ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 145.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ !!! ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ …ΜΟΡΦΟΝΙΕ ΝΑ ΣΕ …ΤΡΟΛΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ …ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !!!

Κοινοποίηση:
IMG_4250

Είναι μία ομάδα στο facebook, όχι ψεύτικων προφίλ αλλά πραγματικών, που έχουν πάρει εργολαβία την προώθηση των εμβολίων και χυδαιολογούν εναντίον όλων όσοι είναι αντίθετοι. Συνήθως είναι με φάτσες προφίλ …vaccinated και ενώ νομίζουν ότι γλείφουν την κυβέρνηση, γελοιοποιούνται πανελλαδικώς.

Γιατί όσο να ‘ναι ρε αδελφέ, πρέπει να βλέπεσαι για να βγαίνεις και να χαρακτηρίζεις 145.000 κόσμο, και φυσικά πολλαπλάσιους έξω από το facebook, καλεσμένους της Αννίτας Πάνια.

Κοιτάξτε τώρα φάτσα ανθρώπου που μιλάει για την Αννίτα:

IMG_4254

 

Δεν τρελαίνεσαι;

Βγήκε λοιπόν αυτός ο …μορφονιός και έγραψε στις 22 Απριλίου:

IMG_4259

Στην ανάρτηση αυτή βγήκε να σχολιάσει, υπερθεματίζοντας στο ξερατό του Βαγγελάκη του Δαμασκηνίδη, τον οποίο τώρα θα μάθει όλη η Ελλάδα, πριν τον γνωρίσουν οι εισαγγελείς και τα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια, ένας κάποιος Yiannis Martsis:

IMG_4258

Αυτός ο …χαμογελαστός τυπάκος, ο Γιαννάκης, ο οποίος θα συνοδεύσει το φιλαράκι του τον Βαγγελάκη, στο δρόμο από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, έγραψε, και διαβάστε και τι του απάντησε ο μοφρονιός:

IMG_4257

 

Στο μεταξύ, ο Βαγγελάκης, όπως βλέπετε, εκτός από μορφονιός είναι και …γραμματιζούμενος. Ε; Δεν μπορείτε να πείτε, ο γίγαντας της ελληνικής γλώσσας! Τι “περΕτΑΙρω”, τι “συγχΙση”, θεός! Είναι από τα πολλά …εγκεφαλικά κύτταρα που έχει ο ίδιος!

Στις 8 Μαΐου συνέχισε ακάθεκτος ο …vaccinated!

IMG_4253

Nα και η Αννίτα! Και της δίνει ιδέες ο Βαγγελάκης! Γιατί όπως και να το κάνεις, τέτοιες φάτσες είναι βούτυρο στο ψωμί της Αννίτας!

Δεν χρειάζεται να τον βάλει να μιλήσει. Αρκεί να τον έχει εκεί να τον βλέπουν οι τηλεθεατές! Ρεκόρ τηλεθέασης θα κάνει!

εισαγγελεας

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε. Τυπώνω το δημοσίευμα αυτό και όπως είναι με πέντε λέξεις στο κείμενο της μήνυσης, κατάθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και όταν θα έχω και τη διεύθυνσή του στην Θεσσαλονίκη, προχωράμε και στην αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Από κει και πέρα, μήπως θα ήθελαν και κάποιοι από τους 145.000 που με ακολουθούσαν στο facebook η και από αυτούς τους 42.000 που ακολουθούν μέχρι αυτή την ώρα τη σελίδα της Ρουπαλιώτη, να πάμε παρέα στην Ευελπίδων;

Λέω εγώ τώρα…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. νομίζω ένα μήλο σου λείπει από το στόμα και έτοιμος!!

  2. Ο ….. μπόμπος !!!!! εις νέα original έκδοση, γνήσιος αδελφός του …… τοτό!!!!! Απ’τα γεννοφάσκια της, η οικογένεια αυτή έχει το……. προτέρημα !!!!!! να…… εξάγει ευφυείς !!!!!! να μην τους ματιάσουμε δηλαδή και χαθεί η παραγωγή …..χοιρινού!!!!!! Φτυστός είναι ο άτιμος της δυπίθαμης κοντόχοντρης ασχημομούρας πόπης με την φωτογραφία απο τον καιρό που γεννήθηκε η ….. προγιαγιά μου !!!!!!!!!

  3. όλα τα μωρά στην πίστα 😂😂😂😂😂😂😂😂 από ποιο βουστάσιο το έσκασαν τα παιδιά;χαχχαχαχχαχ

  4. καλά η βλακεία έχει χτυπήσει κόκκινο, κοίτα φάτσες που θέλουν να το παίξουν και ειδικοί και να τα βάζουν με τους παραπάνω! όλο το πανελλήνιο γελάει και μόνο που σας βλέπει πόσο μάλλον να διαβάσει και αυτά που λέτε!
    Αντωνιάδη ξέσκισέ τους, παρ τους και τα σώβρακα

  5. Αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη.μαζι σας κύριε Αντωνιάδη.

  6. Κι εγώ είμαι μέσα για αγωγή, αν γίνεται χωρίς τη φυσική μου παρουσία γιατί είμαι μακριά!!! Πρέπει να μαζευτούν οι τύποι….

  7. Λόγω απόστασης δεν είναι εφικτή η φυσική μου παρουσία ,θα το ήθελα πολύ.Τα στοιχεία μου όμως για οποιαδήποτε κίνηση σας είναι στην διάθεση σας

  8. 🤣🤣🤣🤣🤣Εν τω μεταξύ, ίδιος ο κατμαν ο τύπος έτσι!!!!! Όπως το είπες, μόνο η φάτσα του φτάνει για να τον βλέπει το κοινό να γελάει. Δεν χρειάζεται καν να ανοίξει το στόμα του! Ρε τι όργια κυκλοφορούν;;; Κάποιος μπογιας να τους μαζέψει! Που έχουν και το θράσος να ασχολούνται με μορφωμένους ανθρώπους! Ήμαρτον δηλαδή!!!!!

  9. Τι παλιοφατσες είναι αυτές ούτε ο Σεφερλής στο Δελφινάριο για κομπάρσους δεν τους παίρνει

  10. Όλοι αυτοί που θεωρούν αμελητέα ποσότητα αυτούς που χάθηκαν από τα εμβόλια, είναι ατομιστές, Ασ πάνε να πουν αυτά που ξέρουν σ’αυτούς που έχασαν τους ανθρώπους τους. Γι αυτούς που μιλάνε, έχει αξία μόνο η δικιά τους ζωή, για μας έχουν αξία οι ζωές όλων.

  11. Και να ήθελα να εμβολιαστώ, όταν βλέπω τι τύποι ανθρώπων εμβολιάζονται και το μοσχαρίσιο βλέμμα του 90% αυτών…ε, δεν θέλει και πολύ σκέψη να πεις…μεεεε τίποτα δεν εμβολιάζομαι.

  12. Μαζί σου Νίκο να πάμε αν βγάλεις ανακοίνωση στο fb υπογραφή για τη μήνυση και φύγαμε

  13. Μιλάει η απομίμηση του Κατμαν για τον Κάτμαν. Αυτός ο πλανήτης θα ήταν πραγματικά τέλειος αν πέθαιναν όλοι οι ηλίθιοι. Είναι πολύ κουραστικό να πετάγεται ο κάθε καθυστερημένος και να σου την λέει γιατί δεν ξέρει πως είναι μαλάκας. Δεν φταίμε εμείς επειδή κάποιοι ξεχάσανε να τραβηχτούνε και διαιώνισαν την μαλακία τους.

  14. Όλοι αυτοί οι κομπλεξικοί μίζεροι άνθρωποι-κομματόσκυλα, ηδονίζονται με τέτοιες δημοσιεύσεις γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να παραστήσουν τους “ανώτερους” και “έξυπνους” και “μορφωμένους”, επειδή νομίζουν πως είναι “μόρφωση” να παπαγαλίζεις ό,τι λέει μια κυβέρνηση και τα Πετσωμένα ΜΜΕ της. Εγώ εύχομαι πραγματικά να κάνουν όλες τις δόσεις των εμβολίων, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν αυτά.

  15. αχαχαχαχαχαχα το Γιαννάκη τωρα τον είδα χαχαχαχαχαχαχα Του γαμπρου γινεται λεμε!!! Κοριτσια για προσεξτε μη ξεμαλλιαστουμε!!!!!!!!

    1. κοπελιά θα σφαχτούμε, δεν θα τους φας εσύ τέτοιους ομορφάντρες, εγώ τους είδα πρώτη 😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂 χαχαχαχα! καιρό είχα να γελάσω έτσι, να είναι καλά ο κ.Νίκος που βγάζει και τέτοια να διασκεδάζουμε και λίγο!

  16. Φοβαμαι πως θα τον ερωτευτω τετοιον ομρφαντρα ρε π@@τη μου και θα με δειτε μπολιασμενη, τι κόμματος είναι αυτος!!!

    1. axaxaxaxa!! αυτή η μοσχαρόφατσα και αυτό το βλέμμα βοδιού είναι θανατηφόρο, σαγηνεύει από χιλιόμετρα 😂😂😂😂😂😂😂
      🤮🤮🤮🤮🤮εμετό σου προκαλεί κλώνος του κατ-μαμ

  17. καλη και εθλογημενη καλησπερα εννοειται!!!

  18. Εννοείτε μαζί στην Ευελπίδων, να μας τα πει από κοντά ο τυπος

  19. κ. Νίκο εννοείται και μεις μαζί σου, να δούμε την ομορφιά του από κοντά, θα χει την ευκαιρία να μας τα πει ο ίδιος

  20. Εγώ θέλω! Βάλε κι εμένα στην αγωγή! Κάτι τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε όλοι!
    Θέλω και αστική δίωξη για να ζητήσω ένα κάρο λεφτά, να δούμε τότε τι έχει να πει!

  21. Χαχαχαχαααα………..εγω νομηζα οτι οντως ειναι καποιο ταλεντο απο την Πανια!!!!!!!! Ταιριαζει γαντι ο προβληματικος στο ρεπερτοριο της Πανιας!!!!!! Ειναι σιγουρο τοι θα αναγκαστει να παει στην πανια γιατι οταν ερθει η ωρα της αποζημιωσης………θα την παρακαλαει να του κανει CD και να του γραφει θεατρικα Αχαχαχαχαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και ΝΑΙ ειμαστε απολυτως συμφωνοι να παμε παρεα μαζι κυριε Αντωνιαδη οπου χρειστει για ολα αυτα τα υποκειμενα!!!!

    1. βουτυράκι στο ψωμί της Πάνια είναι αυτοί!!😂😂😂 που πάνε τα σούργ@λα, αυτό το να μην έχουν λιγο το γνώθις αυτών! μάλλον το τραβάει ο οργανισμός τους να γελιοποιούνται έτσι!

  22. Σα μοσχάρι είναι ο τύπος….κομπλεξικός λέμε…γυαλίζει το μάτι του!

  23. όντως σκατόφατσες, κουπούκια του κερατά!!!

  24. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

Comments are closed.