ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_90

Κάποια μέρα, όταν τελειώσουν όλα αυτά και εγώ θα πάρω την τελική θέση μου στο ιστορικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας, θα κάνω ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους που στήριξαν τη μάχη αυτή με το παγκόσμιο θηρίο.

Δεν πάει ο νους σας τι διαβάζω στις συναλλαγές αυτές και είμαι βέβαιος ότι έχουν πέσει κάτω στην τράπεζα Πειραιώς [GR24 0172 0830 0050 8310 5744 464] και στις φορολογικές αρχές με αυτά που βλέπουν. Είναι σίγουρο ότι δεν τα έχουν δει ποτέ ξανά αυτά. Ούτε στην EUROBANK, στον προσωρινό λογαριασμό [GR33 0260 1010 0005 6010 0646 511] μέχρι πολύ σύντομα να ανακοινώσω τον λογαριασμό της Ι.Κ.Ε. του …αφεντικού [του κοντρόλ, ντε ] στην τράπεζα αυτή, καθώς και τους λογαριασμούς στις άλλες δύο συστημικές τράπεζες [μου το έχετε ζητήσει πολλοί], ΕΘΝΙΚΗ και ALPHABANK, και σε μία αντισυστημική [περιμένω προστάσεις σας για το ποια θα θέλατε να είναι αυτή].

Και είναι ωραίο όλο αυτό, με τη φήμη αυτής της δράσης να εξαπλώνεται και μέσα στο τραπεζικό σύστημα και στις δημόσιες αρχές. Γιατί είναι προφανές ότι πάρα πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, θα σκάνε από την περιέργεια να μάθουν τι τέλος πάντων κάνει αυτός ο άνθρωπος και βλέπουμε πρώτη φορά στη ζωή μας τέτοιες “αιτιολογίες”.

Και μαθαίνουν…

Η συγκεκριμένη συναλλαγή δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, μεγάλη αξία όμως για μένα έχει και είναι πολύ συγκινητικό, έως ανατριχιαστικό, και το ένα ευρώ που θα κατατεθεί για το “παρών” σε αυτή τη μάχη, προφανώς από το υστέρημα και αυτό το ένα ευρώ τόσων ανθρώπων εκεί έξω που τα φέρνουν πολύ δύσκολα βόλτα. Μία μάχη που όλοι πια καταλαβαίνουν ότι έχει πάρει φωτιά στη δεύτερη, τελική, μοιραία και ιστορική φάση του δράματος.

Τα κεφάλια είναι ήδη μέσα, όπως έγραφα και χθες, μέχρι το επόμενο μεγάλο νέο, όπου και εκεί πολύ λίγο θα κρατήσει το “πανηγύρι”, μέχρι που αυτό θα γίνει μία και καλή, όπως και πάλι έγραφα χθες το βράδυ…:

“Τα κεφάλια μέσα όμως πάλι. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Όπως σας είπα και στον επίλογο του χθεσινού live, η ποινική δίωξη κατά του ΣΩΤΗΡΙΑ και το πρώτο εδώλιο στον πλανήτη για την απάτη του κορωνοϊού, είναι μόνο η αρχή.

Άλλωστε, ποτέ δεν με επηρέαζαν, ούτε οι “αποτυχίες” ούτε οι επιτυχίες.

ΟΛΑ στο πρόγραμμα ήταν. Και οι “αποτυχίες”, και αυτές στο δρόμο προς τις επιτυχίες ήταν.

Μία μεγάλη σκιακέρα το πεδίο της μάχης με το θηρίο.

Σε μία μάχη σαν μία παρτίδα σκάκι, που θα θυσιάσεις κάποιους στρατιώτες, θα χρειαστεί να θυσιάσεις και ένα πύργο ή ένα αξιωματικό, σίγουρα ένα άλογο, αλλά στο τέλος θα βρεθείς απέναντι από τον βασιλιά.

Για το ρουά ματ.

Εγώ θα πανηγυρίσω μία και καλή και μόνο εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα.

Τη μέρα που θα περάσουν χειροπέδες στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη…”

Υ.Γ.1 Και αν στις τράπεζες και στις φορολογικές αρχές διασκεδάζουν με “αιτιολογίες” σαν και αυτή την τελευταία που δημοσιεύω σήμερα, καταλαβαίνετε τι γίνεται με αιτιολογίες του τύπου “γα@@σέ τους” και πολλά άλλα τέτοια…

Τους βλέπω στο τέλος του ωραρίου τους να παραγγέλλουν πίτσες και μπύρες και να λένε μεταξύ τους “παιδιά ελάτε, η ώρα για τις δωρεές στον Αντωνιάδη!”

Υ.Γ.2 Διαβάζω μερικές φορές κάτι χαριτωμένα σχόλια από φίλους, καθώς πρέπει να είμαστε άφταστοι ως λαός στο χιούμορ όταν αντιμετωπίζουμε αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, σήμερα όμως θα σχολιάσω ένα συγκεκριμένο από αυτά που διάβασα, χθες νομίζω:

-“Πάμε και όπου βγει”…

Ωραίο και έξυπνο και πάλι το χιούμορ, οφείλω όμως να κάνω μία παρατήρηση:

Τη μάχη αυτή δεν την ξεκίνησα για να πάει “όπου βγει”.

Αλλά για να πάει εκεί που έχω προγραμματίσει, εννοείται με όλα αυτά τα εμπόδια και την αδιανόητη στοχοποίησή μου, αλλά και όλης της οικογένειάς μου, από όλο κυριολεκτικά το σύστημα, με όλους τους μηχανισμούς του, κρατικούς και παρακρατικούς:

Στη ΝΙΚΗ και τη ΛΥΤΡΩΣΗ της πατρίδας μας.

Γιατί θα το πω μία ακόμα φορά.

Η νίκη στη μάχη αυτή και το τέλος της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας, ΔΕΝ έχει να κάνει μόνο με την απάτη αυτή. Έχει να κάνει με όλα αυτά που έχουν σχεδιάσει σε βάρος μας και που κάποια από αυτά έχουν ήδη αρχίσει.

Δεν μιλάμε για ένα ακόμα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο. Δεν μιλάμε ούτε για την Novartis ούτε για τη Siemens, δεν μιλάμε ούτε καν για τα μνημόνια ή το Μακεδονικό.

Μιλάμε για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, μιλάμε για δολοφονίες ανθρώπων μέσα στα δημόσια νοσοκομεία με εντολή της κυβέρνησης της χώρας. Μιλάμε για το σακάτεμα και το θάνατο ανθρώπων έξω από τα νοσοκομεία και που για το σκοπό αυτό δόθηκε η εντολή για τις δολοφονίες μέσα σε αυτά.

ΔΕΝ μιλάμε για την κυβέρνηση ως εγκληματική οργάνωση με την παραδοσιακή, πολιτική και μεταφορική έννοια.

Μιλάμε για κυβέρνηση που δρα ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ως εγκληματική οργάνωση σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας.

Θα αλλάξουν όλα…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: