ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ”: Ή θα αναστείλετε τα self test ή θα είστε συνυπεύθυνοι της έκθεσης ολόκληρου του πληθυσμού σε θανάσιμο κίνδυνο !!!

Κοινοποίηση:
Nick-Jim-background

Στον δρόμο για το τέλος της τρομοκρατίας των self test…

Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα ,

10 – 11 – 12 Απριλίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ :

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ !!!

ΠΑΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ” ,

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ,

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ :

Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΩΝ SELF TEST !!!

ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ (με τα δικά τους…) ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ,

Ή ΘΑ ΕΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ;;;

-Την Τρίτη θα αρχίσει η ιστορία με τα self test στα σχολεία.

-Η κυβέρνηση έχει προμηθευτεί self test από μία κινεζική εταιρεία και από την εταιρεία Roche γερμανικών (αλίμονο…) συμφερόντων.

-Την Τρίτη αρχίζουμε με τα self test της Roche.

-Προηγουμένως οι φαρμακευτικές εταιρείες άδειασαν με την συνέργεια της κυβέρνησης τις αποθήκες τους από τα rapid test και έστειλαν τα αποθέματα στα φαρμακεία σε όλη τη χώρα !!

Στο δελτίο δεδομένων ασφαλείας της Roche για τα self test, στο κεφάλαιο 13 με τον τίτλο “disposal considerations” (συνθήκες απόρριψης των self test), τονίζεται ότι το προϊόν αυτό (self test) περιέχει μία ουσία με ίση ή παραπάνω από 0,1% Β/Β και ότι πρέπει υποχρεωτικά να γίνει η διαχείριση της απόρριψής του ως επικίνδυνου αποβλήτου.

Και αυτό διότι είναι άκρως τοξικό για την υδάτινη ζωή με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η Roche προειδοποιεί επίσης ότι δεν πρέπει να απορρίπτεται σε υπονόμους, δίκτυα ύδρευσης ή στο έδαφος και ότι η διαχείρισή του πρέπει να γίνει μόνο από πιστοποιημένη/αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων.

-Ταυτόχρονα, όταν π.χ. τα νοσοκομεία αρνούνται να χορηγήσουν έως και τα αντίγραφα των ιατρικών φακέλων στους νοσηλευθέντες σε αυτά ασθενείς ή στους συγγενείς των αποβιωσάντων σε αυτά ανθρώπων τους, ισχυριζόμενα ότι τα αντίγραφα αυτά είναι μολυσμένα, γίνεται σαφές ότι η απόρριψη των παρελκομένων των self test ως κοινών οικιακών απορριμάτων εκθέτει σε τεράστιο κίνδυνο τον ελληνικό πληθυσμό δια του κινδύνου διασποράς του ιού μέσω αυτών των αποβλήτων.

-Είναι πραγματικά αδιανόητο το γεγονός ότι οι ίδιοι άνθρωποι που επιμένουν ότι ο ιός είναι φονικός και μεταδοτικός ίσως όσο κανένας ιός έως τώρα στην παγκόσμια ιστορία και είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της επιβολής πρωτοφανών μέτρων περιορισμού των συνταγματικών ατομικών ελευθεριών εξαιτίας αυτού του ιού και του τεραστίου κατά τα άνω κινδύνου διασποράς του, ταυτόχρονα δε καυτηριάζουν συχνά πυκνά την επιπολαιότητα, αδιαφορία και προχειρότητα στην τήρηση από τους πολίτες των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του ιού, της εφαρμογής εξωφρενικών μέτρων ακόμη και στην διαχείριση των σορών ανθρώπων που απεβίωσαν ενώ είχαν νοσηλευτεί διαγνωσμένοι με SARS-CoV-2,

έρχονται τώρα με δημόσιες δηλώσεις τους να καλύψουν και να δικαιολογήσουν την παράλειψη της κυβέρνησης να μεριμνήσει για την, με βάση τη δική της λογική και τις ρητές οδηγίες της εταιρείας που την προμήθευσε με self test, διαχείριση των επικίνδυνων παρελκομένων τους.

-Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων δηλώσεων είναι αυτά του Μανώλη Δερμιτζάκη και του Δημήτρη Κούβελα, οι οποίοι κατέπληξαν το κοινό με την ψευδή, όπως αποδεικνύουμε, βεβαίωσή τους ότι είναι δήθεν ακίνδυνη η απόρριψη των παρελκομένων των self test ως κοινών οικιακών απορριμάτων !!

-Παρόμοια άλλωστε είναι και η εγκληματική παράλειψη της κυβέρνησης (με τα δικά της…) όλο αυτό το διάστημα να μεριμνήσει αφενός για την εκ των ουκ άνευ αναγκαία και υποχρεωτική σε περίπτωση ενός τόσο φονικού και μεταδιδόμενου ιού διαδικασία περισυλλογής των εκατομμυρίων χρησιμοποιημένων απορριφθεισών στους δρόμους ή -στην καλύτερη περίπτωση- σε απλούς κάδους μασκών, αφετέρου της εγκατάστασης ειδικών κάδων απόρριψής τους, ακόμα και των οικιακών μολυσματικών απορριμάτων σε όλες τις περιπτώσεις καραντίνας.

Άλλωστε ούτε η κυβέρνηση ούτε ο Ε.Ο.Δ.Υ. αλλά ούτε και η Δικαιοσύνη αντέδρασαν στις δημόσιες καταγγελίες εμού του Νίκου Αντωνιάδη για τα χρησιμοποιημένα τεστ στους δρόμους, απορριφθέντα από τα ίδια τα συνεργεία του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ενώ άπαντες αδιαφόρησαν στην επιστημονική πρόταση εμού του Δημήτρη Πόντικα για την διαχείριση των παρελκομένων των self test.

https://www.facebook.com/dimitrios.pontikas.10/posts/269757988132528

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι οι ανωτέρω παραλείψεις της κυβέρνησης και του Ε.Ο.Δ.Υ. στοιχειοθετούν το έγκλημα της έκθεσης σε κίνδυνο της υγείας και τη ζωής του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού και αν η ηγεσία της Δικαιοσύνης δεν παρέμβει για την αναστολή της διαδικασίας των self test στα σχολεία θα είναι η ίδια συνυπεύθυνη για την έκθεση αυτή.

Ο «άγνωστος πόλεμος» για τον Αρειο Πάγο | Η Εφημερίδα των Συντακτών

Σημειώνουμε ότι το παρόν αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Αρείου Πάγου gram@areiospagos.gr με αποδέκτη τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειο Πλιώτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. Κ μενα παιδια με.έχουν σε περιορισμό στο φεις μπουκ συνεχίστε παιδιά είμαστε μαζι σας κάνετε καλη κ αξιόλογη δουλεια οτι είναι ψεύτικο κ αναληθές πρεπει να βγει στην επειφανια μπας κ ξυπνήσουν κάποιοι απο το λήθαργο τους καλη δυναμη σε ολους καταστράφηκαν οι σχέσεις ανθρώπων το χειροτερο για εμένα υπάρχουν κ αλλά το ξέρω καλησπέρα απο Κομοτηνή να σας έχει ο θεός καλα

 2. Στην εργασία της συζηγου μου από δεύτερα γίνονται υποχρεωτικά τα self test 1 την εβδομάδα, και όποιος(α) δεν το κάνει απολύεται.
  Τι κάνουμε και πως μπορούμε να κινηθούμε;;

 3. Γιατί νομίζω ότι κανεις δεν θα απαντήσει ;;;; Τους ψάχνεις Νικόλα όλους ;;;;;;;

 4. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη.
  Η Παναγιά να σας φυλά .
  Δύο ψυχές ( η δική μου και της 22 μηνών κόρης μου ) τάσσονται στο πλευρό σας Νίκο και Δημήτρη.

 5. Η αλήθεια στο τελος πάντα επικρατεί γιατί η δύναμη της προέρχεται από τη φράση που είπε ΚΑΠΟΙΟΣ….
  “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.!!!”

  “Ει ο Θεός μεθ’ ημών, τις καθ’ ημών. ”
  Ιωάννης Καποδίστριας, 20 Ιανουαρίου 1828 (Προκήρυξη προς όλους τους Έλληνες)

 6. Αν μετά από την ανάρτηση αυτή πάρουν πίσω τα self test και πουν ότι θα πηγαίνει ο εοδυ στα σχολεία να τους κάνει το τεστ, δεν θα μας γυρισει μπούμερανγκ και δεν θα είναι επικίνδυνο από την στιγμή που είπαν για απομάκρυνση των παιδιών από τους οικείους τους; Θα ήθελα μια απάντηση.

 7. Να είστε καλά και οι δύο περιμένουμε οδηγίες. Η Παναγία να σας φωτίζει

 8. Να είστε καλά και οι δύο, περιμένουμε τις οδηγίες σας. Η Παναγία μαζί σας.

 9. Είτε με τα δικά τους, είτε με τα δικά μας ειναι το ΙΔΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

  Ευχαριστούμε Νίκο & Δημήτρη.. Είμαστε μαζί σας ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Leave a Response