ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot_52

ΜΙΑ είδηση περιμένω. Κάθε μέρα, εκεί, μεταξύ 12 και 1 το μεσημέρι. ΟΛΑ έχουν τελειώσει, ΟΛΑ έχουν γίνει, απομένει η ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ μίας παραγγελίας που θα προκαλέσει ΣΕΙΣΜΟ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σεισμό.

Και τα ‘φερε έτσι ο Θεός, ώστε ο σεισμός αυτός να γίνει μέσα από την ΚΑΡΔΙΑ της παράγκας.

Θέλοντας και μη.

ΤΙΠΟΤΑ μετά δεν θα είναι ικανό να ανακόψει την πορεία μου προς τη ΝΙΚΗ και τη ΛΥΤΡΩΣΗ της πατρίδας μου.

Όσο η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ των εισαγγελέων της παράγκας των Δικαιοσύνης πρέπει πια, λογικά, με ένα όνομα που βρισκόταν ήδη σε αυτή και με ένα άλλο της τελευταίας στιγμής, να έχει πια ολοκληρωθεί.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ο ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ της τιτάνιας νομικής μάχης με το θηρίο :

Το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ της παράγκας της Δικαιοσύνης.

Ελπίζω η Ένωση Εισαγγελέων και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να “θιγούν” από αυτά που γράφω και ΕΣΤΩ με αφορμή αυτά, να βγάλουν μία ανακοίνωση, κάτι τέλος πάντων να κάνουν, ΠΡΙΝ πάω εγώ σε αυτές το ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ διάστημα.

Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ σε αυτές.

Υ.Γ. Πλέον γνωρίζουμε και ποιος εισαγγελέας ανέλαβε μία κολοσσιαίας σημασίας αποστολή, σε μία διαδικασία που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για τα δεδομένα της ποινικής Δικαιοσύνης.

Μιλάω για την αίτηση ανάσυρσης από το αρχείο της δικογραφίας κατά Μπακογιάννη – Καραμαλάκη, για τα όργια της Ομόνοιας και του Μαξίμου.

“Ο νόμος είναι νόμος”, είχε πει ο εισαγγελέας Κυπριτίδης στη δίκη Κανέλλη κατά Κασιδιάρη, και πρότεινε κόντρα σε ΟΛΑ τότε, αλλά ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, την απαλλαγή του Κασιδιάρη, με εμένα να φυγαδεύομαι από τις αστυνομικές δυνάμεις για να προστατευτώ από την οργή του ακροαριστερού πλήθους που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο και περίμενε να πανηγυρίσει την καταδίκη του Κασιδιάρη.

Και αυτό το “ο νόμος είναι νόμος”, έμελλε τώρα να προκαλέσει τον ΔΕΥΤΕΡΟ τεράστιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ.

Θέμα χρόνου…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: