ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ;;; Ζητάει στο Αττικόν η Άννα Ψυχογυιού, κατόπιν τηλεφωνικής μεταξύ μας συνεννόησης, τις ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ – Τι απάντησε η νοσοκόμα; “ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ” !!!!!!

Κοινοποίηση:
ΤΡΕΛΑ

Πώς λέει ο λαός “κάθε μέρα γίνομαι σοφότερος”; Ε, με τα νοσοκομεία της εποχής της ψευδοπανδημίας είναι κάτι τέτοιο, απλά στη θέση της σοφίας βάλτε την τρέλα και την παράνοια.

Μίλησα με την ίδια την Άννα Ψυχογυιού πριν από λίγο. Της είπα να ζητήσει να της γράψουν τις αντιβιώσεις που της έχουν δώσει συνολικά μέχρι σήμερα και αυτές που της δίνουν αυτή τη στιγμή, και την έχουν σακατέψει.

Το είπε αμέσως σε μία νοσοκόμα.

Και τι γυρνάει και της λέει αυτή;

“Δεν μπορούμε να σας τα δώσουμε αυτά τα στοιχεία. Είναι ιατρικά απόρρητα” !!!

Και άρχισαν να γελάνε και οι οροί. Έφυγαν σωληνάκια, καθετήρες, έπεσαν τα πόμολα από τις πόρτες, βραχύκλωσαν τα οξυγόνα.

Ιατρικό απόρρητο έναντι του ιδίου του ασθενή !!!

Φυσικά, η νοσοκόμα την αλήθεια είπε η γυναίκα. Αυτό που έχει στο μυαλό της είπε. Όχι ότι είναι απόρρητο με την νομική έννοια βέβαια, αλλά ότι είναι απόρρητο με την πραγματική !! Ότι “πρέπει” να είναι απόρρητο !! Να μη μαθαίνουν ούτε οι ίδιοι οι ασθενείς τι τους δίνουν και τι τους κάνουν !!

Η παράνοια άλλωστε αυτή είναι η ίδια με αυτήν που ζούνε οι συγγενείς των ασθενών  στην “ενημέρωση” συνολικά, αυτή του “γιατρός είσαι και ρωτάς;” και όλα αυτά τα τρελά, που έχουν όμως στην πραγματικότητα απόλυτη λογική. Τη λογική της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου, όπου όλα γίνονται προγραμματισμένα, ακόμα και οι διασωληνώσεις (“καλά, καλά, ίσως την κάνουμε από Δευτέρα”, λες και είναι δίαιτα “από Δευτέρα” η διασωλήνωση). ανεξαρτήτως και ασχέτως της πραγματικής κατάστασης της υγείας των ασθενών, την οποία και σπανίως γνωρίζουν:

Δεν τους ενδιαφέρει.

Όταν επέμεινε η Άννα και δεν άφησε περιθώρια με τα γελοία “απόρρητα”, η νοσοκόμα της είπε ότι πρέπει να ενημερωθούν οι γιατροί.

Να ενημερωθούν οι γιατροί για ποιο πράγμα;

Οι αντιβιώσεις είναι εκεί. Να τις γράψει σε ένα χαρτάκι και να τις δώσουν.

Οι γιατροί τι δουλειά έχουν;

Μόνο αν είναι να γράψουν άλλα από αυτά που δίνουν.

Εγώ αυτά καταλαβαίνω.

Και έχω να πω με την ευκαιρία και κάτι σε ένα …αστέρι γιατρό εκεί μέσα.

Όλα όσα έχετε πει για μένα, τόσο εσείς όσο και άλλοι συνάδελφοί σας σε άλλα νοσοκομεία ή διοικητές που είναι …καβάλα στο άλογο της απάτης, είναι με τον έναν τρόπο ή τον άλλο καταγεγραμμένα.

Και θα τα βρείτε μπροστά σας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Tρέχουν πειραματικές έρευνες; Πληρωμένες από εταιρείες εννοείται…

  2. Το 2014 ζήτησα τον ιατρικό μου φάκελο μετά από χειρουργείο και η απάντηση που έλαβα: Ήταν απόρρητος.
    Μήνες μετά την γραπτή (πλέον) αίτησή μου κι έπειτα από αλλεπάλληλες οχλήσεις μου (σε σημείο που με έβλεπαν τα καημένα τα κορίτσια της γραμματείας και πάθαιναν νευρικό κλονισμό από την τρομάρα τους), κατέληξα στο ίδιο νοσοκομείο με σοβαρή κρίση πανικού, από την οποία χρειάστηκαν δύο μήνες φυσιοθεραπεία για να συνέλθω σωματικά, για το ψυχολογικό δε μέρος, μήνες ψυχοθεραπείας και, φυσικά, επτά χρόνια μετά, ακόμα ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή.
    Έλα που δε σε γνώριζα τότε… Αν δεν είχα γυρίσει το ΤΕΠ ανάποδα, τώρα που τα γράφω θα κοιτούσα τα ραδίκια ανάποδα. Απαράδεκτοι ορισμένοι.

  3. Όλα γίνονται για εκβιασμό και ψυχαναγκασμό προς τον εμβολιασμό. Εδώ ο Μητσοτάκης ετοιμάζει προνόμια για τους εμβολιασμενους κάνοντας ρατσιστικο ξεχωρισμο στους πολίτες σε εμβολιασμενους και μη όπως παλιά σε νέγρους και λευκούς ….ο ρατσιστικός νόμος δεν ισχύει σε αυτήν την περίπτωση?

  4. Να μην μάθει κανείς τα εγκληματα βέβαια τα εγκληματα είναι απόρρητα….

  5. Πραγματική παράνοια , από ποτέ έγινε απόρρητο η φαρμακευτική αγωγή

Comments are closed.