ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΝΩ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΖΚΟΚΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ (!!!) ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !! ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ !! ΚΟΡΗ: “ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ” – ΓΙΑΤΡΟΣ: “ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ !!! Α Υ Τ Ο ΦΟΒΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΣΕ ΠΥΡΓΟ-ΠΑΤΡΑ !!!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-04-29, 6.19.18 μμ

Για τον Στέφανος Κοζκόκη, 69 ετών, είχα γράψει στις 23 Απριλίου.

Προς Παπαγεωργίου & Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Μερόπη Χατζηιωαννίδου, 60 ετών – Στέφανος Κοζκόκης, 69 ετών: Δύο δικοί μου άνθρωποι μέχρι το τέλος -δηλαδή το εξιτήριο…

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος μπήκε  στις 18 Απριλίου στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης επειδή είχε πολύ χαμηλή πίεση (λαμβάνει ειδική αγωγή), βρέθηκε κατευθείαν στην κλινική κόβιντ. Χωρίς να ενημερώσουν ποτέ την οικογένεια πότε και πώς διεγνώσθη θετικός. Έναν πυρετό είχε. Τίποτα άλλο εκτός από την χαμηλή πίεση που ήταν και η αιτία τηςς εισαγωγής του. Άλλωστε η “ενημέρωση” ήταν σταθερά μέχρι τον θάνατό του η γνωστή. Η εντός εισαγωγικών.

Του έδιναν οξυγόνο ενώ εκείνος αισθανόταν μια χαρά, δεν είχε πλέον πυρετό, δεν είχε βήχα, δεν είχε δύσπνοια.

Ο ίδιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, αλλά από το πολύ οξυγόνο δεν μπορούσε να μιλήσει για να καταλάβει η οικογένειά του τι ήθελε να τους πει.

Προχθές, η κόρη του πήγε μαζί με την μητέρα της στο νοσοκομείο. Για να μάθουν τι συμβαίνει με τον άνθρωπό τους, αφού το νοσοκομείο δεν τους ενημέρωνε και ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Τους είπαν “αστείους και παράλογους” που πήγαν εκεί και τους έδιωξαν !!!

Και σήμερα, ξαφνικά και από το πουθενά, ανακοινώθηκε στην οικογένεια ότι πέθανε αιφνιδίως !!

ΑΝΑΚΟΠΗ.

ΑΙΦΝΙΔΙΑ !!

Και ένα εγκεφαλικό που πέρασε, για το οποίο ΚΑΝΕΝΑΣ βεβαίως δεν τους είχε ενημερώσει !!

“Ο πατέρας μου δεν είχε τίποτα !! Από πού ήρθε το εγκεφαλικό και η ανακοπή ;;”, ρώτησε τους γιατρούς η κόρη.

Και οι γιατροί:

“ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΒΙΝΤ” !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διαβάζετε αυτό, σωστά;

“Θέλω να τον δω”, ζήτησε από τους γιατρούς η κόρη.

“Το απαγορεύει η κυβέρνηση”, της απάντησαν !!!

Ψ Ε Μ Α Τ Α  !!!

Έχω δημοσιεύσει τις ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ του Ε.Ο.Δ.Υ, τόσο του 2020 όσο και του 2021, σύμφωνα με τις οποίες ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τους νεκρούς τους !!!

Η κόρη έσπευσε υπό τις οδηγίες μου στο αστυνομικό τμήμα. Το ίδιο στο οποίο είχε καταθέσει μήνυση η Μαρία Θεοχαρίδου για τον Κυριάκο Θεοχαρίδη. Και ακολούθησε η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία απέδειξε ότι ο Κυριάκος ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ φυσικά από κόβιντ.

Τις έφερα μάλιστα σε επαφή για να βοηθήσει η Μαρία την Θεανώ, όπως είχε βοηθήσει ο Κώστας Στέφος την Μαρία, του Κώστα της νεκροψίας στον πατέρα του Χρήστο που ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ από κόβιντ ο Χρήστος Στέφος, και η οποία Μαρία με τη σειρά της βοήθησε την Αθηνά Ιωσηφίδου για τον πατέρα της Νίκο Ιωσηφίδη, ο οποίος σήμερα είναι σπίτι του.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ τους Έλληνες απέναντι στο θηρίο…

Όλοι αυτοί οι θάνατοι, μαζί με όλο το υλικό που έχω συγκεντρώσει, όπως π.χ. για την δολοφονία του Κώστα Αβραμίδη στο Τζάνειο ή του Δημήτρη Κασσάρ στο Γεννηματά της Αθήνας, θα ενταχθούν στη μήνυση, στο κεφάλαιο του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Και σήμερα οι γιατροί είπαν στην κόρη ότι δεν είναι σίγουρο πως θα τους εγκριθεί η νεκροψία !!!

Μπας και πιάσει. Μπας και την αποτρέψουν.

Αυτό που ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Να μην επιτραπεί η νεκροψία.

Αμ δε.

Άλλες δύο νεκροψίες ετοιμάζομαι να ανακοινώσω.

Μία που θα γίνει και μία που …έγινε. Και απεδείχθη ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΒΙΝΤ.

Ανάσα δεν θα σας αφήσω να πάρετε μέχρι να κατατεθεί η μήνυση.

Ανάσα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: