ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ !!! ΕΛΑΒΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ, ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ …ΚΑΙ ΠΗΓΕ, ΚΑΙ …ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ !!!

Κοινοποίηση:
ΕΜΒΟΛΙΟ-2

Είναι απολύτως ξεκάθαρο πλέον ότι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, η οποία βεβαίως είναι και παγκόσμια απάτη, στήθηκε για να εμβολιαστεί ο πληθυσμός. Ο οποίος κατατείνει στην επίτευξη ενός συγκεκριμένου σκοπού, η εξυπηρέτηση του οποίου, οι συμμετέχοντες στην απάτη πιστεύουν ότι τους καλύπτει ηθικά.

Σε αυτούς θα πω ότι όσοι στην παγκόσμια ιστορία επιχείρησαν να παραστήσουν τον Θεό, κάηκαν στην κόλαση…

Άλλη λογική εξήγηση, άλλωστε, δεν υπάρχει.

Έχω αποδείξει ότι στα δημόσια νοσοκομεία σκοτώνουν ανθρώπους κατ’ εντολή της κυβέρνησης, η οποία δρα ως εγκληματική οργάνωση, με μέλη αυτής τους επιστήμονες που συνεργάζονται μαζί της, τους επικεφαλής των αρμοδίων οργανισμών, τους διοικητές των νοσοκομείων, τους διευθυντές των κλινικών covid, μία ομάδα συγκεκριμένων ιατρών και νοσηλευτών σε κάθε νοσοκομείο, και φυσικά τα συστημικά Μ.Μ.Ε., στα οποία κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι.

Για τις ανάγκες της διατήρησης και ενίσχυσης της πλάνης του πληθυσμού, συνεργάστηκαν με την εγκληματική οργάνωση εξωτερικοί ιατροί, οι οποίοι ενήργησαν ως τροφοδότες των νοσοκομείων με υποψήφια θύματα, καθώς και κέντρα υγείας, στην πορεία δε και ιδιωτικά νοσοκομεία, η Facebook, ομάδες και μηχανισμοί ελέγχου του διαδικτύου, φίμωσης της φωνής και κατασυκοφάντησης όσων αντιτίθεντο στην απάτη και έθεταν σε κίνδυνο το αφήγημα της απάτης, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν πρόσωπα, κυρίως γνωστά στην κοινωνία, τα οποία ασκούν σημαντική επιρροή στον κόσμο, τα οποία ανέλαβαν την συντήρηση της απάτης, δημοσιοποιώντας τις προσωπικές “εμπειρίες” τους από το “δράμα” που πέρασαν ως ασθενείς με “covid” (οι οποίοι όλοι αυτοί, βεβαίως,  “επέζησαν” για να “μπορέσουν” να μοιραστούν τη “φρίκη” του κορωνοϊού με τους υπόλοιπους),  και τη διαφήμιση του εμβολίου.

Φυσικά, κυρίαρχο ρόλο στην ιστορία αυτή έχει από την πρώτη στιγμή η ηγεσία της Δικαιοσύνης και οι προϊστάμενες αρχές των κατά τόπους αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, καθώς και συγκεκριμένοι εισαγγελείς οι οποίοι δέχθηκαν να διαπράξουν παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας κατ’ εντολή των προϊσταμένων τους και της κυβέρνησης. Είναι όλοι αυτοί που καλύπτουν τα εγκλήματα που διαπράττονται στα δημόσια νοσοκομεία επί 11 μήνες, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να διαπράττουν δια παραλείψεως παράνομες κατακρατήσεις ασθενών στα νοσοκομεία και να μπλοκάρουν ποινικές διαδικασίες και αιτήματα για νεκροψίες-νεκροτομές, για να μην αποδειχθούν περισσότερα εγκλήματα που διαπράττονται στα νοσοκομεία. Επί 11 μήνες με παρακολουθούν να καταγγέλλω δημόσια δεκάδες νοσοκομεία σε όλη τη χώρα για βασανισμούς και δολοφονίες ανθρώπων, κατ’ εφαρμογή συγκεκριμένου πρωτοκόλλου θανάτου, με παρακολουθούν να καταγγέλλω δημόσια την κυβέρνηση ότι είναι εγκληματική οργάνωση, τον ίδιο δε τον πρωθυπουργό ως αρχηγό της οργάνωσης αυτής, με παρακολουθούν να καταγγέλλω όλα τα παραπάνω πρόσωπα ως συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση που δολοφονεί ανθρώπους, με παρακολουθούν να καταγγέλλω τους ίδιους ως συνεργούς της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι της παρέχουν την αναγκαία για τη δράση της κάλυψη, και δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα !!

Ούτε προς τον σκοπό της διερεύνησης των εκατοντάδων καταγγελιών μου, αλλά και ούτε έστω εναντίον μου !!

Τίποτα !!

Ενώ δεν είμαι κάποιος γραφικός που δεν έχει νόημα να ασχολούνται μαζί μου. Τις δημοσιεύσεις μου, από την αρχή της δράσης μου μέχρι και σήμερα, τις έχουν διαβάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, αν όχι εκατομμύρια, εντός και εκτός συνόρων, ώστε κανονικά αποτελώ έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Κι όμως, ούτε που διανοούνται να με ακουμπήσουν. Ούτε καν να με αμφισβητήσουν. Μόνο λάσπη, ύβρεις, απειλές και συκοφαντίες. Και μέχρι εκεί.

Μάλλον, λοιπόν, λέω την αλήθεια…

Ούτε όταν με παρακολουθούν επί 11 μήνες να κάνω τους βαριά ασθενείς καλά, να αρνητικοποιώ θετικούς, να ακυρώνω προγραμματισμένες διασωληνώσεις, να διακόπτω διασωληνώσεις, να βγάζω τον έναν μετά τον άλλον τους ασθενείς από τα νοσοκομεία, τα οποία τους κρατούσαν παρά τη θέλησή τους, να στέλνω ανθρώπους σπίτι τους ενώ πριν λίγη ώρα τους έλεγαν ότι χρειάζονται νοσηλεία, με μόνη την αναφορά του ονόματός μου.

Και ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα εναντίον μου, ούτε η κυβέρνηση, ούτε οι εισαγγελείς,  ούτε έστω ένα από τα δεκάδες νοσοκομεία να έχει αμφισβητήσει ούτε μία λέξη από τις εκατοντάδες καταγγελίες μου εναντίον τους, την ίδια ώρα με δικαιώνουν ακόμη περισσότερο με τις πράξεις τους και τη συμπεριφορά τους, όπως με την τροπολογία για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων, όπως με την κατά συρροή παράβαση καθήκοντος και την κατάχρηση εξουσίας που διαπράττουν εισαγγελείς στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν τη διενέργεια νεκροψιών, προσπάθεια η οποία προφανώς και δεν αφήνει καμία αμφιβολία και στους πλέον δύσπιστους ότι η εγκληματική οργάνωση τρέμει τα αποτελέσματα των νεκροψιών. Γιατί γνωρίζει τι έχει γίνει.

Είναι λοιπόν προφανές, και αποδεικνύεται άνευ άλλου, ότι ο ιός αυτός δεν είναι στην πραγματικότητα φονικός, τουλάχιστον όχι περισσότερο από τους παραδοσιακούς αναπνευστικούς ιούς. Διαφορετικά, και αυτό λέει η απλή λογική, δεν θα σκότωναν ανθρώπους στα νοσοκομεία, για να πείσουν για τη φονικότητά του. Θα τον άφηναν απλά να κάνει τη “δουλειά” του. Έχει αποδειχθεί, και κανένας, όπως είπα, δεν με έχει αμφισβητήσει, ότι η εγκληματική οργάνωση σκοτώνει για “λογαριασμό” του ιού και χρεώνει τους θανάτους σ’ αυτόν.

Προσέξτε. Εγώ δεν λέω αυτό που λένε οι Γερμανοί με τη “δίκη της Νυρεμβέργης-2”. Οι οποίοι προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στην αποδόμηση της απάτης, αλλά μέχρι εκεί. Εις ό,τι αφορά στους θανάτους, οι Γερμανοί φτάνουν μέχρι τους θανάτους που ψευδώς καταχωρήθηκαν ως θάνατοι covid. Όπως, στη δική μου δράση, είναι π.χ. η περίπτωση της Παρασκευής Κότσιφα, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο του Αγίου με βαριά ΧΑΠ, την έβαλαν σε σακούλα ως δήθεν θανούσα από covid, για να πάμε σε νεκροψία για να αποδειχθεί η απάτη, με το πόρισμα να λέει εκφύλισμα του μυοκαρδίου και εγκεφαλικό οίδημα. Ή η περίπτωση του 30χρονου ΑμΕΑ, ο οποίος πέθανε στο σπίτι του, βεβαιώθηκε ως αιτία θανάτου ο covid, για να γίνει η νεκροψία και να διαγραφεί η ψευδής αυτή αιτία.

Με απλά λόγια, οι Γερμανοί λένε ότι κάποιοι έπεσαν από το μπαλκόνι και χρέωσαν τους θανάτους στον covid, εγώ λέω ότι αυτούς τους κάποιους τους έσπρωξαν από το μπαλκόνι.

