Κώστας Κοντογιάννης, 56 ετών – Νοσοκομείο Λάρισας (Παλιό): Πήγε θετικός με …απλό πυρετό !!! Γιατί έτσι του είπε η γιατρός του !!! Δεν έχει ούτε πλέον ούτε πυρετό ούτε βήχα, αλλά έχουμε τα γνωστά με τις ακτινογραφίες (υπολείμματα του ιού…), οπότε ετοιμάζονται να τον διασωληνώσουν !!! Στα κάγκελα η οικογένεια !!!

Κοινοποίηση:
ΛΑΡΙΣΑ

Το παλιό νοσοκομείο Λάρισας καλείται ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι αυτή η διασωλήνωση που ετοιμάζεται να κάνει στον Κώστα Κοντογιάννη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ιατρικώς και νομιμοποιείται ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ να την κάνει.

Ή ιστορία του ανθρώπου αυτού είναι μία ακόμα απόδειξη για τον ρόλο που παίζουν στο πρωτόκολλο του θανάτου οι εξωτερικοί γιατροί. Βρέθηκε θετικός πριν από κάποιες μέρες και είχε έναν πυρετό 37,5.

Τίποτα άλλο.

Του συστήθηκε να παραμείνει δέκα μέρες στο σπίτι αλλά όχι, η οικογενειακή γιατρός του είπε να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο. Καθώς ο πυρετός 37,5 πολύ λίγο διαφέρει τελικά από το …οξύ έμφραγμα.

Εκεί, στο παλιό νοσοκομείο Λάρισας άρχισαν τα πολύ περίεργα όπως φάνηκαν στον Κώστα, τα πολύ γνωστά όμως σε μένα και τους εκατοντάδες χιλιάδες που με ακολουθούν και ενημερώνονται για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.

Έφτασε την προηγούμενη Κυριακή να αισθάνεται ο ίδιος θαυμάσια, να μην έχει πυρετό και βήχα, να αναπνέει μια χαρά, αλλά οι γιατροί να βλέπουν …υπολείμματα του ιού στους πνεύμονες !!

Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως που ακούω για τα υπολείμματα αυτά.

Ούτε να αισθάνονται μια χαρά οι ασθενείς αλλά οι τρομεροί γιατροί μας να προσπαθούν να τους πείσουν ότι …δεν είναι !!

Και έτσι, με αυτά και με αυτά, φτάσαμε σήμερα Πέμπτη, να καλεί ο διευθυντής εκεί (εννοείται ότι όλα τα ονόματα, και της εξωτερικής ιατρού και του διευθυντή, και τα δύο από “Κ”, έχουν ήδη περάσει στη μεγάλη λίστα με τα ονοματεπώνυμα της μήνυσης), και ενημερώνει την πανικοβλημένη οικογένεια ότι “πρέπει” να τον διασωληνώσουν.

Δεν θα σταματήσω να το λέω. Δεν δαιμονοποιούμε την διασωλήνωση.

Μία διασωλήνωση μπορεί να σώσει μία ζωή.

Μπορεί όμως και να στείλει τον ασθενή στον άλλο κόσμο !!

Και όλοι γνωρίζουμε πια ότι στην εποχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και των φριχτότερων εγκλημάτων στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων, στην συντριπτική πλειοψηφία των διασωληνώσων αυτές γίνονται κατ’ εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Οπότε, δεν λέω, μπορεί η περίπτωση του Κώστα Κοντογιάννη να είναι η εξαίρεση.

Μακάρι.

Πρέπει όμως το νοσοκομείο να ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ !!

Η οικογένεια ΑΠΑΙΤΕΙ όλα τα στοιχεία και δεδομένα που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ την διασωλήνωση του ανθρώπου τους !!

Τα πράγματα είναι απλά.

Ή τα στοιχεία και τα δεδομένα αυτά υπάρχουν και η διασωλήνωση πρέπει να γίνει.

Ή δεν υπάρχουν, οπότε ούτε να το σκεφτούν να προχωρήσουν σ’ αυτήν.

Για να δούμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατί δεν σηκώνεται να φύγει τωρα που μπορει ρε γμτ; Σε λίγο θα του δώσουν κατασταλτικά φάρμακα θα τον διασωληνωσουν και μετά ο Θεός φυλάξει σακούλα.

  2. Η μεγάλη απάτη γίνεται μέ αυτά τό υπολλείμματα τού κορωνοιού.Ετσι βγαίνουν χιλιάδες θετικοί μέ τά PCR test χωρίς νά είναι άρρωστοι.Σήμερα 3.789 ¨κρούσματα”στήν Ελλάδα.Ο γουρλομάτης θέλει νά μάς σώσει καί γιά αυτό απαγορεύει τό Πάσχα.Μπορεί κανείς κομπογιαννίτης (λοιμωξιολόγος) νά μάς πληροφορήσει πού τά βρήκανε αυτά τά υψηλά νούμερα;Τά έδωσε ό γέροτρομοκράτης ό Παυλάκης
    πού νοσταλγεί ένα τέταρτο κύμα.Ού νάχαθείται λαμόγια αγύρτες.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.