

 4. Nα μην αφεθεί ασχολιαστος ο θανατος του Μαρκου στην Κυπρο που στα Νοσοκομεια και στην Κυπρο και παγκοσμιως ειπαν οτι πεθανε απο τον Ιο ! Τι εγινε εκει….τον αφησαν να πεθανει επιτηδες δηλαδη τον πεθαναν,.,,ή πεθανε απο αλλο και βαφτιστηκε covid…..

 5. ΜΠΡΆΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ότι και να πούμε είναι λίγο…..
  Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ πρέπει να τιμωρηθούν τα καθάρματα για της αθώες ζωές που χάνονται από το Θεό να το βρουν …..

 6. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!! Ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα οσα εκανες, για την Ελλάδα, και μερικα εκκατομύρια ”ψεκασμενους”. Ο θεός να σ εχει παντα καλα, εσενα και την οικογένεια σου, αγαπητέ κύριε Νίκο.

 7. Η Παναγία να σε σκεπάσει και να’ναι μαζί σου!

 8. Καλή δύναμη ο Θεός μαζί σου, και μαζί μας.

 9. Σήμερα με την γενικη απεργια ισα που το μονο που καταφεραν ηταν να βασανίζεται ο κοσμος που δεν εχει χρηματα ουτε για ταξι τιποτα αλλο δεν καταφεραν παρα μονο αυτο

 10. O ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ.ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 17 ΜΗΝΕΣ.

 11. Υπάρχουν πολλοί που λοιδορούν τη προσπάθεια του κυρίου Αντωνιάδη. Άλλοι από βλακεία, άλλοι από απαισιοδοξία, άλλοι με δόλο. Εγώ προσωπικά δε τον γνωρίζω προφανώς. Δε γνωρίζω τι πάστα άνθρωπος είναι ή τι δικηγόρος είναι. Αλλά έχω καλή εντύπωση και επιλέγω να πιστεύω, να ελπίζω και να στηρίζω τη προσπάθειά του με όποιο τρόπο έχω, δυστυχώς ούτε μεγιστάνας του πλούτου είμαι ούτε έχω μεγάλα αξιώματα, αλλά μια συνδρομή μπορώ να τη πληρώσω, δεν είναι το μεγάλο έξοδο. Μακάρι να πετύχει η προσπάθεια για το καλό ολόκληρου του ελληνικού λαού, ακόμη κι αυτών που μας λένε ψεκασμένους. Ο Θεός μαζί σας κύριε Αντωνιάδη και μακάρι να σας προφυλάξει από κάθε κίνδυνο.

 12. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ !!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!

 13. Ο Θεός να σας προσέχει και να σας έχει καλά.

 14. Ο Θεός να σε προστατεύει και να σ’ έχει καλά.

 15. Επιτέλους, γιατί έχει αρχίσει και μας κτυπάει η παράνοια

 16. Εχασα δυο δικους μου ανθρώπους απο την αδιαφορία τους. Διασωληνωμενη σε θάλαμο με ARDS (σοβαρότατη επιπλοκη με μεγαλη θνησιμότητα) και ηταν στην αναμονη για εντατική βαση λιστας! Εννοείται οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ η φροντίδα της εντατικης σε εναν θαλαμο και ποσο μαλλον απο ΜΗ εξειδικευμένο προσωπικό!! Ο σύζυγος της σε αλλο νοσοκομείο μπηκε με COVID το πέρασε κολλησε μικροβια και μύκητα εκανε σηψη και νεφρικη ανεπάρκεια πεθανε απο αυτο και εγραψαν οτι απεβιωσε απο κορονοιο. Οταν ρωτησαμε γιατι γραφετε αυτο αφου ηταν αρνητικα ολα τα τεστ μισο μηνα ηδη πριν απεβιωσει, ειπαν ετσι γραφουμε σε οσους μπαινουν με αυτη την αιτια. Δηλαδη συγνωμη κιολας αν μπει κανεις με κορονοιο και σκονταψει και πεσει στο δωματιο του νοσοκομείου και … Παλι κορονοιο θα βαζανε!! Ε μα πια ποση κοροϊδία!!!

 17. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.!!!! ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!

 18. Συγχαρητήρια! Πίσω κάνουμε μόνο για να πάρουμε φόρα…

 19. Αν και δε χρειάζεσαι τις συστάσεις μας, φρόντισε την ασφάλειά σου. Καλή επιτυχία!

 20. Μπράβο στον Αντωνιαδη . Για τους εκβιασμούς κόπους εξαναγκασμούς για μπολιασμο ποιος θα ασχοληθεί; Προσωπική άποψη,δεν χτυπιέται το σάπιο σύστημα μέσω του χειρότερου κομματιού του,του δικαστικού.

  1. Μόλις καταθέσει την μήνυση ο Νίκος δεν υπάρχει πανδημία, μπόλια και έκτακτα μέτρα. Ξύπνα.

 21. Νίκο προχώρα δυνατά, ο θεός είναι μεγάλος και βλέπει.Σε ευχαριστούμε με τη δημοσίευση για το παππού μας , ξεκαθάρισε το τοπίο πλέον, χωρίς αυτήν ξέρουμε όλοι που θα τον δήλωναν αν φύγει.Τώρα όμως αν φύγει θα φύγει με αξιοπρέπεια όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο.

 22. Μπράβο, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!

 23. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ! Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!

 24. Ο Θεός να σε σκεπάζει Νίκο και να προσέχεις από δω και πέρα με τα ανθρωπάρια του Συστήματος.. Μάτια 1004… Τους έχω ικανούς για όλα….

 25. Οι πιο πολλοί που εμβολιάζονται είναι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Πρώτον θέλουν να αποφύγουν τα νοσοκομεία για να μην τους σκοτώσουν και μετά έρχονται τα εργασιακά. Εμβολιασμένοι με πνευμονία, δεν θα ελεγχθούν για κορονοϊό, ή και να ελεγχθούν αυτό θα γίνει στους 28 κύκλους και όχι στους 35-37-40ct που βρίσκουν ακόμα και τα κλειδιά που έχασες μικρός. Έτσι αν και με πνευμονία θα μπορούν πάλι να έχουν μία αξιοπρεπής περίθαλψη, με συνοδούς, σιτισμένοι με τροφή και νερό και όχι με αέρα κοπανιστό για να πέσει το ανοσοποιητικό, καθαροί και όχι χεσμένοι κατουρημένοι και ντροπιασμένοι.

 26. Ο θεός μαζί σας κ.Αντωνιάδη, μπράβο σας και καλή επιτυχία!

 27. Ξεκινάνε τα όργανα. Να οργανωθούμε και εμείς οι “ψεκασμένοι” τώρα παιδιά. Μια μήνυση πρέπει να είναι μόνο η αφορμή για τον ξεσηκωμό.

 28. ΕΎΓΕ ΕΛΛΗΝΑ!
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ💟
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ☀
  ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ!🌍
  ΙΧΝ

  1. Oι απαισιόδοξοι να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα.

Comments are closed.