Έχει τεράστια διαφορά. Και αυτή η διαφορά είναι που κάνει τη δική μου δράση και τα αποτελέσματά της τόσο σημαντική και από αυτήν περιμένουν και οι Γερμανοί και οι συνάδελφοι στις άλλες χώρες να γκρεμίσουμε την απάτη διεθνώς. Η δε δράση αυτή έπρεπε να φτάσει μέχρι την τελική μάχη των νεκροψιών, για να συγκεντρώσω τις τελικές αποδείξεις για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία.

Έτσι, μόνο με τη νεκροψία π.χ. στη σορό του Γιώργου Βαρασιά “κλείδωσε” η εφαρμογή της φριχτής παραμέτρου της αφυδάτωσης στο πρωτόκολλο του θανάτου. Ή μόνο με τη νεκροψία στη σορό του ιερέα που πέθανε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και είχε καταγραφεί ως θάνατος από covid, θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι εκτός από τη διακοπή των αναγκαίων για την επιβίωση των ασθενών αγωγών για τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματά τους, αφήνουν τους ασθενείς να πεθάνουν από αιτίες που προκαλούνται μέσα στα νοσοκομεία, ακόμα και αν αυτό δεν γίνεται σκόπιμα. Το οποίο απεδείχθη και στην περίπτωση του Κώστα Αβραμίδη, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία, αφού προηγουμένως του είχαν προκαλέσει μεγάλο εσωτερικό τραύμα, το οποίο απέκρυψαν τόσο από τον ίδιο και την οικογένειά του, όσο, και το σημαντικότερο, από το Σωτηρία στο οποίο μεταφέρθηκε, και ο άνθρωπος στράγγιζε από το αίμα του. Η περίπτωση όμως του Κώστα Αβραμίδη απέδειξε και την παράμετρο των μικροβίων. Το Τζάνειο απέκρυψε από το Σωτηρία ότι είχε βρει το μικρόβιο acinetobacter, ένα από τα πιο επικίνδυνα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, το οποίο και δεν είχε αντιμετωπίσει, με αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με το τραύμα, να σκοτώσει τον Κώστα Αβραμίδη.

Με τις νεκροψίες όμως καταφέραμε να βρούμε τα μικρόβια αυτά στους πνεύμονες των νεκρών, όπως στη νεκροψία στη σορό της Μερόπης Χατζηιωναννίδου, για την οποία το Παπαγεωργίου έλεγε στην οικογένειά της ότι δεν ανησυχούν για τα μικρόβια αλλά μόνο για τον covid, αλλά τελικά οι πνεύμονες έσταζαν από το πύον και τα μικρόβια.

Στην περίπτωση, βεβαίως, της Μερόπης Χατζηιωαννίδου, όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Βαρασιά, μόνο με νεκροψία θα αποδεικνυόταν ότι ούτε στη μία ούτε στον άλλον είχαν ποτέ επιχειρήσει ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση), όπως ψευδώς βεβαίωναν τις οικογένειές τους.

Οπότε, μετά από όλα αυτά, πολύ γρήγορα απεδείχθη γιατί στήθηκε όλη αυτή η τεράστια απάτη. Το μένος για τον μαζικό εμβολιασμό είναι η απάντηση. Να εμβολιαστούμε δηλαδή για να προφυλαχθούμε από ένα ιό, για τον οποίο έχω αποδείξει ότι για να πείσουν τον κόσμο ότι είναι φονικός, σκοτώνουν ανθρώπους στα νοσοκομεία, ενώ την ίδια ώρα καταγράφουν θανάτους από άλλες αιτίες ως θανάτους δήθεν από covid.

Ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου 2020, πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ., η κυβέρνηση είχε φροντίσει να κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό. Δεν τον έχει εφαρμόσει ακόμα. Ξεκίνησε με τους εμβολιασμούς των προθύμων και των εξαπατηθέντων, ασκεί δια των εργοδοτών στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, εκβιασμούς και τρομοκρατία για να υποχρεώσει τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν, σκέφτεται να δώσει κίνητρα και “προνόμια” σε αυτούς που θα εμβολιαστούν, αλλά είναι βέβαιον ότι αν δεν βγουν τα νούμερα, θα προχωρήσει στην άμεση υποχρεωτικότητα.

Μόνο η απάτη άλλωστε εξηγεί την “ανέμελη” συμπεριφορά αυτών που συμμετέχουν στην εγκληματική οργάνωση και εμφανίζονται να παραβιάζουν τα μέτρα, η τήρηση των οποίων κανονικά προφυλάσσει και τους ίδιους. Η συμπεριφορά τους αυτή αποδεικνύει ότι παραβιάζουν τα μέτρα διότι πολύ απλά γνωρίζουν ότι δεν κινδυνεύουν. Το ίδιο ισχύει για τις παραβάσεις στα Μ.Μ.Ε., σε εγκαίνια, συναυλίες και άλλες συναθροίσεις στις οποίες συμμετέχουν κυβερνώντες και συνεργαζόμενοι με αυτούς επιστήμονες.

Άρα κάτι έχει το εμβόλιο. Μένει να δούμε αν θα μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και αν αυτό είναι που θα κάνει το εμβόλιο, όπως ισχυρίζονται οι “συνωμοσιολόγοι”, με τη “θεωρία” τους όμως αυτή να φαίνεται πως είναι και η μόνη λογική εξήγηση.

Εγώ πάντως, λέω να μείνω στη βάρκα και να παρακολουθήσω να πνίγονται αυτοί που πρέπει να πνιγούν για να μη βουλιάξει η βάρκα…

Και δείτε τώρα τι σας παρουσιάζω.

Πολίτες ειδοποιούνται με μήνυμα ότι έχει κλειστεί το ραντεβού για το εμβόλιο.

Πολλοί πηγαίνουν.

Πολλοί δεν πηγαίνουν.

Τι θα κάνει η εγκληματική οργάνωση με αυτούς;

Θα χαθούν αυτά τα νούμερα; Γιατί ο κόσμος για να πεισθεί να εμβολιαστεί θα πρέπει να βλέπει και τους άλλους να εμβολιάζονται.

Και φαίνεται πως τελικά είναι απλό.

Το έπαιξαν αυτό το παιχνίδι της απάτης με τα συνεργεία του Ε.Ο.Δ.Υ.  Άπειρα τα μηνύματα σε πολίτες ότι βγήκαν θετικοί (ή και αρνητικοί), ενώ δεν έκαναν το τεστ. Είχαν πάει, έδωσαν τα στοιχεία τους, έφυγαν γιατί περίμεναν πολλή ώρα, και έλαβαν μήνυμα ότι ήταν θετικοί. Ή αρνητικοί, όπως βρέθηκα και …εγώ ! Θα το θυμάστε, βεβαίως. Η δικογραφία, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης και τη δική μου κατάθεση, βρίσκεται (και αυτή) στα χέρια του εισαγγελέα.

Γιατί λοιπόν να μην κάνουν το ίδιο και εδώ;

Ήρθε το μήνυμα λοιπόν στον κύριο της ιστορίας μας (τα στοιχεία του στη διάθεση του εισαγγελέα -ελάτε, μία πλάκα κάνω και εγώ…), να πάει να εμβολιαστεί.

ΕΜΒΟΛΙΟ-1

Δεν πήγε.

Και έλαβε μήνυμα με το οποίο έμαθε ότι …πήγε !!

Ότι ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός του και ότι μπορεί να τυπώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 

ΕΜΒΟΛΙΟ-2

 

Απατεώνες !!

Κοντεύουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κάπως έτσι πρέπει να έγιναν οι εντυπωσιακά επιτυχημένοι εμβολιασμοί και σε άλλες χώρες. Αντιγραφή έκαναν πάλι οι άριστοι.

  2. Αρχιζω και πιστευω πως καποιοι υπαλληλοι εκει στον εοδυ το χουν παρει στην πλακα και κανουνφαρσα στο Μητσοτακη, εκδιδουν πιστοποιητικα ετσι, για την πλάκα.

  3. ΜΑΚΕΛΕΙΟ..Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!!!ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΜΑΚΕΛΕΙΟ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

  4. Το εμβόλιο αποβλακωνει και χαζεύει τα βλήτα που νομίζουν ότι είναι νορμάλ. Βλέπω αρκετές και αρκετούς που εμβολιάσθηκαν και είναι σαν χαμένοι .Δεν ευθύνεται οποιοδήποτε περισσότερο από τους ίδιους. Τωρα είναι αργά.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Κρίμα.Η ανθρωπότητα ζει πρωτοφανείς καταστάσεις. Και ποιος μπορεί να ξέρει και τι άλλο θα δούμε όσοι τα δούνε δηλαδή. Προσέξτε τα παιδιά σας..

  5. Τι τρέχει, εκτός απο υπαρκτούς εμβολιασμούς, έχουμε και εικονικούς;Προσέξτε τι μου είπαν, και μόλις μου δώσουν την ηλ/κή διεύθυνση θα σας τη γράψω να το τσεκάρετε.Αντρας που έκανε το εμβόλιο και έχει τη γυναίκα του ασφαλισμένη στο ταμείο του, της έβγαλαν ότι είναι κι αυτή εμβολιασμένη ενώ δεν το έκανε.Γιατί πρέπει να συμπληρωθεί αριθμός συγκεκριμένος εμβολιασμένων;Θα λάβει κάνα πριμ ο τρισκατάρατος που μας κυβερνά;

Leave a Response